as uz sporta
O aš labai tingiu sportuoti...  ant sofkutės neguliu, bet ir krosiukų nebėgioju  Bet svoris vis vien krenta ir pasiekiu savo užsibrėžtą tikslą  ir gal aš iš tų laimingųjų, bet jis ir nebesugrįžta
agute07
2008 04 12, 00:53
Viskas juk priklauso nuo gyvenimo ritmo  Su lelium tiek prisisportuoji, kad paderinus mityba-rezultatai būtų superiniai
Loli_judo
2008 11 27, 23:37
Na sportas sportui nelygu, jei sportuojat stpriai, nepavyks to svorio nupurtyt, jis kaip tik dides, nes raumens svoris didesnis nei riebalo  O metant svori reik dirbt tik aerobini darba (tai jokiu budu ne aerobika, nes per kai kurias aerobikos treniruotes pulsas pakyla iki 190 K/min), ir ne maziau kaip 40-50 min, nes riebalu deginimas prasideda tik po 30 min aerobinio darbo  Na, o jei dar maista prisiziuresit, tai be jokiu problemu svoris isgaruos
gabrieliux
2008 11 27, 23:54
as sportuoju treniruoklliuose ir lb prisiziuriu su maistu  , o svoris tai beveik tas pats, kartais pakyla kartais nusileidzia pora kg, db tas laikotarpis kai nusileido, nes mazai valgau
pretty.black.kitty
2008 11 29, 10:46
 O gal zinot kaip su kalanetika, ar pilatesu? lasinukai dega, ar tik raumenys stipreja? kokia sporto rusi pasirinkt? treniruoklius? aerobika? po velniu, ka?
Schroedingers Cat
2008 11 29, 15:24
QUOTE(pretty.black.kitty @ 2008 11 29, 11:46)  O gal zinot kaip su kalanetika, ar pilatesu? lasinukai dega, ar tik raumenys stipreja? kokia sporto rusi pasirinkt? treniruoklius? aerobika? po velniu, ka? manau geriausia derinti viską  bent jau aš taip darau: viena diena būna joga, kita cardio su truputčiu svorių, kita svoriai su trupučiu cardio ir t.t. Daug energijos, lankstumo ir raumenukai dailūs pasirodė. Svorio nemetu, nes man gerai (nors liekna labai nesu, bet man jei tik kiek daugiau numetu, mėnesinės dingsta...), jaučiuos sveika ir energinga. Todėl aš tik už sportą
Loli_judo
2008 12 01, 22:12
QUOTE(Schroedingers Cat @ 2008 11 29, 16:24) Todėl aš tik už sportą  ir as uz
zandukai7
2009 03 06, 23:10
sveikutes  va ir as papasakosiu... buvau islekus vasarai pagyventi pas tevus i anglija..ir netycia parduotuveje aptikau japonisku vaistazoliu parduotuvyte ir kazkaip sumasciau kad man reikia leiknejimo arbatos, zinant visa ta nesveika maista kur valgiau tikrai man jos reikejo..na nuejau ten truputeli pakonsultavo ir galu gale dave arbatos 15 dienu reikia gerti 1men.tai nusipirkau as ja pradejau gerti jokio tokio labai jau spartaus rezultato nesitikejau..tuo labaiu nesportavau ir mitybos iprociu nlb atsisakiau gal tik sumazinau porcijas po 6 val  ir pastebejau kad po kokiu 7 dienu biski laisvesni rubai pasidare na ir t.t tai susigudziau ir nusipirkau dar 15 dienu..ir tikrai svoris nukrito nera ten daug tik 3 kg..bet jauciasi o tuo labiau dar nesportuojant..bandziau cia lietuvoj ieskoti tos arbatos tik niekur jos nera.. p.s ji tikrai i tuoleta nevare kaip kai kurios lieknejimo arbatos..
latvija
2009 10 14, 16:14
Kai meti svori, sportas paspartina jo kritima ir pagerina savijauta
Sveiki, noreciau kai ko paklausti ir pasidometi, nes noreciau tureti daugiau pasitikejimo savo dieta  Taigi per 2 men noriu numesti 10kg, o tokiam rezultatui pasiekti naudoju nevalgyma po sesiu, suvartojima maziau kaloriju per diena (nevalgau gausiai saldumynu, renkuos liesesnius produktus ir t.t) taip pat dar sportuoju mazdaug 1.2val. Kaip manot ar po tu 2 menesiuku pasieksiu savo trokstama rezultata? O gal viski prideti daugiau mankstos ar sumazinti kaloriju? O gal vartoti kokiu LEGALIU tableciu, kurios paspartintu kritima? Aciu iskart visoms uz atsakymus :}
Sangre_azul
2010 07 01, 11:39
QUOTE(Toffy @ 2010 06 24, 21:33) per 2 men noriu numesti 10kg O būtinai per du mėnesius reikia tiek numest? Manau, per didelis kg kiekis dviems mėnesiams. Svorį geriau pamažu mesti.
Sangre_azul
2010 07 01, 13:23
Šiaip, geriausias svorio metimo būdas - tinkamos mitybos (maisto derinimo) bei sporto (aerobikos, bėgiojimo (ar plaukimo)) kombinavimas. Su kitomis sporto rūšimis būkit atsargios Maisto derinimas, deja, brangokas..  Kasdien reikia valgyt daug daržovių ir vaisių. Pati neseniai buvau pradėjusi derint, bet pamačiau, kad pinigų tikrai daugiau išeina. Tai teks laukti geresnių laikų, kai turėsiu darbą. Pastebėjau, kad tuomet ir žarnyno darbas buvo labai susitvarkęs.
Persena
2011 05 08, 21:02
ech, as anksciau sveriau gal 10kg daugiau negu dabar. Pirmus kg numeciau irgi be sporto. TACIAU jau 3m. nereguliariai sportuoju ir is karto jauciasi kai nepasportuoju- kunas visaaaai kitoks!!! Tau gali atrodyti, kad tavo apimtys nepasikeite, taciau viduje tavo riebalus pakeite raumenys...  Sunkiau priaugti svorio- jeigu atsipalaiduoji, tai gali nebijoti, kad jau is karto kita diena bus ant svarstykliu matyti. Be to kuo daugiau raumenu, tuo daugiau organizas savaime isdegina kaloriju, todel ir lengviau laikytis dietu;) Patikek, skirtumas yra. Va del mokslu apleidau sporta, priaugo kg, taciau ju taip nesimato.Mano draugas sportininkas ir mes su juo atvirai apie vienas kito isvaizda kalbam  tai viena diena sako, prisipazink, kad musu draugystes pradzioj sverei daugiau negu sakei[ kadangi dabar sveriu vel tiek, kiek anksciau  ] sakau na ne, tikrai tiek pat, tai jis nepatikejo  O nepatikejo, kadangi as kad ir sveriu tiek pat, bet mano kunas atrodo visai kitaip- stangrus, jokiu riebalu, nesimato, kad priaugau ir pan:)) tai tau rinktis;)
melynesne
2011 11 03, 21:34
Norejau paklausti, kaip efektingiau ir greiciau metamas svoris (o gal tiksliau butu sakyti sumazeja apimtys), sportuojant aerobika ar sporto klubuose ant treniruokliu?
Tiksliausias atsakymas cia butu - tinkamai maitinantis.
melynesne
2011 11 04, 09:32
QUOTE(Gytis` @ 2011 11 03, 22:27) Tiksliausias atsakymas cia butu - tinkamai maitinantis. Na galbut pamirsau prideti, kad kartu keiciant mitybos iprocius, bet be sporto jau tikrai nieko nebus, bet daug neismanau, kad suprasciau kuris sportavimo budas efektyvesnis
lauryna
2011 11 04, 09:39
QUOTE(melynesne @ 2011 11 04, 09:32) Na galbut pamirsau prideti, kad kartu keiciant mitybos iprocius, bet be sporto jau tikrai nieko nebus, bet daug neismanau, kad suprasciau kuris sportavimo budas efektyvesnis  Manau svorio metimui efektyviau yra aerobika + treniruokliai. Pati aerobika sportuoju jau 8 metai, treniruokliai man nelabai patinka, nes nuobodu.
melynesne
2011 11 04, 09:41
Galbut sutinku, bet noreciau, kad patartu viena is siu dalyku, nes abieju lankyti negaliu
lauryna
2011 11 04, 09:44
QUOTE(melynesne @ 2011 11 04, 09:41) Galbut sutinku, bet noreciau, kad patartu viena is siu dalyku, nes abieju lankyti negaliu  Rinkciausi aerobika. Priklauso kokiame klube lankysite, ir kokie ten treneriai dirba. Jus is Vilniaus ?
melynesne
2011 11 04, 11:13
Ne  Na gal tada bandysiu pirmiau aerobika. O dar: krosiukus geriau begioti pries ar po treniruociu?
lauryna
2011 11 04, 12:20
QUOTE(melynesne @ 2011 11 04, 11:13) Ne  Na gal tada bandysiu pirmiau aerobika. O dar: krosiukus geriau begioti pries ar po treniruociu? Skirtumo nera, kaip jums patogiau.
Tas seimyninis gyvenimas tikrai ne i gera figurai  bet as tik uz svorio metima,sportuojant  issipirkau abonimenta kievienai dienai.Siandien buvo pirmoji treniruote-kuno dizainas,net galva susvaigo vienu momentu,kruvis turbut per didelis buvo  Rytoj fitness bike treniruote,oj paprakaituosim  treciadieni-stepas,ketvirtadieni vel baikai,penktadieni zumba  ziauriai nemegstu monotonijos,todel prasidet su treniruokliais ne neketinau
|
|