Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: IVF
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nesulaukiančioms gandro > Archyvas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
kukulka
Labai seniai buvo vaikas, pasiruošęs gimti. Vieną dieną jis paklausė Dievo:
- Kaip aš gyvensiu žemėje būdamas toks mažas ir bejėgis?
Dievas atsakė:
- Iš daugelio angelų, aš išsirinkau vieną tau. Jis lauks tavęs ir rūpinsis tavimi.
Tuo metu Danguje buvo daug ramybės, bet jau buvo galima išgirsti balsus iš žemės, ir vaikas paskubomis tyliai paklausė:
- Jei aš jau iškeliauju, prašau, pasakyk man mano angelo vardą.
- Tavo angelo vardas neturi jokios reikšmės, tu kviesi jį žodžiu Mama...

Kiekvienai laukiančiai, tikinčiai artėjančiu stebuklu...

Su meile...
wub.gif wub.gif wub.gif

Saule3
QUOTE(kristinele83 @ 2008 11 25, 23:59)
Dievas atsakė:
- Iš daugelio angelų, aš išsirinkau vieną tau. Jis lauks tavęs ir rūpinsis tavimi.
Tuo metu Danguje buvo daug ramybės, bet jau buvo galima išgirsti balsus iš žemės, ir vaikas paskubomis tyliai paklausė:

Su meile...
wub.gif  wub.gif  wub.gif
*

Oi kokie grazus zodziai, Kristinele... smile.gif
Virge
Kristinele, kaip grazu wub.gif wub.gif wub.gif
Tegul visoms besiruosiancioms, planuojancioms, svajojancioms, laukiancioms ir viliancioms siu metu pabaiga buna sekminga .... Kuo daugiau teigiamu testu ir aukstu HCG 4u.gif
dovi
Dievas atsakė:

Su meile...
*

kaip grazu:0 aciu!!
QUOTE(Virge @ 2008 11 26, 00:08)
Kristinele, kaip grazu  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Tegul visoms besiruosiancioms, planuojancioms, svajojancioms, laukiancioms ir viliancioms siu metu pabaiga buna sekminga .... Kuo daugiau teigiamu testu ir aukstu HCG  4u.gif
*

smile.gif aciu uz grazius linkejimus ir as prie ju prisidedu:)

QUOTE(dizzy___ @ 2008 11 25, 22:23)
IVF kaina 4.500,- čia BAK-e, plius vaistai mums buvo apie 3.000 lt, plius ICSI 1.500, dar už šaldymą mokėjom...gaila, kad nesusirašiau  blush2.gif  Nebeprisimenu, kiek ten gavosi, nes tuo pačiu metų butą įrenginėjom.
*

aciu:) pas tave schema trumpa buvo?
QUOTE(Liberi @ 2008 11 25, 22:47)
Sveikute, man taiko ilga schema, vien vaistams isleidau beveik 5000 Lt (cia be gyd konsultaciju) doh.gif  BAKe darys punkcija ir isodinima (jei tik viskas bus gerai) tai bendrai siu proceduru kaina bus 4800 Lt.

Sekmes 4u.gif
*

aciu didelis, mano trumpa schema bus- siandien vaziuoju pas gydytoja ir startuojam smile.gif
Laurita-78
QUOTE(kristinele83 @ 2008 11 26, 00:59)
Dievas atsakė:

Su meile...
*

oi kaip grazu, ner apsiasarojau blush2.gif aciu
Aga
doviuk, sėkmės, linkiu pagaut tą gandrą už uodegos ax.gif
blondinas Nr.101
[color=red]Labai seniai buvo vaikas, pasiruošęs gimti. Vieną dieną jis paklausė Dievo:
Dievas atsakė:

Su meile...
*

yra du angelai.
vienas ziaurus ir blogas.
kitas geras ir svelnus.
Ir abieju ju vardai yra -mama.
Cia kau kaip pasiseks...
dovi
QUOTE(Aga @ 2008 11 26, 09:09)
doviuk, sėkmės, linkiu pagaut tą gandrą už uodegos ax.gif
*

Aciu:) Labai labai noreciau pagaliau pagauti:) 4u.gif
*Viktoriukas*
oi, kristinėle, kaip tu ten gražiai wub.gif Ale mano viltys iškeliauja turbūt į 2009 rolleyes.gif Mama kažkur prisiskaitė, kad šie metai svarstyklėms buvo blogi, kiti bus daug geresni, nu kiba reikės pradėt horoskopais tikėt biggrin.gif
Madissa
Labas rytas 4u.gif
Kristinėle, labai gražūs nameliai smile.gif
man iškilo toks klausimas, gal kas pakomentuos g.gif
ar turi įtakos IVF policistinės kiaušidžių sindromas? mes IVF darom dėl prasto vyro turto, bet ar nereikėtų gydyti ir mano problemų?

janta, Aida kada jums kraujuką nuleisti? Kaip jaučiatės?
Muse
Sveikos smile.gif
nicy
Labas rytas

Kristinele83 wub.gif wub.gif Labai gražūs žodžiai... Kad tik jie pildytųsi....

Mergytės, esu naujoke šioje srityje, gal galėtumėte truputi papasakoti apie IVF kai kuriuos niuansus... blush2.gif
Kai leidotės Gonalį ar jautėte ką nors? Tempimą, maudimą ar dar ką nors? Nes man sakė, kad jausiu, bet kol kas visiškai nieko.... verysad.gif Bijau, kad ten visai niekas neauga....
O leidžiuosi po 225 jau šešias dienas...
help.gif
dovi

QUOTE(nicy @ 2008 11 26, 11:42)
Labas rytas

Kristinele83  wub.gif  wub.gif  Labai gražūs žodžiai... Kad tik jie pildytųsi....

Mergytės, esu naujoke šioje srityje, gal galėtumėte truputi papasakoti apie IVF kai kuriuos niuansus... blush2.gif
Kai leidotės Gonalį ar jautėte ką nors? Tempimą, maudimą ar dar ką nors? Nes man sakė, kad jausiu, bet kol kas visiškai nieko.... verysad.gif Bijau, kad ten visai niekas neauga....
help.gif
*

nebutinai neauga smile.gif man pvz jokiu pojuciu nebuvo net su hiperstimuliacija- kol viena diena ryte sono nepradejo skaudeti
Madissa

help.gif
*

[/quote]

labas, sveika prisijungus, linkiu ilgai neužsibūti 4u.gif
Aš abu IVF kol leidausi vaistukus irgi nieko nejaučiau, leidausi po 150, užaugo man normaliai 15 abu kartus. Taip kad nepergyvenk, viskas bus puiku. O kad gerai jautiesi tai tik į naudą mirksiukas.gif
Blanka1
QUOTE(loksins @ 2008 11 26, 12:16)
oi, kristinėle, kaip tu ten gražiai wub.gif Ale mano viltys iškeliauja turbūt į 2009 rolleyes.gif Mama kažkur prisiskaitė, kad šie metai svarstyklėms buvo blogi, kiti bus daug geresni, nu kiba reikės pradėt horoskopais tikėt biggrin.gif
*

Man kaip svarstyklių atstovei labai džiugu tai girdėti thumbup.gif Net pakvipo optimizmu, juolab kad planuoju 2 IVF sausį.
dovi
QUOTE(Blanka1 @ 2008 11 26, 11:56)
Man kaip svarstyklių atstovei labai džiugu tai girdėti  thumbup.gif  Net pakvipo optimizmu, juolab kad planuoju 2 IVF sausį.
*

sekmes tau sausi:) 4u.gif eisiu matyt ir as horoskopu skaityti:)
zaza1
Labas, Letute smile.gif Tikiuosi, Tu ateisi į naujai suformuotą IVF smile.gif
Tai va, sužinojau kraujo tyrimo rezultatus, nesilaukiu sad.gif
Tai dabar laikas slenka labai lėtai sad.gif
O kaip tau sekasi? Tikiuosi, viskas normaliai smile.gif
nicy
[quote=dovi,2008 11 26, 09:50]
nebutinai neauga smile.gif man pvz jokiu pojuciu nebuvo net su hiperstimuliacija- kol viena diena ryte sono nepradejo skaudeti
*

[/quote]

[quote=Madissa,2008 11 26, 09:54]
help.gif
*

[/quote]
labas, sveika prisijungus, linkiu ilgai neužsibūti 4u.gif
Aš abu IVF kol leidausi vaistukus irgi nieko nejaučiau, leidausi po 150, užaugo man normaliai 15 abu kartus. Taip kad nepergyvenk, viskas bus puiku. O kad gerai jautiesi tai tik į naudą mirksiukas.gif
*

[/quote]

Ačiū už informacija.. ax.gif
Bus truputi ramiau..... mirksiukas.gif
*Viktoriukas*
zaza1, labai gaila verysad.gif
Virge
QUOTE(zaza1 @ 2008 11 26, 12:04)
*

Zaza1 console.gif , mes stiprios, nugalesim savo nesekmes 4u.gif
dizzy___
QUOTE(dovi @ 2008 11 26, 08:54)
aciu:) pas tave schema trumpa buvo?
*

Taip trumpa, sėkmės Tau didžiausios 4u.gif

QUOTE(Madissa @ 2008 11 26, 11:32)
man iškilo toks klausimas, gal kas pakomentuos g.gif
ar turi įtakos IVF policistinės kiaušidžių sindromas? mes IVF darom dėl prasto vyro turto, bet ar nereikėtų gydyti ir mano problemų?
*

Esant PKS tiesiog stimuliuojasi daugiau folikulų, didesnė grėsmė ryškiai hiperstimuliacijai, mano atveju 33 folikulai, o kiaušialąsčių kokybė prastesnė, apsivaisino tik 13. PKS nelabai pagydysi tiesiog stebi hormonų kitimus stimuliacijos metu ir stengiasi, kuo labiau atitaikyti dozes
zaza1
Ačiūkas Virge, Loksins smile.gif
Žinoma, kad nugalėsime smile.gif
Reikia tuo tikėti smile.gif
Madissa
Esant PKS tiesiog stimuliuojasi daugiau folikulų, didesnė grėsmė ryškiai hiperstimuliacijai, mano atveju 33 folikulai, o kiaušialąsčių kokybė prastesnė, apsivaisino tik 13. PKS nelabai pagydysi tiesiog stebi hormonų kitimus stimuliacijos metu ir stengiasi, kuo labiau atitaikyti dozes
*

[/quote]

Man abu kartus stimuliavosi normaliai, išpunktavo 15, apsivaisino 9. Jokių hiperstimuliacijos požymių.
Ai, turbūt vis nerimstu ieškau nesėkmės pateisinimo blush2.gif
Leta
QUOTE(zaza1 @ 2008 11 26, 12:04)
*

Sveikute, nu blin.... (net keiktkis norisi dėl tokių nesėkmių), labai labai užjaučiu, suprantu,kad laikas slenka labai lėtai... man irgi nepavyko (10 dieną po įsodinimo prasidėjo mmm) sad.gif. Ar bandysi antrą IVF? gal vėl kartu startuosim? smile.gif na , negali gi taip nesisekt.. Laikykis 4u.gif
Papildyta:
Mergaitės, gal žinot kaip Janta laikosi, jau antra diena iš jos jokių žinių g.gif
Aida
QUOTE(Madissa @ 2008 11 26, 10:32)

janta, Aida kada jums kraujuką nuleisti? Kaip jaučiatės?
*

Lyg jau ir rytoj tureciau, bet nenuleidinesiu, bijau biggrin.gif doh.gif, dar lauksiu smile.gif .
Pamelo
QUOTE(Aida @ 2008 11 26, 10:39)
Lyg jau ir rytoj tureciau, bet nenuleidinesiu, bijau biggrin.gif  doh.gif, dar lauksiu smile.gif .
*

Tai nuleisk siandien, nereiks rytoj bijot:)
Aida
QUOTE(Pamelo @ 2008 11 26, 11:40)
Tai nuleisk siandien, nereiks rytoj bijot:)
*

Siandien anksti dar biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif .
Laurita-78
QUOTE(Aida @ 2008 11 26, 13:39)
Lyg jau ir rytoj tureciau, bet nenuleidinesiu, bijau biggrin.gif  doh.gif, dar lauksiu smile.gif .
*

jau ryt? kelinta diena tau po isodinimo?
zaza1
Būtent smile.gif Kažkaip jos mus užklupo abi tos nesėkmės, užjaučiu.
Teks bandyti antrą kartą po 3 mėnesių smile.gif Tikiuosi, abi ir startuosime, tik vat, kažkaip pradėjau galvoti, kad gal mano vyrui reikėtų nueiti pas profesorių Dainį?
Gal dar ką įmanoma padaryti iki antro IVF? Net nežinau, vyro tyrimai rodo, kad per mažas spermatozoidų kiekis ir kokybė bloga sad.gif ir kad IVF tik galima, tai tiesiog gal apsiraminimui nueisime pas profesorių Dainių. Nors aš pati manau, kad daktarė būtų pasakiusi, jei būtų įmanoma dar kažką padaryti. Bet geriau viską pasitikslinti iki galo, kad būtų ramu, jog viską padarei smile.gif
Aida
QUOTE(Daiva78 @ 2008 11 26, 11:52)
jau ryt? kelinta diena tau po isodinimo?
*

Rytoj bus 10 cool.gif .
dovi
QUOTE(dizzy___ @ 2008 11 26, 12:19)
Taip trumpa, sėkmės Tau didžiausios  4u.gif
*

Aciu uz palinkejimus, tikrai labai prireiks.
mano kiausides irgi panasios i PKS , bet PKS pilnai nepripazinta. bet kadangi stebes harmonu pakitimus, tai kazkaip ramiau, nes IUI metu nestebejo, ir priejau iki hiperstimuliacijos. O kaip su 33 folikulais jausmas? neskaudejo pries gala pilvo? Ir kokio dyzio jie buvo pries punkcija?
QUOTE(Aida @ 2008 11 26, 12:39)
*

Is visos sirdies linkiu sekmes:) 4u.gif
Laurita-78
QUOTE(Aida @ 2008 11 26, 13:57)
Rytoj bus 10 cool.gif .
*

as irgi jau trepsiu lotuliukas.gif galvoju, jei nelabosios neatslinks iki pavaitgalio, tai gal sekmadieni testa bandysiu blush2.gif
dovi
QUOTE(Daiva78 @ 2008 11 26, 13:01)
as irgi jau trepsiu  lotuliukas.gif  galvoju, jei nelabosios neatslinks iki pavaitgalio, tai gal sekmadieni testa bandysiu  blush2.gif
*

smile.gif o kiek tau bus dienu po isodinimo? Isivaizduoju kaip sunku laukti:) Sekmes tau
Laurita-78
QUOTE(dovi @ 2008 11 26, 14:03)
smile.gif o kiek tau bus dienu po isodinimo? Isivaizduoju kaip sunku laukti:) Sekmes tau
*

aciu smile.gif 10 diena bus sekmadieni, buvau tokia rami, o vakar jau praskydau blush2.gif
Virge
Mergaites, visada po nesekmiu pasirodo vilties kibirkstele. Svarbu suspeti ja paciupti... Viltis ir tikejimas turi padeti.. Svarbiausia, niekada nenuleisti ranku ir tiketi, kad ateis diena, kada musu issvajotam stebuklui musu namu durys bus placiai atidarytos .. ..

Svarbu islaukti to momento ir nenuleisi ranku ... Is visos sirdies mums to linkiu 4u.gif

Dijav
Labas 4u.gif
Gal žino kas kaip Radnobai sekasi? viena liko spalio mėnesiuke,gal reikia perkelti prie nestuke.gif ?
dovi

QUOTE(Daiva78 @ 2008 11 26, 13:05)
aciu  smile.gif  10 diena bus sekmadieni, buvau tokia rami, o vakar jau praskydau  blush2.gif
*

na visada i gala sunkiau nepraskysti- stenkis kuo nors uzsiimti - laikas greiciau begs ir maziau galvojimo bus:) 4u.gif ir gero testo !!!
Laurita-78
QUOTE(dovi @ 2008 11 26, 14:15)
na  visada i gala sunkiau nepraskysti- stenkis kuo nors uzsiimti - laikas greiciau begs ir maziau galvojimo bus:) 4u.gif  ir gero testo !!!
*

aciu uz nuosirdu palinkejima 4u.gif
dizzy___
QUOTE(dovi @ 2008 11 26, 12:59)
O kaip  su 33 folikulais jausmas?  neskaudejo pries gala pilvo? Ir kokio dyzio  jie buvo  pries punkcija?
*

Labai skaudėjo, šešias dienas po punkcijos maniau, kad galą gausiu, atsimenu merginos ragino į ligoninę važiuot, ten ir atsidūriau, skysčius lašino, bet prie visų skausmų buvo jau prisidėjusi ir negimdinio nėštumo klinika, taigi, man visi pojūčiai susimalė smile.gif Buvo sunku, bet dabar nestuke.gif Viskas pasimiršta smile.gif Sėkmės Jums 4u.gif
liepa7
Oi, mergytės -uogytės... laikotės ir jokių kudlotų minčių... lotuliukas.gif

Aida, mes pabijosim, o tu ryt nuleisk kraujuką mirksiukas.gif

Zajončku, kaip tavo pumpurėliai?

dovi
QUOTE(dizzy___ @ 2008 11 26, 13:26)
Labai skaudėjo, šešias dienas po punkcijos maniau, kad galą gausiu, atsimenu merginos ragino į ligoninę važiuot, ten ir atsidūriau, skysčius lašino, bet prie visų skausmų buvo jau prisidėjusi ir negimdinio nėštumo klinika, taigi, man visi pojūčiai susimalė smile.gif Buvo sunku, bet dabar  nestuke.gif  Viskas pasimiršta smile.gif Sėkmės Jums  4u.gif
*

ojei isiskankinai, bet kita vertus as dvi savaites lovoje kaip kiausinis gulejau irgi- tai skausmus jau zinau, ko tik nepadarysi del leliuko ane?smile.gif beja daug skysciu gerti man liepe, kai buvo hiperstimuliacija - matyt skysciai leidzia sumazinti harmonu kieki organizme, bent man tikrai jautesi labai: jei kelias valandas neisgerdavau vandens, tai labiau skaudejo ( nors gal ir moraliskai galejo buti)
Muse
Tai niekas su manim kartu ryt kraujo neuleidinesit??

Butu drasiau.
Zajončku
Siandien po pietu zinosiu kaip mano keturi pumpureliai laikosi, jei viskas gerai, ryt pasiimsiu smile.gif

QUOTE(liepa7 @ 2008 11 26, 13:28)
Oi, mergytės -uogytės... laikotės ir jokių kudlotų minčių...  lotuliukas.gif

Aida, mes pabijosim, o tu ryt nuleisk kraujuką  mirksiukas.gif

Zajončku, kaip tavo pumpurėliai?
*

abc
sveikute smile.gif esu naujoke,gal galetumet atsakyti po keliu valandu susileidus ovitrelle daroma punkcija
*Viktoriukas*
QUOTE(abc @ 2008 11 26, 11:18)
sveikute smile.gif esu naujoke,gal galetumet atsakyti po keliu valandu susileidus ovitrelle daroma punkcija
*

Po 36 mirksiukas.gif
Laurita-78
QUOTE(abc @ 2008 11 26, 15:18)
*

sveikute, man po 36 valandu smile.gif sestadieni 23.30 susileidau, o pirmadieni 11.30 pukcija
rozele78
QUOTE(Daiva78 @ 2008 11 26, 14:01)
as irgi jau trepsiu  lotuliukas.gif  galvoju, jei nelabosios neatslinks iki pavaitgalio, tai gal sekmadieni testa bandysiu  blush2.gif
*

Ar ne per anksti testuka zadi darytis mirksiukas.gif Man atrodo nesigadink sau nervu, palauk pora dieneliu dar wub.gif Kaip tavo savijauta?
Tik_Tiek

doh.gif negasdink as dar laukime 9 d po noriu dar turet vilties smile.gif

QUOTE(loksins @ 2008 11 26, 12:16)
*

Laurita-78
QUOTE(rozele78 @ 2008 11 26, 15:22)
Ar ne per anksti testuka zadi darytis mirksiukas.gif  Man atrodo nesigadink sau nervu, palauk pora dieneliu dar wub.gif  Kaip tavo savijauta?
*

gal anksti, bet kantrybes-0 biggrin.gif kartais pamaudzia pilveli, bet siaip tai neblogai mirksiukas.gif
abc
as pirmadieni dariau mano gydytoja pasake po 24val. ir nieko neisejo
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.