Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: anyta daro mane kompleksuota
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas psichologei
fantasia
Noreciau pasiguosti ir as apie mano prasidedancias problemas...

gaila, kad nekonsultuoja psichologas, bet noriu isgirsti ir kitu zmoniu nuomone ir patarimus, kaip elgtis.

viskas prasidejo nuo to, kad nuo pat tos dienos kai sutikau vyro tevus, jie buvo labai draugiski ir siltai bendravom. dziaugiausi, kad man taip pasiseke tureti tokia draugiska ir supratinga anyta. ir stai, vaziuojam pirkti ziedu.... mes su vyru vis norejom kokiu ypatingesniu, su akmeneliais, o ne paprasto lygaus ziedo, o stai anyta iskvoste juvelyra, kuriuos ziedus bus lengviau padidinti (mat as butinai labai sustoresiu kai susilauksim vaiku!!!!!) na po tokiu zodziu visiems juvelyrines darbuotojams girdint, isikaliau sau i galva, kad kai tik suplanuosim vaikeli, neleisiu sau priaugt ne uz ka schmoll.gif alpsiu is silpnumo, bet ne uz ka neleisiu jai pasakyti:"matai, sakiau, kad reikes didint ziedus". kaip galima sitaip sakyti??? juk mes norejom ziedu, kokie mums patinka, o ne kokie praktiski ar paprasciau mazinasi. prisiekiau sau, kad ne uz ka neleisiu sau priaugti ne kiek, kai suplanuosim vaikeli...

nuo to momento, kai sutikau vyro tevus praejo jau apie pusantru metu, esam jau daugiau nei metai susituoke ir iki siol priaugau apie 4kg blush2.gif , nes pradejau dirbi sedima darba,pasportuoti nebelieka laiko... na bet tie 4kg man visai nesijaucia, juk visus drabuzius galiu vienodai vilktis kaip ir anksciau, tik siek tiek susikaupe riebaliuku ant pilvo blush2.gif

viena diena vakarieniavome pas uosviu draugus ir nei is sio, nei is to anytos drauge leptelejo prie visu, kad atseit as dabar jau atrodau atsigavusi, papilnejusi, net ant veido matosi.......... nu neisivaizduoju, kaip gali tie keli kg, kuriu niekur nesimato ir net nesijaucia, o tik svarstykles rodo, matytis ant veido???!!!!

ir dar: nuo pat pradziu anyta vis pasiulydavo man kokius rubus, kuriuos ji yra parsivezusi is kitu saliu, bet jai jie tiesiog per mazi ir negali nesioti. aisku, dauguma ju man budavo dideli, bet keletas tiko... o isivaizduokit dabar, ji mane pasikviecia ir sako: "zinai as numeciau keleta kg (kur tikrai nesimato, kad butu pasikeitusi), dauguma drabuziu man per dideli pasidare, tai gal tu pasimatuosi ir tau tiks?" mane lyg kas nutrenke po tokiu zodziu!!!!!!!! AR JI BANDO MAN PASAKYTI, KAD AS SUSTOREJAU???????? Juk as esu uz ja daug aukstesne ir sveriu maziau!!!!!! Tam, kad jai irodyciau, pasimatavau kelis rubus ir jie kabejo ant manes kaip maisas, o ji vis tiek sako, kad man labai tinka ir tikrai ne per dideli!!!!!!

tiesiog nebezinau, kaip reaguoti. pastebejau, kad pradejau kompleksuoti. vengiu apsimauti trumpus sijonus, kurie man taip tikdavo, nes bijau, kad gal mano kojos per storos. visada stengiuosi apsimauti aukstakulnius, kad tik kojos atrodytu graksciau. pradejau rengtis juodus drabuzius, kad tik ploniau atrodyciau.

siuo metu jau tvirtai nusprendziau, kad numesiu bent jau 8 kg (nors esu priaugusi tik 4). ir tada mano svoris bus toks, kaip kad kadaise buvo kai buvau septyniolikos. nors gal ir nenormalu 25 metu tureti septyniolikines svori, bet tiesiog noriu, akd neliktu ne vieno laso riebaliuku nei ant pilvo, nei kur kitur. gal tada baigsis tie kompleksavimai, kai busiu isstypus dziusna. ir laukiu tos dienos, kai nunesiu anytai pasimatuoti koki nors man per dideli ruba rolleyes.gif
babble
As kai nescia ir stora buvau, tai mano anyta man leptelejo, kad mano morda jau plytos praso blink.gif ale, kad ji durna (anyta mano), o as durnu zmoniu komentaru ir repliku nepriimu asmeniskai.

babble
Kai anyta vel leptels apie svori, jai suokalbiskai mirktelk ir tyliai suznabzdek, kad jos sunui dabar apvalesnes patinka, nes seksualesnes ir lovoj daugiau gali mirksiukas.gif
fantasia
aciu uz patarimus babble biggrin.gif net geriau pasidare
kita aš
Manau, tikrai per daug "imi į plaučius". Būna ir didesnių bėdų su anytom. Gali būt keliatas variantų:
1. Ji tau tiesiog pavydi, kad gerai atrodai...
2. Ji pati gal nuo vedybinio gyvenimo sustorėjo, tai bijo, kad tas pats neištiktų marčios, tai dėl to nuolat "lipa ant mozolio", taip stengdamasi apsaugoti..
3. Tiesiog nesuka sau galvos dėl savo žodžių- kas ant seilės užplaukia, tą ir sako. Paskui gal net nebepamena smile.gif
Dainute
Aš tai švelniai tariant likau šokiruota, perskaičiusi fantasios mintis... blink.gif

Greičiau tavo anytėlė pati turi kompleksą ir pati labai jaudinasi dėl savo svorio. Nu nežinau, jeigu prie manęs jinai taip lįstu ir dar siūlytu savo drabužius matuotis....
Yra labai netaktiška aptarinėti žmogaus svorį.
O tu manau galėtum sau atrakciją pasidaryti pati pasiūlydama anytai pasimatuoti koki nors siauresnį drabužėlį, žinodama, kad jis jai bus per mažas. Nors šiaip aš tavo vietoje iki jos lygio nenusileisčiau - kam kišti i š... rankas kaip mano mama sako. ax.gif

O šiaip svarbiausia, kad tu patiktum sau ir savo vyrui. O juolab kai turi didelį pranašumą prieš savo anytą - savo jaunystę thumbup.gif

Sėkmės kariaujant biggrin.gif
fantasia
QUOTE(kita aš @ 2005 07 07, 13:44)
Manau, tikrai per daug "imi į plaučius". Būna ir didesnių bėdų su anytom. Gali būt keliatas variantų:
1. Ji tau tiesiog pavydi, kad gerai atrodai...
2. Ji pati gal nuo vedybinio gyvenimo sustorėjo, tai bijo, kad tas pats neištiktų marčios, tai dėl to nuolat "lipa ant mozolio", taip stengdamasi apsaugoti..
3. Tiesiog nesuka sau galvos dėl savo žodžių- kas ant seilės užplaukia, tą ir sako. Paskui gal net nebepamena smile.gif
*

gal ir tiesa sakai del tu dvieju variantu g.gif
1. Ju giminej visos nedideles ir apkunokos(bet nemanau, kad per daug, isskyrus kai kurias smile.gif), o as auksta ir liekna
2. ji pati turi tris vaikus, buvo sustorejusi, bet kiek maciau is nuotrauku, tai po kiekvieno gimdymo atgaudavo buvusi svori, bet gal kaip sakai vis tiek bijo, kad ir man taip nebutu:hm
3. siaip tai ji oi kaip gerai viska prisimena is pokalbiu - kiekviena smulkmenele
Aistele
iš viso nesuprantu problemos. jei anyta kompleksuota moteriškė tai jau jos rūpestis. kam mesti tuos 8 kg, jei ir taip puikiai atrodai? blogai jautiesi dėl to, kad siūlo savo drabužius? pasakyk, kad pati gali nusipirkti rolleyes.gif
fantasia
QUOTE(Dainute @ 2005 07 07, 15:37)
Aš tai švelniai tariant likau šokiruota, perskaičiusi fantasios mintis... blink.gif

Greičiau tavo anytėlė pati turi kompleksą ir pati labai jaudinasi dėl savo svorio. Nu nežinau, jeigu prie manęs jinai taip lįstu ir dar siūlytu savo drabužius matuotis....
Yra labai netaktiška aptarinėti žmogaus svorį.
O tu manau galėtum sau atrakciją pasidaryti pati pasiūlydama anytai pasimatuoti koki nors siauresnį drabužėlį, žinodama, kad jis jai bus per mažas.  Nors šiaip aš tavo vietoje iki jos lygio nenusileisčiau - kam kišti i š... rankas kaip mano mama sako.  ax.gif

O šiaip svarbiausia, kad tu patiktum sau ir savo vyrui. O juolab kai turi didelį pranašumą prieš savo anytą - savo jaunystę thumbup.gif

Sėkmės kariaujant  biggrin.gif
*

manyciau, kad kompleksa tai ji gal ir turi. nes vis jai uzeina, kad tai saldumynu net i burna neima, tai vakarienes nevalgo.....bet kam gi man uzkraut toki pati kompleksa?

ir siaip davei labai viliojancia minti;duoti pasimatuoti siauresni drabuzeli drinks_cheers.gif tik gal ir is tikruju neverta g.gif
kasiopeja
Fantasia, man atrodo, kad pernelyg sureiksmini anytos zodzius. Ir panasu, kad tavo svoris tau paciai kliuna labiau negu anytai, nes jei tau butu tas pats, tu i jos zodzius nekreiptum demesio. Ir dar vienas momentas, neskubek skelbti karo. Buk stipri ir nekreipk demesio. Budama diplomatiska gali laimeti simta kartu daugiau nei kariaudama mirksiukas.gif
fantasia
QUOTE(Aistele @ 2005 07 07, 16:13)
iš viso nesuprantu problemos. jei anyta kompleksuota moteriškė tai jau jos rūpestis. kam mesti tuos 8 kg, jei ir taip puikiai atrodai? blogai jautiesi dėl to, kad siūlo savo drabužius? pasakyk, kad pati gali nusipirkti  rolleyes.gif
*

zinai, as jau nebegerai jauciuosi sad.gif as jau bijau trumpu sijonu ir sviesiu spalvu rubu sad.gif mane taip pritrenke tas anytos elgesys ir dar jos drauge kai leptelejo prie visu zmoniu, kad ant veido matosi kad priaugta svorio.... as jau kartais pradedu galvoti, kad gal nebematau realybes veidrodyje, gal tik man vienai atrodo, kad likau tokia pat plona.... zinai, visa gyvenima buvau dziusna, KMI visada budavo 16.6 kiek pamenu (atrodo tai reiskia nepakankama svori) tai kaip cia tada iseina....

o gal is tikro visos tos "sarkos" pavydi g.gif
Aistele
QUOTE(fantasia @ 2005 07 07, 16:27)
zinai, as jau nebegerai jauciuosi sad.gif  as jau bijau trumpu sijonu ir sviesiu spalvu rubu sad.gif  mane taip pritrenke tas anytos elgesys ir dar jos drauge kai leptelejo prie visu zmoniu, kad ant veido matosi kad priaugta svorio.... as jau kartais pradedu galvoti, kad gal nebematau realybes veidrodyje, gal tik man vienai atrodo, kad likau tokia pat plona.... zinai, visa gyvenima buvau dziusna, KMI visada budavo 16.6 kiek pamenu (atrodo tai reiskia nepakankama svori) tai kaip cia tada iseina....

o gal is tikro visos tos "sarkos" pavydi g.gif
*

net neabejoju. ir apskritai, kad man dabar tavo figūrą thumbup.gif kažkada draugo mama pasakė, kad pasitaisiau, tai pasakiau, kad man dabar gražiau ir viskas:)
žinai, man gražiausias yra sveikas žmogus, o ji jau nelabai, jei pirmiausia vertina išvaizdą. ir apskritai - venk jos draugių, o jei jau neišeina, tai apsivilk tai, kas labiausia tinka. kad ir mini sijonąsmile.gif juk jos jau pagyvenusios moteriškės su suglebusia oda (greičiausiai), celiulito klostėm ir nukarusiais papukais, o tu juk jauna!!!! naudokis tuo drinks_cheers.gif
sirse
gal tik man vienai atrodo, kad likau tokia pat plona....

o ką tavo vyras sako? ... ar tu jam vis dar tokia pat graži?
o jei rimtai,- tai nekreipk dėmesio į anytos žodžius.. ir tik nekompleksuok 4u.gif ji tikrai pavydi wink.gif
LiVo
nu, Fantasia, nepyk, bet kai perskaičiau pirma tavo pasisakyma, pagalvojau, kad kokia niolikinė parašė, bet jei tau 25, beje kaip ir man, tai tu jau susiformavęs, pilnai subrendęs žmogus, turintis savo nuomonę ir gebantis ją apginti. O tu imi kompleksuoti nuo tokių tiesiai šviesiai pasakius niekų. Nenusileisk iki anytos lygio, nesimatuok tų jos rūbų, sakyk ne tavo stiliaus ir pan. O tas kalbos, kad girdi, kai pastosi nepriaugsi svorio, o geriau alpsi blink.gif Svarbiausia tau turėtų rūpet tavo būsimo vaiko sveikata, o ne anytos nuomonė. nieko bloga būt storesniam, tai taip pat gerai, kaip ir būt lieknesniam.
sėkmės
fantasia
QUOTE(sirse @ 2005 07 07, 20:23)
o ką tavo vyras sako? ... ar tu jam vis dar tokia pat graži?
o jei rimtai,- tai nekreipk dėmesio į anytos žodžius.. ir tik nekompleksuok  4u.gif  ji tikrai pavydi wink.gif
*

o mano vyras tai visom keturio pries bet koki kudinimasi ir sako, kad visai nepasikeiciau ir nesustorejau nei kiek mirksiukas.gif

jus cia visos taip mane drasinat kad gal jau tikrai reiks koki mini apsimaut ir gana ax.gif
fantasia
aciu uz patarima Staarm. reiks kazka daryt.... nes ir siaip ziuriu, kad bando vis daugiau i musu gyvenima ilysti, net nuspresti kur ir kokius baldus statysim. o mes vat paemem ir pasistatem kur mums graziau rolleyes.gif tai skambino man ir bande irodyt, kad vis tik kitoj vietoj turejom statyt, prie kitu balbu derint ir t.t. o mes vis tiek savo mirksiukas.gif
cipliukas
QUOTE(LiVo @ 2005 07 07, 19:00)
nu, Fantasia, nepyk, bet kai perskaičiau pirma tavo pasisakyma, pagalvojau, kad kokia niolikinė parašė, bet jei tau 25, beje kaip ir man, tai tu jau susiformavęs, pilnai subrendęs žmogus, turintis savo nuomonę ir gebantis ją apginti. O tu imi kompleksuoti nuo tokių tiesiai šviesiai pasakius niekų. Nenusileisk iki anytos lygio, nesimatuok tų jos rūbų, sakyk ne tavo stiliaus ir pan. O tas kalbos, kad girdi, kai pastosi nepriaugsi svorio, o geriau alpsi blink.gif Svarbiausia tau turėtų rūpet tavo būsimo vaiko sveikata, o ne anytos nuomonė. nieko bloga būt storesniam, tai taip pat gerai, kaip ir būt lieknesniam.
sėkmės
*

Man pirma mintis irgi tokia buvo, kad 'niolikine' parase. blush2.gif Del tokiu nieku taip imti i sirdi? blink.gif doh.gif Fantasia, patikek, anyta dar ne tokiu dalyku per gyvenima susigalvos. Nesuk sau galvos ir gyvenk laiminga. mirksiukas.gif
cipliukas
Staarm, deja ir turiu tokia, ir zinau ka kalbu, ir patyrusi ta pati. mirksiukas.gif Bet del to varytis sau kompleksu tikrai nezadu ir kitiems nepatariu. schmoll.gif
fantasia
Zinai Staarm, manoji irgi prie kitu visada labai gerai apie mane sneka, bet dabar net susimasciau, ar kartais, kai manes nera, ji taip pat gerai sneka???? g.gif

o dar kazkada guodesi kirpejai kad labai laukia ir nesulaukia kol vaikus pradesiu gimdyt, kad jie turbut bus labai mieli, kaip angeliukai (pas mane sviesus naturalus palukai, tai ji nori, kad ir vaikai tokius turetu). tai itariu, susilaukus vaiku, nebeturesiu ramybes blink.gif tik ir snekes vien su vaiku, kaip kad tavo situacijoj
fantasia
nu as jau isivaizduoju situacija: atleks ir dar su giminem ir draugais doh.gif kosmaras!!! reiks jau nuo pat nestumo pradzios kurti plana kaip cia pasislept nuo visu jos draugu ir giminiu. as tai tikiu, kad neduos man ramybes nei gimdymo namuose, gal net sutemps visus gimines ir draugus ten, o paskui i namus verysad.gif itariu, kad taip ir neteks pasidziaugt vaikeliu vieniems sad.gif o as dar kai tikiu is sirdies, kad iki menesio tikrai negalima niekam rodyt kudikio, tai itariu bus nerealus karas
http
Tavo vietoje aš dar palaukčiau su tuo nėštumu. Amžius jaunas,ko skubėti? Uošvieniai angeliukų pagimdyti? O jeigu juodaplaukiai bus???

Aš tai visai apribočiau kontaktus iki padorumo ribos. Pvz.: tik per labai svarbias šventes. O tokių dvi : Kalėdos ir Velykos.Vsio thumbup.gif
O aš dabar net ir per tas šventes nesimatau su uošviais. Po to kai sužinojau,ką jie man už nugaros varo schmoll.gif
fantasia
na tai mes ir neskubam su leliukais smile.gif dar bent du ar tris metelius tikrai norim pabuti dviese smile.gif

o man tai nepatinka labai kai reikia per kaledas ir velykas butinai pas juos svesti sad.gif
as noriu svesti savo namuose, su savo draugais, o ne pas juos ar pas ju giminaicius sad.gif (taip jau teko atsvesti dvejas velykas ir vienas kaledas)

siais metais ciupsiu vyra uz pakarpos ir planuosim kaledas kur nors, dar nelabai isivaizduoju kur, bet tikrai pas uosvius nebeketinu svesti kaledu schmoll.gif nes jau tuoj man tai bus nebe graziausia metu svente
Daktarienė B
O pas mane yra tokia asituacija, kad anyta iš vis otebuvo atėjsui tik du kartus,kai gimė mažasis kleckas, t.y. į gimdymo namus, ir po to dar vieną kartą, o šiaip,kai nueiinu su vyru pas juos,paprasčiausiai, prasėdžiu ir pražiūriu televizorių,kadangi į mane niekas nereaguoja, o šnekasi apie savo reikalus tik su mano vyru,būtų galima pagalvoti,kad jis vienturtis,bet tai pnėra, jis turi dar du brolius ir seserį, ir jie šneka ti kapie save, labai jau retai paklausia,kaip sekasi man, o vyro brolis turi draugę, kuri buvo iš praždių liekna, opaskui pastambėjo, ir jai įtariu į akis nieko nesako,bet už akių,tai sako,ji galėtų būti ir lieknesnė, kaip atrodo kartu su vyro broliu,kadangi jis toks truputį žemesnis, gana lieknas, bet ne džiūsna, o ji aukšta gana stambi, bet labai simpatiška,ir jiems užkliūva tas stambumas,numetinėja "namiokus" ir įtariu į akis jai to nesako, ir man kartais pasidaro įdomu,ką šneka apie mane, ypač dabar, nes juk man po gimdymo liko kažkur numesti dar kokius 5 kg, kad atgaučiau svorį g.gif Man tas toks aptarinėjimas atrodo gana netaktiškas, jei vyro brolis su ja gyvena,tai vadinasi ji jam patinka ir tokia,kažkaip nemalonu,akd viskas susiveda ne į bendraqvimą,o į tai,kaip atrodo, beje, su ja irgi beveik nebendraujama, kai susitinkame,tai dažniausiai šnekamės mudvi,arba žiūrime teliką,jei kč įdomaus rodo, o tėveliai su savo vaikais aptarinėja, diskutuoja ir t.t,kaip jums toks variantas? smile.gif
fantasia
Daktariene B, ir tavo panasi anyta smile.gif kartais manau, kad jau gal nei viena neturi geros anytos... ir siaip kai pagalvoji, tai keista, kai taip vertina zmogaus isore ar svori, o ne kitas ypatybes....negi jos nesidziaugia, kad vaikai rado artima, mylima zmogu, su kuriuo yra laimingi. vis dar stebiuosi...

Negi ir mes tokios busim, kai musu vaikai susituoks?

o penktadieni apturejau sveciu - uosviai. as elgiausi kaip visada draugiskai ir staiga anyta klausia: "Ar tiko tau ta palaidine, kuria buvau idejusi pasimatuoti?" (mat ji is kazkur ja parsiveze ir net nenesiojo, ir vat rado spintoj ir jai buvo didele, tai idejo man, kad namie pasimatuociau) O as jai ir sakau:"Zinai, pasimatavau, bet turesiu grazinti, nes man buvo tikrai per didele" Ir dar priduriau patyliukais, kad net ir jos sunus, pamates mane su ta palaidine, pasake, kad ant manes ji negraziai atrodo - labai jau per didele. biggrin.gif tai net ir po tokiu zodziu ji dar vis tiek nusistebejo, kaip cia taip, kad man buvo per didele.

o sekmadieni apsimoviau mini, aptempta palaidinuke ir net pati nustebau pamacius save veidrodyje, viskas thumbup.gif o kai pamate vyras, apibere komplimentais ir visa diena negalejo atitraukti akiu ir vis zere komplimentus blush2.gif

cipliukas
Fantasia, o ka mes tau sakem?! mirksiukas.gif clap.gif Sekmes tau ir daugiau kuo maziau kreipk demesio i anyta ir jos pliurpalus.
Aistele
na, atrodo, kad bent jau pasitikėjimas savimi sugrįžo clap.gif
Daktarienė B
Šaunuolė fantasia, šiaip tai mano uošvienė tai daro labai subtiliai, bet kandžiai,gal net daugiau ne uošvienė bet uošvis,bet esu girdėjusi ir iš jos smile.gif
So Lucky
O man tai atvirkščia situacija. Anyta stamboka(nors pagal savo amžių normaliai), šešurienes abi stambokos. Viena tai ypač stambi. O aš liekna, smulkute ir dar nežema, taciau proporcinga ( bet su vyru labai deram tarpusavy pagal sudėjima). Tai man pastoviai tenka girdėt atsiliepimų apie mano svorį, mitybos patarimų ir is anytos , tos stambiosios šešurienės, anytos draugių, tetų. Aš jau buvau kompleksuot pradėjus. Bet va MB tai labai žavisi, kai aš trumpus sijonukus nešioju. Jam aš patinku tokia, kokia esu. Tai dabar tyčia, kai atvažiuoju į svečius dažnai sijonuką užsidedu ar džinsiukus aptemtus, pasidažau, pasipuošiu aksesuarais. Ypač jei kokia proga yra. Tegu pavydi. Mum su MB gerai. Pastorėti visada spėsiu. Mano kaulai smulkūs, visai nenoriu dirbtinai svorio augintis ir dar paskui celiulito gėdytis.
Bet veda iš kantrybės, kai ypač per balius patys užgėrę apie svorį diskutuot pradeda, mane pašiepia, o kai aš kai aš diplomatiškai atsakau į tai ką nors ar šiaip apsigint noriu, savo nuomonę pareiškiu, tai paverčia viską galiausiai anyta taip, kad aš čia labiausiai užsiprobleminusi dėl to svorio esu. bash.gif
Nega
Na, mano anyta ir vyro sesė abi apkūnios moteriškės. Anyta labai stambių kaulų, aukšta, tai atrodo kaip kalnas. Vyro sesė smulkių kaulų, bet labai išstorėjusi, aukšta. Tai mano anyta visoms giminės moterims kraują gadina su savo pastabom apie storumus- pirmiausia susitikus užmeta, kad oi, kaip sustorėjai. Ir ne tik man,ar kitai marčiai, nors mes už jas trigubai plonesnės, bet ir visoms dukterėčioms, ir net vienintelei anūkei, kuri vos ne manekenės figūros. Tai ta anūkėlė (16 m.) neištvėrusi kartą bobutei atrėžė, kad ji gal ir stora, o va močiutė su savo figūra ir svoriu tai tikra manekenė thumbup.gif Dabar visiems pasakoju tą "bajerį" ir baisiai džiaugiuosi smile.gif (žinau žinau, esu baisiai baisi marti thumbup.gif )
Noa
Žiūriu, kad fantasios tema virto į pasibėdavojimus apie savo anytas - gal ir teisingai... biggrin.gif

Bet aš dar norėčiau apie temos autorės anytą... Taigi va, prikaišiojimai apie priaugtą svorį, man regis, visai nepriklauso nuo realios figūros g.gif Nes ant aukšto žmogaus 4 kg matytis nelabai gali smile.gif Aš niekingai įtariu, kad pastabos apie pastorėjimą eitų ir tuo atveju, jei ji nebūtų priaugus nė gramo bigsmile.gif

Todėl, jei būčiau temos autorės vietoj, ir man užmestų "tu pastorėjai!", aš atsakyčiau - "Kas, aš? Oi, ne bigsmile.gif Man 3 kg nukrito, net nežinau, kodėl bigsmile.gif " Ir tegu akis varto nail.gif

O jei duotų kokią palapinę matuotis, tai iškart pažiūrėčiau į dydį ir pasakyčiau "oi, gal juokaujat? M dydis man tikrai didelis, aš juk XS nešioju, nu iš bėdos S, jei pamažintas - gerai, kad mėgstu neaptemptus, nes aptemptų ant manęs nesiuva bigsmile.gif ". Net tuo atveju, jei iš tikro nešiočiau L bigsmile.gif

Tegu pati viena kompleksuoja bigsmile.gif
Topotuna
tokiom anytom, kurios priekaištauja ir prikaišioja svorį yra labai geras posakis, kurį mėgsta mano tėtis: "vyrai ne šunys, ant kaulų nešoka" hihihi.gif
Noa
QUOTE(Ni1 @ 2006 12 13, 14:12)
tokiom anytom, kurios priekaištauja ir prikaišioja svorį yra labai geras posakis, kurį mėgsta mano tėtis: "vyrai ne šunys, ant kaulų nešoka"  hihihi.gif
*

Neeee, šitaip jai pasakius tik netiesiogiai pripažintum, kad priaugai (tipo, priaugau, bet dėl to nesikremtu), o tas šiuo konkrečiu atveju visai netinka schmoll.gif Reikia sakyt, kad nepriaugai, kad išvis niekad nepriaugi, o kaip tik paplonėjai, ai, siaubas, vis plonėju ir plonėju, kas iš manęs beliks bigsmile.gif
Bajm
reikia sakyti: "mamyte, muset pas okulistą seniai bebuvot?"
Ingute:)
sveikos mano anyta tai del visko kabinejasi mes dabar ruosiames vestuvem tai mano anyta kiekviena diena komentuoja kad nuotaka sukneles neras nesu as jau tokia stora jokios problemos nera renkantis rubus bet jai matai netinku mes vbusimu vyru jau5 metai kartu ir 2jau gyvenam bet kai pranesem apie vestuves tai pasake kad per anksti isvis viska vadovauja matai turiu ilgus megztinius nesiot palaidais plaukais vaiksiot ir t.t prie kiekvieno zodzio kabinasi .mano vyras stambus tai ji jam liepia kudet o jei numeta kelis kilus tai sako kad valgyti jam neduodu sakias
Mikasiene
Siaubiakas. Aš tai su siaubu prisiminiau savo nėštuma. na tikrai buvau stora ir tt, bet juk buvau NEŠČIA!!! O anyta vis stumdavo, kad neišgimdysiu, kad vaikas cukralige susirgs. O prie stalo stebėdavo kiekvieną mano kasnį. Galvojau išdurnėsiu.
Pas juos visa moteriška giminė trenkta. Močiutė fizinio lavinimo mokytoja, tai ir dukros trenktos dėl svorio. Mane po [usmečio pamačius vyro teta pirmiausiai pasakė "o, kokia tu stora", o ne "labas". doh.gif
Dabar jau neimu į galvą, nes visos jos trenktos ufikės wacko.gif
Minėja
sveikos smile.gif

Mane anyta irgi ne karta ir ne du yra kritikavusi mano svori. Jau kai buvau nescia, pradejo sneketi kaip sustorejau. Bet tai juk normalu kai esi nescia. O be to, nestumo metu priaugau 13kg, o ne 30kg. Po gimdymo grizus is gimdymo namu, is karto pasake, kad atrodau labai stora biggrin.gif Nors po gimdymo buvo like tik 5kg. O kai numeciau dar kokius 3 kg, tai pasake, kad as dar labiau sustorejau, ir man reikia pasirupinti savo svoriu blink.gif (Mano ugis 174cm, o tada sveriau 62kg) Man tas svoris paciai netrukde, bet anyta, kada tik sutikdavo mane viena, tai lyg tarp kitko uzsimindavo. Jai atrodydavo, kad as tikriausiai nepastebiu, kad stora esu blink.gif Dabar kai vel sveriu 59-60kg, tiek kiek pries nestuma, anyta mano svorio nebekomentuoja.

Nors dar prisiminiau. Kai pasakiau, kad mano dydis 10, tai pasake negali buti, juk as nesioju 14 (kuo visad labai didziavosi). Tikriausiai pagalvojo, kad mes vienodo storumo esam lotuliukas.gif
Ne karta buvo atnesusi ir savo drabuziu pasimatuoti smile.gif nes jos stilius pats geriausias, o mano tai nekoks biggrin.gif

Vyro brolio zmona, taip pat yra ne karta kritikave del svorio, taip pat uz akiu kalbeje. doh.gif
nicule
QUOTE(fantasia @ 2005 07 07, 13:26)
Noreciau pasiguosti ir as apie mano prasidedancias problemas...

gaila, kad nekonsultuoja psichologas, bet noriu isgirsti ir kitu zmoniu nuomone ir patarimus, kaip elgtis.

viskas prasidejo nuo to, kad nuo pat tos dienos kai sutikau vyro tevus, jie buvo labai draugiski ir siltai bendravom. dziaugiausi, kad man taip pasiseke tureti tokia draugiska ir supratinga anyta. ir stai, vaziuojam pirkti ziedu.... mes su vyru vis norejom kokiu ypatingesniu, su akmeneliais, o ne paprasto lygaus ziedo, o stai anyta iskvoste juvelyra, kuriuos ziedus bus lengviau padidinti (mat as butinai labai sustoresiu kai susilauksim vaiku!!!!!) na po tokiu zodziu visiems juvelyrines darbuotojams girdint, isikaliau sau i galva, kad kai tik suplanuosim vaikeli, neleisiu sau priaugt ne uz ka schmoll.gif alpsiu is silpnumo, bet ne uz ka neleisiu jai pasakyti:"matai, sakiau, kad reikes didint ziedus".  kaip galima sitaip sakyti??? juk mes norejom ziedu, kokie mums patinka, o ne kokie praktiski ar paprasciau mazinasi. prisiekiau sau, kad ne uz ka neleisiu sau priaugti ne kiek, kai suplanuosim vaikeli...

nuo to momento, kai sutikau vyro tevus praejo jau apie pusantru metu, esam jau daugiau nei metai susituoke ir iki siol priaugau apie 4kg blush2.gif , nes pradejau dirbi sedima darba,pasportuoti nebelieka laiko... na bet tie 4kg man visai nesijaucia, juk visus drabuzius galiu vienodai vilktis kaip ir anksciau, tik siek tiek susikaupe riebaliuku ant pilvo blush2.gif

viena diena vakarieniavome pas uosviu draugus ir nei is sio, nei is to anytos drauge leptelejo prie visu, kad atseit as dabar jau atrodau atsigavusi, papilnejusi, net ant veido matosi.......... nu neisivaizduoju, kaip gali tie keli kg, kuriu niekur nesimato ir net nesijaucia, o tik svarstykles rodo, matytis ant veido???!!!! 

ir dar: nuo pat pradziu anyta vis pasiulydavo man kokius rubus, kuriuos ji yra parsivezusi is kitu saliu, bet jai jie tiesiog per mazi ir negali nesioti. aisku, dauguma ju man budavo dideli, bet keletas tiko... o isivaizduokit dabar, ji mane pasikviecia ir sako: "zinai as numeciau keleta kg (kur tikrai nesimato, kad butu pasikeitusi), dauguma drabuziu man per dideli pasidare, tai gal tu pasimatuosi ir tau tiks?"  mane lyg kas nutrenke po tokiu zodziu!!!!!!!! AR JI BANDO MAN PASAKYTI, KAD AS SUSTOREJAU???????? Juk as esu uz ja daug aukstesne ir sveriu maziau!!!!!!  Tam, kad jai irodyciau, pasimatavau kelis rubus ir jie kabejo ant manes kaip maisas, o ji vis tiek sako, kad man labai tinka ir tikrai ne per dideli!!!!!!

tiesiog nebezinau, kaip reaguoti. pastebejau, kad pradejau kompleksuoti. vengiu apsimauti trumpus sijonus, kurie man taip tikdavo, nes bijau, kad gal mano kojos per storos. visada stengiuosi apsimauti aukstakulnius, kad tik kojos atrodytu graksciau. pradejau rengtis juodus drabuzius, kad tik ploniau atrodyciau.

siuo metu jau tvirtai nusprendziau, kad numesiu bent jau 8 kg (nors esu priaugusi tik 4). ir tada mano svoris bus toks, kaip kad kadaise buvo kai buvau septyniolikos. nors gal ir nenormalu 25 metu tureti septyniolikines svori, bet tiesiog noriu, akd neliktu ne vieno laso riebaliuku nei ant pilvo, nei kur kitur. gal tada baigsis tie kompleksavimai, kai busiu isstypus dziusna. ir laukiu tos dienos, kai nunesiu anytai pasimatuoti koki nors man per dideli ruba rolleyes.gif
*

Sveika man labai idomu kiek tu sveri bet manau kad tavo anytai reiketu bash.gif ji turbu pavydi tavi figuros
Mertišė
Manau nereikia šitaip kraustytis iš proto dėl to svorio, svarbu, kad nuosavam vyrui patinki, o jau anyta ką pasakė tai... Juk jai niekada neitiksi, ji papraščiausiai tau pavydi tavo jaunystės ir viskas. Tai natūralus jos pavydas, o jau kankintis dėl svorio patikėk neverta. Gyvenime yra daug svarbesnių dalykų.
TerrorisTe69
jeigu anytos taip pabrėžia svorį,tai kodėl mums negalima pabrėžt jų amžiaus?? pvz ateini pas anyta jinai: omg martele,kaip tu sustambėjai ,o mes į tai: jetus anyta paskutinį kartą kai jus mačiau,mažiau buvo raukšlių ir tiesiog akyse žilstate, turbūt perdaug nervinatės. tokio amžiaus žmonėms mažiau reikėtų nervuotis,juk žinot kaip senjorus ligos puola 4u.gif
mireja
oi paskaiciau cia jusu pasisakymus, nusprendziau parasyti savo istorija...
Ne per seniausiai buvom su vyru nuvaziave pas anyta. Nespejau izengt i namus, anytos pirma fraze buvo ne labas, o ale kaip tu sustorejai, muset mane nusprendei pasivyt. blink.gif Nu ji pati apie 150 sveria....As apie 70, na siaip as jauciu, kad papilnejau....Bet galvoju as tai jai niekad pirstu neduriau, nors tikrai butu pagrindas, o ji....net ieit nespejau. Atsisedom prie stalo, sako ale tu kudinkis...storam but labai negerai...(Na gal as ir pati zinau, kad negerai...)
Nu galvoju liepe kudintis tai kudinsiuos.....stalas nukrautas viskiu skanestu, as nieko nevalgau nes kudinuos...Ji klausia, o ko tu nieko nevalgai, sakau taigi liepet kudintis, tai ir kudinuos. Tai sako tu pradek nuo pirmadienio kudintis biggrin.gif Nu ne sakau, arba dabar arba niekada...Tai isizeide, kad nesivaisinau jos vaisemis...o as galvoju.....chi chi chi...atkersijau...
Bet esme tame, kad as kiek pastebejau, tai man tokius komentarus, kad as sustorejau, tai drebia visos tos kurios pacios lasiniais aptekusios. Nei vieno komentaro negirdejau is lieknos, visos storules komentuoja. Vyras sako, gal sveikina istojus i ju kluba lotuliukas.gif Viena tai isvis mane zdarova boba pavadino...As buvau tokiam soke, kad negalejau nei zodzio pratart. Pati sveria virs 100, o mane zdarova boba vadina. blink.gif
Na bet dabar tai galvoju jei ka man kokia bopse pasakys del mano svorio, tai sakysiu ale kaip vyrai seile varvina ziuredami i mano apvalumus...ypac svetimi... biggrin.gif
Avietyte
QUOTE(Ingute:) @ 2007 01 09, 13:23)
sveikos mano anyta tai del visko kabinejasi mes dabar ruosiames vestuvem tai mano anyta kiekviena diena komentuoja kad nuotaka sukneles neras nesu as jau tokia stora jokios problemos nera renkantis rubus bet jai matai netinku mes vbusimu vyru jau5 metai kartu ir 2jau gyvenam bet kai pranesem apie vestuves tai pasake kad per anksti isvis viska vadovauja matai turiu ilgus megztinius nesiot palaidais plaukais vaiksiot ir t.t prie kiekvieno zodzio kabinasi .mano vyras stambus tai ji jam liepia kudet o jei numeta kelis kilus tai sako kad valgyti jam neduodu sakias
*

jei man anyta pabandytu paaiskinti del vestuviu (kai jas kelsiu), tai nezinau!!!!!!!!!! blink.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(mireja @ 2008 08 20, 10:38)
oi paskaiciau cia jusu pasisakymus, nusprendziau parasyti savo istorija...
Ne per seniausiai buvom su vyru nuvaziave pas anyta. Nespejau izengt i namus, anytos pirma fraze buvo ne labas, o ale kaip tu sustorejai, muset mane nusprendei pasivyt.  blink.gif Nu ji pati apie 150 sveria....As apie 70, na siaip as jauciu, kad papilnejau....Bet galvoju as tai jai niekad pirstu neduriau, nors tikrai butu pagrindas, o ji....net ieit nespejau. Atsisedom prie stalo, sako ale tu kudinkis...storam but labai negerai...(Na gal as ir pati zinau, kad negerai...)
Nu galvoju liepe kudintis tai kudinsiuos.....stalas nukrautas viskiu skanestu, as nieko nevalgau nes kudinuos...Ji klausia, o ko tu nieko nevalgai, sakau taigi liepet kudintis, tai ir kudinuos. Tai sako tu pradek nuo pirmadienio kudintis  biggrin.gif Nu ne sakau, arba dabar arba niekada...Tai isizeide, kad nesivaisinau jos vaisemis...o as galvoju.....chi chi chi...atkersijau...
Bet esme tame, kad as kiek pastebejau, tai man tokius komentarus, kad as sustorejau, tai drebia visos tos kurios pacios lasiniais aptekusios. Nei vieno komentaro negirdejau is lieknos, visos storules komentuoja. Vyras sako, gal sveikina istojus i ju kluba  lotuliukas.gif Viena tai isvis mane zdarova boba pavadino...As buvau tokiam soke, kad negalejau nei zodzio pratart. Pati sveria virs 100, o mane zdarova boba vadina. blink.gif
Na bet dabar tai galvoju jei ka man kokia bopse pasakys del mano svorio, tai sakysiu ale kaip vyrai seile varvina ziuredami i mano apvalumus...ypac svetimi...  biggrin.gif
*

jetau kokiu anytu buna :ooooo
*Serena*
Oj kaip girdėta biggrin.gif Mano būsima anyta tą patį daro. Kiekvieną kartą kai nuvažiuojam ji lepteli ką nors apie mano svorį. Pvz oj kokia tu apvalutė, gražutė blink.gif O ji pati tai labai meta svorį, geria reductilius ir valgo nežinia ką bet labai mažai... Visa pikta, pavargus, papilkėjus net. O dėl drabužių - tai ir man būdavo anksčiau savo dovanodavo, tipo jai per maži, o dabar išsitraukia ką nors ir sako - oj šitas tau tiktų ale kad neilįsi biggrin.gif
TheAngel
na bet jau anytos.... doh.gif
manau,daugelis situ pastabiuju anytu yra didziausios pavyduoles.pacios turbut patyliukais kremtasi del beganciu metu ir daugejanciu kilogramu,o kad geriau pasijustu,bando sumenkinti marcias,jos juk puikus taikinys. doh.gif
man po antro gimdymo (tada buvo praeje visai nedaug laiko ir as nebuvau pilnai numetusi priaugto svorio)anyta yra pasakiusi:tu nemanyk,jog pagimdziusi du vaikus busi tokia kaip dvidesimties. blink.gif as labai paemiau tai i sirdi,kazkaip labai susinervinusi buvau unsure.gif .na ir ka,pasirode,kad ji buvo neteisi.siuo metu sveriu tiek kiek budama dvidesimties,net maziau. cool.gif ir,kad ir kaip tai skambetu kvailai,man patinka ja matyti del to nustebusia. thumbup.gif nors ir suprantu,jog tai nesvarbu,nieko nereiskia,ale man vistiek smagu. mirksiukas.gif
kaip kazkas teisingai pastebejo,sulieknejimas/sustorejimus paprastai ypac akcentuoja,sureiksmina ir pastebi tos,kurios pacios turi problemu del svorio.
ruda lape
Chm.. manoji kiekvieną kart atvažiavus pareplikuoja, kad "taip sustorėjai... gražiai". Pradžioj nervinausi, dabar tik juokas suima.... Na ką dar jai sakyt- kad panervint, tik išsipustau labiau, kai kur kartu einam- ir kad iškirptė matytūsi, ir sijoną trumpiausią išsitraukiu biggrin.gif
arbatine_saldainine
Kaip idomu, kad yra tokiu zmoniu smile.gif o dar idomiau kaip mano tiketina anyta elgsis kai jau bus anyta. Kol kas tai tpfu tpfu tpfu rupestinga ir maloni.
Visada_laiminga
Na,ne veltui juk sakoma:anyta-velnio pramanyta... doh.gif
blevyzga.marazmaite
anyta tai dar bent svetimas žmogus. o va ka daryt kai taip elgiasi nuosava motina? gun_rifle.gif bash.gif gun_bandana.gif
Attene
QUOTE(kasiopeja @ 2005 07 07, 16:22)
Fantasia, man atrodo, kad pernelyg sureiksmini anytos zodzius. Ir panasu, kad tavo svoris tau paciai kliuna labiau negu anytai, nes jei tau butu tas pats, tu i jos zodzius nekreiptum demesio. Ir dar vienas momentas, neskubek skelbti karo. Buk stipri ir nekreipk demesio. Budama diplomatiska gali laimeti simta kartu daugiau nei kariaudama mirksiukas.gif
*

ta pati norejau pasakyti,man atrodo didesne beda yra tavyje,nes tu ta svori labai akcentuoji verysad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.