Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Plaukai krenta kuokštais
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Po gimdymo
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Rugsejine
man labai padejo rusiskas aliejus:

nastojasceje repeinoje maslo
sredstvo nr 1 protiv vypalenije bolos

Plaukai nauji pradejo aukti net, be to kad nebeslinko
Landrita
Man taip pat slinko plaukai.Ir net labai. verysad.gif Atsimenu apsilankiau pas kirpeja, juk visos norime po gimdymo pasigrazinti.Sedziu ir ziuriu priesais save i veidrodi. Ir matau kaip kirpeja vis negali atsikratyti prilipusiu mano plauku prie jos ranku pirstu.Kiek besukuotu, vis sukose plaukai iskrite.Kaip ji kreivai susiziurejo su kita salia dirbusia kirpeja.Gal ji tiesiog nepagalvojo, kad ir as maciau ta kreiva mimika jos veide, bet man buvo taip nefaina. unsure.gif Galvojau greiciau pasibaiktu viskas.Truputi del to kompleksavau tuo metu, nes pradejau pastebeti kaip ispliko prieki ties smilkiniais. blink.gif Tai tesesi apie 6 men.Geriau vitaminus brangius, kad tik nustociau plikusi.Dabar ties tom vietom atauge kokiu 7 cm plaukai .Dziaugiuosi, kad viskas pasibaige. bigsmile.gif
allyva
Slinko ir mano kasos biggrin.gif . Prasidėjo 3 mėnesį po gimdymo ir baigėsi 6 mėnesį. Gėriau "pregnacare", bet ne tiek dėl plaukų, kiek dėl bendros būsenos ir pienelio gamybos 4u.gif
Alisra
Man padejo Fitoval ir is Sarmos nuo slinkimo ampules
Vnt kaina apie 8lt, vienos uztekdavo viena karta savaiteje issitepti, gaila daug laiko praejo nebepamenu pavadinimo g.gif
editaja
Aišku kažkiek išslinkt turi tai normalu, bet ilgai laukt nepatartina. Maitinant nžn ar galima, bet šiaip labi padeda vit a+e - porą ar tris mėn pagėriau ir jokių problemų thumbup.gif
INDIERA
man taip pat slenka visokias priemones bandziau, dabar pradejau gerti alaus mieles tabletes, sako alus gerai plaukams. g.gif
marijax
Po pirmojo nestumo ketvirtame menesyje baisiai daug plauku eme slinkti. Ir pilnai nustojo tik kai pastojau, po penkeriu metu... Daba esu nusipirkusi nakvisu aliejaus ir "starflower oil" su vitam E kapsuliu, gert pradejau kai tik uzgime lelius. Tikiuosi pades subalansuoti hormonu veikla, ir neisslinks tiek dfaug, kaip anasyk.

Beje, gal zinot, kas tas "starflower"?
Raselelyte
Man mano kirpeja sake, kad tikrai padeda alijosius... g.gif pati dar nebandziau bet pabandysiu smile.gif reikia itrinti galva (saknis) ir nenuskalauti...sake kad nesiriebaluoja plaukai... g.gif reikes pabandyti, juk nieko nekainuoja ax.gif
JulijaR
Man pradejus maitinti pradejo slinkti plaukai ,tai pradejau naudoti Fitovali (trenkaiu galva).Nepatikesit padejo smile.gif Jei butu nepadeja jauciu jau buciau buvusi plika biggrin.gif
Issute
Man taip pat labai slenka jau gal koks menuo, pradejo kai vaikui buvo 3 men, slenka tiesiog kuokstais net baisu pasiziureti doh.gif , bet nusipirkau universiteto vaistineje (Vilniuje) gaminamo skyscio nuo plauku slinkimo, taigi saknis itrinu tuo losjonu, o pati plauka ricinos aliejumi (bet daugiau pastiprinti dazyta peroksidu plauka), tikiuosi kad pades, jau dabar paciai atrodo kad maziau slenka, bet gal cia psichologiskai biggrin.gif
marijax
Gerkit nakvisu alieju, anas balansuoja hormonu veikla. Kaip rasiau anksciau, as jas geriu, o ar plaukai neslinks- parasysiu po 2-3 menesiu wink.gif
marijax
Laba smile.gif

Pagooglinkit, daugiau info rasit, o cia trumpai apie nakvisu alieju: http://www.keke.lt/index.php?pid=15&cid=763&pr=33495

As pirkau nakvisu aliejaus kapsules su "Starflower oil" (deja, nezinau kaip lietuviskai sis augalas vadinasi, bet jis, neva, turi netgi daugiau tos GLA rugsties negu nakvisa), 1000mg. Po poros menesiu galima gerti po500mg ar 250mg. Pabandykite moteros.
balsima
O kiek ilgai jums slinko plaukai po gimdymo?? Nes maniskiui jau virs 7 men bet vis dar kuokstais krenta plaukai doh.gif Siaubas kazkoks...
leleka
QUOTE(balsima @ 2009 05 24, 20:21)
O kiek ilgai jums slinko plaukai po gimdymo?? Nes maniskiui jau virs 7 men bet vis dar kuokstais krenta plaukai  doh.gif  Siaubas kazkoks...
*

mano leliui 6 mėnesiai, vis dar slenka. Bet dabar jau pradėjau gerti vitaminus su nakvišų aliejumi...tikiuosi padės
marijax
Man slinko penkis metus- iki kito pastojimo biggrin.gif Sonuose vis plike sviesdavo daugiau maziau... Bet tas ziaurus isslinkimas kiek tesesi neatmenu. Bet mano patirtis ne kokia, zodziu...
tuzasss
oj kaip slenka, greit prapliksiu jei nepades kapsules kurias nusipirkau droge, vadinasi " aptecka babki agafji" ar kazkaip panasiai, kapsules nuo plaiku slinkimo, naudot du kart savaitei, tikiuosi bus gerai
Meškašunis
Man labai gera priemone buvo is TopShop tas HAIR GROW PLUS. Net nesitikejau. Isbandziau viska, kai praradau vilti, pabandziau sita. Kai gavau, ta neisvaizdi pakuote priverte suabejoti veiksmingumu. Bet rezultatai stulbinantys. Jis labiau ne kaip gelis, o skystis, ji perpylaiu i buteliuka su dozatoriumi, nuo plauku purskiklio Gliss Kur, kad taupuau butu, purskiau prie pat saknu pries kiekviena plovima, kai gausiai sudrekindavau, trindavau i saknis, paskui uzsidedavau duso kepuraite, ant virsaus kepure paprasta, "gandonke" biggrin.gif . Taip isbudavau kelias valandas, kartais nuo pat ryto iki vakaro, siais, ir nakciai galima, bet man nepatogu su kepure miegot. Nepraleidau nei vieno karto, galva plaunu kas ketvirta diena, tad jo man uzteko lygiai 18 kartu, t.y. 3 menesiams. Maza to, kad plaukai atrodo ziauriai atsigave, zvilgantys, lankstus, elastingi, tai pastebi net aplinkiniai, bet labiausiai nustebino , kad tiek daug nauju plauku ataugo, tiesiog miskas, ypac kirpciu srity, prie kaktos. Tiesiog nera gyvos vietos, vien plaukuciai, plaukuciai, plaukuciai, kaip sepetys. Net mama ir drauges patebejo. Dabar jie paaugo, ir kai susirisu uodega, lenda i virsu smile.gif . Tikrai tikiu, kad plikes vyrams uzauga, na, zinoma, ne uzleistos turbut, vargu ar 80-meciui padetu smile.gif . Bet tikrai super . Net nesitikejau tokiu rezultatu. Jiems i pulapi net atsiliepima brukstelejau, pagyriau. Dabar mastau gal tas sukas su diodais isigyt, tos pacios Velform firmos. Zinoma, reikia nuoseklumo ir kantrybes, pora kart i menesi pasitepus, manau, efekto nebus. O as kai jau vilti buvau praradus, kai jau plike sviete prie kaktos, tai labai saziningai naudojau. Super dalykas.
jeteiko
man plaukai pradejo slinkti kai vaikui sukako 4 menesiai,as maitinu,manau del to ir slenka.siaip tai kas nemaitina labai geri vitaminai yra Merz dopel (atrodo taip rasosi)
Meškašunis
As tau stai ka pasakysiu - nepabandes, nesuzinosi.Man si priemone buvo super.Bet, zinoma, nuoseklumas ir kantrybe irgi turejo reiksmes. Jei buciau karts nuo karto pasitepus, manau, nebutu jokio efekto. As saziningai naudojau 3 menesius, gausiai itrindavau, ir vaiksciodavau su kepure visa diena.Nes vaje vaje, kaip buvau nejuokais sunerimus del savo plaukuciu. Galvojau, tokiais tempais ir visai netekt ju galiu.
O beje, del Top Shop, ar esi pirkus ka nors is ten? As pirkau daugybe dalyku. Pirmiausia, nepakartojamas aparatas Cellu Less. Tokiu panasiu masazuokliu daro anticel. masaza salonuose.Bet irgi, matyt, nuoseklumas dave savo.As apskritai su celiulitu kovoju visada, nors ir esu liekna.O per nestuma is vis buvo ziaurus vaizdas.Tai isigijau sita aparaciuka.Juo reikia slaunis istepti aliejum ar riebiu kremu, tada naudoti.Na, nebutinai slaunis, ten, kur yra cel. Man tik ant slaunu reikejo. Tai as kas ryta, tingiu netingiu, nesvarbu, issitepdavau anticeliulitiniu kremu ir varydavau 30 min. viena slauni, 30 min. kita. Menesiu menesiais.Dabar tas aparatelis sekmingai guli nelieciamas po sofa, patalynes dezej, nes as pamirsau celiulita.Galvojau, greit atsinaujins, bet ne, atrodau puikiai.
Kitas dalykas -- Derma Wand. Pirkau ji naudot savo vyrui, nes jis labai linkes spuoguotis, ir veidas nelygus, vietom riebus, vietom sausas, net serpetoja, demeliu visokiu pilna nuo isspaustu spuogeliu.Tai va, irgi kasdien varau po 5 minutes vakarais jo veiduka.Tai net kolegos pastebejo, galvojo, salone lankosi.Net mano mama is kart ta aparaciuka nusipirko, kai pamate, koks efektas.Bet velgi, sistemingai reikia visa tai daryt.
Na, jau as tingiu berasyt, kaip man patiko Nicer Dicer pjaustykle, ja isigijus tapau salotu meistre smile.gif, pries simta metu pirkau gumbuota sudedama lanka liemeniui sukt, AB Tronic dirza naudoju iki siol, jau 10 metu kokie. Zinoma, kai kas man atrodo ir nesamone ten, kaip ir bet kurioj parduotuvej, ne viska juk perki is eiles. Tad atsirinkti reikia.
Bet man tas Hair Grow Plus tikrai jega. Tik jei pirksi, naudok reguliariai.
*Liepa18*
Na nežinau, kam ieškoti ligų kaip sakoma, jei taip gamtos sutvarkyta... g.gif Aišku yra mažas procentas moterų, kurioms neslenka, bet didžioji dalis su tuom susiduria.
Tai vyksta dėl hotmonų pokyčių - gi pilna informacijos ta tema... Jei plaukai slenka 6 mėn. ir daugiau, vat jau tada derėtų pasikonsultuoti su gydytojais. Normalu, kai plaukų slinkimas po gimdymo trunka apie 3-4 mėnesius. Pataupykite pinigėlius, krizė gi biggrin.gif
marijax
Meskasunis, ar bandete nakvisu aliejaus kapsules gert? Jos subalansuoja hormonu veikla, turetu padeti plaukus "grazint". Pabandykite. Reik is vidaus rupintis plaukais pirmiausia, ir is isores, taipogi siek tiek. Nagi, bandykite. As geriu, ir tikiu, kad pades. Laaabai tikiu smile.gif
Meškašunis
Na, man tas Hair Grow Plus padejo labai, tik vat baime, aisku, yra, kad vel nustojus naudoti prasides "bajeriai" . Tai kol kas geriu VEGA tas angliskas kapsules, zalias, kur viduj tokie zali miltukai, kaip vaistazoles, Hair Skin Nails. Kazkaip pradejau, tai kol kas nesimetysiu, pabaikt reikia kursa. Apie nakvisu alieju esu girdejus irgi. Reiks pagert , kai situos pabaigsiu.
sigizmundas
Kas turi isslinkti, tas isslinks...svarbu skatinti nauju plauku augima..o tai daro kraujotakos gerinimas..masazai galvos, spec priemones su veikliosiom medziagom ir pan... ax.gif
Bluebell
na nieko cia nepadarysi, per nestuma kaip kuriom padaugeja plauku, tiesiog geiau auga, po gimdymo ima slinkti - ir tie kurie pasmerkti nuslinkti ir nuslenka, aisku, jei desit visas pastangas - geros priemones stiprinancios plauku saknis, vitaminai ir kita tinkama prieziura, galima tiketis rezultatu..
as nuo 7 nestumo menesio pradejau naudot slinkima stabdancias ampoles ir iki dabar varau - jau tuoj du men po gimdymo.. ir siaip labai stengiausi plaukus ishaugot nes nestumas mane visa ir taip issunke,..
tai plaukai visai nieko, keli nuslenka per diena, bet manau pastangos atsipirko. smile.gif
Meškašunis
QUOTE(Blubell @ 2009 06 08, 23:27)
na nieko cia nepadarysi, per nestuma kaip kuriom padaugeja plauku, tiesiog geiau auga, po gimdymo ima slinkti -  ir tie kurie pasmerkti nuslinkti ir nuslenka, aisku, jei desit visas pastangas -  geros priemones stiprinancios plauku saknis, vitaminai ir kita tinkama prieziura, galima tiketis rezultatu..
as nuo 7 nestumo menesio pradejau naudot slinkima stabdancias ampoles ir iki dabar varau -  jau tuoj du men po gimdymo.. ir siaip labai stengiausi plaukus ishaugot nes nestumas mane visa ir taip issunke,..
tai plaukai visai nieko, keli nuslenka per diena, bet manau pastangos atsipirko. smile.gif
*

As irgi taip pat dariau, per nestuma ampules tryniau i plaukus, ir visokias kaukes dejau, plaukai nuostabus buvo. Dziaugiausi, kad neslenka. Bet po 4-5 menesiu kazkur po gimdymo kai pradejo varyt.... Vaje, juodas vanduo atrode bega , kai plaudavau.
O, beje, vakar kirpykloj buvau, nusprendziau palaidot ta savo ilga kasa, nes tokia plona baisiai atrode, neestetiskai. Tai kirpeja taip nustebo del to, kiek nauju plauku ataugineja, net issiziojo is nuostabos. Miskas visas. Tai pasakiau jau, kad cia tas Hair Grow Plus man padejo taip. Tai ji sake, jau ne is pirmos klientes girdi tokius atsiliepimus. Sake, kad vienai babulei, kuri isdegino cheminiu visus plaukus, net plike užžėlė....... thumbup.gif
Laukugelele
jo, ne kas... man irgi baisiai slinko: atsikeliu - ir ant pagalves lieka toks voratinklis is plauku, ir kriaukle kimsdavosi net. Bet kazkaip zinojau kad taip bus, tai nesiparinau, nieko specialaus nedariau, kaukiu biski tik, ir atsistate savaime. O kirpeja rekomendavus buvo kraujotakai skatinti toki recepta: issiplovus galva itrinti plaukus misiniu is zibalo ir citrinu sulciu (citrinos - kad zibalas geriau issiplautu), apsivynioti ranksluosciu, polietilenu - kad kuo silciau butu galvai, ir pabuti 40min. Tada isplauti. Pliusai: kraujotaka tikrai gereja bent jau tuo momentu, nes net truputi niezti - bet taip ir turi buti; plaukai palieka labai svelnus, purus, su jokiom kaukem to neisgaudavau; sako zibalas naikina pleiskanas bet to is savo praktikos patvirtint negaliu. Minusai: smirda (paskui kai isplauni nebesmirda), grauzia akis jei patenka, ilga terlione su plevelem ir ranksluosciais: man tiek laiko skirt plaukam yra prabanga; sunkiai issiplauna. Bet pameginti tikrai verta mirksiukas.gif
Meškašunis
QUOTE(Laukugelele @ 2009 06 10, 23:21)
jo, ne kas... man irgi baisiai slinko: atsikeliu - ir ant pagalves lieka toks voratinklis is plauku, ir kriaukle kimsdavosi net. Bet kazkaip zinojau kad taip bus, tai nesiparinau, nieko specialaus nedariau, kaukiu biski tik, ir atsistate savaime. O kirpeja rekomendavus buvo kraujotakai skatinti toki recepta: issiplovus galva itrinti plaukus misiniu is zibalo ir citrinu sulciu (citrinos - kad zibalas geriau issiplautu), apsivynioti ranksluosciu, polietilenu - kad kuo silciau butu galvai, ir pabuti 40min. Tada isplauti. Pliusai: kraujotaka tikrai gereja bent jau tuo momentu, nes net truputi niezti - bet taip ir turi buti; plaukai palieka labai svelnus, purus, su jokiom kaukem to neisgaudavau; sako zibalas naikina pleiskanas bet to is savo praktikos patvirtint negaliu. Minusai: smirda (paskui kai isplauni nebesmirda), grauzia akis jei patenka, ilga terlione su plevelem ir ranksluosciais: man tiek laiko skirt plaukam yra prabanga; sunkiai issiplauna. Bet pameginti tikrai verta  mirksiukas.gif
*

Man zibalas padedavo labai, kai retkarciais uzpuldavo tas sezoninis slinkimas, pavasari. Bet po gimdymo jau nebepadejo. Matyt, tas slinkimas kitokio pabudzio....
Meškašunis
QUOTE(esttrela @ 2009 06 11, 13:11)
sveikos as ir esu susidurus sia problemele kaip pastojau pradejo ir plaukai normalet ir neslinko o po gimdimo vel viskas isnaujo ir dar daugiau pradejo slinkt ko tik neizbandzius bet turbut jau nieks nebepades o gal turit kokiu geru dalykeliu kurie jum padejo? 4u.gif
*

Man labai gera priemone buvo is TopShop tas HAIR GROW PLUS. Net nesitikejau. Isbandziau viska, kai praradau vilti, pabandziau sita. Kai gavau, ta neisvaizdi pakuote priverte suabejoti veiksmingumu. Bet rezultatai stulbinantys. Jis labiau ne kaip gelis, o skystis, ji perpylaiu i buteliuka su dozatoriumi, nuo plauku purskiklio Gliss Kur, kad taupuau butu, purskiau prie pat saknu pries kiekviena plovima, kai gausiai sudrekindavau, trindavau i saknis, paskui uzsidedavau duso kepuraite, ant virsaus kepure paprasta, "gandonke" biggrin.gif . Taip isbudavau kelias valandas, kartais nuo pat ryto iki vakaro, siais, ir nakciai galima, bet man nepatogu su kepure miegot. Nepraleidau nei vieno karto, galva plaunu kas ketvirta diena, tad jo man uzteko lygiai 18 kartu, t.y. 3 menesiams. Maza to, kad plaukai atrodo ziauriai atsigave, zvilgantys, lankstus, elastingi, tai pastebi net aplinkiniai, bet labiausiai nustebino , kad tiek daug nauju plauku ataugo, tiesiog miskas, ypac kirpciu srity, prie kaktos. Tiesiog nera gyvos vietos, vien plaukuciai, plaukuciai, plaukuciai, kaip sepetys. Net mama ir drauges patebejo. Dabar jie paaugo, ir kai susirisu uodega, lenda i virsu smile.gif . Tikrai tikiu, kad plikes vyrams uzauga, na, zinoma, ne uzleistos turbut, vargu ar 80-meciui padetu smile.gif . Bet tikrai super . Net nesitikejau tokiu rezultatu. Jiems i pulapi net atsiliepima brukstelejau, pagyriau. Dabar mastau gal tas sukas su diodais isigyt, tos pacios Velform firmos. Zinoma, reikia nuoseklumo ir kantrybes, pora kart i menesi pasitepus, manau, efekto nebus. O as kai jau vilti buvau praradus, kai jau plike sviete prie kaktos, tai labai saziningai naudojau. Super dalykas.
Vilsen
QUOTE(patrina @ 2009 06 27, 12:07)
po gimdimo zeurei slenka plaukai  visokiu vitaminju bancau nepadeta patarkit acju
*

o kiek laiko geriate vitaminus?menesio nepakanka.dvieju taip pat mirksiukas.gif
Čia pasiskaitykite rasite tikrai geru patarimu
PLAUKU SLINKIMAS
Man asmeniskai padejo kosmetinis žibalas.jis vaistinėse parduodamas.kaina iki 10lt 4u.gif
Migle79
Nuo plaukų slinkimo padeda skalavimas dilgėlių nuoviru. Patikrinta.
patrina
QUOTE(Migle79 @ 2009 06 29, 11:06)
Nuo plaukų slinkimo padeda skalavimas dilgėlių nuoviru. Patikrinta.
*

ooo prisimenau bigsmile.gif kad dar padeda pienas palaikikit dvi savaites kol nesureginc paskiui i trinkit galva plaukus ir palaikikit ape 20minucju ir nuplaukit kiek dvi savaites taip paplaukit pamatisit kaip pades 4u.gif
Angelocek
Man labai padejo hna su kefyru thumbup.gif Iskart pajusit skirtuma. Reikia pakeli hna sumaisyti su stikline kefiro ir ant dregnu plauku deti,laikyti valanda. thumbup.gif
Raselelyte
Vat mano plaukams kazkas atsitiko....nuostabiai grazus, veslus ir pan... neskaitant to kad juos dazau:super nors man atrode kad jie labai slenka.... g.gif kai aisku buvau pripratusi jau kad nestumo metu nei vienas plaukas neiskrisdavo, tai dabar ju iskrenta, bet tk tiek kiek reikia....nuejau pas savo kirpeja, tai ji apsalusi, kokie plaukai atsigave mano clap.gif jau kokie 4 menesiai kai ju nekerpu, nes paprasciausiai nereikiaaaa clap.gif galiukai net neskilineja thumbup.gif kazkaip galvoju kad tam gal itakos turi vitaminai, kuriuos geriu skirtus specialiai maitinancioms mamytems Pregnacare thumbup.gif
Mimyyyte
patarciau nusipirkti KERASTAZE's ampoles. palyginus nera brangios bet nerealiai geros thumbup.gif
Svajūnė
Po pirmo gimdymo praėjus 3 mėnesiams su trupučiu buvo prasidėjęs baisus plaikų slinkimas.. Slinko saujom.. doh.gif Bet artėjant prie dukrytės pusmečio, slinkimas apsistojo, o išslinkę plaukai visi ataugo ir sakyčiau net su kaupu biggrin.gif

Dabar vėl istorija kartojas. Jei per antrą nėštumą ir po gimdymo plaukai beveik neslinko. Tai tik atšventėm mažiukės 3mėnesiadienį ir prasidėjo, vėl kemšasi vonia nuo mano plaukų, visur jų pila- ant pagalvės, ant rūbų, grindų. Atrodo valau tvarkau, ale vis tiek.. doh.gif Tik šįkart nepanikuoju labai, nes patirtis sako, jog ataugs. ax.gif
renaciukas66666
man per nestuma neslinko plaukai,bet jau po gimdymo tai maniau,kad plika liksiu blink.gif tada teta parekomendavo vienus vitaminus.olialia kaip buvo smagu,plaukai nebeslinko ir kas fainiausia tai pradejo nagai augti thumbup.gif o niekada gyvenime jie pas mane neaugdavo
ciku_caku
po gimdymo, kai grizau namo pastebejau labai pagrazejusia veido oda thumbup.gif issiploviau plaukus - ziuriu susigarbanavo, to dar ner buve lotuliukas.gif db tokie sveiki atrodo, zinau, kad baigus maitinti gali pradet slinkt, tuomet bandysiu gelezies preparatus vartoti rolleyes.gif
rutikas3
Sveikos man nuo plauku slinkimo padejo is AMWAY vitaminai DEILI ir kacio magnio vit.Taip pat yra dar stipresni vitaminai sios firmos DUBLEX .
Tai man buvo gerai susitvarke plauku slinkimas.
rutikas3
Sveika BLUEBELL gerk vitaminus ir net negalvok taip ,cia organizmas issekes
elinor.m
nestumo metu, organizmo senejimas sulieteja, taigi, kai jus esate nescia tai plaukai neiskrenta nuo senejimo, nes naturalei jie kiekviena diena krenta, o nestumo metu nea, kai jus pagimdot ir hormonai susinormalizuoja, visi tie plaukai kurie per 9 men turiejo iskrist po biski pradeda slinkt vienu metu, todel atrodo kad plinki, cia tai norma, poto viskas atistato.
renaciukas66666
as geriau is firmos amway vitaminus,tai super thumbup.gif baigesi mano bedos del plauku slinkimo thumbup.gif
crazy4you
Man kirpeja patare darytis alijosiaus kaukes. Tiesiog tu geliu lapais. Bet nesidariau, nustojau maitint, lyg ir susitvarke
Meškašunis
QUOTE(Angelocek @ 2009 07 04, 16:20)
Man labai padejo hna su kefyru  thumbup.gif  Iskart pajusit skirtuma. Reikia pakeli hna sumaisyti su stikline kefiro ir ant dregnu plauku deti,laikyti valanda.  thumbup.gif
*

Ar chna uzplikyt pirma reikia, kaip iprastai?
Papildyta:
Man labai gera priemone buvo Hair Grow Plus. Is Top Shopo pirkau, bet girdejau, kad lyg ir vaistinese didziosiose yra. Tiek daug nauju plauku ataugo, sakes. Bet, aisku, nuoseklumas turejo itakos, sunaudojau 2 tuos buteliukus saziningai, nei vieno plovimo nepraleidau.
Papildyta:
QUOTE(elinor.m @ 2009 07 31, 09:22)
nestumo metu, organizmo senejimas sulieteja, taigi, kai jus esate nescia tai plaukai neiskrenta nuo senejimo, nes naturalei jie kiekviena diena krenta, o nestumo metu nea, kai jus pagimdot ir hormonai susinormalizuoja, visi tie plaukai kurie per 9 men turiejo iskrist po biski pradeda slinkt vienu metu, todel atrodo kad plinki, cia tai norma, poto viskas atistato.
*

Nu blyn, man tikrai iskrito daugiau, nei per 9 menesius nekrito. Biza paliko dukart plonesne, nei visa gyvenima buvo...
vilniusw
QUOTE(Liutasi @ 2009 06 02, 19:11)
Po gimdymo tai normalu, palukai labai išslenka beveik visoms, po to atauga. Nieko nepadarysi, tie kurie turi išslinkti vistiek išslinks galima tik pastimuliuoti plaukų šaknis, kad nauji ataugtų greičiau. O šiaip susitaikyk.
*

deja nevisom taip, kaikiuriems gali sutrikti skydliaukes veikla po gimdymo (hypothyroidism) ir plaukai ne tik slinks bet ir pastebimai pats plaukas pasikeis-struktura, diametras, issauses, velsis labai. Plius galimi kiti simptomai-nuovargis, salcio netoleravimas ir issklinke antakiu galiukai. Tai gali testis ne vienus metus kol nesusitvarkys skydliauke. Patartina pasidaryti kraujo tyrymus TSH, T3 FREE. T4 FREE, ferritin, b-12, cinko. Bet neverta panikuoti jei plaukai tik pradejo slinkti po gimdymo ir ypac jei niekas kitas nepasikeite labai, bet jei tai tesiasi duagiau nei 6 men, patarciau susirupinti. Plius moterims (sveikom) padetu multivitaminai ir mineralai plius labai svarbu Omega 3-6-9 didelem dozem (tai kus ir nuo depresijos apsaugos ir nuo daugelio kitu dalyku)....
dianele
O as geriau cinko tabletes. Jos man labai padejo. smile.gif
@KIMIRK@
QUOTE(Mimyyyte @ 2009 07 12, 14:51)
patarciau nusipirkti KERASTAZE's ampoles. palyginus nera brangios bet nerealiai geros  thumbup.gif
*

naudojau tas ampoles, kol naudoji,nieko kai nustoji ir vel prasideda. :verysad:cia viskas priklauso nuo bendros organizmo bukles,taip dar buna kas turi skydliauke.
Poskis
O man neišslinko, nes gėriau Silicio balzama thumbup.gif Gėriau jį ir nėštumo metu, nes net nėščiai pradėjo slinkti user posted image
cariel17
QUOTE(Meškašunis @ 2009 07 26, 13:55)
Ataugs ataugs, nebijok. Aisku, pastimuliuot gal ne pro sali butu priemonem gerom.
*

man tai dermatologe patare ampules tokias naudoti - phytoceane, pilnas augalinis kompleksas. Man padejo, praejau visa kursa ir dabar jau nebeslenka, nors jau nevartoju gera menesi. gal ir tau pades mirksiukas.gif
Kulke
dar kazkaip neslenka, bet kirpeja jau ispejo, kai prades, kad neapsileisciau, yra kazkokios swarzkopf ampoles, sake stebuklus daro smile.gif
atne777
oi oi oi slenka juodai verysad.gif
pas mane net buvo susidare tokie pleiskanu luobai kurie kartu su pleiskanomis krito, buvau ziauriame soke. Net pas gydytoja ejau. Sako taip buna po gimdymo, israse tepaliuku, padejo, bet kaip slinko taip ir slenka, bent jau ne kuokstais..
Siaip man rekomendavo nusipirkti "pentogar" vitaminus, sake geri, bet as dabar kitus geriu is amway, kai pabaigsiu butinai nusipirksiu.
va issiliejau ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.