Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Čiulptukai
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
ciku_caku
mes istikimi aventui, ir kitokiu bandem, bet patiko tik sios bigsmile.gif
~MILENA~
QUOTE(vivuxs @ 2009 01 21, 22:48)
Sviecia tik rankenele, bet man asmeniskai kai reikia nakti uzsimiegojusiai surasti lovytej ciulptuka, ta rankenele ne ciut nesimato  ax.gif
*

Sveiki mums irgi tas pats, tai ne labai patenkinta esu. Dabar drauge parode ciulptuko "Tigex" ir ji turit su balta guma-tai sako 1 prie 1 avent, ir pigiau.
Tai gal kas naudoja ir gali daugiau pasakyti ... A kur pirkti yra ? eurovaistine-sako schmoll.gif
nep
Ar nebuna kartais specialiu ciulptuku, skirtu kudikiams, kurie maitinami tik krutimi?? Ar cia ir skaitosi tie ortodontiniai??
sabija
Mes Avent naudojam, nes skaiciau, kad jie neatpratina leliuku nuo mamos kruties. O kai baigiau pati maitinti, tai ir toliau su Aventu draugaujam. Tiesa, kai Aventuka kur nors nuzaidziam, nerandam, tai tinka bet kokia, tik duok biggrin.gif
aukselis14
QUOTE(boruzele885 @ 2010 02 12, 22:49)
Nukas mus draugas  tongue.gif
*

ir musu
Merisa
mes Avent naudojome, dabar jau viskas, abu be ciulptuku biggrin.gif
L.U.
As buvau uz naturaluma ir sakiau NE ciulptukams,bet va uzgriuvo gimines ir prispaude,kad duociau,nes gi vaikas visalaik ziopcioja ir kumscius valgo,nuo MP nulipt negali.Nu dzin galvoju,daviau Avent soskina,nurimo,uzmigo,sau laiko radau daugiau,bet po poros dienu ziuriu,kad pieno nebeistraukia,ciulpauja kaip soske,po to ir soske mete lauk,o man pieno staze prasidejo,t-ra 39.6, tai darkart isitikinau,kad reik isiklausyt i vaiko poreikius ir savo nuojauta ir elgtis ne kaip mums patogiau,o kaip vaikui geriau wub.gif
rutami
O musu Avento ciulptukai naktiniai. Patogu kai nakti pametam soskute ir pradedam blaskytis, nereikia sviesos degti
Emuciukas
Mes ir naudojam Avent ciulptuka...valgom puikiai is krutines tai blogumu nesukele ciuptuko norejimas smile.gif
dezma
mes nenaudojam ciulptuko mirksiukas.gif
nep
QUOTE(dezma @ 2010 04 20, 21:12)
mes nenaudojam ciulptuko mirksiukas.gif
*

vaikas ramus? pilvuko nepucia? tada suprantu...Siaip nelabai isivaizduoju, kaip kiti susitvarko be jo. Negaliu ziureti i ta skausminga mina, gaila kai verkia.
saulyte1986
mes campol baby naudojam, daug rusiu ir pasirinkimo su pavaiksliukais ir spalvu thumbup.gif ir naktiniai su sviecianciom rankenelem thumbup.gif
VOLVIKE
Mes tai naudojom avent ir labai dziaugiausi nes kitokio net neprieme ir numetem 2m. thumbup.gif be problemu
tiesiog as1
mes naudojam Avent, ir buteliukai Avent. Nors manau jog ir kiti yra geri smile.gif
rrredute
soskytes naudojam ir avent ir tommee tippee. tiek ir vienos ir kitos firmos mazyliui tinka ir patinka
MeSsS
o nuo kada pradejote naudoti ciulptuka? ax.gif
benitaa
QUOTE(doviiliuke @ 2010 07 21, 13:53)
o nuo kada pradejote naudoti ciulptuka?  ax.gif
*

as pabandziau duoti nuo 2 savaiciu,bet mazyliui nepatiko.
puciuko mamyte
QUOTE(benitaa @ 2010 07 21, 14:15)
as pabandziau duoti nuo 2 savaiciu,bet mazyliui nepatiko.
*

As savo maziukui irgi nedaviau is karto kai gime, o pabandziau duoti po 2 savaiciu tai jis ja isspjove...niekada jos taip ir neciulpe. Tik viena nuotrauka ir turime su ciulptuku, kur as specialiai ikisau i burnyte ir greitai nufotkinau kol neismete jos lauk smile.gif
Svajoonė
QUOTE(doviiliuke @ 2010 07 21, 14:53)
*

O mums ligoninėje pati neonatalogė įkišo į burną kai garsiai rėkėm.
Ende
Mes naudojame Avent čiulptukus. Buvau nupirkus kitokį, neatsimenu firmos tik (lyg Tomee tippee)...tai su juo pradžioj lyg ir susidraugavo, bet naktį jo nepripažįsta.
elelele
QUOTE(doviiliuke @ 2010 07 21, 14:53)
*

ant rytojaus grįžus iš ligoninės, prasidėjo karščiai, mažylis pasidarė neramus ir nebeiškentėm. čiulptukas padėjo smile.gif
elelele
ir dar smile.gif kadangi pirmą čiulptuką pirko vyras tai jis žiūrėjo tik į du dalykus: kad būtų nuo 0 mėn. ir mėlynas biggrin.gif nupirko paprastutį campol firmos, lateksinį(geltoną). dar papykau kad tokį prastą, po mėnesio nupirkau brangų silikoninį, tai mažylis jo nei į burną neėmė, kai šiaip ne taip pradėjo po truputį pratintis prie jo, naktį budavo prblematiška idėti, nes kirstu galiuku buvo, amžiais aukštielniką kišdavau. pirmasis buvo vienodas is abieju pusių, ir dar žiedelis nakti šviesdavo (matydavau kur yra). tada atsiprašiau aš to pigaus žinduko ir nusipirkau dar vieną tokį patį kaip pirmas buvo smile.gif
IŠVADA nebūtinai kad pigesnis tai ir prastas smile.gif ir atvirkščiai biggrin.gif
Vaivoraa
nu as irgi kartais ziuriu, kad pigesnis buna vaikui mielesnis.. Kazkas panasaus ir mu nutiko - gavom canpol firmos lateksini ciulptuka, o paskui bandem issiulyti brangesni, bet mazius neeme... Vakar kaip tycia gavom dovanu Lovi ciulptukus, tai jie tokie grazuciai ir kaip raso dinaminiai... bet nezinau kaip jis mums - neprabangiai mes i sita reikala ziurim lotuliukas.gif
ssanta
O mano sunus kaip tik nei campol, nei kitu neime ti AVENT pirma kart kai paime ta ciulptuka, tai nesupratau kodel jis nesikelia valgyt, tas ciulptukas jam labai patiko biggrin.gif
lizarde
pradėjom nuo Tommee Tippee čiulptukų soft, tai jie netiko, per sunkus buvo, labai krisdavo iš burnytė, o kai labai sunkiai sekėsi susidraugauti, tai keitęm į chicco, truputį paaugo, dabar jau soskina TT funky face thumbup.gif
zefyriukas
QUOTE(ramintaiv @ 2009 07 22, 17:43)
o kokius ciulptukus pirkt naujagimiui?drauge nesenai pagimde ir dave avento,tai jis per puse veiduko ir atrodo,kad nosyte spaudzia leliukui. as uk gyvenu,tai kitokiu ir nemaciau.gal lt yra?paprasyciau mama nupirktu
*

Mes naudojo ir naudojam tigex arba Canpol babies silikoninius zindukus. Jie neuzdengia puse veiduko. Jie normaliai atrodo pagal vaiko veiduka. 4u.gif

user posted image
Ingna
mes isbandem Lovi ciulptukus, pirkom rimi buvo akcija.. labai graziai atrode - pasidaviau pagundai, is pradziu mazius paragavo ir ispjove.. jau galvoju vel busiu ant akcijos kabliuko pakibus ir vel prisipirkus ko reikia ir nereikia, bet paskui pries miega pats vel isidejo ir visai patiko, naudojam... smile.gif
bitė Majaa
mes su Aventu draugaujam, nupirkau cia kada vaistinej kazkokiu po 6lt tu rudu, ne permatomu, tai panele pauoste ir ne nemegina ju imti biggrin.gif
miligerta
Tik tommee tippee,silikonini,kiti kolekcijoj stovi lotuliukas.gif nes reikejo pavarkt kol musu princesei tiko lotuliukas.gif doh.gif
rutene32
canpol baby silikonini,toki apvalaina naudojam,tai jis geriau burnoj uzsilaiko,nei tie su nukirstu galu ax.gif
Andrita
O mums jau 4 mėnesiai, bet čiulptuko jokio neima... Tikriausiai taip ir užaugsim be jo, nors nereikės atpratint biggrin.gif
Mmarisha
Mums irgi 4 menesiukai,viena karta paeme ir daugiau nenori,tai siandien nusprendziau,kad isplaunu ir padedu i sona g.gif
*caffe macchiato*
Nuo gimimo turejom tik Avent silikoninius. Ciulptuko sunelis atsisake pats 1,9m., bandem dar it Nuby silikonini pasiulyti, bet nepatiko vaikui schmoll.gif
Beatarum
QUOTE(Andrita @ 2011 01 19, 11:34)
O mums jau 4 mėnesiai, bet čiulptuko jokio neima... Tikriausiai taip ir užaugsim be jo, nors nereikės atpratint  biggrin.gif
*

QUOTE(Mmarisha @ 2011 01 24, 12:32)
Mums irgi 4 menesiukai,viena karta paeme ir daugiau nenori,tai siandien nusprendziau,kad isplaunu ir padedu i sona  g.gif
*

Maniske irgi neima, nera reikalo smile.gif
Jovani
mano dukrytė nuo gimimo buvo ištikima AVENT silikoniniams čiulptukams. Turėjom ir kitų firmų extra atvejui, jei pagrindinis pasimestų, tačiau neimdavo į burną, stumdavo lauk ir tiek, matyt kažkas netiko, apie lateksinius tai iš vis nė kalbos nebuvo, o ir atgyvena man, rodos, jie visiška ax.gif

o dabar kaip tik žiūrinėjau ir užmačiau, kad galima AVENT čiulptukų su 50 % nuolaida įsigyti, prekes užsisakant Camelia internetinėje parduotuvėje. tikrai gera kaina gaunasi.

Zuji
QUOTE(lingė @ 2009 01 22, 16:32)
sviece puikei nepamenu kokios firmos labai geri ryt busiu vaistinei pazesiu ju ir forma skires nuo kitu firmu labai geri tik brangus
*

sviecia ziedelis ir canpol čiulptukų.. tai jie nėra brangūs
Vaidul3
nezinau ar i ta tema taikau, bet gal mamytes zino kur ant ciulptuku daro uzrasus? uzsieni zinau tikrai kad daro tik nezinau kur ieskoti g.gif gal kuri esate dariusis?
daivute22
mano abu su Aventu draugauja 4u.gif
liaga
Mes esame istikimi NUK, patinka jam ta minksta guma ir forma, be to ryskus jie, nors iki 5men neeme papuko bet dabar jau draugaujam tongue.gif
Kkunigunda
mes taip pat karts nuo karto panaudojam čiulptuką, bet jis kaip ir nebereikalingas, jo paskirtis mums buvo ir yra, įkišti į burnyte, kad nesikaišiotų kitų daigtų biggrin.gif
egllute
Mums neprireike tokio daikto... Turbut del to, kad is pradziu nedaveme, o veliau vaikuciui jau nebeprireike
daivute22
mano abu tik avento pripažino, kitų niekaip doh.gif
ritat29
Ir mano pupupiui patinka tik Avent thumbup.gif
Austejos*Mamyte
Manoji vakarais grauzia MAM soskes biggrin.gif
anoli86
Turim AVENT 2.gif , bet labai retai ja nauduojam smile.gif
Ai neskauda
Retokai naudojam, bet tik Avent. Kitos lekia kuo toliausia.
linute_klp
tik chicco prilipo smile.gif
augulis20
o maniskis 2.gif ima AVENT ir TOMMEE TIPPEE,o dukra,eme tik NUK'o,nors tik ka AVENT buvo atsiradus prekyboj biggrin.gif
Grietinėlė*
Mes buvom prisipirkę TT čiulptukų, tačiau dovanėlėje iš ligoninės buvo AVENT, tai kadangi jį davėm pirmąjį, kitos formos nebepripažįsta... biggrin.gif
Morfija
QUOTE(daivute22 @ 2011 09 20, 16:50)
mano abu tik avento pripažino, kitų niekaip  doh.gif
*

manieji irgi drinks_cheers.gif o isbandziau as ju tikraaaai laaabai daug wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.