Ievukis
2008 11 23, 22:38
...kai mano mama mane pagimdė,jai buvo palikę placentos gabaliuką.Pabuvus truputį namie prasidėjo uždegimas,ėmė pūliuot,įsimetė infekcija.Kadangi maitino mane savo pienuku,anot daktarų iškilo grėsmė ir man...Mamą išvežė į ligoninę,o mane liepė akylai stebėti kada prasidės traukuliai.Daktarų prognozės buvo griežtos: mama mirs laike paros,aš - laike dviejų... Gyvenimas mūsų taip lengvai nepaleido!!! ...mano dukrytė - truputį planuotas,nelabai tikėtas,bet be galo lauktas vaikas.Išvydus dvi ryškias juosteles pasaulis apsivertė...Nors to labai norėjau,bet pamačius kad jau YRA buvo šokas.Bet nė akimirkai nesudvejojau.Tą pačią akimirką pamilau sielą,nusprendusią apsigyventi manyje...Nėštumas buvo normalus.Truputį pykino,truputį norėjosi miego ir panašiai... ...kai pirmą kartą išvydau savo širdies angelėlį pagalvojau,kad gražesnio vaiko gyvenime nebuvau mačiusi...Po kelių dienų išleido namo...Penkios dienos namuose - tarsi Rojuje.Viskas kitaip...Net saulė švietė kitaip! ...penktąją naktį namuose bemiegant pasidarė nežmoniškai šalta.Prabudau vos ne kliedinti nuo iki debesų užkilusios temperatūros.Greit nuskubėjom i savo gimdymo namus.Mano daktarės nebuvo.Sutarė, kad mus priims skyriaus vedėja.Apžiūrėjo.Išrašė stiprių antibiotikų ir paleido namo.Aš nelabai supratau kas vyko,bet vyrui turbūt pasirodė kažkas ne taip ir jis mane nuvežė pas kitą daktarę.Ji viską apžiūrėjus išsigando ir net neleido gryžt namo daiktų pasiimt.Guldė iš karto.Gimdoj buvo prasidėjęs uždegimas,nenustojau kraujuoti,gimda nesitraukė,tarpvietės siūlai išsileido...Žodžiu buvo negerai.Nuo temperatūros jau buvau pradėjus šnekėtis su angelais.Šioje žemėje tvirtai laikė ir nepaleido vyras su dukryte,kuriai manęs labai reikėjo...Mama nežinojo ką daryt.Ir verkė,ir nemiegojo naktim nes galvojo, kad man tas pats kaip ir jai kadaise buvo... ...3 svaites daktarų komanda kovojo už mane...Vyras su dukryte gyveno su manim,nes man leido ją maitinti.Tik per daug silpna buvau pasirūpinti savo džiaugsmeliu.Naktim žiūredama į miegančią mažytę verkdavau ir prašiau Dievo, kad leistų ir toliau matyt kaip ji auga ir visko išmoksta... ...artėjo dižiosios metų šventės.Ligoninės koridoriuj papuošė eglutę.Papuošė ir mano palatos duris...Seselės sakė dėl to,kad labai myli mažus leliukus  Artėjo savaitgalis,po kurio laukė Kalėdos.Ligoninė ištuštėjo...Penktadienio rytą dar paėmė mano kraujo tyrimams ir po valandėlės džiugiai pranešė kad važiuojam namo!!! Aš jau buvau pamiršus ką reiškia būti namuose...Tai ir buvo TAS Kalėdų stebuklas... ...praėjo metai laiko...Vėl iškrito sniegas kaip ir tą naktį prieš metus.Prisiminimai visuomet šalia.Mano dukružė jau didelė dama.Plačiai besišypsodama šildo mano ir visu aplinkinių širdis.Kaskart pažvelgus į ją dėkoju Dievui,kad leidžia būti šalia...
kokia grazi istorija, kaip saunu, kad viskas gerai pasibaige, kad turite toki gera ir nepatiklu daktarais vyra!  labai galimas atvejis, kad butent tai ir isgelbejo Jums gyvybe... aukite sveikutes!!! su pirmuoju gimtadieniu uz dvieju dienu
kokia grazi istorija, kaip saunu, kad viskas gerai pasibaige, kad turite toki gera ir nepatiklu daktarais vyra!  labai galimas atvejis, kad butent tai ir isgelbejo Jums gyvybe... aukite sveikutes!!! su pirmuoju gimtadieniu uz dvieju dienu
labai pamokanti istorija  kaip kartais nereikia pasikliauti daktarais o paklausyti ka snabzda nuojauta  dziaugiuosi kad jums viskas gerai ir kad dama jau tokia didele uzaugo
GudriLapė
2008 11 24, 08:49
gerai, kad viskas laimingai baigėsi, sėkmės jums
Ievukis
2008 11 24, 14:25
Na taip,jei ne vyras neaisku kaip butu pasibaige.Vakare butu teke kviest greitaja.Daktare sake jei buciau gryzus namo ir atvaziavus vakare,tai kazin ar butu pavyke mane atgraibyt
Dykuma5
2008 11 24, 14:48
Kaip smagu, kad viskas baigėsi gerai Tegul auga tavo gražioji princesė
jurginux
2008 11 24, 18:22
gerai kad viskas baigesi gerai
Atėjūnė
2008 11 25, 16:22
Grazi istorij.Aukit didutes bukit sveikutes  Su gimtadieniu
Ievukis
2008 11 25, 22:29
Labai aciu
Rasicka*
2008 11 25, 23:41
Na tikrai pamokanti tavoji istorija, bet svarbiausa, kad viskas galiausiai baigėsi laimingai ir aukite toliau didelės ir sveikos, bei linksmo pirmojo gimtadienio tavo mažylei
Renata J.G.
2008 11 26, 00:11
Ievukis
2008 11 26, 22:21
Aciu uz sveikinimus  Stai cia mano dama
Gubernija
2008 11 26, 22:34
istorija tikrai verta, kad ja perkaitytu... ir bent kiek suprastu kokia verte turi gyvenimas ir sulaukti vaikai - angeliukai.... as nuosirdziai tau ir tavo seimai linkiu ramybes, meiles, visada bukit laimingi, visada
Indrushka
2008 12 06, 23:11
QUOTE(Ievukis @ 2008 11 26, 22:21) Aciu uz sveikinimus  Stai cia mano dama labai grazi dama shaunuole, kad nepasidavei, o dar didesnis saunuolis TB  laimes jums
Kalediska, pasakiska pabaiga. Linkiu Urtei ir Mamytei, kad ir toliau gyvenime lidetu laimes zvaigzde.
žiauru, kad mūsų gydytojai tokie atsainūs- sveikatytės abiems.
Ievukis
2008 12 07, 21:53
Aciu uz palaikyma
na aišku užjaučiu ką teko išgyvent džiaugiuosi laiminga pabaiga..mergytė tikrai fainuolė.. bet...o kur GIMDYMO istorija???? nu jos kaip ir nebuvo čia tik pasakojimas prieš ir po gimdymo o gimdymo istorijos nėra , šią temą vertėtu parašyt kur nors prie skyrelio Gimdymas ar pan . bet ne čia ..
mazukas
2008 12 07, 23:11
Graži istorija, nes turi gerą pabaigą, o tai svarbiausia. Sėkmės ir toliau taip gražiai augant O dėl to, ar čia gimdymo istorija, ar ne, kiekvieno pasakotojo pasirinkimas kaip papasakoti savo gimdymą, juk nebūtina apibūdinti pačio proceso, gal pasakotojui tai nėra savrbiausia papasakoti mums, skaitytojams.
Ievukis
2008 12 09, 01:21
Aciu uz palaikyma  Na mano akim tai ir yra mano gimdymo istorija  Pakaicius kitas istorijas taip pat kartais pats gimdymas nera tai detaliai aprasomas
Aukit grazutes ir didutes, bet svarbiausia- sveikutes
Fioneta
2009 03 14, 22:12
Istorija su laiminga pabaiga Labai grazi dukryte
Ievukis
2009 03 14, 22:20
Aciu labai
Simpson
2009 03 15, 18:14
Linkiu, kad jusu gyvenime stebuklai nesibaigtu
Averita
2010 01 16, 22:07
Labai graži ir pamokanti istorija ir linkiu kad tokio siaubo nebetektų patirti niekada
Ievukis
2010 01 17, 12:16
Labai aciu  ir as tikiuosi kad tai nepasikartos
floridija
2010 01 17, 14:42
Sekmes augant ir laukiant sesytes ar broliuko  Tegul antra karta viskas vyksta sklandziai ir neskausmingai...
Ievukis
2010 01 17, 22:43
Aciukas
mamyte_romantike
2010 01 18, 11:30
Tokia graži istorija  Svarbiausia, kad viskas gerai baigėsi  Stiprybės jums
Net apsiverkiau , sveikatos jums ,ir balioncikas vyrui
j-o-o-r-a-t-e
2010 02 06, 19:44
Kokia grazi mergyte
Ievukis
2010 02 07, 11:17