Mano dukrelė lanko Taikos vidurinę mokyklą, man ta mokykla nepatinka
Aš neviltyje
Prisijungiu prie Waiworykštės HELP'o
Mano dukrelė lanko Taikos vidurinę mokyklą, man ta mokykla nepatinka Aš neviltyje QUOTE(Vigilyte @ 2006 04 04, 10:54) Prisijungiu prie Waiworykštės HELP'o Mano dukrelė lanko Taikos vidurinę mokyklą, man ta mokykla nepatinka Aš neviltyje Berods Justiniškėse yra tokia Biržiškos gimnazija, kiek girdėjau visai nebloga Kuo toliau tuo labiau galvoju apie Jėzuitus, tik aisku ten dar reikia pasistengti įstoti. Gal kieno mažuliai mokosi Jėzuituose, labai laukčiau atsiliepimų
Ačiū Waiworykšte
QUOTE(Waiworykštė @ 2006 04 04, 15:31) Berods Justiniškėse yra tokia Biržiškos gimnazija, kiek girdėjau visai nebloga Kuo toliau tuo labiau galvoju apie Jėzuitus, tik aisku ten dar reikia pasistengti įstoti. Gal kieno mažuliai mokosi Jėzuituose, labai laukčiau atsiliepimų Biržiškos gimnazija nereali
Mokyklos penktai klasei irgi ieškome. Tačiau pasijutau tikrai nerealiai: jei mūsų rajone tiktai prastos mokyklos, nejaugi negaliu kaip pilnavertė pilietė užrašyti į kitą?
Tiesa, gyvename Šeškinėje... QUOTE(Ir Guste @ 2006 04 09, 11:20) Mokyklos penktai klasei irgi ieškome. Tačiau pasijutau tikrai nerealiai: jei mūsų rajone tiktai prastos mokyklos, nejaugi negaliu kaip pilnavertė pilietė užrašyti į kitą? Tiesa, gyvename Šeškinėje... Tame ir visas reikalas jei rajone kur gyveni nieko gero aplinkui nėra, kitą rajoną ir nebepriima, belieka privačios
Privati gal irgi būtų išeitis. Bet kur garantija, kad mama su tetia sėkmingai uždirbs, kad bent iki licėjaus išlaikytume
Filaretu mokykla isties sauni, esu mokytoja, pernai gavau bureli vaiku is sios mokyklos, vaikai labai kurybingi, saunus, as ir (jei tureciau) leisciau vaikus i sia mokykla.
O kaip dėl tolimesnio mokslo baigus Genio pradinę mokyklą? Kokią pagrindinę mokyklą daugelis renkasi po to? Ir kokią gimnaziją? Gal Žvėryno??
Ketinu dukra leisti i 5 klase Vilniaus Spindulio mokykla.Gal girdejot kokiu atsiliepimu?????
Sveikos mamkos,
gal jau per mėnesį susidarėt nuomonę, kaip ten tie pirmokėliai??? Aš jau pradėjau rūpintis dėl kitų mokslo metų ir rajonas mums nelabai svarbus..... Pasiskaičius forume išsirinkau kelias mokyklas:))) -genio; -Vyturio; -Šviesos; -P.Mašioto -Filaretų Kokia jūsų nuomonė apie jas???? O gal kas girdėjot ką gero/blogo apie Daukanto mokyklą??? QUOTE(Iva @ 2003 12 18, 21:50) Numanau kad sita tema dabar bus aktuali tiems kas kitais metais leis vaikus i pirma klase, tad gal pasidalinkime savo nuomone apie mokyklas. As atrodo jau issirinkau saviskei mokykla - genio pradine, Springlet tu visiskai teisi buvai maniskis lanko sia mokykla. esu patenkinta.yra ilgai veikanti prailginta grupė.odel ziniu lygio -jei rupinsis tuo ne tik mokytojai, bet ir jus, vaikas tikrai neblogai mokysis
Mano "mažylis" irgi rudenį keliaus į penktą klasę. Gal atsilieptų mamos ieškojusios ir radusios šaunią mokyklą?
Ir šiaip, bet kokia informacija tuo klausimų labai aktuali...
Sveikos, mamos. 7 m. sūnus rudenį eis į mokyklą. Vaikas gabus mokslams, žingeidus, todėl artimieji siūlo vesti į privačią, jų supratimu, ten gaus geresnį išsilavinimą. Aš nemanau, kad geriausias išsilavinimas - už pinigus. Norėčiau leisti į paprastą, tačiau pas stiprią pedagogę (trumpai tariant, esu girdėjusi apie visokias abejingas mokytojas ir nenorėčiau, kad vaikas, kuris nori mokytis, per pamokas nuobodžiautų). Gal žinote tokių pradinukų mokytojų - mokančių sudominti vaikus, su ugnele akyse?
Tikrai siūlyčiau "sukti galvą". Mes irgi galvojome apie šokimą į antrą klasę kai su pirmąja mokytoja nepasisekė, bet susiradome puikią mokytoją ir tos mintys praėjo. Mūsų mokytoja dabar turi pirmokus, taigi Jums netiks, bet surasti tikrai yra šansų
QUOTE(Cerlina @ 2007 02 04, 11:31) O ką tuo klausimu sako darželio auklėtojos? Be to norėčiau pasakyti dar kai ką... Pradinės klasės - tai toli gražu ne vien anot tavęs "geras išsilavinimas"... Labai svarbus momentas pradinukui yra psichologinis prisitaikymas prie mokyklos, jos reikalavimų, prie kolektyvo, prie mokytojos, ir dar 100 panašių dalykų... Jei jau paaišketų, kad vaikas iš tiesų yra labai gabus, baigus pradinę, sėkmingai galima įstoti, kad ir į Jėzuitų gimnaziją, vėliau - į Licėjų... ir pan. Mano vyresnysis irgi darželyje buvo auklėtojų vadinamas "galva-kompiuteriu", nes nuo 4 metų savarankiškai skaitė, skaičiavo ir pan. Bet mes jį leidome į "paprastą" pradinę, nors klasėje ir dabar yra (anot mokytojos) vienas iš gabiausių... Man buvo labai svarbus, kaip jau anksčiau minėjau, psichologinis prisitaikymas prie mokyklos... O jei ir toliau užteks gabumų ir noro mokytis - gerų gimnazijų Vilniuje yra pakankamai QUOTE(Ir Guste @ 2007 02 05, 11:11) Tikrai siūlyčiau "sukti galvą". Mes irgi galvojome apie šokimą į antrą klasę kai su pirmąja mokytoja nepasisekė, bet susiradome puikią mokytoją ir tos mintys praėjo. Mūsų mokytoja dabar turi pirmokus, taigi Jums netiks, bet surasti tikrai yra šansų O kaip pataikyti pas gerą mokytoją, kaip ją atpažinti pvz., per atvirų durų dienas? Įvaizdis dar ne viskas Norėčiau rasti kūrybingą mokytoją, pas kurią tiesiog būtų įdomu mokytis. Nes dabar jaučiu, kad vaikui nebegaliu tiek duoti, kiek jam reikia, jis sugeria į save labai daug informacijos ir nori dar, dar, dar... "Negyvos" mokytojos-robotės nenorėčiau. Ieškau rekomendacijų, atsiliepimų... QUOTE(lepOŽKA @ 2007 02 05, 11:23) O ką tuo klausimu sako darželio auklėtojos? Be to norėčiau pasakyti dar kai ką... Pradinės klasės - tai toli gražu ne vien anot tavęs "geras išsilavinimas"... Labai svarbus momentas pradinukui yra psichologinis prisitaikymas prie mokyklos, jos reikalavimų, prie kolektyvo, prie mokytojos, ir dar 100 panašių dalykų... Jei jau paaišketų, kad vaikas iš tiesų yra labai gabus, baigus pradinę, sėkmingai galima įstoti, kad ir į Jėzuitų gimnaziją, vėliau - į Licėjų... ir pan. Mano vyresnysis irgi darželyje buvo auklėtojų vadinamas "galva-kompiuteriu", nes nuo 4 metų savarankiškai skaitė, skaičiavo ir pan. Bet mes jį leidome į "paprastą" pradinę, nors klasėje ir dabar yra (anot mokytojos) vienas iš gabiausių... Man buvo labai svarbus, kaip jau anksčiau minėjau, psichologinis prisitaikymas prie mokyklos... O jei ir toliau užteks gabumų ir noro mokytis - gerų gimnazijų Vilniuje yra pakankamai Bet kol baigs pradinę, praeis keli metai.... Ką jam veikti, jei vaikai mokysis A, B, o jis jau rašo rašytinėmis? Dėl prisitaikymo, maniškis problemų ko gero neturės, yra gerietis, vaikų mylimas, bet kolektyvas ir aplinka mane jaudina dėl kitų dalykų: pvz., jo bendraamžiai domisi robotais, šaudymu-gaudymu, o maniškis domisi transporto priemonių charakteristikomis, žino, kaip jos veikia, kaip gaminama duona, elektra ar vynas (su visa spec. terminologija). Net mano brolis, vyno žinovas, išgirdęs apstulbo. Nesakau, kad visi tokie turi būti, bet tokių yra, ir aš norėčiau, kad jis būtų tokioj aplinkoj, kur galėtų augti, o ne nuobodžiauti ir laukti, kol kiti pasivys... QUOTE(Cerlina @ 2007 02 05, 12:15) Bet kol baigs pradinę, praeis keli metai.... Ką jam veikti, jei vaikai mokysis A, B, o jis jau rašo rašytinėmis? Dėl prisitaikymo, maniškis problemų ko gero neturės, yra gerietis, vaikų mylimas, bet kolektyvas ir aplinka mane jaudina dėl kitų dalykų: pvz., jo bendraamžiai domisi robotais, šaudymu-gaudymu, o maniškis domisi transporto priemonių charakteristikomis O kodėl jūs taip skubat? Praeis keli metai? Na ir kas? Gyvenimas jam dar prieš akis, pensija toli... Į pirmą klasę šiais laikais praktiškai visi vaikai susirenka mokėdami skaityti ir rašyti. Nė vienam vaikui nebereikia mokyti nei A nei B... Aš manau, kad kiekvienoj pradinėj yra po neblogą mokytoją... Mes kai rinkomės, klausinėjom pas vieną pažįstamą tos mokyklos pradinukų mokytoją, pas ką ji pati vestų savo vaiką...
Kaip vienas variantų tokiam vaikui gali būti ir privati mokykla. Ypač jei ten mažesnės klasės ir protinga mokytoja yra. Galbūt ir priemonių netrūks.
Iš tiesų, mūsų auksinė mokytoja visai neatrodė panaši į tokį "tobulą tipažą". Bet kai apsilankėme tuometinių pirmokų klasėje, pamatėme, kaip jie bakterijas nuo nešvarių rankų augina, kokius konkursus po pamokų rengia, supratom, kad tikrai tai ko reikia. Gal kai kam ji buvo "per demokratiška", bet mano mokytojos supratimą atitiko ir daug toliau peržengė.
O gal kas žinote, kuri Karoliniškių mokykla geresnė? Pranciškaus Skorinos, Spindulio ar Ryto?
Skorinos mokykla - buvęs darželis, tai gal +, o gal ir - QUOTE(Rubkyte @ 2006 09 25, 10:38) Sveikos mamkos, gal jau per mėnesį susidarėt nuomonę, kaip ten tie pirmokėliai??? Aš jau pradėjau rūpintis dėl kitų mokslo metų ir rajonas mums nelabai svarbus..... Pasiskaičius forume išsirinkau kelias mokyklas:))) -genio; -Vyturio; -Šviesos; -P.Mašioto -Filaretų Kokia jūsų nuomonė apie jas???? O gal kas girdėjot ką gero/blogo apie Daukanto mokyklą??? Sveika, Rubkyte, gal būtų galima sužinot kokią mokyklą pasirinkot? Mane domina Šviesos pradinė mokykla
Pati geriausia ir šauniausia mokykla - "Vyturio" prad. mokykla. Čia šaunus mokytojų kolektyvas, nuostabi mokyklos direktorė. Šita mokykla palieka pačius geriausius prisiminimus ją baigusių mokinių širdyse.
apie ryto ir spindulio mokyklas gal;iu papasakoti nemazai... seip mano nuomone tai is karolinskese esanciu mokyklu geriausia butu ryto vidurine...
Sveikos mamytes,
planuojam savo vaika leisti i Tuskulenu mokykla Zimunuose. Gal galite parasyti atsiliepimu apie sia mokykla ir pasiulyti gera pradinuku mokytoja. QUOTE(Anita @ 2008 03 16, 18:07) Sveikos mamytes, planuojam savo vaika leisti i Tuskulenu mokykla Zimunuose. Man irgi įdomu būtų. Gal kas galėtų patarti, ką geriau rinktis būsimam pirmokui: Kristoforo ar Tuskulėnų mokyklą? QUOTE(Ode @ 2008 06 27, 10:38) Ir šiame forume teko skaityti nuomonių, kad gerai, kai pradinukai mokosi atskirai, t.y. mokykloje nėra vyresnių klasių. Tada geriau Žiburio pradinė. Bet po ketverių metų reikėtų vėl spręsti dilemą kur? Vėl nauja mokykla, dalis klasės draugų irgi pasikeistų. QUOTE(Tweety @ 2008 06 27, 11:57) Ir šiame forume teko skaityti nuomonių, kad gerai, kai pradinukai mokosi atskirai, t.y. mokykloje nėra vyresnių klasių. Tada geriau Žiburio pradinė. Bet po ketverių metų reikėtų vėl spręsti dilemą kur? Vėl nauja mokykla, dalis klasės draugų irgi pasikeistų. Būtent. Ir dar klausimas: ar bus vietų, sakykim, toj pačioj Tuskulėnų. Juk ten tie patys ketvirtokai pereis į penktas klases... QUOTE(Ode @ 2008 06 27, 09:38) Klasės dar nesuformuotos, bet patvirtino užsirašiusiųjų sąrašą. Na, mums jau pasakė į kokią klasę eisime
Kaip keista, kad visos pasiruošusios priimti
Mano sūnus kitą rurenį jau eis į pirmą klasę. Girdėjau kad reikia jau paskubėti rašyti prašymą į mokyklą. Gyvename Vilniaus senamiestyje. Gal kas galėtumėte parekomenduoti kokią mokyklą pasirinkti? Pagal gyvenamą vietą būtų Vienuolio mokykla, bet sako, kad pagedo ją lankančiųjų kontingentas. Ką apie tai žinote? Kokią mokyklą arti senamiesčio galėtumėte parekomenduoti?
Labai reikia pagalbos - rudenį po pradinės reiks eiti į 5-tą klasę - gal kas galite patarti kur geriau- ar Tuskulėnų ar Kristoforo? Gal vaikai lanko kurią iš šių ir galėtumėte parašyti savo nuomonę
QUOTE(beibis @ 2009 01 08, 11:52) Labai reikia pagalbos - rudenį po pradinės reiks eiti į 5-tą klasę - gal kas galite patarti kur geriau- ar Tuskulėnų ar Kristoforo? Gal vaikai lanko kurią iš šių ir galėtumėte parašyti savo nuomonę Sveiki, tas pats klausimėlis - rudenį į 5 klasę. Mokomės P.Mašioto prad. mokykloje. Gyvename Šiaurės miestelyje. Kokią mokyklą rinktis iš aplinkinių? HELP!!! QUOTE(beibis @ 2009 01 08, 11:52) Labai reikia pagalbos - rudenį po pradinės reiks eiti į 5-tą klasę - gal kas galite patarti kur geriau- ar Tuskulėnų ar Kristoforo? Gal vaikai lanko kurią iš šių ir galėtumėte parašyti savo nuomonę Apie Kristoforo mokykla siulau pasiskaityti cia http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...oforo&st=84
Sveiki,
buciau dekinga, jeigu pasakytumet savo nuomone apie Zemynos ir Gabijos gimnazijas. Dabar negalim apsispresti, kur eiti ( i pirma gimnazijos klase) neturiu pazystamu, kuriu galeciau paklausti. Apie Gabijos- kiek esu girdejus, tai Gabijos buvo stipri anksciau, dabar nezinau, taip pat girdejau apie dideles rinkliavas per tevu susirinkimus( nezinau, kiek cia yra tiesos ), taip pat neramina tas neaiskumas del mokyklos perkelimo- kada bus, ar bus, ar isliks gimnazijos stasusas ( kiek zinau, svarstymas del perkelimo atidetas iki 2012 metu), dar- kiek suprantu, tai ten gali patekti visi, kam priklauso pagal rajona (i 1-8 klase), vadinasi, lygis jau nebe toks , koks buvo, jeigu tie patys moksleiviai eina veliau i gimnazija, dar minusas- mokykla perpildyta. Apie Zemynos- pastatas verkiant reikalauja remnonto, girdejau, kad lygis nebe toks aukstas, kiek apie ji sneka, daugiausia kreipia demesi i sportinius laimejimus (yra projektas statyti priestata-sporto sale kartu su kazkokia teniso federacija ? ), stipri anglu kalba (ar tikrai ?), taip pat girdejau, kad eina beveik visi is mokyklos, kam priklauso pagal rajona (automatiskai pakliuna daug prasciau besimokanciu ? ). Labai prasyciau teveliu, kuriu vaikai mokosi situose mokyklose atsiliepti ir parasyti savo nuomone- kiek cia yra tiesos ? Labai dekoju atsakiusiems.
Sveiki
uzsiregistravau cia, nes noriu jum patart del mokyklu... pati baigiau vilniaus vytes nemunelio pradine mokykla - tikrai gera, mokytojai saunus... jei kas neesat girdeja tai ji yra senamiestyje, vokieciu gatveje... dabar mokausi vilniaus jezuitu gimnazijoje www.vjg.lt tikrai gera mokykla, daug reikalauja, bet tikrai ismoko... tikrai rekomenduoju sia mokykla, i ja reikia stoti. galima stoti i 5 arba i 9 klases. Buna testas is matematikos, lietuviu kalbos, tikybos, ir uzsn kalbos (anglu arba vokieciu) buna pereinamasis balas, kas surenka ji, patenka i kita etapa. tada vyksta pokalbis. visa seima nueina i susitikima su direktoriumi ir kitais asmenimis ir atsakineja i klasymus,, uz pokalbi max galima surinkti 30 balu (uz testa 100)
Sveiki,
esu nauja forumo dalyvė (pagaliau atsirado laisvesnio laiko, išauginus pirmą sūnų iki 6 metų ir antrąjį iki pusės metų
Sveiki,
Gal kas galit patart kurią mokyklą rinktis Antakalnyje - Daukšos ar buvusią 18 Antakalnio vidurinę? Kiek teko girdet atsiliepimu, tai pries keleta metu butu aiskus pasirinkimas - Antakalnio, taciau dabar jau daugiau teigiamu atsiliepimu linksta i Dauksos? Kaip jusu manymu kuri is ju yra ir bus stipresne, kurioje vaikus geriau paruosia, kurioje stipresni mokytojai, kurioje daugiau orientuojamasi i kurybinguma, kurioje vaikai geriau jauciasi...
Sveiki,
ir man reiktu patarimo... Daukanto ar Mindaugo vidurine rinktis? Pagal gyvenamaja vieta priklauso Mindaugo. Jei nepriimtu i Daukanto ar nebutu per velu nesti prasyma i kita mokykla ar iskart nesti i dvi mokyklas?
laba diena,
reikia pagalbos: esu naujokė tiek forume, tiek Vilniuje, tačiau turiu apsispręsti dėl vaikų mokyklos: mano leliukai bus 3-kė ir 5-okas; nuo rudens persikelsime į Vilnių gyventi; mane vilioja Pašilaičiai, Justiniškės, na gali būti ir Fabijoniškės.. kokias mokyklas rekomenduotumėte? labai ačiū už bet kokią nuomonę ar kitokią informaciją QUOTE(jelenava @ 2011 03 09, 14:14) laba diena, reikia pagalbos: esu naujokė tiek forume, tiek Vilniuje, tačiau turiu apsispręsti dėl vaikų mokyklos: mano leliukai bus 3-kė ir 5-okas; nuo rudens persikelsime į Vilnių gyventi; mane vilioja Pašilaičiai, Justiniškės, na gali būti ir Fabijoniškės.. kokias mokyklas rekomenduotumėte? labai ačiū už bet kokią nuomonę ar kitokią informaciją Kviečiame: į Taikos mokyklą (jos puslapis) Čia plačiau apie priėmimą: Priėmimas |