Nutariau ir as papasakoti savo gimdymo istorija.
Tai va, musu vaikutis buvo laukiamas, tik nebuvo daug pinigeliu, tad savo vyra islydejau y Anglija, kad uzdirbtu bent pradziai. iki gimdymo buvo like 2 menesiai, tad maniau, kad spes grysti. kai jis isvaziavo buvo pirmadienis, islydejau, per asaras kelio nemaciau... na bet maniau, kad viskas bus gerai...
Isauso penktadienio rytas, atrode viskas gerai, gaminau pietus, tvarkiausi namie. Pavakariais pradejo mausti pilva, tad nuejau atsigult, pamaniau, kad pervargau... siaip visa nestuma man ji skaudejo, tad dideles reiksmes tam neteikiau. beziuredama televizoriu kazkaip pastebejau, kad skausmas tai uzeina tai praeina

nesuprantu?... mamos klausiu, kas kiek laiko turi buti saremiai? ji sako, kad kas 10min., nuemu laika- ne, ilgiau.vadinasi dar negimdau, nusprendziau ir toliau ramiai filma ziurejau. apie 23val. paskambino vyras, pasake, kad viskas gerai, as pasigyriau, kad pilva skauda, bet tikiuosi, kad iki ryto praeis, dar kazka pasnekejom, ir as nuejau gult. kazko ytartinai pradejo stipriau skaudeti, paziuriu y laikrodi- 7min! kazkas tikrai negerai, reikes vaziuot, pamaniau.pasikvieciau mama, nupasakojau kas vyksta, ir ji liepe man rengtis, sako vaziuojam! tetis patare pasiimk dantu sepeteli, kojinytes vilnones ir pan., o as atsoviau, nenusisnekekit, taigi dar anksti! suleis vaistuku ir grysim! nu gerai, vaziuojam... buvau nusprendus gimdyti Krikscioniskuose, tad ten ir patraukem. atvaziuojam, stovim prie duru su mama, o mane juokas ima!

galvoju, nu cia tai bajeris!

patikrina sesute kakleli- 3cm atsidarius gimda! liepia vaziuot y Klinikas, nes jie mat vaistu neturi vaikui plauciukams brandinti, nes dar tik 7men! iskviecia greitaja, nuveza mane y Klinikas, iskart paguldo y gimdykla(sake is gimdyklos y palata lengviau perkelt, nei is palatos y gimdykla). o ten dabar jau pasikeite, gimdykla vos ne kaip viesbucio kambarys, gimdai viena(be draugiu

), yra kur prisesti ir pan. tai va, patikrino kakleli, ogi jau 7cm!suleido vaistukus plauciukams apie 2.30val. ir laukem...akusere su manim prabuvo beveik visa laika, masazavo, klause vaiko tonus ir pan. jos darbo laikas baigesi 8val., taciau ji pasiliko su manim,nes nusprende, kad jau tuoj gimdysiu. apie 10val. ryto prakirpo vandenis(labai nemaloni procedura...), truputi palaukem, ir apie 11val. pradejom... na, negaliu skustis, nebuvo labai sunku, gal kokie 4saremiai ir viskas, bet tas laikas prailgo... bande akusere man deguoni uzdet, bet net pati nepastebejau kaip nusidraskiau visus vamzdelius, ir vos lovos tureklu neisroviau... 11.23val. mano mazylis jau parode savo balseli! tik gaila, kad neteko man jo ant krutines palaikyt, nes jis anksciau gime, tad iskart y inkubatoriu ykiso(nors buvo ir reanimacija pasiruose, bet, aciu Dievui, to neprireike).tik prinese prie lovos parode ir viskas... bet nemazas gime- svere 2.65kg, o ugis 50cm! tai va, pagulejom 10paru ir iskeliavom namo! dabar jau didelis mano vaikas, jam jau 9menesiai!
Tai stai kokia mano istorija!