Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Apie mokyklas
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni > Mokyklos > Vilnius
Pages: 1, 2, 3, 4
Iva
QUOTE (Rusne @ 2004 01 10, 21:05)
gal zhinai kokia mokytojos pavarde? jei neklystu ten dirba mano drauge wink.gif

Neklausiau sad.gif bet dar neaisku tiksliai i kuria klase eisim, greiciausiai i miglos g. padalini, i normalia ( su viena mokytoja) klase smile.gif kadangi dukra mano nelabai standartine tai direktore sake kad vasara per tas pamokeles ziuresim kaip jai eisis , gal pas kita mokytoja perkels.

o dokumentu reikejo tik gimimo liudijimo ( padare jo kopija) ir uzpildyti prasyma, ten nurodyti ka etika ar tikyba mokysis vaikas ir nuo kokios klases ir kokia uzsienio kalba. dar sake kada nors uznesti 2 nuotraukas ir med.pazyma pries rugseji.
mamulia
QUOTE (Iva @ 2004 01 11, 17:03)
dar sake kada nors uznesti 2 nuotraukas

Tokais tipo pasines,dokumentines?

Jezau kaip as del tos mokyklos nervuojuos blink.gif
Iva
mamulia ar irgi sienomis laipiojau kol nenuejau uzregistruoti, dabar taip gera clap.gif
Springlet
Iva, tu teisi smile.gif uzregistravus tarsi akmuo nuo sirdies nukrito smile.gif
Lisa
QUOTE (mamulia @ 2004 01 11, 17:11)

Jezau kaip as del tos mokyklos nervuojuos blink.gif

Aš irgi naktim nemiegu, nežinau, ką reikės daryti. Mat, kur gera mokykla, darželio patalpose, susisiekimas tragiškas, ta prasme, kad tik su mašina galim nuvežti ir parvežti. O juk būna dienų, kad sugenda ar kažkas panašaus. O kur viešojo transporto susisiekimas geras, tai mokykla vidurinė didele - kas mane gasdina.

Ir dar. Parašėt, kad prailgintos grupės iki 16-17 val. Juk žmonės dirba iki 17 val. Tai kaip tuos vaikus pasiimti iš mokyklos? Neįsivaizduoju, nes pareiti iš tos mokyklos viena nepareis per toli..... Ką žmonės daro, kurie dirba? Patarkit.
mamulia
QUOTE (Lisa @ 2004 01 14, 12:40)

Ir dar. Parašėt, kad prailgintos grupės iki 16-17 val. Juk žmonės dirba iki 17 val. Tai kaip tuos vaikus pasiimti iš mokyklos? Neįsivaizduoju, nes pareiti iš tos mokyklos viena nepareis per toli..... Ką žmonės daro, kurie dirba? Patarkit.

Tai va ir as neisivaizduoju ka daryt. Darba baigiu 17val. Per kamscius kol iki mokyklos nuvaziuosiu bus minimum 17.30 ai nu kosmaras kazkoks...
Lisa
O aš dirbu išvis iki 18, tai gerai, kai darželiai dirba iki 19 val.
mamulia
Jau visai man susisuko smegenai blink.gif blink.gif Kiek skambinau i tas minetas jusu pradines,tai visi man aiskina,kad as turiu vesti vaika i vidurine mokykla kuri man priklauso pagal gyvenamaja vieta. blink.gif blink.gif Nu ennoriu as tos vidurines,tai ka man daryt? Ar cia taip akivaizdziai duoda suprasti,kad be kysiu nepriima? ("kai lieka laisvu vietu-priimam;) ") Hrrrr blink.gif
Iva
Mamulia, zinai as kai klausiau man irgi ta pati aiskino, o nebandei i svietima skambinti, kazin ka jie situo klausimu pasakyti gali, ta prasme jeigu nenori pagal gyv. vieta, o kitur nepriima, nemanau kad tai normalu. mad.gif
Springlet
Na man irgi panasiai sake, o as kaip mazas vaikas paaiskinau, kad noriu kur mieliau, tai ir uzregistravo rolleyes.gif :
mamulia
QUOTE (Springlet @ 2004 01 18, 14:37)
Na man irgi panasiai sake, o as kaip mazas vaikas paaiskinau, kad noriu kur mieliau, tai ir uzregistravo rolleyes.gif :

Tai paskambinau ir as i P.Masiota. Na taip mielai ir maloniai manes isklause,as paaiskinau,kad noriu butent i JU mokykla,kad girdejau geru atsiliepimu. Liepe atvaziuot wink.gif biggrin.gif cool.gif
mamulia
Springlet,ar nebus musiskes klasiokes wink.gif thumbup.gif
Springlet
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Taip visa klase Supermamos forume ir suformuosim biggrin.gif
Dziaugiuosi, kad bus klasiokes wink.gif
lora
sveikos mamytes.....
skaitau skaitau ir dar labiau stresas kyla.
mano pirmokas tures lankyti mokykla KAUNE.
patogiausia butu Zaliakalnio pradine, bet jau tiek nuomoniu apie ja turiu prisiklausius, kad jau visai neaisku.....
visi sako, kad visur mokyklos vienodos, bet viskas priklauso nuo mokytojos,
pilnai su tuo sutinku, bet kaip viska numatyti kad neapsirikti....
gal yra tarp jusu, kuriu vaikai Zaliakalnio pradine lanko.
taip noretusi info is pirmu lupu..... padekit.... nes kaip matau sprendima reikia jau padaryti dabar.
Lurdes
as tai saviske zadu leisti i M.Mazvydo.Bet dar nebuvau,neuzrasiau.Bliamba,stresas kazkoks,net vidurius suka huh.gif Nervuojuos turbut labiau uz vaika.Klausimu - simtas.Teks artimiausiu metu eit ir pradet procesa smile.gif
Lisa
O aš dar niekaip negaliu nuspręsti kokią mokykla Fabuose pasirinkti, nes nieko nežinau, kuri gera kuri ne. Na, apie "Šviesos" vidurinę mokyklą girdėjau daug gero ir ačiū Ashai sužinojau ten ir gerą pradinių klasių mokytoją. Tačiau, nežinau ar ją pasirinksiu, nes reikės ten vežioti vaiką, o jei kartais sugestų mašina - būtų sudėtinga.

Taigi, gal kas žinot ką nors apie šias mokyklas Fabijoniškėse: geros jos ar ne?

Stanevičiaus vidurinė
Fabijoniškių vidurinė
Abraomo Kulviečio vidurinė.
Saldainiukas
Šiandien didelis akmuo nuriedėjo - pagaliau užrašiau savo dukrytę į pirmą klasę. clap.gif Lankysim Genio pradinę Blindžių gatvėj. Kažkas man buvo rekomendavęs mokytoją D. Baronienę, tai aš pas ją ir užrašiau, bet kaip tai vis vien neramu... Dar kita pažįstama gyrė V. Bertašienę...Gal kuri nors ką nors galit apie šias mokytojas papasakot - teko susidurti ar girdėti? Jei nenorit viešai, tai rašykit į privat'ą....Lauksiu labai biggrin.gif
Iva
Saldainiuk clap.gif clap.gif clap.gif musu panos pa pacia mokykla lankys, tik mes miglos g. man sake kad visos kitu metu pirmoku mokytojos superines biggrin.gif
Lurdes
Zmones,nieko nesuprantu,ka,taip anksti jau priiman pareiskimus? blink.gif As skambinau,man sake nuo kovo 1 ... g.gif
svetima
Lora, maniske dar i mokykla neina, bet draugai veda sunu kaip tik i Zaliakalnio pradine-na, nieko blogo tikrai neminejo, gal tik, kad rinkliavos didesnes..Mums irgi sita mokykla bus arciausiai, bet dar ziuresim..
lora
svetima>>

aciu .... smile.gif

del rinkliavu tai zinau, kad ne mazos..... bet cia gal del to, kad beveik visas Kaunas i ta mokykla raunasi..... nes ji ten visokiais mitais apipinta, kad pvz. ja baigus lengviau i Jezuitus istoti ar i Jablonskyne...... bet taip pat teko girdeti, kad jei vaikas silpnesnis, paprasciausiai rekomenduoja pervesti i kita, taip kad jei mokslai nelabai, tai ner ko ir bandyt......
Iva
mamy gal skirtinguose mokyklose skirtingai, genio pradinej as itariu kovo 1 bus sukomplektuotos visos klases, jeigu jau dabar taip nera dar blink.gif
Lisa
Turiu klausimą: ar jūs pasirinkote mokyklą, kuri priklauso pagal gyvenamą vietą? Mat prie mūsų namų yra 2 mokyklos: Fabijoniškių ir Kulviečio. Man prie širdies labiau Kulviečio. Paskambinu, o jie man ten sako, jūs priklausot Fabijoniškių mokyklai ir viskas. Toks Švietimo ministerijos nutarimas. Nu nieko sau galvoju, kaip čia dabar išeina? Negi, aš negaliu vaiko užrašyti ten kur mums patogiau ir geriau??? Nervuoja sad.gif
kasiopeja
QUOTE (Lisa @ 2004 02 17, 13:53)
Turiu klausimą: ar jūs pasirinkote mokyklą, kuri priklauso pagal gyvenamą vietą? Mat prie mūsų namų yra 2 mokyklos: Fabijoniškių ir Kulviečio. Man prie širdies labiau Kulviečio. Paskambinu, o jie man ten sako, jūs priklausot Fabijoniškių mokyklai ir viskas. Toks Švietimo ministerijos nutarimas. Nu nieko sau galvoju, kaip čia dabar išeina? Negi, aš negaliu vaiko užrašyti ten kur mums patogiau ir geriau??? Nervuoja sad.gif

O mes užsirašėm į Vytės Nemunėlio pradinę, nors pagal rajoną ji ir ne mūsų. Kaip sakė direktorė, pirmiausia jie be eilės priima vaikus pagal rajoną, o kiek lieka laisvų vietų - priima iš kitų rajonų tuos, kurie pirmiau užsirašė. Manau, tokia tvarka turėtų būti ir kitose mokyklose.
O gal dar kas nors į šitą mokyklą leisit?
Meduolė
MAMOS,

Turiu ir aš tą galvos skausmelį dėl savo Augustės, kurią 6.5 metų leisiu mokyklon, bet dar niekur neužsirašėm huh.gif Esu nužiūrėjusi Volungės pradinę mokyklą, kuri yra Antakalnyje, šalia Šilo gatvės - po metų žadam netoli nuo ten gyventi. Bėda, kad nieko nesu girdėjus apie tą pradinę, o jūs gal žinot kokių gerų/blogų atsiliepimų?! gal padėtumėt man apsispręsti wink.gif

Šiaip galiu papasakoti apie Gabijos gimnaziją iš mano draugės asmeninės patirties: jie šiemet irgi ieško mokyklos, gyvena Pašilaičiuos, tai ir pabandė paskambint į tą išgirtąją Gabijos gimnaziją dry.gif O čia jai moteriškė telefonu išrėžė (per pirmąjį neakivaizdų pokalbį blink.gif ) - ką aš žinau, ateikit, pažiūrėsim kas tokie esat, ar galėsit ir kaip galėsit paremti mokyklą, o tada žiūrėsim... mad.gif Daugmaž pažiūrės su kokios prabos kailiniais bus mama, kur dirba ir pan. Galėtų nors nesakyti taip tiesiai, ba draugei visai prapuolė ūpas eiti į tą gimnaziją "pasišnekėti". Kriminalas sakyčiau, mamkos, a nia? g.gif
Maša
QUOTE (Meduolė @ 2004 02 23, 13:02)
MAMOS,

Turiu ir aš tą galvos skausmelį dėl savo Augustės, kurią 6.5 metų leisiu mokyklon, bet dar niekur neužsirašėm huh.gif Esu nužiūrėjusi Volungės pradinę mokyklą, kuri yra Antakalnyje, šalia Šilo gatvės - po metų žadam netoli nuo ten gyventi. Bėda, kad nieko nesu girdėjus apie tą pradinę, o jūs gal žinot kokių gerų/blogų atsiliepimų?! gal padėtumėt man apsispręsti wink.gif

Šiaip galiu papasakoti apie Gabijos gimnaziją iš mano draugės asmeninės patirties: jie šiemet irgi ieško mokyklos, gyvena Pašilaičiuos, tai ir pabandė paskambint į tą išgirtąją Gabijos gimnaziją dry.gif O čia jai moteriškė telefonu išrėžė (per pirmąjį neakivaizdų pokalbį blink.gif ) - ką aš žinau, ateikit, pažiūrėsim kas tokie esat, ar galėsit ir kaip galėsit paremti mokyklą, o tada žiūrėsim... mad.gif Daugmaž pažiūrės su kokios prabos kailiniais bus mama, kur dirba ir pan. Galėtų nors nesakyti taip tiesiai, ba draugei visai prapuolė ūpas eiti į tą gimnaziją "pasišnekėti". Kriminalas sakyčiau, mamkos, a nia? g.gif

Mano dukterėčia ėjo į Volungės pradinę. Tai jai labai nepatiko. Man sesuo daug negražių istorijų pripasakojo mad.gif . Bet kiek aš suprantu, tai problema buvo ne pačios mokyklos, o konkrečios mokytojos, nes draugų vaikas irgi ten eina, jis pirmokas, tai jie pakolkas nesiskundžia smile.gif .

O Gabijos gimnaziją kažkas giria? Aš apie ją daugiau blogų atsiliepimų girdėjau unsure.gif . Mes visai šalia jos gyvenam, vaikus būtų žiauriai patogu ten leisti, bet daug kaimynų vaikus geriau leidžia į Kulviečio mokyklą, nors ji toliau ir per gatvę reikia eiti.
Meduolė
MAŠA,

GAL GALĖTUM SUŽINOT TOS MOKYTOJOS PAVARDĘ, KAD MES KARTAIS PER KLAIDĄ NEUŽSIRAŠYTUME Į JOS KLASĘ ohmy.gif LABAI AČIŪ!

O GAL DAR KAS NORS GIRDĖJOT APIE VOLUNGĖS PRADINĘ?
Maša
QUOTE (Meduolė @ 2004 02 23, 14:16)
GAL GALĖTUM SUŽINOT TOS MOKYTOJOS PAVARDĘ, KAD MES KARTAIS PER KLAIDĄ NEUŽSIRAŠYTUME Į JOS KLASĘ ohmy.gif LABAI AČIŪ!

Paklausiu sesers ir atsiųsiu į AŽ smile.gif
Tea
QUOTE (Meduolė @ 2004 02 23, 13:02)
MAMOS,

Volunges mokykloje dirba mano pusesere. Nenoriu girti, bet tik tokios mokytojos savo vaikams linkeciau - visa sirdi atiduoda vaikams. Ji dabar turi pirmokus. Siap jei reikia konsultacijos pas kokia mokytoja leisti, tai manau ji patartu apie savo kolegas
Nestis
QUOTE (norge @ 2004 01 02, 15:07)

Mes jau nusvilom su privaciu darzeliu "diemedis". Kaina buvo zveriska (ypac, kai ta menesi ispuldavo vaidinimas Kongresu rumuose), bet siaip- labai vidutiniskas darzelis, neretas valstybinis ir geresnis (kaip veliau issiaiskinom). Jei stipriau pasakyti- brangi chaltura.

Cia as siek tiek ne i pagrindine tema. Bet noriu pritarti del Diemedzio darzelio. Jei dar kas galvojate apie ji, geriau ir atidziau pasidairykime. Mes metus laiko vedeme savo dukrele i mazyliu mokyklele. Kadangi buvo ir metinuku grupe, nuo 9 menesiu vedemes ir suneli (grupeje budavo iki 6 vaiku). Jis ejo i mokyklele nuo nauju metu, vaidino baigiamajame koncerte. Viskas atrode neblogai. Atejo rugsejis ir kadangi vaiku uzsiemimai issiskyre, as dukra nuveziau i baleto mokykla, o sunus su aukle nuvaziavo i Diemedzio mokyklele. Ir sokas. Po dveiju menesiu musu mazylio ten niekas nepazista, nors aukle pasake, jog jis cia vaiksciojo su sese pernai, primine ir jo varda, bet nei viena is triju mokytoju vaiko neatsimine. Tiesa, sutike gatveje mama, visos mokytojos sveikinasi, sypsosi, kalbina. Su kuo dirba pedagoges. Aciu, bet ploti as jau senai ismokau, o jei dainuoti neismokau, tai gal ir ne vieta man ten mokytis.
Meduolė
AČIŪŪŪŪ, Mamkos clap.gif Ką aš be jūsų daryčiau... taigi, bandysiu ten prisiskambint, nes šiandien man nepavyko kažkaip mistiškai huh.gif , ir susitarus nueiti apsižiūrėti, o tada paprašysiu asmeninių konsultacijų, jei ten patiks wink.gif
Vis dėlto, geras dalykas tas forumas thumbup.gif
reniote
svetima>>

>>>>>aciu ....

del rinkliavu tai zinau, kad ne mazos..... bet cia gal del to, kad beveik visas Kaunas i ta mokykla raunasi..... nes ji ten visokiais mitais apipinta, kad pvz. ja baigus lengviau i Jezuitus istoti ar i Jablonskyne...... bet taip pat teko girdeti, kad jei vaikas silpnesnis, paprasciausiai rekomenduoja pervesti i kita, taip kad jei mokslai nelabai, tai ner ko ir bandyt...... >>>>>>>>>

[COLOR=blue] to Iora:
Mano drauge leido savo sunu i Zal. m-kla. Dar tuomet ji buvo tik atsidariusi, tai demsio vaikams individualiai nestokojo. Jos sunus buo is letuju ir maste siek tiek (matematikoje) leciau. Deja, teko samdyti papildomas mokytojas del uzsienio k. ir matematikos.
O del lengvesnio istojimo i Jesuitus - tikrai nieko nepadeda. norint i Jesuitu 5 klase: 1) turi gyventi pagal ju rajona, 2) priklauso nuo vaiko "egzamino" ir interview. 3) tevu pasauleziura labai daug ka lemia 4) references is parapijos kunigo. Nebent jusu seima lankosi Jesuitu banzycioje ir kunigai/bendruomene jus pazista.
Jesuitai turi savo tvarka ir renkasi labai skrupulingai. Tai galioja visai ju mokymosi sistemoje bet kurioje saly. Sioje sistemoje ne visuomet pinigai ir LT viska nulemia.
Neverta nesti ten kysium nes jie tai priima kaip "auka" ir tai neitakoja ju sprendimo garantuoti vaiko priemimo i ju m-kla"
Gosh
Nieko sau,as va ziuriu kad jus vaikus uzraset i pirma klase nuo 6,5m,o man siandien darzely aukletoja pradejo aiskint,kad i pirma klase dabar priima grieztai nuo 6,8-7,8m vaikus,net pora menesiu jaunesniu nepriima,nieko as nesuprantu blink.gif Tai gaunas kokio nori amziaus tokio vedi ar ka g.gif
lora
reniote>

idomu, ka turejai omenyje, kai sakei,
Jesuitai turi savo tvarka ir renkasi labai skrupulingai.

Gosh>

dabar vaikus priima i mokykla nuo ju tiek socialinio tiek fizinio pasiruosimo. todel yra ir 5 m. pirmoku.....
bet siaip tai teko skaityti straipsnius pagal pedagogu atliktus tyrimus, kad vaikas visapusiskai yra pasiruoses mokyklai nuo 7 m.
ankstesniame amziuje jie sunkiau adaptuojasi prie kolektyvo, nes dar nera pilnai susiformaves saves apsibrezimas.....
o siaip kai norejau savo 6m. sunu leisti i paruosiamaja, tai mane mokykloje ikalbinejo, kad leisciau i pirma klase. bet as norejau, kad eitu i mokykla budamas jau 7, nes pagalvojau, kad gyvenime dar daug idomiu dalyku ir be mokyklos.... o mokykla siaip ar taip yra stresas..... todel gal vis delto reikia eiti i ja bent jau turint aiskia nuomone apie save, kad paskui rupetu tik mokslai ir bendravimas nebutu komplikuotas.
reniote
to lora: 1) tevu pasauleziura, kad nesipriesintu tevu paziuros su gimnazijos ugdymu. Daugumas tevu mano, kad leisdami vaika i Jesuitu gimnazija (nepriklausomai nuo salies) duos jam pati (?) geriausia issilavinima. Taciau tevai per daug nekreipia i savo tikejimo supratima arba yra visai netikintys. Tuomet vaikas atsiduria konflikte: m-kloje vienaip snekama apie morale ir dvasines vertybes bei tikejimo supratima, o kita girdi namuose. Tad daugely saliu jesuitai praktikuoja bent jau metus pries leidziant vaika i ju gimnazijas susipazinti su vaiku ir tevais. 2) Jesuitams l. svarbu puoseleti ir islaikyti savo gimnazijoje "artimo atmosfera": t.y. vaikai ne tik mokosi, bet privalo dalyvauti m-klos vekloje ir gan aktyviai pasakyciau. 3) Jie laikosi tradicijos: jesuitu mokyklos absolventai papildo Jesuitu draugija: nebutinai tampant vienuoliais ( sioje vietoje negasdinsiu, kaip jie viduramziais "prisnekindavo savo mokinius tapti vienuoliais" . Yra pasauline Jesuitu draugija, kuria sudaro Jesuitu pasauleziura remiantys krikscionys - katalikai bei ju paciu m-klu/Universitetu absolventai. Ju veikla: aktyviai reikstis visuomenes gyvenime bei buti lobbistais Jesuitams
4) Galiu daug daug apie tai rasyti, nes ju tradicija yra virs 400m senumo ir tu svieimo tradiciju jie laikosi kiekvienoje salyje pagal Lojolos ( ikure jesuitu draugija, kuri veliau virto vienuolynu) mokyma. Taciau geriau pasiskaityk literatura arba susipazink su vietine Jesuitu bendruomene Vilniuje, Kaune ar Siauliuose. Jie tau daugiau paaiskins kokiu kriteriju jie laikosi priimdami mokini/-e i savo gretas.
As pati baigiau katalikiska gimnazija, bet turejau draugu is Jesuitu gimnasijos ir nors mes buvome katalikiskoje svietimo sistemoje, tarp musu buvo auklejimo ir svietimo skirtumai

Papildyta @ [mergetime]1077669413[/mergetime]
dar del tvarkos:
1) privalai eiti i misias ne tik savaitgliais, bet ir jie turi vien diena savaites begyje is ryto. Tas misiu lankymas yra privalomas
2) Vak. Europos salyse ir JAV moki privaciai uz moksla arba susirandi kas sponsoriauja. LT kiek zinau, yra menesinis/timestrinis pageidautinas mokestis uz moksla. Vilniuje kiek zinau tai privati gimnazija.
3) Pageidautina aktyvi tevu pagalba, dalyvavimas m-klos gyvenime ir ne "pro forma", bet reali: finansiska, organisacine, etc. Kaip tevai sugeba ir gali.
AISE
QUOTE (Gosh @ 2004 02 24, 20:04)
Nieko sau,as va ziuriu kad jus vaikus uzraset i pirma klase nuo 6,5m,o man siandien darzely aukletoja pradejo aiskint,kad i pirma klase dabar priima grieztai nuo 6,8-7,8m vaikus,net pora menesiu jaunesniu nepriima,nieko as nesuprantu blink.gif Tai gaunas kokio nori amziaus tokio vedi ar ka g.gif

Maniskei rugseji bus 6.3 m. - bet uzrase be problemu....
asha
QUOTE (AISE @ 2004 02 25, 12:05)

Pamaciau, kad kalbates apie amziu, tai ir as parasysiu. Pedagogai tik rekomenduoja eiti i mokykla vyresniems vaikams, bet jeigu sesiametis puikiai pasiruoses mokyklai, tai priima be jokiu problemu.
Iva
kiek zinau i mokykla priima jaunesnius nei 7m vaikus tik su psichologo, kartais uztenka ir aukletojos, rekomendacija
lora
to reniote>

aciu..... nuraminai.
maniau, kad dar kazkas ypatingesnio, bet pasirodo tai ko ir tikejausi.
Gosh
Na va,nukrito ir man akmuo nuo sirdies,pagaliau issiaiskinau viska biggrin.gif Paskambinau i mokykla savo buvusia,ten paklausiau ar yra taip svarbu laikytis sito 6,8-7,8 m. amziaus(cia man darzely mat aiskino kad dabar naujas istatymas rolleyes.gif ),pasake kad i mokykla galima leist ir 6 metu vaikus,ziurint kaip jie yra pasiruose.Paklausiau tai kaip tada su tuo mokinio krepseliu,nes kaip man aiskino darzelyje,kad jis priklauso butent tam nurodytam amziuj,pasake kad tai nesamone,priklauso tas krepselis nesvarbu kokio amziaus vaikas eina i mokykla ir isvis del to krepselio tevai net neturi jaudintis,nes tai yra mokytoju problema jau rolleyes.gif
Kodel uzklausiau jusu apie ta ejima i pirma klase,ogi todel,kad darzely dabar pradedamos rusiuot paruosiamosios grupes ir aukletojos mat labai jau skaiciavo maniskes amziu,o kadangi jai butu einant i pirma klase be 16 dienu 6,8m,tai jos nenorejo itraukt i sarasus,nes netinka mat pagal amziu rolleyes.gif Trumpai tariant subalamutino labai jau del viso sito mad.gif
mamulia
Na va-ramu wink.gif Uzrasiau Ieva i Prano Masioto pradine. Patiko man ten aplinka. Kovo pabaigoje bus atviru duru dienos,eisim abi apsiziuret smile.gif
Mirtishe
girdejau "pletku", kad mokyklai pateikiama pediatro isvada del sveikatos bei vaiku darzelio rekomedacija (irgi tipo isvada).

ka reiktu nunesti jeigu vaikas darzelio nelanke? ar nieko ir nereikia organizuoti ar teks busimaji pirmoka kur nors vesti (pas psichologa ar dar kur nors), kad gautume panasia rekomendacija?

jeigu kam teko pasidometi - parasykit
asha
Mano vaikui nereikejo jokios darzelio rekomendacijos. Pirma karta apie tai girdziu.
Springlet
QUOTE (mamulia @ 2004 03 11, 17:49)
Na va-ramu wink.gif Uzrasiau Ieva i Prano Masioto pradine. Patiko man ten aplinka. Kovo pabaigoje bus atviru duru dienos,eisim abi apsiziuret smile.gif

Mamulia, kada tiksliai bus tos dienos?
Papildyta @ [mergetime]1079511745[/mergetime]
Mirtishe, mums reikalinga tik gydytojo pazyma apie sveikata smile.gif
Meduolė
Sveikutės, mamytės!

Vėl kreipiuosi pagalbos, tik šįkart ne sau, o savo Marčiuko kūmai. Jie gyvena Pašilaičiuose ir ieško mokyklos būsimai pirmokėlei. Nusižiūrėjo ŽEMYNOS PAGRINDINĘ MOKYKLĄ, susižinojo ir būsimų mokytojų pavardes. Tad norėčiau konsultacijos tų mamyčių, kurios ką nors žino apie šią mokyklą - galbūt pačių vaikučiai ją lanko ar šiaip ką nors girdėjot doh.gif Jei taip - vėliau atsiųsčiau asmenines žinutes su tų mokytojų pavardėm, gal galėsit padėt išsirinkt wink.gif labai lauksiu nuomonių smartass.gif

Arba gal kas nors leidžiat vaikus į kokią kitą Pašilaičių - Justiniškių mokyklą (pvz. Biržičkos gimnaziją, Pelėdos pradinę mokyklą) ?
mamulia
QUOTE (Springlet @ 2004 03 17, 10:20)
Mamulia, kada tiksliai bus tos dienos?

atviru duru dienos kovo 29-30-31d. nuo 8 iki 12 val. wink.gif
Springlet
Aciu, Mamulia smile.gif
rasuliukas
Mamulia,

na manau,tikrai neapsirikai pasirinkdama Pr.Masioto mok.Mokyklos vadove pazystu asmeniskai,uztat zinau jog viskas daromu vaiku labui,gera mokytoju kvalifikacija,..ir stipri mokymo programa.Sekmes!

p.sna,jei manajam reiktu eiti ,tai tikrai leisciau ten smile.gif
nuobodi
QUOTE (AISE @ 2004 02 25, 12:05)

o mano 6.5metu ir tai abejoju g.gif
tikriausiai labai smartass.gif
miedita
Tuja, mus kamuoja tos pacios problemos. Maniskei si rudeni bus 6.4m. Labai ilgai svarstem leisti ar ne i mokykla. Lyg ir buvom nutare, kad leisim. Nors, anot aukletojos, ji pakankamai subrendusi mokyklai, taciau jos nuomone nera kus skubeti, ir nereikia anksciau laiko leisti i mokykla. Juo labiau ji pati pastaruoju metu nerodo jokio noro ka nors daryti, mokytis, ar panasiai. Ji nori tik zaisti, siausti ir viskas. Todel mes lir patys labai suabejojom, ar laikas jai i m-kla g.gif Taciau vakar buvo susitikimas su busima mokytoja (jei eitu i m-kla) ir vel musu nuomone pasikeite. Dauguma vaiku, kuriems rudeni bus virs 6m., jau eis. Taigi ji nebutu vienintele jaunesne, o visi panasaus amziaus. Toliau, labai patiko mokytoja, kuri sake, kad pirmoje klaseje demesys skiriamas ne kazkokiu itin dideliu ziniu igyjimui, o tiesiog pacio mokymosi proceso ismokimo. Anot jos tokio amziaus vaikai labai sekmingai gali pradeti mokytis (aisko labai priklauso ir nuo vaiko asmenybes). Zodziu labai patiko mokytoja, taigi nutarem pas ja ir leisti smartass.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.