Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: ---Saldūs receptai su nuotraukomis---
Supermamų klubas > Mūsų namai > Kulinarinės idėjos > Saldumynai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Nerytė
1 tema

2 tema

3 tema

4 tema

5 tema

6 tema

7 tema

8 tema

9 tema

pabaigiau tema, tai reikia kita pradeti ax.gif
JOLKA999
kokosinis siurprizas.user posted image. 1 stikline miltu,puse saukstelio kepimo milteliu,2 saukstai cukraus,1 kiausinis,70 gramu sviesto. idarui-200 gramu kokoso drozliu,100 gramu sviesto,2 saukstai abrikosu dzemo,puse stiklines cukraus. gaminimas-sumaisykite miltus,kepimo miltelius,cukru,sviesta ir viska sukapokite peiliu,kad gautusi mase,primenanti duonos trupinius.imuskite kiausini,idekite truputi vaniles,ir suminkykite tesla i rutuli.padekite i saldytuva 30 min.iskociokite 0,7 cm storio laksta,idekite i skarda,istepta margarinu.idarui sviesta isplakite su cukrumi,idekite dzemo ir kokosu drozles,ismaisykite.idara isdekite ant teslos laksto ir kepkite 25 min,250.c karscio.iskepta paploti atvesinti,supjaustyti rombais ir papuosti tirpintu sokoladu. gavosi laaaaaaaabai skaniai. smile.gif tongue.gif . abrikosu dzemo neturejau,tai idejau melyniu uogienes,tai spalva nekokia,i kokosa dar idejau biski rugsteles. tikrai kepsiu dar.sokoladu nepuosiau,nes ir taip skanu.
(Ericka)
Bandziau torta "Juodas miskas", nu velniskai skanus thumbup.gif , puosyba kasdieniniam vartojimui blush2.gif , nesigavo man ta gelyciu mase pagal cipciuka, tai tik isspaudziau sirdutes doh.gif
vietoj vysniu dejau saldytas braskes mirkytas konjake.
user posted imageuser posted image

o cia "kursenu vyniotis" , kur biskitas man kiasiniais "kvepejo" blush2.gif
user posted image
user posted image
Wild Flower
Sveikos, kulinarės-konditerės 4u.gif
Aš, kaip visada, ištikimai stebiu viską iš šalies ir aplstu nuo jūsų šedevrų.. Tiesiog pasaka! thumbup.gif Šaunuolės jūs visos iki vienos thumbup.gif
O dabar prie reikalo... doh.gif

QUOTE(cipciukas @ 2008 10 17, 22:30)
O  sitas tai mano fantazijos vaisius , todel nera pavadinimo , nors ..... lai buna " MARGUTIS "

Kadangi nesiseke iskepti biskvita , tai sluoksniai is sausainiu , bet taip pat skanu .

Pries diena pasidariau triju spalvu zele ( truputi kietesne , nei taip valgoma ).
Kad butu smulkus gabaleliai , ja tarkavau burokine tarka ir visas spalvas sumaisiau .
Isdejau dviguba sluoksni sausainiu .
Isplakiau puse litro vysninio jogurto ir i ji ipyliau istirpinta zelatina ( 2 did. saukstai zelatinos uzpyliau trecia dalim stiklines pieno ).
Ta jogurto krema supyliau ant sausainiu ir valandai i saldytuva .Sustingo greitai .
Tada vel isdejau , bet tik viena sluoksni , sausainiu .
Isplakiau 36% didely ( 450g. ) gietineles ( atsaldytos!!!!) , i ja suberiau spalvota zele ir supyliau taip pat istirpinta zelatina , tik ne du , o tris saukstus , viska dariau plakdama mikseriu .
Si mase greitai stinksta , todel tuoj pat supyliau ant sausainiu ir islyginau pavirsiu , padejau saltai .
Uz valandos isemiau ir puosiau  su plakta grietinele .
Tai laaaabai gaivus tortukas , panasesnis i maskarpones surio torta , tik ne toks riebus . As ji dariau 18 cm. formoje.

user posted image
*

Cipciuk, reik pagalbos help.gif
Pakerėjo mane šis jūsų tortas ir kaip tik šiandien pasitaikė proga išmėginti savo jėgas virtuvėje.. Ale nesisekė visiškai verysad.gif Šiaip ar taip, būčiau dėkinga, jei atsakytumėt į keletą klausimų..
1. Kiek jūs maždaug naudojot tos želė? Aš naudojau taip pat tris spalvas, užpyliau kiekvieną ~0,3l. vandens, gavos kieta želė, ją sutarkavau. Išplakiau grietinėlę, suverčiau želė, pildama želatiną plakiau, na, žodžiu, viską dariau pagal nurodymus, bet pas mane tos želė gavos tris kart daugiau už grietinėlę, vos vos apsivėlė tie gabaliukai (t.y. drožlės).. O pas jus, matau, labai gražiai pasiskirstę spalvos baltame sluoksnyje. Bijau, kad pas mane išvis nesimatys, kad ten baltas sluoksnis verysad.gif Ir dar, kai tokia konsistencija gavos, baisu, kad net neatpjausiu..
Dar viena iš to "išplaukianti" bėda - ta masė buvo visai tvirta, rankom prie antrojo biskvito (naudojau pirktinį blush2.gif ) spaudžiau, tai, nujaučiu, tas biskvitas bus likęs sausut sausutėlis iš abiejų pusių (nes uždėjau ant jau sustingusio jogurto, o ant viršaus uždėta grietinėlės masė visai nebuvo drėgna..)..
2. Čia užduodu tam atvejui, jei netyčia, išėmus tortą, jis nesubyrėtų į kelias dalis doh.gif Rašot, kad puošėt su grietinėle - tai čia su paprasta išplakta 35% grietinėle? Nereik anei jokios želatinos, anei nieko? Teisingai suprantu? mastau.gif
4u.gif

Ech, toli man dar iki jūsų šedevrų, o svarbiausia, taip siutas paėmė, tikrai galvojau, kad viskas gausis puikiai, tai ir suplanavau šį tortą ne namams, o į svečius neštis.. Šnipštas gausis.. teks kažką Maximoj nupirkt tikriausiai doh.gif

P.S. Kad nebūčiau visiškai ne į temą, įkeliu ir savo paskutinių saldžiųjų patiekalų receptus:
1. Sonatinos varškės tortas "Marsas" (tik pas mane varškės tortas "Snickers")
2. Kavos-Kavos keksas (tik pas mane Nescafe-Nescafe keksiukai) lotuliukas.gif
rugiagele26
Kiek cia skanestu... wub.gif
As issivaliau orkaite, ir paliksiu ja pailset iki svenciu lotuliukas.gif

Ne ne, turbut juokauju lotuliukas.gif

Radau vienos nares, berods @zemuoges@ pasisakyma, na pacituosiu "Man pavyzdziui, jeigu kiausiniai pastovi bent 1 diena ilgiau, nei galiojimas baigiasi, tai fsio, jauciasi ju kvapas". Man atrodo nesamone, nepykit. Juk niekas negali tiksliai pasakyt, kada baigiasi kiausiniu galiojimas, o dar butent kita diena pasibaigus galiojimui jau pradeda smirdet biskvitas kiausiniais, nu netikiu nors nusaukit doh.gif
*Jonė*
Guminuke ,tu teisi,pyragas gavosi sausas,pirmasyk kepiau,pirmiau supjausciau ir tik paskui pagalvojau,kad galejau kremu pertepti g.gif
KibirVibir,kepimo temperatura ir laikas recepte nenurodyti.As kepiau 180laipsniu temperaturoj,ziurejau ar iskepes degtuku,prireike folija virsu pridengt,nes buvo gerai apkepes,o vidus dar zalias
love.
QUOTE(rugegele23 @ 2008 11 26, 21:18)
Radau vienos nares, berods @zemuoges@ pasisakyma, na pacituosiu "Man pavyzdziui, jeigu kiausiniai pastovi bent 1 diena ilgiau, nei galiojimas baigiasi, tai fsio, jauciasi ju kvapas". Man atrodo nesamone, nepykit. Juk niekas negali tiksliai pasakyt, kada baigiasi kiausiniu galiojimas, o dar butent kita diena pasibaigus galiojimui jau pradeda smirdet biskvitas kiausiniais, nu netikiu nors nusaukit  doh.gif
*

Gal ir blogai parasiau kad jau kita diena, bet bent po 3-4 dienu tai tikrai. O data iki kada jie galioja, visada buna parasyta tongue.gif ir nereikia kabinetis prie zodziu tongue.gif
rugiagele26
QUOTE(@zemuoge@ @ 2008 11 26, 21:40)
Gal ir blogai parasiau kad jau kita diena, bet bent po 3-4 dienu tai tikrai. O data iki kada jie galioja, visada buna parasyta tongue.gif ir nereikia kabinetis prie zodziu tongue.gif
*

As zinau kad parasyta smile.gif as nepiktybiskai parasiau, tik nesupyk blush2.gif
Masiania*
QUOTE(rugegele23 @ 2008 11 26, 21:43)
As zinau kad parasyta smile.gif as nepiktybiskai parasiau, tik nesupyk  blush2.gif
*

Man tai ar pries galiojimo data ar po jos, vis tiek biskvitas visada smirda kiausiniais doh.gif Jau ir bandziau, kaip cia patare, ir druskos truputi iberti, ir citrinos sulciu, vis tiek man tie kiausiniai jauciasi doh.gif
rugiagele26
QUOTE(Masiania* @ 2008 11 26, 21:53)
Man tai ar pries galiojimo data ar po jos, vis tiek biskvitas visada smirda kiausiniais doh.gif  Jau ir bandziau, kaip cia patare, ir druskos truputi iberti, ir citrinos sulciu, vis tiek man tie kiausiniai jauciasi doh.gif
*

Man tai kazkaip nieko, net niekad neatkreipiu i ta kvapa g.gif tiesiog gal kai kuriu jautresne uosle g.gif

As siandien vel valgau trupinini, bet foto nedesiu, vistiek toks pat kaip ana karta biggrin.gif tik si karta i maisiuka dejau sustingimui. Valgau ir negaliu sustot biggrin.gif

Receptas Cia
Asseni
QUOTE(Masiania* @ 2008 11 26, 21:53)
Man tai ar pries galiojimo data ar po jos, vis tiek biskvitas visada smirda kiausiniais doh.gif  Jau ir bandziau, kaip cia patare, ir druskos truputi iberti, ir citrinos sulciu, vis tiek man tie kiausiniai jauciasi doh.gif
*

Aga, man irgi. Cia, zinok, specifinis biskvito kvapas. Ir kiausiniai cia ne prie ko. Arba patinka arba ne. Man visi biskvitai, kurie pagaminti tik is kiausiniu, miltu ir cukraus smirda. Ne gi pas mane visada kiausiniai negaliojantys. Del to renkuosi visada koki biskvita, kur ieina ir kiti ingridientai
@adrij@
Wild Flower.....pirmiausia prie " degancio" klausymo del tortuko , na as viska surasiau pagal savo produktus , bet zinokite , jog kiekviena zelatina skiriasi stiprumu , zele dariau gan standzia , o i grietinele pyliau tiek kiek parasiau , jei pas tave per kieta , tai savaime aisku , kad jos per daug( ji stipresne nei maniske ) , kodel tiek mazai grietineles g.gif .....gal prastai isplakiai ? ji velniskai padideja kai buna gerai isplakta ......jei biskvito nesuliejai tai jis gali buti sausas , bet jeigu matei , kad ji jau sustingusi , reikejo ji sulieti , na as tau patarsiu nelaikyti jo is vis saldytuve iki valgymo , bus minkstesnis , nepergyvenk , kai kita karta darysi , jau zinosi kas ir kaip , ko reikia dadeti , o ko nedadeti , man irgi daug kas is pirmo karto nesigavo tongue.gif O kiek tu plakiai grietineles ? paziurejau savo recepte , tai juk be galo daug ....kaip ta zele galejo ja permusti ....nedasunta unsure.gif

JAU NE KARTA RASIAU , BET DEL TAVES PAKARTOSIU -AS NAUDOJU 36 % ZEMAITIJOS GRIETINELE , JEI NAUDOJU 35% IDEDU PAKELI STANDIKLIO , JOKIOS ZELATINOS !!!!
Papildyta:
Visi jie smirda kiausiniais( biskvitai ) , kaip gali nesmirdeti , jei tai pagrindine sudedamoji dalis , tik vieni tam jautresni , kiti ne tongue.gif
Sigitaw
As kai darau biskvita visada ipilu vaniles lasu. Jokio kvapo nebelieka.
@adrij@
Na as nepernesu naturalaus medaus ....galiu i ji ir sud.....prideti , vistiek jis man dvokia liezuvis.gif
Asseni
Pagaliau panaikinau as savo nelaiminga marcipanine mase doh.gif . Jei kas sugalvos daryti ir nesigaus tai nemeskit lauk. Pas mane pragulejo saldytuve gal kokia savaite, vis nesugalvojau ka is jos daryti, papuosimams netiko, tai siandien supykau ir supjausciau gabaliukais, ikisau i orkaite ir iskepaiu. Vat kas gavosi. Pavadinsiu taip: marcipaniniai sausainiai hihihi.gif Man tai jie vaizdu panasus i keptus zuvies pirstelius lotuliukas.gif Labai nesijuokit is mano patiekalo.

user posted image

Marcipanine mase dariau taip: migdolai, nulupti ir isdziovinti gal 200 gr. praleisti per mesmale 2 kartus su cukraus pudra gal apie 200 gr. irgi, 1 kiausinio baltymas. Ir dar pudra, pudra.... Nezinau, kiek as tos pudos dar dejau, bet normalios mases taip ir nesigavo, ant galo dar dejau krakmolo, bet vistiek nieko gero schmoll.gif . Daugiau nedarysiu taip. Bet gaila buvo ismest.
Kas del skonio, tai saldu, labai saldu, bet visai valgoma. Tokie kietoki, bet skonis idomus - migdolu (idomu, o koks gi jis turetu but hihihi.gif )

Cia aisku ne receptas, o tik galimybe neismesti i siuksliu deze
@adrij@
Na visai skaniai atrodantys sausainukai , bet turetu buti skanus , juk ten tiek migdolu doh.gif

user posted image
Papildyta:
Ainu as miegoti , bu nespeju redaguoti zinuciu , visai veizolai apzlibo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Wild Flower
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 26, 22:44)
Wild Flower.....pirmiausia prie " degancio" klausymo del tortuko , na as viska surasiau pagal savo produktus , bet zinokite , jog kiekviena zelatina skiriasi stiprumu , zele dariau gan standzia , o i grietinele pyliau tiek kiek parasiau , jei pas tave per kieta , tai savaime aisku , kad jos per daug( ji stipresne nei maniske ) , kodel tiek mazai grietineles  g.gif .....gal prastai isplakiai ? ji velniskai padideja kai buna gerai isplakta ......jei biskvito nesuliejai tai jis gali buti sausas , bet jeigu matei , kad ji jau sustingusi , reikejo ji sulieti , na as tau patarsiu nelaikyti jo is vis saldytuve iki valgymo , bus minkstesnis , nepergyvenk , kai kita karta darysi , jau zinosi kas ir kaip , ko reikia dadeti , o ko nedadeti , man irgi daug kas is pirmo karto nesigavo  tongue.gif O kiek tu plakiai grietineles ? paziurejau savo recepte , tai juk be galo daug ....kaip ta zele galejo ja permusti ....nedasunta unsure.gif

JAU NE KARTA RASIAU , BET DEL TAVES PAKARTOSIU -AS NAUDOJU 36 % ZEMAITIJOS GRIETINELE , JEI NAUDOJU 35% IDEDU PAKELI STANDIKLIO , JOKIOS ZELATINOS !!!!
*

Ačiū už degantį atsakymą biggrin.gif
Grietinėlės ėmiau 450g. (pas mane buvo 35% riebumo, Mū ar kokia ten, tokiuose buteliukuose), plakiau sąžiningai ir jos, aišku padaugėjo. Bet kai suverčiau želė, tai tikrai man jos per daug pasirodė, neįsivaizduoju, kame čia kampas, ir ką aš čia blogai dariau g.gif O biskvito tai, aišku, kvaiša, nesuliejau blush2.gif Taip viską "ant tempo" dariau, susinervijau, kad ta želė masė tokia nei tokia, nei šiokia gavos, ne sulaistymai galvoj buvo hihihi.gif Aišku, būtent jie ir tūrėjo galvoj būti, bet.. doh.gif
Žodžiu, į svečius tortas nekeliaus, bet namie bus greitai sunaikintas - jau paragavom trupinėlį, tai tikrai labai skanus, nepaisant visų nelaimių thumbup.gif Rytoj, jei turėsiu laiko, nufotkinsiu ir gal parodysiu, koks "pravalas" man gavos.. blush2.gif

Labai ačiū už atsakymą 4u.gif ir ypatingai ačiū už atsakymą dėl grietinėlės papuošimui, kurį, kaip supratau, jau ne kartą sakėte, o aš pražiopsojau blush2.gif Na, šitas liks nepuoštas (nenusipelnė lotuliukas.gif ), bet prisiminsiu ateičiai, kad nereiktų vėl klaust biggrin.gif
S.N.A.S
QUOTE(Wild Flower @ 2008 11 27, 00:47)
Žodžiu, į svečius tortas nekeliaus, bet namie bus greitai sunaikintas - jau paragavom trupinėlį, tai tikrai labai skanus, nepaisant visų nelaimių thumbup.gif Rytoj, jei turėsiu laiko, nufotkinsiu ir gal parodysiu, koks "pravalas" man gavos.. blush2.gif
*

laukiam būtinai foto, kaip ten tie želė gasbaliukai atrodo torte bigsmile.gif
Asseni
Planuoju savaitgali iskepti torta su bruknemis. Bent pagal recepta labai skaniai atrodo. (Atsisveikinimui su savo ilgom atostogom, dar palepinsiu seimyna) Ir, matyt, iki Kaledu jau dingsiu. Nuo gruodzio 1-os po tokiu ilgu atostogu einu dirbt. doh.gif . Kazin ar dar turesiu nora ka nors kept
RiMami
QUOTE(Inočka @ 2008 11 27, 11:19)
Nuo gruodzio 1-os po tokiu ilgu atostogu einu dirbt.
*

O aš ir darbe sugebu supermamoj patupėt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif (kaip ir dabar lotuliukas.gif ) Nu aišku, darbas darbui nelygus rolleyes.gif Bet manau neištversi nekepus, kai pati taip šauniai sugebi bigsmile.gif Gal kiek rečiau, bet visvien mus stebinsi ir toliau, aš taip manau lotuliukas.gif O mes lauksim labai labai ax.gif
Asseni
QUOTE(RiMami @ 2008 11 27, 11:48)
O aš ir darbe sugebu supermamoj patupėt lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif (kaip ir dabar lotuliukas.gif ) Nu aišku, darbas darbui nelygus rolleyes.gif Bet manau neištversi nekepus, kai pati taip šauniai sugebi bigsmile.gif Gal kiek rečiau, bet visvien mus stebinsi ir toliau, aš taip manau lotuliukas.gif O mes lauksim labai labai ax.gif
*

Kartais pasirodysiu. Gi turiu pareiga pratesti papuosimu tema pioneer.gif
Masiania*
QUOTE(Inočka @ 2008 11 26, 22:21)
Del to renkuosi visada koki biskvita, kur ieina ir kiti ingridientai
*

Gal gali recepto pavyzdeli koki parasyt, kuriame tau ne taip kiausiniai jauciasi, gal dar nesu bandzius kokio g.gif
Siaip niekad nadarau daugiau negu is 3 kiausiniu, bet vis tiek jauciu doh.gif

QUOTE(sigitawhatever @ 2008 11 26, 22:58)
As kai darau biskvita visada ipilu vaniles lasu. Jokio kvapo nebelieka.
*

Lieka lieka irnesakyk.gif

QUOTE(Inočka @ 2008 11 26, 23:08)
Pagaliau panaikinau as savo nelaiminga marcipanine mase  doh.gif .
*

Ir kaip sausainiuku skonis?
Atsimenu, anksciau pardavinedavo tokius marcipaninius batonelius(berods, tik RIMI) lenkiskus atseit, auksiniam popierely aplietus sokoladu, tai alpdavau nuo ju swoon.gif kaip man skanu budavo lotuliukas.gif
Wild Flower
QUOTE(S.N.A.S @ 2008 11 27, 07:56)
laukiam būtinai foto, kaip ten tie želė gasbaliukai atrodo torte bigsmile.gif
*

Na ką.. Tenka tikriausiai pripažint, kad mano panikos priepolis vakar buvo šiek tiek perdėtas lotuliukas.gif Nes šiandien, jį prapjovus, atrodo, kad ne taip jau viskas ir blogai, kaip atrodė, kad bus.. Net dinktelėjo mintis, kad galėjo ir šis į svečius keliauti bigsmile.gif Bet nieko, neprapuls ir namuose - jau pusės nėra, o iki vakaro tikriausiai liks tik prisiminimas hihihi.gif Tikrai skanus torčiukas thumbup.gif

O kadangi nufotkinau, tai keliu ir rodau vaizdelį blush2.gif

Masiania*
QUOTE(Wild Flower @ 2008 11 27, 14:54)
*

Kaip skaniai atrodo thumbup.gif
rugiagele26
Na ką.. Tenka tikriausiai pripažint, kad mano panikos priepolis vakar buvo šiek tiek perdėtas lotuliukas.gif Nes šiandien, jį prapjovus, atrodo, kad ne taip jau viskas ir blogai, kaip atrodė, kad bus.. Net dinktelėjo mintis, kad galėjo ir šis į svečius keliauti bigsmile.gif Bet nieko, neprapuls ir namuose - jau pusės nėra, o iki vakaro tikriausiai liks tik prisiminimas hihihi.gif Tikrai skanus torčiukas thumbup.gif

*

blink.gif bigsmile.gif 4u.gif koks fainas, tiesiog idealus!!!

Dar butu gerai, kad nuorodele i recepta idetum.. nes man jau seiles nutyso...
Nerytė
nelabai megstu zeliniu tortu, bet Wild Flower tortas atrodo labai skaniai rolleyes.gif
Burtininke
Inočka, rašei, kad Otelo tortą kepei maždaug iš pusės normos, tai ir kremo mažinai? ax.gif
nes man tai amžiais kremo pritrūksta doh.gif
Asseni
QUOTE(Burtininke @ 2008 11 27, 15:16)
Inočka, rašei, kad Otelo tortą kepei maždaug iš pusės normos, tai ir kremo mažinai?  ax.gif
nes man tai amžiais kremo pritrūksta  doh.gif
*

Jo, paskutini karta kepiau is 2-ju kiausiniu, ir aisku visu produktu atitinkamai maziau. Man gavosi 7 blynai 19 cm. Tai tortui panaudojau 5, o du i saldikli. Jei butu keptuve kokiu 22 cm, tai butu normalus 5 blynai. (Is pilnos normos gaunas normalus 26-28 cm. tortas arba 2 po 19)
Kremui sunaudojau 200 gr. sviesto ir puse indelio virto kondensuoto pieno.
AS, kad nepritriktu kremo visada darau taip: Isdelioju blynus ir paskirstau krema, tiesiog po sauksta ant kiekvieno sudedu (Ant virsutinio tik nededu, jei noriu kitaip puost). Tada matau kiek to kremo yra ir jei reikia visur dar dadedu, palieku kaz kiek sonams. Niekad netruksta ir sluoksniai buna visi vienodi ax.gif
RiMami
*

Wow koks gražus torčiukas - tikrai panika be reikalo buvo lotuliukas.gif Gerai, ir mes dabar žinosim, kad nepanikuot be reikalo kai darysim lotuliukas.gif

Inočka, kai jau tu "sunaikinai" savo marcipaninę masę tai užradau fainą torčiuką doh.gif "Vyriškas tortas (reik paeit tuo puslapiu žemyn). Na, ten mažai, tik 50 g tos masės reikia, bet gal ateičiai nuoroda pravers blush2.gif
S.N.A.S
QUOTE(Wild Flower @ 2008 11 27, 15:54)
Na ką.. Tenka tikriausiai pripažint, kad mano panikos priepolis vakar buvo šiek tiek perdėtas :
*

uhu bigsmile.gif kaip fainai atrodo.. jei pas mane kas į svečius su tokiu ateitų... yahoo.gif
Asseni
QUOTE(RiMami @ 2008 11 27, 15:24)
Inočka, kai jau tu "sunaikinai" savo marcipaninę masę tai užradau fainą torčiuką  doh.gif  "Vyriškas tortas (reik paeit tuo puslapiu žemyn). Na, ten mažai, tik 50 g tos masės reikia, bet gal ateičiai nuoroda pravers blush2.gif
*

Uch koks sokoladinis. Kad nuoroda padaryti i pati recepta, zinutes virsuje is kaires puses prie žodžio "Добавлено" yta toks vokelis. Ji reikia paspaust peliuko kairiuoju klavišu, tada virsuje, kur internetinis adresas atsiras butent tos zinutes adresas.
RiMami
QUOTE(Inočka @ 2008 11 27, 15:31)
Kad nuoroda padaryti i pati recepta
*

AČIUKAS už pagalbą thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif jau išmokau yahoo.gif
Masiania*
Dariau varskes tortuka, tik nezinau, kur det nuotrauka, ar cia, ar prie nekeptu tortuku? g.gif
rugiagele26
QUOTE(Masiania* @ 2008 11 27, 15:51)
Dariau varskes tortuka, tik nezinau, kur det nuotrauka, ar cia, ar prie nekeptu tortuku? g.gif
*

Dek cia, o ten gali tik nuoroda i si recepta duot ax.gif
rugiagele26
Oij mergos, man anyta ka atnese!!! bigsmile.gif Tuoj pasirodysiu, net negaliu, vos sirdis is dziaugsmo nesustojo lotuliukas.gif user posted image
(kazkuri cia idejo sita pele, ir man labai patiko, tai pasiskolinu smile.gif )

user posted image

Is tos laimes, net ne i ta tema idejau doh.gif
Ta gelezini svirksta tai turiu, bet tas kitas su daug antgaliu, labai idomu isbandyt lotuliukas.gif
@adrij@
Na va , panika del torto buvo didziule , bet kai pamaciau foto .......gausi velniu , nes tortukas super gerai isejas thumbup.gif , kita karta truputi maziau zele dek ir bus viskas taip pat kaip mano , SAUNUOLE !!!!

Rugegele23 , koks jis senas doh.gif tas svirkstas , kazkur rusi pas mane guli ....is jo super sausainukai iseina , tame svirkste yra dozatorius .....gali paspausti 1 karta arba 2 kartus , nuo to priklausys sausainuku storis ir rastas , ar yra ideta receptuku ??? man tie kakaviniai superiniai thumbup.gif trapus trapus wub.gif na , o ta ziurke mane pakerejo , pas kazkuria is merginu avataras toks , kai i ja ziuriu sirdis sipsosi biggrin.gif
rugiagele26
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 27, 19:26)
Na va , panika del torto buvo didziule , bet kai pamaciau foto .......gausi velniu , nes tortukas super gerai isejas  thumbup.gif , kita karta truputi maziau zele dek ir bus viskas taip pat kaip mano , SAUNUOLE !!!!

Rugegele23 , koks jis senas doh.gif tas svirkstas , kazkur rusi pas mane guli ....is jo super sausainukai iseina , tame svirkste yra dozatorius .....gali paspausti 1 karta arba 2 kartus , nuo to priklausys sausainuku storis ir rastas , ar yra ideta receptuku ??? man tie kakaviniai superiniai thumbup.gif trapus trapus  wub.gif na , o ta ziurke mane pakerejo , pas kazkuria is merginu avataras toks , kai i ja ziuriu sirdis sipsosi  biggrin.gif
*

Aha, yra ir receptu smile.gif tik rusiskai, o kaip zinia man reiks dar papluset kol issiversiu doh.gif dar su paciu svirkstu reiks treniruotis. Siandien kaip tik puost reiks, bet dar su situ svirkstu nebandysiu, kol neissistudijavau lotuliukas.gif
@adrij@
Nuliudinsiu tave , bet su juo nelabai papuosi unsure.gif jis daugiau sausainiukams skirtas rolleyes.gif
JOLKA999
RUGIAGELE23,SITUOS ABU SVIRKSTUS MANO MAMA IRGI TURI,TA MAZAJI AS PASIEMIAU JAU lotuliukas.gif ,DEL TO DIDZIOJO DAR GLVOJU bigsmile.gif
rugiagele26
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 27, 19:33)
Nuliudinsiu tave , bet su juo nelabai papuosi unsure.gif jis daugiau sausainiukams skirtas rolleyes.gif
*

Tai tada graziu sausainiu turesiu lotuliukas.gif o puosiu vistiek su antgaliais, kuriuos Jus atsiuntet thumbup.gif
GITANA.B
O aš šiandien sausainiukų kepiau,labai trapūs ir skanūs.Receptą radau kažkur interneto platybėse.Vadinasi sausainiai prie arbatos.
Reikės:200 gr minkšto sviesto
2 trynių
4 v.šaukštų cukraus
2 stiklinių miltų
pudros pabarstymui
Trynius ištrinti su cukrumi,sudėti sviestą.Išsukti,kad nebesijaustu cukraus kristalėlių.Sudėti miltus ir užminkyti tešlą.Kočioti nelabai plona lakštą ir spausti sausainiukus su formelėm.Kepti 200 laipsnių maždaug 12-15 min orkaitėje.Išimti iš skardos ir kai atauš apibarstyti cukraus pudra.Sausainukų gavosi tiek:
user posted image
Masiania*
Mano ale tortukas

user posted image

Visada darau apytiksliai, tai ir receptas toks ne visai gali buti tikslus mastau.gif
Virsus
500 g varskes
360-400 g jogurto (si karta buvo ananasu)
250 g grietineles
cukrus
zelatinos pakelis
200 g konservuotu ananasu

Apacia
Sausainiu pakelis
50-70 g sviesto
3 kupini saukstas sutirstinto pieno

Sausainius sumaliau, sumaisiau su sviestu ir sutirstintu pienu ir ilasinau kelis migdolu esencijos lasus. Sudejau i forma ir trumpam i saldytuva.
Varske issukau blendery su cukrum, sumaisiau su jogurtu ir istirpinta zeletina. Atskirai isplakiau grietinele. Ir viska kartu atsargiai sumaisiau: varskes mase, grietinele ir ananasu gabalelius. Viska supyliau ant sausaniu ir i saldytuva keliom valandom.
Prapjauto nespejau nufotografuot, bet atrodo panasiai kaip maskarpones tortukas blush2.gif
rugiagele26
Nu va, baigiau puost tortuka lotuliukas.gif eina sau, kodel man taip neiseina lygaus grazaus torto padaryt doh.gif vis kur nors sonas kyso doh.gif tai dukra pirsta ikisa, nu zodziu...
Pasirodysiu ryt turbut, arba poryt, kada pjausim torta lotuliukas.gif isbandziau is kepimo popieriaus pasidaryt tutele ir su sokoladu puosiau. Gavosi! Prikeverzojau doh.gif sokoladine mase is akies pasidariau-sokoladas, sviestas, pienas. Gavosi skysta mase, tai gerai tekejo pro skylute biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Masiania* @ 2008 11 27, 20:28)
Mano ale tortukas

*

Taip ir pamaniau skaitydama, kad turetu but kaip mascarpones smile.gif Gaivus turetu but.. ananasai... wub.gif
Papildyta:
QUOTE(GITANA.B @ 2008 11 27, 20:11)
O aš šiandien sausainiukų kepiau,labai trapūs ir skanūs.Receptą radau kažkur
*

Kokie fainuoliai bigsmile.gif
Masiania*
QUOTE(rugegele23 @ 2008 11 27, 20:51)

Taip ir pamaniau skaitydama, kad turetu but kaip mascarpones smile.gif Gaivus turetu but.. ananasai...  wub.gif

*

Tikrai gaivus ir kai sustingsta, net nepasakysi, kad didzioji dalis - varske (mano brolis, visiskai nevalgantis varskes, nieko neitardamas lapnoja toki tortuka kaip turi but lotuliukas.gif , kai padarau tokia svente ir atvezu blush2.gif )
rugiagele26
As beveik visad atpjaunu torto uosviam, savo mamai ir sesei lotuliukas.gif
daivaP
Masiania labai skanus turėtų būti tortukas drinks_cheers.gif ,varškė ir ananasai puikus derinukas 4u.gif

GITANA.B sausainukai gražučiai,trapios tešlos būna labai skanūs 4u.gif
@adrij@
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif doh.gif doh.gif blink.gif blink.gif blink.gif
Mergaites , blink , greiciau rasykite " Meducio temoje " bu as net zinutes negaliu parasyti , JOLKA999 , kad uzvare torta tai net dingo zinuciu langelis , o pavaziuoti man neiseina lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif oi negaliu ...... lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir kur ji dingo , tokia foto idejo ir i krumus nere lotuliukas.gif lotuliukas.gif
mazuliux
lotuliukas.gif Gerai JOLKA999 pasistenge meducio temoje blink.gif
O mane zinokit siandien nesekmes kamuoja doh.gif Sumasciau daryti is Miseles Vyniotinukus ir Saldainiukus su varskiniu-surio kremo idaru. Tai vienam varske labai jauciasi ir nestingsta jis man net kameroj. Tai laikysiu dabar per nakti, zesim kas bus. O dar ruosiausi jau sokolade apvoliot, tai issitirpinau karunos pieniska ir sugalvojau sauksta pieno ipilt, kad skystesnis truputi butu. Tai sutrauke man ta sokolada doh.gif Nu dar tokio "bajerio" man nebuvo. Va tas Karunos 70% kakavos tai liuks sokoladas. Bet man labiau pieniskas patinka rolleyes.gif Zodziu vargelis. Bandysiu rytoj pabaigti tuos saldumynus, ziuresim, kas gausis g.gif
@adrij@
Buna mazuliux buna , jau kai nesiseka tai nors nusisauk mega_shok.gif man siandien morengas tortui dziuvo nuo 11 ryto iki 20 vakaro lotuliukas.gif suzinotu brangiausias lieptu apsimoketi uz elektra doh.gif

user posted image
mazuliux
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 27, 23:59)
Buna mazuliux buna , jau kai nesiseka tai nors nusisauk mega_shok.gif man siandien morengas tortui dziuvo nuo 11 ryto iki 20 vakaro  lotuliukas.gif suzinotu brangiausias lieptu apsimoketi uz elektra doh.gif
user posted image
*

Bet jau tikrai, kai jau "sekasi, tai sekasi" doh.gif O dar brangiausiasis mano taip lauke siandien ko nors skanaus lotuliukas.gif Taip ir nesulauke, ir piktas nuejo miegoti blink.gif
O rytoj tikiuosi bus viena is tu geruju dienu unsure.gif Nes turiu torta baigti daryti, papuosti graziai, nes vienai mamytei pazadejau iskepti rolleyes.gif Jei susimausiu, kaip bus geda doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.