Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: ATSVAITAI VAIKUCIAMS
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Tėvų patirties taupyklė
*laimuze*
MIELOS MAMOS,
visuomet manai ,kad nelaime gali nutikt kam nors kitam,tik ne tau.Dar neseniai dirbau aukle ir si tema man yra aktuali ir noriu pasidalinti savo isgyvenimais.AR NEPAMIRSTAT UZDETI VAIKUCIAMS ATSVAITU.Penktadieni ejau namo per pereja ir buvau numusta masinos.Gerai kad ejau viena,nors jau senokai nedirbu aukle.Jau jai per pereja negalima saugiai pereiti,tai piestu stojasi netik plaukai.As suaugusi ir viska iskentesiu,tik eilini karta susiduriau,gaila zinoma,kad taip skaudziai,su musu vairuotoju kultura.O juk ir vaikucius numusa ir uzmusa.BUKIT BUDRIOS MAMOS IR DEKIT ATSVAITUS VAIKAMS
JM
Pereja neisgelbes,jei gatve prastai apsviesta ir prastas matomumas ar prastos oro salygos.Butina deveti atsvaitus,tada pestieji daug geriau matosi...mano vaikai visi turi atsvaitus,batai,striukes taip pat dabar gaminami su atsvaitu juostelemis 4u.gif
Pašėlusi kiaunė
Mano mažius turi atšvaituką - meškiuką ant striukytės,taip pat ant vežimuko,jei kada prietemoj tektų važiuot,nors taip beveik nenutinka,o ir aš pati visada tamsoj grįždama iš stovėjimo aikštelės užsidedu atšvaitą ant rankovės.Ir visiems atšvaitus nešiojantiems kaip pati vairuojanti noriu padėkot,kad rūpinasi savim.Ačiū ir Jums,Laimuže,už rūpestėlį,jei nors viena mamytė prisimins,kad jos vaikutis dar neturi atšvaito,ir nupirks,ir tai jau bus labai gerai.
JM
QUOTE(gaika78 @ 2008 11 26, 21:51)
Ir visiems atšvaitus nešiojantiems kaip pati vairuojanti noriu padėkot,kad rūpinasi savim.
*

drinks_cheers.gif
tik pas mus deja mazai kas is suaugusiu nesioja atsvaitus, doh.gif
Berods Baltarusijoje buvo akcija..neturi atsvaito milicininkai pazymedavodavo drabuzius su sviecianciais dazais doh.gif biggrin.gif nesvarbu kailiniai ar striuke......bet matyt zmones ipratino nesiotis atsvaitus 4u.gif
vataipva
QUOTE(jolita.martyna @ 2008 11 27, 07:50)
drinks_cheers.gif
tik pas mus deja mazai kas is suaugusiu nesioja atsvaitus, doh.gif
Berods Baltarusijoje buvo akcija..neturi atsvaito milicininkai pazymedavodavo drabuzius su sviecianciais dazais doh.gif  biggrin.gif nesvarbu kailiniai ar striuke......bet matyt zmones ipratino nesiotis atsvaitus 4u.gif
*

nu žinai akcija doh.gif tik baltarusijoj tokią gali sugalvot lotuliukas.gif
iš teismų neišliptų už tokius dalykus LT.

p.s. nešioju atšvaitą. prie rankinės prisikabinus.
JM
QUOTE(vataipva @ 2008 11 27, 09:16)
nu žinai akcija  doh.gif  tik baltarusijoj tokią gali sugalvot  lotuliukas.gif
iš teismų neišliptų už tokius dalykus LT.

p.s. nešioju atšvaitą. prie rankinės prisikabinus.
*

na jei zmogus nesupranta pats,kartais prireikia tokiu drastisku priemoniu matyt..juk pas mus,net mokyklinukai zino savo teises,bet...NEZINO PAREIGU.. cool.gif
olantukas
Mes taip pat su atsvaitais keliaujam thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
katiusa20
thumbup.gif
laumir70
QUOTE(jolita.martyna @ 2008 11 26, 21:47)
Pereja neisgelbes,jei gatve prastai apsviesta ir prastas matomumas ar prastos oro salygos.Butina deveti atsvaitus,tada pestieji daug geriau matosi...mano vaikai visi turi atsvaitus,batai,striukes taip pat dabar gaminami su atsvaitu juostelemis 4u.gif
*

thumbup.gif drinks_cheers.gif
gabute
Tenka buti ir ratuotos ir pesciosios pozicijose, patikekit kiek kartu vaziuojant tikrai zmogus salikeleje isnyra ir net pikta patampa, negi negali atsvaito uzsideti doh.gif
Pati irgi nesioju ir vaikui aplink visa striuke juostele apsiuvau(veinas metras gal pora litu kainuoja, cia audiniu parduotuvese). Ir zinoma eidama per pereja negali buti rami, kiek kartu einant per pereja reguliujama sviesaforo vos ne ant koju uzvaziuoja schmoll.gif
Taigi saugokime save ir kitus 4u.gif
Panamira
Tą pačią dieną, kai anksti ryte manęs vos nenutrenkė einančios per pėsčiųjų perėją vidury miesto, nubėgau pirkti atšvaitų 4u.gif Dabar vaikštom ramiau tongue.gif

O vaikui pasisekė - tiek striukė, tiek ir kombinezoninės kelnės su šviesą atspindinčiomis juostelėmis, ir jų tikrai daaaug thumbup.gif
VeroniQ
Musu striukyte visa svyti apsvietus. Gerai kad daro sus viesa atspindinciom juostelem ax.gif .
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.