Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kokią suma dedat karnavaliniam vakarui darželyje?
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai
Pages: 1, 2, 3
mamiux
pas mus uz seneli tai ir pernai 8 ir siemet 8 lt,manau,visai pigiai,normos ribose smile.gif O grupeje 14 vaiku siuo metu smile.gif
Daivuzele
Mes rinkom po 30Lt, cia ir dovaneles vaikams ir Kaledu senis ir dovanos aukletojoms. Vaiku 20. Manau visai normaliai smile.gif

dominyka2009
QUOTE(Daivuzele @ 2009 12 17, 21:26)
Mes rinkom po 30Lt, cia ir dovaneles vaikams ir Kaledu senis ir dovanos aukletojoms. Vaiku 20. Manau visai normaliai  smile.gif
*

Mes rinkome,13 litu uz seneli salti,20 litu dovanai vaikui,ir aukletojoms dovanai po 20 litu.tai ir nezinau ar cia brangu ,ar brangu.ir dar darysim vaiku baliu tai teveliai tures atsinesti,ar saldainiu,kas ka gali zodziu.
kami1
Pas mus rinko po 40lt, cia dovanos aukletojom ir auklytei,senis saltis ir vaikam saldainiukai,vaises vaikam,nesemes atskirai,kas ka smile.gif
Akvilexxx
Mes rinkom po 40lt ax.gif iš jų 10lt seniui, 10lt vaikų dovanėlėm ir 20lt dovanai auklėtojoms, dar nuo jų lieka tai pirksim vaišių vaikučiams rolleyes.gif
ernoja
Mūsų grupėj 12 vaikų, iš jų per šventę 2 nebus, tai ir nesideda. Senis pas mus po 2 lt nuo vaiko, dovanėlės išėjo po 16 lt, auklėtojom čekiai po 100 lt, auklėtojos padėjėjai ir šeimininkutei po 50 lt. Rinkom po 50 lt viskam, kiek liks, atiduosim auklėtojom, kad nupirktų ką nors į grupę
kkkrista
Rinko po 30 lt - seneliui, dovanelems vaikams bei aukletojoms, manau normalu po tiek ax.gif
laurek
mes dejom po 50 lt, is ju 20 lt vaikuciu dovanelems, 20 lt aukletojoms ir auklytei, 10 lt vaisems ir samdytam fotografui uz sventes nufilmavima.
žiedenė
Mes nusprendėme rinkti po 30 lt.20 lt.-dovanėlėms,10 lt.aulkėtojoms.O vaišes atsinešime patys tėvai,kas vaisių,kas sausainiu, po truputį.
tinny
Mes po 30 lt rinkom ax.gif
*Lyra*
Rinkom po 15 Lt dovanoms (Kaledu senelis buvo vienas is tevu smile.gif, vaises nesesi vaikiukai. Visiskai pakako 4u.gif
juratuciux
mes po 20litu.ir uzteko ir viskam ir aukletojom ir vaikams dovanelems ir kaledu seniui:)
Kriiste
10 aukletoju dovanoms (nors manau nesamone), 10 kaledu senelio ir sales nuoma (nes kazkas sumaste daryt bendra rengini visos istaigos kulturos namuose) ir patys nesem dovaneles vaikams, ai, dar kiti teveliai rinko po 10 saldainiams, kadangi mes vaikams to neduodam - nesimeciau 4u.gif
Bitute1977
labas rytas,mes rinkom po 40 Lt,i kuriuos iejo ir dovaneles vaikam ir aukletojom ir muzikos vadovei smile.gif
mamiux
o mes siemet,manau nesamoningai...rinkom po 50 lt, is ju 8 lt.seniui,10 lt vaikams dovanoms,po 10 lt vaisems,nors ju tiek nemaciau tikrai schmoll.gif ir net po 20 lt aukletojoms..kitu metu sulaukus,gincysiuosi,jau geriau vaikams dovanelems 20,o ne aukletojoms.
Cukraus pudra
Rinkau po 10lt. seneliui, 15 vaikų dovanom, ir 10 auklėtojų dovanom.
Jokių vaišių nedarėm
veziuke85
Mes uzpernai po 50lt,praeitais 40lt: seniui,aukletojai su seimininkute ir vaikam. Ir viskam uzteko,net vaisem. Ir dar liko! bigsmile.gif vaikam buvo knyga su saldainiais dovana. Matyt priklauso nuo mamu kurios renka. Jos arba zino ka dovanot,td maziau lb,arba ne lotuliukas.gif
mamiux
idomu kaip siais metais,kaina kyla ar leidziasi...kiek skiriam vaiku dovanoms? 4u.gif
MK.
15 lt - Kalėdų senis
30 lt dovanai auklėtojoms ir tt
30 lt išėjo dovana vaikui.
justejan
20 lt. isviso, labai dziaugiuos, kad taip nedaug smile.gif
ab8
po35lt-senis-10.vaikams-15.auklitojoms-10
Beautiful Life
Po 30 lt, 10 - Kalėdu Seniui, po 20 lt auklėtojom. Vaišes perkamos iš direktorės skiriamu pinigų.
S..K..
60lt iš jų 15lt Kalėdų seniui, 15lt vaiko dovanai ir 30lt auklėtojų dovanoms
Kriiste
siemet metemes po 20 Lt (seneliui 70 nuo grupes, kiti aukletoju dovanom, grupeje 19 vaiku) - dovanos vaikams nesas kiekvienas savo, kadangi mergina siemet isitikinus kad Kaledu senelis atnes barbe - tai gausis nemazai schmoll.gif
Isila
Pas mažėlį 40lt, pas vyresnėlį 50lt.
vakaro_zvaigzde
o as tai paskaiciau viska ir tikrai pavydziu vaikams kurie eina i situos darzelius kur karnavalas bent jau 40-50 Lt kainuoja.Musu darzelyje tevams nieko nereikia,sugalvojo,kad net karnavalo nereikia.Pinigu nera.Aukletojos is kailio neriasi o daugumai nieko nereikia. Taigi karnavalas kainuos 10Lt is ju 5Lt aukletoju dovanom,tiek pat vaiko dovanelei.
Man asmeniskai vaikucio karnavalinis kostiumas kainavo 60Lt,bet tikiu bus vienas kitas grupeje,kur uzdes nykstuko kepuryte ir viskas.Kaledu seneli tai viena is aukletoju vaidins,taigi pigus karnavalas.
mijaxxx
reikia dziaugtis, kad pigus karnavalas.juk esme pati svente vaikui, kad ji butu.
elfyte
Dovanėlės vaikams (tik saldainiai) ir dovanų čekiai auklėtojoms bei šeimininkutei - 21 lt. ( 20 vaiku grupeje)
Kalėdų senelis - 12 lt.
Karnavalinis kostiumas man kainuos virš 20 lt.
Lara-klara
QUOTE(Kriiste @ 2011 12 10, 20:42)
siemet metemes po 20 Lt (seneliui 70 nuo grupes, kiti aukletoju dovanom, grupeje 19 vaiku) - dovanos vaikams nesas kiekvienas savo, kadangi mergina siemet isitikinus kad Kaledu senelis atnes barbe - tai gausis nemazai schmoll.gif
*

Jee kaip jums pavydziu kad savo dovanas nesites, pas mus nesutiko teveliai su tokiu pasiulymu, o finale turbut maza suma dovanelem lieka tai sugalvojo grupej geriau viena bendra dovana vaikuciams o is senelio tik saldainiu maiseli gaus, 50lt kaip niekur. doh.gif

QUOTE(elfyte @ 2011 12 13, 12:04)
Dovanėlės vaikams (tik saldainiai) ir dovanų čekiai auklėtojoms bei šeimininkutei - 21 lt. ( 20 vaiku grupeje)
Kalėdų senelis - 12 lt.
Karnavalinis kostiumas man kainuos virš 20 lt.
*

Jei nepaslaptik po kiek aukletojom ir seimininkutei iseina 4u.gif
vakaro_zvaigzde
QUOTE(Lara-klara @ 2011 12 13, 13:27)
Jee kaip jums pavydziu kad savo dovanas nesites, pas mus nesutiko teveliai su tokiu pasiulymu, o finale turbut maza suma dovanelem lieka tai sugalvojo grupej geriau viena bendra dovana vaikuciams o is senelio tik saldainiu maiseli gaus, 50lt kaip niekur.  doh.gif 
Jei nepaslaptik po kiek aukletojom ir seimininkutei iseina  4u.gif
*

tos kurios savo dovanas nes,pasakykit prasau,ar vaikai nesusipesa?nes man atrodo kad tokiu atveju gali buti svente labai greitai sugadinta. Pernai mes lankem privatu darzeli,siemet valstybini,bet sitame valstybiniame pernai tevai nese savo dovanas ir buvo daug asaru,sulauzytu zaislu ir t.t. Tai man nestos is namu dovaneles kazkaip keistai skamba. Na nebent sulauksiu atsiliepu,kad visi vaikai dziaugiasi savo dovana ir nebuna jokiu pyciu...
elfyte

Jei nepaslaptik po kiek aukletojom ir seimininkutei iseina 4u.gif
*

[/quote]
Visom gavosi po 100 lt. cekiai, o vaikam tik saldainiai. Taip tevu komitetas nusprende wink.gif
Lara-klara
QUOTE(vakaro_zvaigzde @ 2011 12 13, 12:52)
tos kurios savo dovanas nes,pasakykit prasau,ar vaikai nesusipesa?nes man atrodo kad tokiu atveju gali buti svente labai greitai sugadinta. Pernai mes lankem privatu darzeli,siemet valstybini,bet sitame valstybiniame pernai tevai nese savo dovanas ir buvo daug asaru,sulauzytu zaislu ir t.t. Tai man nestos is namu dovaneles kazkaip keistai skamba. Na nebent sulauksiu atsiliepu,kad visi vaikai dziaugiasi savo dovana ir nebuna jokiu pyciu...
*

Man irgi idomu butu zinoti, nors as galvoju kad teveliai zino savo vaikucio poreikius, kas jam patinka tai tie su kaledine dovana pataikys ir neturetu buti pykciu g.gif
Raganaa999
Mes renkam po 20 lt tik, 10 lt vaiku dovanelem (spalvinimo knygute, sokoladinis senis, maisiukas dovanu) ir po 10 lt aukletojom (dvi aukletojos ir seimininkute, po 50 lt, sampanas, dovanu maiseliai)
Kaledu seni apmoka darzelis (pernai mokejom patys ar po 8 lt nepamenu). Vaises organizuoja darzelis, svente per pietus, vaikai gaus karstapatiekala, buvopernai dar tortas ant stalo, vaisiai, vaikams sulciu.
brasta
QUOTE(vakaro_zvaigzde @ 2011 12 13, 11:52)
Tai man nestos is namu dovaneles kazkaip keistai skamba. Na nebent sulauksiu atsiliepu,kad visi vaikai dziaugiasi savo dovana ir nebuna jokiu pyciu...
*

Nors mano vaikai lankė skirtingus darželius, bet pas visus 3 vaikus dovanėles nešdavom patys. Nei karto per tiek metų nesu mačiusi nei vienos ašaros ar pykčio. Visi džiaugdavosi savo dovanėlėmis. Juk tėvai geriausiai žino, kuo domisi jų vaikas ir kas jį pradžiugins.
Papildyta:
Tarp kitko, kartais didesnė problema su tėvais, o ne vaikais. Kai kuriems norisi, kad jų vaikas gautų išskirtinę dovaną, bet kad vaikai dovanų dydžius ar kainas matuotų, tai nemačiau... Auklėtojos šiemet tik paprašė, kad neišsišokti su dydžiu, nes būna, kad prineša tokių, kad į senelio maišą vos telpa... doh.gif
Nuska
tos kurios savo dovanas nes,pasakykit prasau,ar vaikai nesusipesa?nes man atrodo kad tokiu atveju gali buti svente labai greitai sugadinta.
*

Turėjom visokios patirties – ir individualios dovanėlės buvo, ir bendros vienodos visiems. Na kadangi mano mergina iš principo moka džiaugtis viskuom, tai nusivylimo jos veide nemačiau. Bet kiti vaikai buvo nusivylę ta vienoda visiems dovanėle. Kas dėl pešimosi, tai dar nei karto vaikai nesusipešė dėl dovanų. Paprasčiausiai su tėvais sutarėme, kad supakuota dovanėlė neturi viršyti batų dėžutės dydžio ir sutarėme, kad saldainių į dovaną nepakuoti (čia jau auklėtojos prašymas). Kaina nesvarbu, nes vaikai dar kainų nesupranta. Ir šiaip jau pačių tėvų sąmoningumo reikalas, kad ta dovana nebūtų taip greitai sulaužoma ar sugadinama. Va mano mergina iš kalėdų senelio užsiprašė aitvaro, bet į darželį jo tikrai dovanai nepakuosiu. Visų pirma gabaritai neatitinka, o antra, tai gali ir neatlaikyti visų vaikų apžiūros.
Tiesa, pas mus darželyje yra ir dar viena tradicija - vaikai gauna kiekvienas sau dovanėles ir plius gaunama bendra dovana į grupę. Pernai tikrai daug naujų žaislų į grupę pripirkom. Šįmet mažiau jau pirksim, nes tiek nereikia.
vakaro_zvaigzde
QUOTE(brasta @ 2011 12 14, 11:52)
Nors mano vaikai lankė skirtingus darželius, bet pas visus 3 vaikus dovanėles nešdavom patys. Nei karto per tiek metų nesu mačiusi nei vienos ašaros ar pykčio. Visi džiaugdavosi savo dovanėlėmis. Juk tėvai geriausiai žino, kuo domisi jų vaikas ir kas jį pradžiugins.
Papildyta:
Tarp kitko, kartais didesnė problema su tėvais, o ne vaikais. Kai kuriems norisi, kad jų vaikas gautų išskirtinę dovaną, bet kad vaikai dovanų dydžius ar kainas matuotų, tai nemačiau... Auklėtojos šiemet tik paprašė, kad neišsišokti su dydžiu, nes būna, kad prineša tokių, kad į senelio maišą vos telpa... doh.gif
*

kai as dar ejau i mokykla pamenu turbut paskutineje pradines mokyklos klaseje,buvo pasiulymas atnesti dovaneles teveliam,bet viena mamyte uzprotestatavo. nes manau ne tik mokykloje bet ir darzelyje yra teveliu,kurie negali sau leisti dideliu dovanu,o yra tokiu kurie ant kaledines dovanos vaikui isleidzia kelis simtus. O kitas gi tik saldainiu padovanoja...Mano dukrytes grupeje lygiai taip pat,yra berniukas is 5 vaiku seimos,mama net 10 Lt negalejo prisideti,tai surinkom,nupirksim dovanele kaip visiem. o yra tokiu,kurie pvz atnestu ne dydziu didziule dovana o verte. mergaite pvz gavo barbe,o kitas vaikas gavo nesiojama dvd. Tai gal ta mergaite jo irgi noretu?Kol nepamate nereikejo,norejo barbes,kaip gavo barbe ji gal irgi nori dvd?Tai va del to pernai ir buvo tarp vaiku pykciu.tad siemet manau tikrai bus geriau,kai dovaneles visiems vienodos.
Lara-klara
Na istikruju kiekvienas zmogus turi savo nuomone o kol nepabandai nezinai, vieniem taip geriau kitiem kitaip, paprastai teveliai pasikalba ta tema ko vaikas nori ir ko jis tikisi is kaledu senio smile.gif o jei gauna dovanele ir persigalvoja tiesiog reiktu paaskinti kad sarka girdejo ir perdave tavo norus kaledu seniui ar panasiai, o kitais metais prasysim tokios dovanos ir tt...juk galima susitarti smile.gif o kai bendras pirkom tai buvo toks atvejis kad gavo tokia kokia namuose turi, tai kaip sveite mamai su pretenzija kad jau namie tokia yra...zinokit vaiko buvo gaila, svente sugadinta. doh.gif
mijaxxx
As tik uz savo dovanas esu ir tikiuosi, kad musu darzelyje taip bus. Nupirksiu kokia dovana kai bus nuolaidos iki 100 lt ir tures but gerai. O jei kazko kito uzsimanytu, ka kitas vaikas turi tai nebijau, maniskis visko klauso, tai pasakysiu kad ten nesamone kokia ar ,,kaku" zaislas ir praeis noras.
Raganaa999
QUOTE(mijaxxx @ 2011 12 14, 22:28)
O jei kazko kito uzsimanytu, ka kitas vaikas turi tai nebijau, maniskis visko klauso, tai pasakysiu kad ten nesamone kokia ar ,,kaku" zaislas ir praeis noras.
*

Labai grazu ir etiska doh.gif doh.gif doh.gif
mijaxxx
Juk as netam vaikui sakysiu, o savo, o savo vaikam galima sakyti viska. Ir nereksiu garsiai, kad visi girdetu.
ernoja
QUOTE(mijaxxx @ 2011 12 15, 08:43)
Juk as netam vaikui sakysiu, o savo, o savo vaikam galima sakyti viska. Ir nereksiu garsiai, kad visi girdetu.
*

O jūsų vaikas nueis ir pasakys, kad tavo žaislas "kaka", nes mama sakė. doh.gif

Savo dovanas geriau dovanot namie, o grupėje geriau visiems vienodos. Tada ir pykčių mažiau. Na aišku, visiems netikti gali, bet namie gaus to, ko nori. O čia svarbu dovanėlę iš Kalėdų Senelio gauti.
Baltike
Na nebent sulauksiu atsiliepu,kad visi vaikai dziaugiasi savo dovana ir nebuna jokiu pyciu...
*

Tikrai nevisada - teko savas dovanas nešti gal kokius 7 metus, kai kada net 3 vaikučiams į skirtingas grupes. Buvo gražių šventės užbaigimų (tačiau tikrai nedaug), bet buvo ir masinių ašarų, pvz., kai vos ne visos mergaitės verkė dėl to, kad viena gavo visų išsvajotą nemažą ponį, o kitos ne (nors turbūt absoliuti dauguma panašius ponius vėliau gavo namuose). Kažkaip nuoširdžiai apsidžiaugiau, kai sužinojau, kad naujajame maniškių darželį vaikai dovanų gauna tik saldainiukų. Nesižaviu saldainiais, bet žinau, kad tikrai nebus jokių vaikų ašarų...
Nuska
QUOTE(mijaxxx @ 2011 12 14, 21:28)
O jei kazko kito uzsimanytu, ka kitas vaikas turi tai nebijau, maniskis visko klauso, tai pasakysiu kad ten nesamone kokia ar ,,kaku" zaislas ir praeis noras.
*

blink.gif doh.gif

QUOTE(ernoja @ 2011 12 15, 10:00)
O jūsų vaikas nueis ir pasakys, kad tavo žaislas "kaka", nes mama sakė.  doh.gif
*

va būtent, mokinam nuo mažumės vaikus pašiepti ir nuvertinti kitus unsure.gif Jau ir taip gana dažnai tenka dukrą guosti, nes tai vienas tai kitas vaikas pasakė kad jos batai/suknelė/kepurė/lėlė negražūs. O čia ateis koks vaikas ir pareikš, kad kalėdų senelio dovanėlė negeraži ir "kaka".
Gi galima kur kas gražiau išsisukti iš padėties - "juk tu kalėdų senelio neprašei šitos dovanėlės, tai jis ir nežinojo kad nori tokio žaislo" mirksiukas.gif
Vaikystėje turėjome labai gerą patarlę - kas ant kito sako, pats ant savęs pasisako. Nesakykime savo vaikams apie kitus vaikus to, ko nenorėtumėt kad apie jūsų pačių vaiką sakytų.
mijaxxx
Manau, kad svarbiausia, jog vaikas gautu butent tokia dovana kuri jam patinka, tuomet kitu dovanos jam nebus idomios.
laukinukė
QUOTE(vakaro_zvaigzde @ 2011 12 14, 15:05)
o yra tokiu,kurie pvz atnestu ne dydziu didziule dovana o verte. mergaite pvz gavo barbe,o kitas vaikas gavo nesiojama dvd. Tai gal ta mergaite jo irgi noretu?Kol nepamate nereikejo,norejo barbes,kaip gavo barbe ji gal irgi nori dvd?Tai va del to pernai ir buvo tarp vaiku pykciu.tad siemet manau tikrai bus geriau,kai dovaneles visiems vienodos.
*

Kaip tik vakar atbuvom saviškių Eglutes. Dičkiai gavo vienodas dovanas: berniukai mašinėles, mergaitės - dekoratyvinės kosmetikos rinkinius, mano akimis baisius, nereikalingus kiniškus niekalus. Nežinia, ar nealergizuojančius. Juk sau tai perkam kiek įmanoma geresnę kosmetiką, o mergaitės dabar tepliosis nežinia kuo. Bandau įtikinti, kad maniškė graži ir be to unsure.gif Jau geriau būtų kokie kūrybiniai rinkinukai. Tai va taip su vienodom dovanom.
Lopšelinukai gavo asmenines dovanėles. Nedėjau nieko brangaus - tiesiog dėlionę. Ir kitų nemačiau jokių prabangių dovanų. Jokių peštynių nebuvo, maniškė išvis tik namie išsipakavo ax.gif Mano supratimu, brangias dovanas reikia palikti namų Kalėdų seniui, o darželyje padovanoti tiesiog kažką smagaus, nebrangaus...
O kitų vaikų dovanas apibūdinti kaip "kaka" vien todėl, kad nuosavas vaikas jos norėtų, tai tikrų tikriausias kito žmogaus pažeminimas. Galima rasti kitokių žodžių
vakaro_zvaigzde
QUOTE(laukinukė @ 2011 12 15, 15:19)
Kaip tik vakar atbuvom saviškių Eglutes. Dičkiai gavo vienodas dovanas: berniukai mašinėles, mergaitės - dekoratyvinės kosmetikos rinkinius, mano akimis baisius, nereikalingus kiniškus niekalus. Nežinia, ar nealergizuojančius. Juk sau tai perkam kiek įmanoma geresnę kosmetiką, o mergaitės dabar tepliosis nežinia kuo. Bandau įtikinti, kad maniškė graži ir be to unsure.gif Jau geriau būtų kokie kūrybiniai rinkinukai. Tai va taip su vienodom dovanom.
Lopšelinukai gavo asmenines dovanėles. Nedėjau nieko brangaus - tiesiog dėlionę. Ir kitų nemačiau jokių prabangių dovanų. Jokių peštynių nebuvo, maniškė išvis tik namie išsipakavo ax.gif Mano supratimu, brangias dovanas reikia palikti namų Kalėdų seniui, o darželyje padovanoti tiesiog kažką smagaus, nebrangaus...
O kitų vaikų dovanas apibūdinti kaip "kaka" vien todėl, kad nuosavas vaikas jos norėtų, tai tikrų tikriausias kito žmogaus pažeminimas. Galima rasti kitokių žodžių
*

mes irgi vakar turejom karnavala tai dabar galiu pasidalinti ispudziais. Buvo su lopselinukais,lopselio vaikai gavo kamuoliukus,o darzelinukai ziurona (toki pamenat gal vaikysteje ne viena turejote kur viduje stikliukai ir sukant ji susideda ivairios formos ir rastai).
Tai kaip cia kazkas sake kiekvienu tevu samoningumo reikalas ka pirkti. Kosmetikos rinkinio nei savo nei svetimam vaikui as nepirkciau,bet man keista,kad jus nebuvote per susirinkima aptare. mes tai viska apsitarem tai viena mama nuvaziavo ir nupirko. Ziurona sita,tai is visos grupes vienas vaikas turejo namuose panasu(kad paskui kaip kazkas sake,kad nebutu as jau toki turiu, tai diskutavom svarstem ir isrinkom kaip atrodo priimtiniausia varianta),o kitiems tai buvo naujiena. o lopselio mamos sutiko,kad kamuoliuku niekada nebuna per daug. Ju gi yra ivairiu dydziu spalvu piesiniu.taigi viskas praejo be asaru.maniske vakar su tuo ziuronu rankoje uzmigo ir siandien atsikelusi vel ziurejo.Buvo nusivylimo tik tai pradzioje kai ta zaisla gavo. Nes kaledu senis istrauke ta ziurona,maniske paeme,bet priejus prie manes sako:"gi as prasiau puzzle". tai uzteko paaiskinti,kad puzzle dar bus kaledu ryta po eglute,o cia nedidele dovanele,kad butu smagiau laukti kaledu.Ir aukletoja dar taip graziai visiems paaiskino,kad cia yra advento dovanele,per ziurona dabar galesite dairytis ir gal pamatysite is kur ateis tos kaledos. O per kaledas visi dar gausit dovanu,kuriu praset is kaledu senio. tai jokiu pykciu nebuvo.tikrai apturejom grazia svente.
Raganaa999
QUOTE(mijaxxx @ 2011 12 15, 14:03)
Manau, kad svarbiausia, jog vaikas gautu butent tokia dovana kuri jam patinka, tuomet kitu dovanos jam nebus idomios.
*

Kazin kada vaikams kitu vaiku zaislai nebuvo idomus blink.gif visada idomu kitu nematyti zaislai..
Nugi nori maniske deliones, gaus, o kai pamatys kad kitas vaikas turi kokia lele ar kokia masina ar dar belenka irgi gali uzsimanyt. Ir prasideda asaros.. Idealiausia yra vienodos dovanos mirksiukas.gif

QUOTE(laukinukė @ 2011 12 15, 14:19)
mergaitės - dekoratyvinės kosmetikos rinkinius, mano akimis baisius, nereikalingus kiniškus niekalus.
*

O tai bene per susirinkima nenusprendet ka pirksit blink.gif
Rucccike
QUOTE(mijaxxx @ 2011 12 14, 22:28)
As tik uz savo dovanas esu ir tikiuosi, kad musu darzelyje taip bus. Nupirksiu kokia dovana kai bus nuolaidos iki 100 lt ir tures but gerai. O jei kazko kito uzsimanytu, ka kitas vaikas turi tai nebijau, maniskis visko klauso, tai pasakysiu kad ten nesamone kokia ar ,,kaku" zaislas ir praeis noras.
*

Ojezau doh.gif doh.gif doh.gif
laukinukė
QUOTE(Raganaa999 @ 2011 12 15, 16:16)

O tai bene per susirinkima nenusprendet ka pirksit  blink.gif
*

Negalėjau dalyvauti, bet tikėjausi, kad žmonės mąsto, pirkdami dovanas vaikams unsure.gif
Rasma
Aš esu už skirtingas dovanas, pagal vaiko norą ir 'proto ribose', t.y. daugmaž panašaus dydžio (o ne pagal kainą) ax.gif
Pvz. mano vaikams šiltnamio nereikia. Bus įdomios kitų vaikų dovanos, tokių norėsis - prašom, tam ir yra svajonės wub.gif Ir verkti nebus laiko, jei gaus dovaną, kurios norėtų..paprastai kažką naujo gavę nieko aplink nemato biggrin.gif

Čia tik darželyje yra įmanomas toks surikiavimas, kad tik viskas vienoda, kad tik be ašarų, kad tik niekas 'neišsišoktų', o realus gyvenimas yra visai kitoks - visąlaik bus tokių, kurie turės daugiau ir geriau, ir visada bus tokių, kurie turės mažiau ir prasčiau.

O iš darželio parsinešti visiškai vaiko poreikių, svajų ar elementaraus saugumo neatitinkantį niekalą nenoriu aš pati ax.gif Tiesiog nesu tokia turtinga, kad duočiau pinigus išmest bet kam..

Kadangi pas mus namie Kalėdų Senis tik palieka dovanas po egle, o darželyje ji būna gyvas ir tikras, tai smagu, kad tas menkniekis bent jau būtų iš tų žaislų kategorijos, kuriuos mėgsta vaikas - o kas geriau žinos, jei ne tėvai?

Mano vaiko dovana kainavo apie 16 Lt (pirkau per -40 proc. akciją "Cars" mašinytę) ir nemanau, kad kažkam sukelsim pavydo priepuolį. Ir iš mūsų pusės irgi isterijų nebus, nes mano vaikas dievina "Cars" žaislus ir būtent rodo tą mašinytę, tikėdamasis, kad jam ją atneš Kalėdų Senis..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.