Masciau apie sirmas. Kazin ar jos tinkamos? pasidalinkit!!
beveik isirengem nama, o vidinems durims pinigeliu neuzteko
Masciau apie sirmas. Kazin ar jos tinkamos? pasidalinkit!! QUOTE(hela77 @ 2008 11 27, 15:53) beveik isirengem nama, o vidinems durims pinigeliu neuzteko Masciau apie sirmas. Kazin ar jos tinkamos? pasidalinkit!! a kam islaidaut ant visokiu sirmu ??? jei ner pinigu taip tegu buna
na tualete ar miegamajame galima už kelis šimtus iš Senukų nusipirkti, o kiti tikrai gyvena ne vienerius metus ir be durų, pvz. pas draugę net tulike nebuvo durų(nes paprastom nenorėjo išlaidauti), tai pas ją ilgai neužsibūdavome, va tau ir pliusas
na siaip pritariu mama_gulbei, neverta islaidauti, kai tuo tarpu galit pataupyti ir palaukti kol isidesit normalias duris
as nusipirksiu gal kokiam jyske sirmute pastatoma - sueis man ir uz uzuolaidas miegamajame, ir - atejus sveciu - uz tuliko duris
Sudėciau paprastas duris i tualetus ir vonias ir nesukciau galvos, nes bjauriau kai tulikas ar vonia be duru
o kur tu sirmu galima pirkt?Vilniuj
Bet , kad tos širmos tikrai ne pigios už tokią kainą galima ir duris,( kad ir padėvėtas) laikinam naudojimui pagal skelbimus nusipirkti
na, pas mus maziukame name specialiai nedejome duru, isskyrus WC ir vonios kambari, kita savaite pastatys duris. Kazkaip nesinori leisti pinigus tam, kas nenaudojama. Bent jau bute naudojome tik tuliko ir vonios duris, visos kitos visada buvo atlapos...kad jaukiau butu tarp miegamo ir svetaines kabinsiu uzuolaidas, tokias pat kaip svetaineje ant langu, sveciams atejus jos bus nuleidziamos:) mano variantas negalioja tiems, kurie negali miegoti del bet kokio menkiausio garso ar vyro/zmonos naktinejimu ir pan.
QUOTE(pinkele @ 2008 11 28, 00:32) Sudėciau paprastas duris i tualetus ir vonias ir nesukciau galvos, nes bjauriau kai tulikas ar vonia be duru Na jau tikrai
durys kiekvienam labai individualus reikalas, bet WC ir vonios be duru niekaip neisivaizduoju ir su jokios sirmos idejom cia gyvenime nesusitaikyciau
Kol nebus durų jau sumasčiau, kad į nišą įgręšim kokį nors strypą ir užuolaidas kabinsiu...bent jau ant tuliko...
Įeini į tuliką ir užsistatai iš vidaus su OSB (ar kita panašia) plokšte, ant kurios lauko pusės užrašyta NETRUKDYTI. O ką, vis saugiau nei užuolaidėlė, ypač jei po namus ne tik saviškiai, bet ir kokie meistriukai vaikšto. Nors durims, prastoms, padėvėtoms, laikinoms, už kokius 20 Lt turbūt vis dėlto pirmenybė.
pas mane vonioj ner duru, nors istikruju ten duso kabina stovi ir durim vietos nebera- tai pakabinau uzuolaida ,kur voniom skirta, spalva parinkau ,kad nuoo sienu nesiskirtu ,zodziu viskas geltona ,visai gerai atrodo.
Aš irgi būčiau už kad ir pigiausias duris, kad ir už nenaujas, BET. Jeigu durų nišos nestandartinės, nori nenori duris teks užsakinėti - taigi, nebus labai pigu.
Širma Tom Philipse, jei neklystu, apie 100 lt - pati paprasčiausia. Jei namie yra nagingų, širmą galima pasigaminti patiems, internete yra pavyzdžių, tik reikia paieškoti. Nežinau, kiek atsieitų savikaina. Vobla, yra dušo kabinų užuolaidų, kur net gręžti nieko nereikia - strypas pats į sienas įsiremia ir prisitaiko prie nišos pločio.
gal tiks toks dalykas?
![]() senukuose apie 30lt kainuoja .spalvoti tie apie 70lt.
as jau nusipirkau uzuolaidas su ziedais is labdaryno- 2 po 1,45 m uz 28 lt. dar vyras turetu strypus itaisyt, sudesim, o tada matysim ar gerai padarem ar s...
devetos ar pigios durys nera labai gera iseitis, nes kainuoja nemaziau 100 lt, + nisos nestandartines... Echh, ir taip, ir taip nepati geriausia iseitis, kai pinigeliu nera.. QUOTE(hela77 @ 2008 11 27, 14:53) beveik isirengem nama, o vidinems durims pinigeliu neuzteko Masciau apie sirmas. Kazin ar jos tinkamos? pasidalinkit!! Aš pusė metų gyvenu be durų QUOTE(vobla @ 2008 11 28, 16:10) Kol nebus durų jau sumasčiau, kad į nišą įgręšim kokį nors strypą ir užuolaidas kabinsiu...bent jau ant tuliko... Tualete ir vonioj pakabinom vonios užuolaidas Nieko tokio tualetas ar vonia be duru, jeigu ne barake gyveni QUOTE(Upokšnis @ 2008 11 30, 15:44) Aš pusė metų gyvenu be durų Tualete ir vonioj pakabinom vonios užuolaidas |