Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Istorija kartojasi
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Ievukis
...kai mano mama mane pagimdė,jai buvo palikę placentos gabaliuką.Pabuvus truputį namie prasidėjo uždegimas,ėmė pūliuot,įsimetė infekcija.Kadangi maitino mane savo pienuku,anot daktarų iškilo grėsmė ir man...Mamą išvežė į ligoninę,o mane liepė akylai stebėti kada prasidės traukuliai.Daktarų prognozės buvo griežtos: mama mirs laike paros,aš - laike dviejų...
Gyvenimas mūsų taip lengvai nepaleido!!!
...mano dukrytė - truputį planuotas,nelabai tikėtas,bet be galo lauktas vaikas.Išvydus dvi ryškias juosteles pasaulis apsivertė...Nors to labai norėjau,bet pamačius kad jau YRA buvo šokas.Bet nė akimirkai nesudvejojau.Tą pačią akimirką pamilau sielą,nusprendusią apsigyventi manyje...Nėštumas buvo normalus.Truputį pykino,truputį norėjosi miego ir panašiai...
...kai pirmą kartą išvydau savo širdies angelėlį pagalvojau,kad gražesnio vaiko gyvenime nebuvau mačiusi...Po kelių dienų išleido namo...Penkios dienos namuose - tarsi Rojuje.Viskas kitaip...Net saulė švietė kitaip!
...penktąją naktį namuose bemiegant pasidarė nežmoniškai šalta.Prabudau vos ne kliedinti nuo iki debesų užkilusios temperatūros.Greit nuskubėjom i savo gimdymo namus.Mano daktarės nebuvo.Sutarė, kad mus priims skyriaus vedėja.Apžiūrėjo.Išrašė stiprių antibiotikų ir paleido namo.Aš nelabai supratau kas vyko,bet vyrui turbūt pasirodė kažkas ne taip ir jis mane nuvežė pas kitą daktarę.Ji viską apžiūrėjus išsigando ir net neleido gryžt namo daiktų pasiimt.Guldė iš karto.Gimdoj buvo prasidėjęs uždegimas,nenustojau kraujuoti,gimda nesitraukė,tarpvietės siūlai išsileido...Žodžiu buvo negerai.Nuo temperatūros jau buvau pradėjus šnekėtis su angelais.Šioje žemėje tvirtai laikė ir nepaleido vyras su dukryte,kuriai manęs labai reikėjo...Mama nežinojo ką daryt.Ir verkė,ir nemiegojo naktim nes galvojo, kad man tas pats kaip ir jai kadaise buvo...
...3 svaites daktarų komanda kovojo už mane...Vyras su dukryte gyveno su manim,nes man leido ją maitinti.Tik per daug silpna buvau pasirūpinti savo džiaugsmeliu.Naktim žiūredama į miegančią mažytę verkdavau ir prašiau Dievo, kad leistų ir toliau matyt kaip ji auga ir visko išmoksta...
...artėjo dižiosios metų šventės.Ligoninės koridoriuj papuošė eglutę.Papuošė ir mano palatos duris...Seselės sakė dėl to,kad labai myli mažus leliukus wub.gif Artėjo savaitgalis,po kurio laukė Kalėdos.Ligoninė ištuštėjo...Penktadienio rytą dar paėmė mano kraujo tyrimams ir po valandėlės džiugiai pranešė kad važiuojam namo!!! Aš jau buvau pamiršus ką reiškia būti namuose...Tai ir buvo TAS Kalėdų stebuklas...
...praėjo metai laiko...Vėl iškrito sniegas kaip ir tą naktį prieš metus.Prisiminimai visuomet šalia.Mano dukružė jau didelė dama.Plačiai besišypsodama šildo mano ir visu aplinkinių širdis.Kaskart pažvelgus į ją dėkoju Dievui,kad leidžia būti šalia...
Sacra
kokia grazi istorija, kaip saunu, kad viskas gerai pasibaige, kad turite toki gera ir nepatiklu daktarais vyra! smile.gif
labai galimas atvejis, kad butent tai ir isgelbejo Jums gyvybe...
aukite sveikutes!!!
su pirmuoju gimtadieniu uz dvieju dienu smile.gif
Sacra
kokia grazi istorija, kaip saunu, kad viskas gerai pasibaige, kad turite toki gera ir nepatiklu daktarais vyra! smile.gif
aukite sveikutes!!!
Sacra
aukite sveikutes!!!
Sacra
aukite sveikutes!!!
Saliva
Kaledos - stebuklu metas juk mirksiukas.gif
Dziauguosi, kad viskas baigesi gerai.. bigsmile.gif mirksiukas.gif 4u.gif
Rutca
labai pamokanti istorija 4u.gif kaip kartais nereikia pasikliauti daktarais o paklausyti ka snabzda nuojauta unsure.gif dziaugiuosi kad jums viskas gerai ir kad dama jau tokia didele uzaugo wub.gif thumbup.gif
GudriLapė
gerai, kad viskas laimingai baigėsi, sėkmės jums 4u.gif
Ievukis
Na taip,jei ne vyras neaisku kaip butu pasibaige.Vakare butu teke kviest greitaja.Daktare sake jei buciau gryzus namo ir atvaziavus vakare,tai kazin ar butu pavyke mane atgraibyt doh.gif
Dykuma5
Kaip smagu, kad viskas baigėsi gerai 4u.gif
Tegul auga tavo gražioji princesė
jurginux
gerai kad viskas baigesi gerai 4u.gif 4u.gif
Atėjūnė
Grazi istorij.Aukit didutes bukit sveikutes smile.gif Su gimtadieniu wub.gif
Ievukis
Labai aciu ax.gif
Rasicka*
Na tikrai pamokanti tavoji istorija, bet svarbiausa, kad viskas galiausiai baigėsi laimingai ir aukite toliau didelės ir sveikos, bei linksmo pirmojo gimtadienio tavo mažylei birthday.gif
Renata J.G.
Ačiū Dievui , ogal tiksliau Jūsų vyrui , kad viskas baigėsi gerai . Sveikinu sulaukus pirmojo Urtytės gimtadienio 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ievukis
Aciu uz sveikinimus 4u.gif Stai cia mano dama ax.gif

user posted image
Gubernija
istorija tikrai verta, kad ja perkaitytu... ir bent kiek suprastu kokia verte turi gyvenimas ir sulaukti vaikai - angeliukai....

as nuosirdziai tau ir tavo seimai linkiu ramybes, meiles, visada bukit laimingi, visada 4u.gif
Indrushka
QUOTE(Ievukis @ 2008 11 26, 22:21)
Aciu uz sveikinimus 4u.gif Stai cia mano dama ax.gif
*

labai grazi dama wub.gif
shaunuole, kad nepasidavei, o dar didesnis saunuolis TB thumbup.gif laimes jums wub.gif wub.gif wub.gif
Dilia
Kalediska, pasakiska pabaiga. Linkiu Urtei ir Mamytei, kad ir toliau gyvenime lidetu laimes zvaigzde. thumbup.gif
domina
žiauru, kad mūsų gydytojai tokie atsainūs- sveikatytės abiems. 4u.gif
Ievukis
Aciu uz palaikyma thumbup.gif
Omrum
na aišku užjaučiu ką teko išgyvent džiaugiuosi laiminga pabaiga..mergytė tikrai fainuolė.. bet...o kur GIMDYMO istorija???? nu jos kaip ir nebuvo čia tik pasakojimas prieš ir po gimdymo o gimdymo istorijos nėra , šią temą vertėtu parašyt kur nors prie skyrelio Gimdymas ar pan . bet ne čia ..
mazukas
Graži istorija, nes turi gerą pabaigą, o tai svarbiausia. Sėkmės ir toliau taip gražiai augant 4u.gif

O dėl to, ar čia gimdymo istorija, ar ne, kiekvieno pasakotojo pasirinkimas kaip papasakoti savo gimdymą, juk nebūtina apibūdinti pačio proceso, gal pasakotojui tai nėra savrbiausia papasakoti mums, skaitytojams.
Ievukis
Aciu uz palaikyma 4u.gif Na mano akim tai ir yra mano gimdymo istorija ax.gif Pakaicius kitas istorijas taip pat kartais pats gimdymas nera tai detaliai aprasomas blush2.gif
krama
Aukit grazutes ir didutes, bet svarbiausia- sveikutes wub.gif
Fioneta
Istorija su laiminga pabaiga wub.gif
Labai grazi dukryte wub.gif
Ievukis
Aciu labai blush2.gif
Simpson
Linkiu, kad jusu gyvenime stebuklai nesibaigtu 4u.gif
Averita
Labai graži ir pamokanti istorija ir linkiu kad tokio siaubo nebetektų patirti niekada 4u.gif
Ievukis
Labai aciu 4u.gif ir as tikiuosi kad tai nepasikartos mirksiukas.gif
floridija
Sekmes augant ir laukiant sesytes ar broliuko 4u.gif Tegul antra karta viskas vyksta sklandziai ir neskausmingai...
Ievukis
Aciukas wub.gif
mamyte_romantike
Tokia graži istorija 4u.gif Svarbiausia, kad viskas gerai baigėsi smile.gif Stiprybės jums 4u.gif
iowa
Net apsiverkiau , verysad.gif
sveikatos jums ,ir balioncikas vyrui 4u.gif
j-o-o-r-a-t-e
Kokia grazi mergyte wub.gif
Ievukis
Labai labai aciu ax.gif wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.