as norejau paklaust, as gerdamos ta limonada, valgot kokius obuolius, ar dziuvesius, ar valgyt pradedat tik pirma diena po dietos? Gersiu ir as ta limonada siandiena, bet tik tam kad slakus isvalyt is organizmo
QUOTE(JurgiukasR @ 2012 01 23, 10:48) as norejau paklaust, as gerdamos ta limonada, valgot kokius obuolius, ar dziuvesius, ar valgyt pradedat tik pirma diena po dietos? Gersiu ir as ta limonada siandiena, bet tik tam kad slakus isvalyt is organizmo Siaip tai negalima valgyt, tik gert, butent tas klevu sirupas yra kaloringumui padidinti.
Na manau pradesiu vel valytis
Sveiki
QUOTE(Bridz o ta himalaju cia juros druska skaitos? as kadangi ne leituvoje buvau tai pirkau sea celtic salt grynai tokia pat kokia rekomenduoja sitai dieta, ji skaitosi viena si brangiausiu drusku,rekomenduojama daktaru. Bet kaip supratau yra skirtumas tarp juros akmens ir paprastos akmens druskos. Net nezinau ar pas mus yra tokia, grynai juros akmens,reikia daugiau paskaitynet kokia pirkdavo merginos cia.
beja merginos kaip su tuoklevu sirupu? kur perkates,siandien aplaksciau aprduotuves,tai radau tik vienos rusies klevu sirupo ar dvieju.. ekologisko maisto parduotuveje buvo toks pat koks ir maximoj,tik maximoj pigiau,bet vistiek 250ml labai jau mazai o kaina 20lt,tai juk tas buteliukas dviem dienom gaunasi. kazko labai jau brangiai iseina.ir nemaciau dideliu turiu kad butu,ir dar organinis..
QUOTE(Twinklyte @ 2012 03 05, 20:34) beja merginos kaip su tuoklevu sirupu? kur perkates,siandien aplaksciau aprduotuves,tai radau tik vienos rusies klevu sirupo ar dvieju.. ekologisko maisto parduotuveje buvo toks pat koks ir maximoj,tik maximoj pigiau,bet vistiek 250ml labai jau mazai o kaina 20lt,tai juk tas buteliukas dviem dienom gaunasi. kazko labai jau brangiai iseina.ir nemaciau dideliu turiu kad butu,ir dar organinis.. tikrai taip. Rimi ir IKI apie 18 lt. aš siunčiausi iš http://www.asda.com/
o per kiek laiko cia atsiuncia ? tas pats sirupas koki maciau,tik per puse pigesnis. Siuntimas kainuoja kazkiek? Kiti ziuriu,kad ir pigesni bet jau nera grynai organiniai klevu sirupai,kazkokie maisyti.
Na ka startavau jau siandiena, junkites kas netingit
QUOTE(Vytauciuke @ 2012 03 07, 15:50) man su druska kol kas nelabai sekasi draugauti. vakar vakare geriau,tai isgeriau virs puse litro daugiau negalejau,tai aisku efekto tokio koks turi but nebuvo. Neisivaizduoju kaip reikia ta litra isgert, o pvz kaip kitos,jei geriat ryte,tai per kiek laiko ta litra isgeriat? Galvoju gert kokiu arbatu laisvinamu, bet su jom prastai,kad veikti pradeda tik ryte.O druska kai isgeri,keliu valandu begy.
Aš litro nesidarau
mastau ir as uzsiimti situom valymu, bet man tokiai tupai paaiskinkit kas per dalykas ta druska ? Na tema visa perskaiciau tai nesuprantu kada ta vandeni su druska reikia gerti ? ryte ar vakare ir kodel ... ? ir ant tuscio skrandzio pries limonada ar kaip ?
As geriau ryte, ta druska taip zarnyna atpalaiduoja, kad geriau tik wc ir sedeti
man ir kava sventas reikalas, as per diena isgeriu kokios 5-6puod. tai be jos man kosmaras buna, o kai dar apie drauska pagalvoju, mane po jos labai troskina...
Pradedu ryt, 3but. klevu sirupo nusipirkau, dar ieskosiu normaliu citrinu. Nes kiek prekybos centruose siandien ziurejau. baisios, suvyte. O jus cili pipira naudosit ar kajano?
as skaiciau kad jis yra tinkamas, bet as jo savo "didmiestyje" nerandu
as kajano pipira nusipirkau,
neisejo man limodieniauti zadu pasitaisyti QUOTE(Vytauciuke @ 2012 03 14, 14:45) Tai ne tas pats,mano nuomone geriau tada net nepradekite... o kajeno galima rasti ir internetinese platybese,pvz kad ir CIA Papildyta: QUOTE(saulyte24 @ 2012 03 15, 00:35) as kajano pipira nusipirkau, neisejo man limodieniauti zadu pasitaisyti Labai viliuosi kad po sio valymo kavos is viso atsisakysite bent jau taip atsitiko man
Labas rytas
Man jau šiandien antra diena. Vakar labai galva skaudėjo tai teko vaistų gerti. Labai norėjau kavos, bet laikiausi ir pavyko
na merginos, kaip jums sekasi savo valia ir istverme demonstruot? Pasiteisina si dieta?
Man šiandien šešta diena, čia kaip rašo ne dieta. o organizmo valymas. svoris nukrito, bet apimtys ne, tai ar blogai išsimatavau ar blogai pasisveriau
Seniau negalėjau be kavos, o dabar visai aš jos nenoriu ir jos man nereikia QUOTE(Vytauciuke @ 2012 03 20, 11:17) Man šiandien šešta diena, čia kaip rašo ne dieta. o organizmo valymas. svoris nukrito, bet apimtys ne, tai ar blogai išsimatavau ar blogai pasisveriau Seniau negalėjau be kavos, o dabar visai aš jos nenoriu ir jos man nereikia na tu saunuole o as vis dar neprisiruosiu su siuom valymu sunelio gimtadieni savaitgali atsvenciau ,atlaikiau antpludy vaiku ir sveciu QUOTE(saulyte24 @ 2012 03 21, 00:26) na tu saunuole o as vis dar neprisiruosiu su siuom valymu sunelio gimtadieni savaitgali atsvenciau ,atlaikiau antpludy vaiku ir sveciu gera, as kaip tik galesiu jums stulpa isdrozt As tai jums pavydziu valios as kai bandziau laikytis sio ale valymo, tai kajeno padauginau, net burna degdavo kai geriau, galiausiai ispyliau viska lauk grrrr
Kaip smagu kad ne viena esu temoje
Man pati geriausia motyvacija druska, aš ja geriau penkis rytus. tai vien dėl to negaliu pradėti valgyti. Ir visai nenoriu Aš beriu aitrių pipirą, nes kajeno man perbrangu užsisakynėti, ryt busiu Vilniuje jei bus laiko paieškosiu. Ir šiandien iki buvau jau vienas but. liko klevų sirupo. Vargas man su produktais mano "didmiestyje" QUOTE(Vytauciuke @ 2012 03 21, 15:35) Kaip smagu kad ne viena esu temoje Man pati geriausia motyvacija druska, aš ja geriau penkis rytus. tai vien dėl to negaliu pradėti valgyti. Ir visai nenoriu Aš beriu aitrių pipirą, nes kajeno man perbrangu užsisakynėti, ryt busiu Vilniuje jei bus laiko paieškosiu. Ir šiandien iki buvau jau vienas but. liko klevų sirupo. Vargas man su produktais mano "didmiestyje" o is kur esat? gal bandykite uzsisakyti internetu, a? na jei vaiko gimtadienis, ir jame dalyvaus TIK vaikai, tai tada tikrai nepalusit, bet jei bus ir svencianciu suaugusiuju , tai
Bus ir svečių suaugusių, jau dabar žiurėdama ką gamintis vos spėju seiles ryti
Kažkaip jau gaila man pinigėlių QUOTE(Vytauciuke @ 2012 03 21, 23:20) Bus ir svečių suaugusių, jau dabar žiurėdama ką gamintis vos spėju seiles ryti Kažkaip jau gaila man pinigėlių jerguteliau kokia kaina, as Kaune Urmo bazeje pirkau kajeno pipiriuku maltu, tai uz 100gramu sumokejau 5litus tai gal kad seiles neteketu ir nevarvetu bandyk sultis gerti, vis skrandis siewk tiek dirbs, nors zinai... jei bus ir suaugusiu zmoniu tai vargu ar kas iseis, cia tas pats kas prie stalo sau lekstutes nepadeti, o juk ir torta reiks ragaut , ir sampes paskanaut nelaiku ispuole tau ta dieta, bet siulyciau pradejus toki valyma tikrai negerti alkoholio, nes jis gali viska isbalansuoti
Labas merginos! Pati nusprendziau laikytis sios dietos, susipirkau visa 'amunicija'. Noriu numesti 4 kg ir prasivalyti oda + susigrazinti energija prasivalant organizma.
Rasysiu kaip sekas ir kaip jausmas. Beja, pradziai nusistatau nuo treciadienio iki sekmadienio, o po bus matyt, svarbiausia 5 d., tik minusas kad rukau, tad bandysiu tuo paciu ir mesti rukyma. QUOTE(miau miau miau @ 2012 03 28, 05:00) Labas merginos! Pati nusprendziau laikytis sios dietos, susipirkau visa 'amunicija'. Noriu numesti 4 kg ir prasivalyti oda + susigrazinti energija prasivalant organizma. Rasysiu kaip sekas ir kaip jausmas. Beja, pradziai nusistatau nuo treciadienio iki sekmadienio, o po bus matyt, svarbiausia 5 d., tik minusas kad rukau, tad bandysiu tuo paciu ir mesti rukyma. as irgi kai bandziau laikytis sios dietos traukiau dumeli
O kiek laiko sios detox dietos laikeisi ir ar jautei koki poveiki?
Snd pirma diena, bet is ryto jogurto suvalgiau, nes vaistus geriu, o ant tuscio skrandzio ju negalima. Tad kitus valgymus keisiu gerimu siuo, tik rytais bus jogurtas. Pazesiu rezultatus, nes vistiek kad ir nebus 100 proc.rezultato, bet blogiau nebus vistiek. QUOTE(miau miau miau @ 2012 03 28, 16:12) O kiek laiko sios detox dietos laikeisi ir ar jautei koki poveiki? Snd pirma diena, bet is ryto jogurto suvalgiau, nes vaistus geriu, o ant tuscio skrandzio ju negalima. Tad kitus valgymus keisiu gerimu siuo, tik rytais bus jogurtas. Pazesiu rezultatus, nes vistiek kad ir nebus 100 proc.rezultato, bet blogiau nebus vistiek. jei jau ketinat mest valgyt geriau jogurta iskeiskit i pasukas (ten labai mazas kaloriju kiekis, o riebalu faktiskai nera) arba liesa kefyra as laikiausi hm... net nepamenu
As turiu colo vada nusipirkus ta programa, bet puse suvartojau ir stovi dbr, neimanoma gerti kokia slykstyne neispasakyta! Tikrai net purtyt pradejo nuo to gerimo (toks gerimas kur ieina).. Zodziu gailiuosi kad pirkau, nes tikrai man buvo slykstu.. Beja ir kazkaip skrandi ispute, nemalonus jausmas buvo lb geriant. Gal kada prisiversiu kita dali sugerti, nes gaila pinigu be jokio rezultato. Beja veida nuo jo bere man. Cia aisku kiekvienam skirtingai, bet mano patirtis tokia
QUOTE(miau miau miau @ 2012 03 28, 21:12) As turiu colo vada nusipirkus ta programa, bet puse suvartojau ir stovi dbr, neimanoma gerti kokia slykstyne neispasakyta! Tikrai net purtyt pradejo nuo to gerimo (toks gerimas kur ieina).. Zodziu gailiuosi kad pirkau, nes tikrai man buvo slykstu.. Beja ir kazkaip skrandi ispute, nemalonus jausmas buvo lb geriant. Gal kada prisiversiu kita dali sugerti, nes gaila pinigu be jokio rezultato. Beja veida nuo jo bere man. Cia aisku kiekvienam skirtingai, bet mano patirtis tokia jus gal apie ta moli kalbant/ pasiskaiciau, kad merginos skiedzia ji su sultim.. na kaip sakoma viskas vardan grozio
Jo, apie moli. Bet kad ir su kuo ji gerti, tikrai tai buvo ne man
Aisku, as toli nuo Kauno.
Beja, dieta einasi neblogai, ryte suvalgau kokios pasuku varskes ar pan., po to geriu 'limonada', kartais daugiau, kartais maziau nei 1,5 ltr isgeriu.. Vakare irgi kazka uzkandu, buna ir pyrageli ir pan kai lb neatsilaikau. Taip kad nukrito 2 kg, tik lb siandiena susirgau, auksta temp., galvoju turbut imunitetas nusilpes.., tad dar pagersiu ta limonada, bet tuo paciu daug vaisiu ir darzoviu. QUOTE(miau miau miau @ 2012 04 01, 12:30) Aisku, as toli nuo Kauno. Beja, dieta einasi neblogai, ryte suvalgau kokios pasuku varskes ar pan., po to geriu 'limonada', kartais daugiau, kartais maziau nei 1,5 ltr isgeriu.. Vakare irgi kazka uzkandu, buna ir pyrageli ir pan kai lb neatsilaikau. Taip kad nukrito 2 kg, tik lb siandiena susirgau, auksta temp., galvoju turbut imunitetas nusilpes.., tad dar pagersiu ta limonada, bet tuo paciu daug vaisiu ir darzoviu. o gal meskit i sali trumpam sia dieta? paskui sveikata pagadinsit,
su sventem merginos
siandien pirma diena mano limonado dietos ir ishkilo klausimas man ten kartais nesumaishyta kad mazi suakshteliai produktu?
Labas merginos! Nu kaip ir nebegeriu to 'limonado', su kuriuo visi bendradarbiai puikiai buvo supazindinti (o kaip gi kitaip, jei visa diena reikia ji gurksnoti). Nukrito kazkiek svorio, vos neapsirgau, bet visa laime uzteko 1 d pasigydyt ir vel ok.. Tik minusas, kad per daug ir per greitai po limonado dietos perejau prie senu iprociu... Atsistate visi buve kg.
Jei gerimas per rugstus, daugiau isipilk klevu sirupo ir daugiau astrumo.. Pasidaryk sau pg skoni. O rugsciu neturetu buti, nes citrinos nekelia rugstingumo, jos sarmina organizma. Sekmes ir parasyk kaip sekes !!!
kokia užmiršta tema... keliu į viršų
nusprendžiau 6-7 dienas laikytis šios dietos, kadangi noriu svorį išjudinti iš vietos į mažąją pusę. norėčiau numesti 6-7kg, šiuo metu 74/180cm (pamokslavimų apie aukštų moterų svorį nerašykit - nusibodę - visi žinom kokiam svory jaučiamės geriausiai). tiesą sakant ne dėl svorio metu - viskas, ko nereikia, pas mane susikaupę apie liemenį ir pilvą. noriu sumažinti apimtis. žiūrėsim kaip pavyks druskos negersiu - mane nuo jos pykina. aš gyvenu ne Lietuvoje, bet kažkada LT esu pirkusi natūralų klevų sirupą kažkurioje didesnėje RIMI parduotuvėje Klaipėdoje - tikrai galima rasti, nebūtina siųstis internetu ar naudoti medų. nors medus - sveika. Santa Maria kajeno pipiro rasit bet kurioje parduotuvėje. pasistengsiu sekantį rytą/dieną aprašyti praėjusios dienos pojūčius. bus besijungiančių? kartu smagiau
sveikos, po pirmos dienos -1.4kg, išėjo daug skysčių, alkio nejaučiau
Sveika, labo
bijau kažką pažadėti, bet jei pavyks rasti to sirupo, tai nuo penktadienio gal ir prisijungčiau |