dimming
2010 04 25, 19:21
Nestumas ir breketai - suderinama? Pasidalinkite patirtimi  Aciu P.S. protinio ir beveik neisdygusio danties rovimas man praejo sklandziai, nors kojos drebejo, bet pozityvus mastymas ir geras gydytojas salygojo sekminga "operacija" ir trumpa gijimo laikotarpi. Istinimas buvo tik antra ar trecia diena toks zymesnis, bet realiai as ji maciau pati, kiti nelabai ir atkreipe demesi. Dabar laukia cistos apatiniame zandikaulyje operacija. Jei ne domejimasis del breketu dejimo, buciau nezinojusi kad tokia turiu (aciu panoraminei nuotraukai  )
Renatuska_J
2010 05 06, 20:42
QUOTE(dimming @ 2010 04 25, 20:21) Nestumas ir breketai - suderinama? Pasidalinkite patirtimi  Aciu P.S. protinio ir beveik neisdygusio danties rovimas man praejo sklandziai, nors kojos drebejo, bet pozityvus mastymas ir geras gydytojas salygojo sekminga "operacija" ir trumpa gijimo laikotarpi. Istinimas buvo tik antra ar trecia diena toks zymesnis, bet realiai as ji maciau pati, kiti nelabai ir atkreipe demesi. Dabar laukia cistos apatiniame zandikaulyje operacija. Jei ne domejimasis del breketu dejimo, buciau nezinojusi kad tokia turiu (aciu panoraminei nuotraukai  ) Labutis Aš sakyčiau kad nėštumas ir breketai sudernami. Nes pati realiai susidėjau viršui breketus ir pastojau Tai va jau su breketais keturi menesiukai (panašaus laiko ir mano nėštumas) Šiaip kas gal erzindavo šiek tiek kad dantukų valymas pykindavo visus pirmus menesiukus, bet nieko tai išgyvenama. O dabar va po poros savaitelių dar teks rauti vieną dantuką viršuje, bet gydytoja nuramino nieko baisaus neturėtų būti - nuskausminamuosius irgi specialius leis be kraujagysles plečiančiųjų. Tai va o uz poros meneseliu sudes breketus ir apačioje. Šeip skausmas man tas nera labai didelis pakenčiamas tikrai O pliuusas manau kai po poros metų jau galesiu gryšti į darbelį turėsiu gražius dantukus.
srauni_upe
2010 05 15, 19:14
QUOTE(dimming @ 2010 04 25, 19:21) Nestumas ir breketai - suderinama? Pasidalinkite patirtimi  Aciu P.S. protinio ir beveik neisdygusio danties rovimas man praejo sklandziai, nors kojos drebejo, bet pozityvus mastymas ir geras gydytojas salygojo sekminga "operacija" ir trumpa gijimo laikotarpi. Istinimas buvo tik antra ar trecia diena toks zymesnis, bet realiai as ji maciau pati, kiti nelabai ir atkreipe demesi. Dabar laukia cistos apatiniame zandikaulyje operacija. Jei ne domejimasis del breketu dejimo, buciau nezinojusi kad tokia turiu (aciu panoraminei nuotraukai  ) kai laukiausi buvau bebaiginėjanti nešiot breketus ir ketvirta men juos nueme. Šiaip jei nešoji breketus ir pradedi lauktis tai lyg nekeičia lankelio... nu kad dantys neslankiotu. Čia kiek man pasakojo...
Melisa87
2010 05 20, 16:25
Labas vakaras,visko neskaiciau,bet gal kas galite pasakyti,kur Vilniuje deda breketus issimoketinai?
rutauskas
2010 06 21, 17:30
Sveikos. Noreciau paklausti gal kas zinot kur pigiausiai kaune deda breketus? Nes labai jie jau brangus visur o dantukus kaip ir norisi issitiesinti
saulės spindulėlis
2010 06 21, 20:45
Sveikos mielosios, gal kas zinot klaipedos kainytes? kiek mazdaug kainuoja brektai?
ssauleno
2010 07 01, 09:28
Sveikos Perskaiciau visa foruma, ir lb nustebau, kad taip trumpai jum reikia nesioti breketus. Man gyd dake, kad mazdaug 7-10m tektu nesioti, del to ir nesidedu, nes, kai nuimtu buciau 36  o gal man ir nlb reikia (vienas kreivas dantukas ir sakandis truputi negeras, kurio vizualiai net nesimato), kad vargciau sitiek metu... Jei reiktu nesioti tik kelis metus, gal ir surizikuociau  Gal nueit pas kita gyd pasikonsultuot?..
BlackHyacitnhus
2010 07 04, 21:26
 Vilniuje Žalgirio klinikoj galima išsimokėtinai tiesintis. Man odontologė rekomendavo būten Žalgirio kliniką  . Gal kas galėtų pasidalinti atsiliepimais?
QUOTE(ssauleno @ 2010 07 01, 10:28) Sveikos Perskaiciau visa foruma, ir lb nustebau, kad taip trumpai jum reikia nesioti breketus. Man gyd dake, kad mazdaug 7-10m tektu nesioti, del to ir nesidedu, nes, kai nuimtu buciau 36  o gal man ir nlb reikia (vienas kreivas dantukas ir sakandis truputi negeras, kurio vizualiai net nesimato), kad vargciau sitiek metu... Jei reiktu nesioti tik kelis metus, gal ir surizikuociau  Gal nueit pas kita gyd pasikonsultuot?..  kiek laiko reikes nesiot breketus labai individualu. Mano pacios gydytoja man niekad nepasakė kiek laiko reiks nesiot breketus nes neimanoma to pasakyt. Viskas priklauso nuo to kaip vyksta procesas. Ir vieno vizito metu isgirdau kad po menesio nuims breketus, isivaizduokit kokia laiminga buvau  su breketais buvau berods 3 metus ir dabar jau metai su plokstele, bet ja dabar jau tik kas antra nakti dedu. Aciu diebui nereikejo raut dantu, nors buvo tokiu minciu, kad reiks raut visus keturis 4-uosius  Rezultatas vertas visu 3 metu ir net 6 butu vertas  Lankiaus Kaune pas Smailiene
BlackHyacitnhus
2010 07 08, 19:48
 kam dar nereikėjo šalinti protinių tiesinant?
QUOTE(BlackHyacitnhus @ 2010 07 08, 20:48)  kam dar nereikėjo šalinti protinių tiesinant? o jie iš viso raunami?  Kai ėjo klaba apie mano 4-tųdantų rovimą, liepiau raut protinius, bet man paaiškino kad toks variantas netinka, vietos daugiau neatsiras.
BlackHyacitnhus
2010 07 10, 12:48
QUOTE(eva.b @ 2010 07 09, 00:04) o jie iš viso raunami?  Kai ėjo klaba apie mano 4-tųdantų rovimą, liepiau raut protinius, bet man paaiškino kad toks variantas netinka, vietos daugiau neatsiras.  kartais jie stumia kitus dantukus, ir šiaip vietos daugiau atsiranda be jų. Mano pažįstamas ruošėsi operacijai Žalgirio klinikoje, kadangi jis norėjo tiesintis dantukus, o su protiniais jo atveju, buvo neįmanoma. O šiaip man tai psixologiškai sunku. Juk jie sveiki. Gyvi. Kažkaip bijau...
Sveikos merginos,gal kuri jau turite patirties  Begalo noriu susitvarkyti dantis,isideti briketus,gal zinote kiek visas sis malonumas kainuoja?zinau kad pries tai reikia dar ir dantis gerai susitvarkyti,kad nebutu skyluciu ir pan.pas mane ziauri kreivi dantys,as net sypsotis normaliai negaliu,geda.Todel labai svajoju apie grazia sypsena,ir domina kiek viskas kainuoja,o po briketu tikriausia reikes plokstele nesioti?Labai dekoju uz informacija
m.krystina
2010 07 16, 21:05
sveiki ar imanoma dantys istiesint jei jau turi 34 metus ar daugiau ,drauge sugalvojo tokiu metu tvarkitis dantis ar imanoma kaska pakeist ar jau per velu
QUOTE(m.krystina @ 2010 07 16, 21:05) sveiki ar imanoma dantys istiesint jei jau turi 34 metus ar daugiau ,drauge sugalvojo tokiu metu tvarkitis dantis ar imanoma kaska pakeist ar jau per velu  viskas imanoma - jei tik noro turi ir, aisku, pinigu  man 33metai - dar pusmetis ir turesiu grazia sypsena
QUOTE(river* @ 2010 07 12, 19:03) Sveikos merginos,gal kuri jau turite patirties  Begalo noriu susitvarkyti dantis,isideti briketus,gal zinote kiek visas sis malonumas kainuoja?zinau kad pries tai reikia dar ir dantis gerai susitvarkyti,kad nebutu skyluciu ir pan.pas mane ziauri kreivi dantys,as net sypsotis normaliai negaliu,geda.Todel labai svajoju apie grazia sypsena,ir domina kiek viskas kainuoja,o po briketu tikriausia reikes plokstele nesioti?Labai dekoju uz informacija  man su šiokia tokia nuolaida kainavo 4000, bet jų visų vienu kartu nereikia sumokėt. Didžiausios įmokos gaunas breketų sukijavimas, viršus ir apačia man kainavo po 1300, o paskui moki tik per kas mėnesinius vizitus, pradžioj jie buna kas mėn paskui kas du ir vis retėja o vizitų metu daugiausia esu mokėjus 100lt priklauso nuo to ką daro.
m.krystina
2010 07 17, 16:54
na as esu girdejus kad tokio amziaus tiesinant nuemus breketus dantys atgal po kas kiek laiko suvaziuoja ar gali taip buti
QUOTE(m.krystina @ 2010 07 17, 17:54) na as esu girdejus kad tokio amziaus tiesinant nuemus breketus dantys atgal po kas kiek laiko suvaziuoja ar gali taip buti  taip gali buti betkuriame amžiuje. Tam nešiojamos plokštelės kad galutinai užtvirtint ištiesintus dantis Jei ne plokštelė mano dantys jau būtų kaip prieš breketus. Man 29:)
m.krystina
2010 07 20, 14:46
o tai ta plokstele ,kaip visa laika turi nesioti,ir idomu butu suzinot pries deant nuotrauka rentgeno reikia pasidaryti kaip ji vadinasi
QUOTE(eva.b @ 2010 07 16, 23:36) man su šiokia tokia nuolaida kainavo 4000, bet jų visų vienu kartu nereikia sumokėt. Didžiausios įmokos gaunas breketų sukijavimas, viršus ir apačia man kainavo po 1300, o paskui moki tik per kas mėnesinius vizitus, pradžioj jie buna kas mėn paskui kas du ir vis retėja o vizitų metu daugiausia esu mokėjus 100lt priklauso nuo to ką daro. Labai dekoju uz info  bandau prispausti pinigelius,ir bandysiu kazka daryti,nes baisu,sypsotis negaliu su dantimis
Daiva 100
2010 07 31, 18:05
Atsiklijavo galinis breketas. Savaitgalis. Gal zinot is patirties ka daryti,kol dirbs gydytoja.
renachiuke
2010 08 03, 13:54
Merginos, gal kas Panevėžy dėjotės breketus? Kur geresnės gydytojos?
*Kristinute*
2010 08 10, 12:23
Sveikutes,
pries kelis metus baigiau nesioti breketus.dejausi siauliuose ir teko juos nesioti apie 4m.tiesinausi virsuj ir apacioj.kainos negaliu pasakyti,nes nelabai skaiciavau, tik vienam zandikauliui mokejau apie 900lt uz breketus,o paskui n kartu uz patikrinimus,bet manau,kad suma butu tikrai nemaza.siuo metu jokios ploksteles nenesioju,nes yra is vidaus priklijuotas lankas,kurio jau nebejutau po keliu dienu ir jokio diskonforto nejauciu.kolkas negrizo dantys i buvusia padeti.
pievike
2010 08 10, 19:16
QUOTE(*Kristinute* @ 2010 08 10, 13:23) Sveikutes, pries kelis metus baigiau nesioti breketus.dejausi siauliuose ir teko juos nesioti apie 4m.tiesinausi virsuj ir apacioj.kainos negaliu pasakyti,nes nelabai skaiciavau, tik vienam zandikauliui mokejau apie 900lt uz breketus,o paskui n kartu uz patikrinimus,bet manau,kad suma butu tikrai nemaza.siuo metu jokios ploksteles nenesioju,nes yra is vidaus priklijuotas lankas,kurio jau nebejutau po keliu dienu ir jokio diskonforto nejauciu.kolkas negrizo dantys i buvusia padeti. O jei ne paslaptis, pas kokia/koki gydytoja lankeisi?
Taigi buvom su dukra nuėjusios dėl breketų. Sakė vienam žandikauliui 1300lt., kiekvienas apsilankymas (reikia lankytis kas 4-6sav.) 100lt., dukrai reikėtų nešioti kažkur iki 2m. poto to dėtų vielutę apačioj, o viršuj plokšelę, ir dar su jais trintis 2m., kad dantys neatsistatytų. O dar eilės...
Borzika
2010 08 13, 15:27
QUOTE(renachiuke @ 2010 08 03, 14:54) | i |
| Todėl ši tema uždaroma - diskusijas prašom tęsti subforume "Klausimas odontologei". |
|
|