LindaLight
2008 11 26, 15:05
Kai visos viltis atrodo taip ir liks viltim, isimaisho kazkas is aukshchiau.. Junona vaisingumo deive, Dievu motina..Mano dukryte pavadinta jos garebei.. Mano dukryte..Mano zvaigzde.. Mano Junona..
Pagal laika tai kaip pirmam kartui labai viskas buvo greitai 9.18 atykau. 10 buvau gimdykloj, 15.35 pagimdziau. bet man skaitino tai siaubinga buvo. skausmas nemoku papsakot, sako kai be skatinamuju, tai bishki shvelnesni tie saremiai. vaisiaus vandenu buvo per mazai, tai todel skatino man. nakti pradejo susitraukineti gimda, palaukiau iki 8 ryto ir nuvariau i ligonine, atsiverimas 1 cm, po dveju val 2 cm tik buvo. tai nuleido vandenis, skaudejo labai, ir paskui prasidejo geris.. Rekt jegu neturejau, saremiai kas 2 min. tarp ju spedavau tik vandens drauges paprasyt, ji mane apipildavo vandeniu, ilasindavo pora lasu i burna ir..KVEPUOK KVEPUOK UH FU UH FU..uzejo daktaras; Kaip jauchiates? sakau kvailas klausimas, sako zinau..uh fu uh fu.. Atsiverimas 7 cm, sakau draugei noriu kakot, sako gimdysi tuoj, kviechia daktarus, ateina paziuri sako dar negalima, nestumk laikykys..uh fu uhfufufufufu....kada gi galima bus.. vel noriu kakot, ateina daktarai nu sako galim po bishki ruoshtis..vel saremis..ir daktares klyksmas GAUDOM..paziurejau i laikrodi 15.20, saremiauju, kvepuoju, stumiu isiremus kojom i daktares pilva..klausau ka sako, sunku ziauriai viska daryt teisingai, koju nevaldau raumenys sustinge visi, mama daragaja, vot tau ir sportas..akushere: kiek kirpt? uzteks? daktare: bandom..nieko nebus plyshta.. raumuo nedave odai ishsitempt..kirpo iki uzpakalio, plishau skersai.. Ir tada ant pilvo uzdejo kazka shilto..ziuriu verkia..as neverkiu, kazkokia ramuma shirdy ir visam kune aplamai..sakau-kaip ilgai as taves laukiau..nutilo..sakau buvo baisu ir tau ir man, bet dabar turesim viena kita..nemeluoju jai..zinau kad laukiau butent jos.. Tuo momentu gavau atsakyma i viena filosofiniu klausimu: kam as gimiau? ..tam, kad gyvenchiau del jos.. stai taip.
grazu  aukit laimingos
Emerencija
2008 11 26, 16:02
Sveikinu dar kartą
Auksine Zuvele Georgia
2008 11 26, 16:13
Labai grazu... Papildyta:QUOTE(LindaLight @ 2008 11 26, 14:05) Ir tada ant pilvo uzdejo kazka shilto..ziuriu verkia..as neverkiu, kazkokia ramuma shirdy ir visam kune aplamai..sakau-kaip ilgai as taves laukiau..nutilo..sakau buvo baisu ir tau ir man, bet dabar turesim viena kita..nemeluoju jai..zinau kad laukiau butent jos.. Tuo momentu gavau atsakyma i viena filosofiniu klausimu: kam as gimiau? ..tam, kad gyvenchiau del jos.. stai taip. Zinok mane po sunaus gimimo aplanke tokie pat jausmai...
LindaLight
2008 11 26, 16:19
QUOTE(Auksine Zuvele Georgia @ 2008 11 26, 18:13) Perskaichiau ir tavo istorija Bet ta ramybe tikrai nenusakoma, as visad galvojau kad emocijos triksh ish manes kad verksiu juoksiuos ar dar ka, nes labai impulsivi ir emocinga esu, o cia..nuostabu.. ir drauge sake, kad reakcija mano ja nustebino..aj ka sakyt..mane pachia.. ziuriu ir kitos mamos taip pat jauchiasi
Gabriele :)
2008 11 26, 16:24
sveikinu,labai grazi istorija,aukit sveikos,grazios ir laimingos
Zitlali
2008 11 26, 18:40
ech... grazu  stiptybes, sveikateles ir daug graziu akimirku
Butaforija
2008 11 26, 20:39
As irgi su skatinamaisiais gimdziau tai tarpais tokie skausmai uzeidavo, bet viskas greit pasimirso, ir iskart po gimdymo buvau pasizyzu antram vaikui Grazi jusu vaikucio atejimo i si pasauli istorija  ir vardas grazus
*Passion*
2008 11 26, 23:11
Grazu. Aukit sveikos ir laimingos
nu vat kaip cia viskas greitai ir nelabai risliai  bet sveikinu su vaikiuku, aukite sveikutes!
GudriLapė
2008 11 27, 08:37
sėkmės jums augant
Magreco
2008 11 27, 11:58
šaunuolė  tik profilį pataisyk nes juk dukrytė jau turit
sveikinu url=http://www.supermama.lt/liniuote/2vaikai/]  [/url]
Renata J.G.
2008 11 27, 19:03
sveikinu  aukit laimingos
Sidabrėlė
2008 11 27, 19:59
QUOTE(MILIJOSmama @ 2008 11 27, 20:03) sveikinu  aukit laimingos Sveikinu ir aš  Labai gražus vardelis mažylės
Linute:)
2008 11 27, 20:05
Prie sveikinimu prisidedu ir as
mika do
2008 11 28, 15:04
sveikunu
labiausiai prajuokino tas ''UH fu UH fu''  ''gaudom'' ir ''mama daragaja''.. aukit didutes ir svikutes..
Gražu
|
|