Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar jūsų 1- 2 m. vaikai mėgsta važiuoti mašina?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 1 iki 3 metų
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
ILGAPLAUKE
Sveikos mamytes smile.gif
Visgi idomu kaip su tais pasivazinejimais,mano dukryte nuo pat gimimo nemegsta vaziuoti nors tu ka ax.gif duodu koki zaisliuka,pagarsinu muzika,nu vistiek jai nusibosta ir rekia visa gerkle unsure.gif o atrodo vaziuojam vos pora km.
Kaip jums sekasi vazinetis?
širlė
na mums su vaziavimu jokiu prblemu, mazyte kai budavo dar kudikelis budavo visur vazinedavom tai ramiai ir miegodavo ji masinoj, ir dabar kai paaugo kazkaip nebuna jokiu mums problemeliu, patinka jei vazeneti masina biggrin.gif
Anakondaaz
QUOTE(wilioke_ @ 2008 11 28, 10:02)
na mums su vaziavimu jokiu prblemu, mazyte kai budavo dar kudikelis budavo visur vazinedavom tai ramiai ir miegodavo ji masinoj, ir dabar kai paaugo kazkaip nebuna jokiu mums problemeliu, patinka jei vazeneti masina  biggrin.gif
*

mano burys reikalauja buti prisegami kėdutėse smile.gif, nors tik gatvę kirst ketintum, o tolimesnėje kelionėje numinga posmą, ir stengiamės toli važiuot tokiu laiku, kai miegoti laikas smile.gif, kad neprailgtų kelionė jiems, tai bėdų neturim.
mylimuke
Važinėtis tai mėgsta, bet negali- iškart vemia.
gintute.j
vaziuoti labai patinka , bet butinai tik savo kedutej. pyksta, jei kazkur po vieta vazuos ant ranku. reikalauja, kad i kedute sodintumem. nuo pat mazens pratinom. tai jokiu problemu mudviem vaziuot nebudavo kur toliau - pastatydavau i prieki kedute, ir vaziuodavom dvi merginos smile.gif
eglejk
mums irgi bedos nera smile.gif keliaut pradejo dar pilve budama, visur dviesia islekdavom, ir dabar sau sedi panele savo kresle ir minam kur i kaimuka, ar i parduotuve smile.gif buna, kad kartais papyksta, bet tam reikalui pasiimam keleta zaislu, ir vis kita paduodu. Mano panelyte sedi gale, tai nuo priekines sedynes "galaviesnika" nuemiau, kad mazoji kelia matytu smile.gif
iinnggaa
na mes jei kur toliau vaziuojam tai stengemes isvaziuot kaip maziui laikas buna liuli daryt tai tada nors ramiai miega savo kedutei,bet jei prabunda tada problemos dideles nes nenori sedeti kedutei prisegtas verysad.gif
D.JURGITA
mums ir labai patinka vaziuot masina smile.gif
tik jei jau labai toli,tai pabosta ax.gif
ILGAPLAUKE
QUOTE(iinnggaa @ 2008 11 28, 11:03)
na mes jei kur toliau vaziuojam tai stengemes isvaziuot kaip maziui laikas buna liuli daryt tai tada nors ramiai miega savo kedutei,bet jei prabunda tada problemos dideles nes nenori sedeti kedutei prisegtas verysad.gif
*

O mano net nemiega masinoj,suprasciau jei pykintu bet tikrai ne,ne sykio neveme,o nescia vazinejau iki pat galo unsure.gif
-Aiva-
Na, mums ir gi nera problemu del vaziavimo masinoje, sedi kuo puikiausiai keduteje, zaidzia, mus kalbina, bet tai buna tik jei vaziuojam ne daugiau kaip apie 100km, veliau jau pradedz zysti ier darosi sunku, gerai, kad dar numinga vaziuodama. O dabar laukia kelione kur bus apie 2000 km, tai nezinau kaip reikes istvert su mazaja, o be to ir as busiu 7 menesi nescia, tai vyrui nepavydziu, busim dvi zyzles lotuliukas.gif
digi
maniškė be probloemų važiuoja su mašina, kad ir ilgesnę kelione, nezyzia, neverkšlena, svarbu turėti kuom užsiimti, tai piešiam, tai dainelių klausom, tai knygeles skaitom, na arba miega lotuliukas.gif
Nireglina
Mano abu sūnus nuo mažų dienų labai mėgsta važiuoti. Mažius net ima krykštauti, vos prieiname prie automobilio. Abu puikiai ištveria ilgesnes keliones (apie 200 km). Tik tuomet reikia pasiimti kelis žaisliukus.
Džakonda'
Megsta,tij jei kelione ilga nusibosta sedeti kedutei smile.gif
Pašėlusi kiaunė
Na,pas mus tai kaip iš Simpsonų,jei kas žiūrit.Išsilaikiau teises 9 mėn.nėščia,ta proga atšventėm,o draugai dar negimusiam kūdikėliui žaislinį vairą padovanojo.Dabar vaikui beveik dveji,mašinoj niekada neužmiega,nors ir 2 val.važiuotume,tik tą vairą įsitvėręs mane mėgdžioja.Aš pypt pypt ir jis pypt pypt,aš į dešinę,ir jis į dešinę suka...Užtat ir ligos jokios manęs nepuola - jau tiek iš juoko vitamino c prisigamina...
ILGAPLAUKE
QUOTE(gaika78 @ 2008 11 28, 22:49)
Na,pas mus tai kaip iš Simpsonų,jei kas žiūrit.Išsilaikiau teises 9 mėn.nėščia,ta proga atšventėm,o draugai dar negimusiam kūdikėliui žaislinį vairą padovanojo.Dabar vaikui beveik dveji,mašinoj niekada neužmiega,nors ir 2 val.važiuotume,tik tą vairą įsitvėręs mane mėgdžioja.Aš pypt pypt ir jis pypt pypt,aš į dešinę,ir jis į dešinę suka...Užtat ir ligos jokios manęs nepuola - jau tiek iš juoko vitamino c prisigamina...
*

Oho, gal ir man reiktu koki vaira nupirkti,gal patiktu unsure.gif
Bet gal mergytei ir nepatiks g.gif
Olinda
mėgsta kai pro langą ką nors įdomaus mato biggrin.gif
virgutej
tikrai geriau rinktusi kelione pasciomis smile.gif
*Duska
Vyresnioji vaziuodama labai greit uzmigdavo ir parpdavo, nors ir dvi valandas.
Mazesnioji jautresne. Trumpa kelio atstuma dar nieko, bet jei ilgiau reikia vaziuoti pradeda nerimti. Gal nepatogu masininej kedutej? g.gif
oksankaa
Sveikos,
Nu manasis tai galetu vaziuoti ir vaziuoti biggrin.gif As kartais pati stebiuosi, kaip jam neatsibosta rolleyes.gif Nei zaislu turi, nei uzkandziauja nei ka... patinka va vaikui ir viskas...
Tego girdeti komentara is savo pusekes, jos vaika vezem viena karta savojoj kedutej, tai uzmigo is karto o ir prasivazinejom visa diena, ji stenejosi, kad jam patinka vaziuoti, nes savojoje ju vaikis neisbudavo nie 15 min unsure.gif tai gal visdel to kedute daug ka reiskia g.gif
(april)
mano mazyle ( metuku ) daznai vemia masinoj g.gif atlaisvinom dirzus , galvojau kad verzia , bet vistiek verysad.gif
Magnifique
QUOTE((april) @ 2008 11 30, 16:52)
mano mazyle ( metuku ) daznai vemia masinoj  g.gif  atlaisvinom dirzus , galvojau kad verzia , bet vistiek  verysad.gif
*

Laikykit diržus kaip jie turi būt ir neatlaisvinkit.Jūsų dukrytė ryškiai serga Jūros liga...Aš pati ja sergu ir padėdavo visad važiavimas priekinėje sedynėje sėdint...Matant kelią gerokai mažiau pykina...
Jurgučiuks
Sveikos,
maniskis pradejo megti tik tada, kai pradejo suprasti, kas aplink yra, ir kai pakeitem kedute i aukstesne, kad jis galetu matyt. Tad problemu kaip ir nera, dar ir padainuoja kartu su manism smile.gif
oksankaa
QUOTE(Ruta1992 @ 2008 11 30, 15:55)
Laikykit diržus kaip jie turi būt ir neatlaisvinkit.Jūsų dukrytė ryškiai serga Jūros liga...Aš pati ja sergu ir padėdavo visad važiavimas priekinėje sedynėje sėdint...Matant kelią gerokai mažiau pykina...
*

Noriu pasiulyti lygiai ta pati, bet jei yra air bag'ai priekyje, tai negalima g.gif
Fidi
Maniškis labai mėgsta važiuoti mašiną. Jei važiuojame trumpesnį atstumą, tai net išlipti nenori biggrin.gif . Labai mėgsta ir už vairo pasėdėti, jį pasiukioti, mygtukus paspaudinėti ... ax.gif
Angelina 2007
Musu mazys, kai buvo mazas galima buvo vazioti ramiai, po to buvo toks periodas, kad kai tik prie vairo - tai vaikas verke, kiek yra jegu. Dabar vaziojam be riksmu, bet ne ilgiau kaip 1,5 val, nes lelka pavargsta ir jam jau viskas neidomu. Dabar mums 1 metukai.
gedas
QUOTE((april) @ 2008 11 30, 17:52)
mano mazyle ( metuku ) daznai vemia masinoj  g.gif  atlaisvinom dirzus , galvojau kad verzia , bet vistiek  verysad.gif
*

Yra daug vaikų, kurie vemia mašinose. Mums nėščiųjų kursuose patarė tokią mankštelę nuo jūros ligos švytuojant vaikiuką į šonus. Pradėjom nuo pusantro mėn. - jokių problemų neturim.
Važiuoti visai patinka, jei kelionė ilgesnė nusnaudžia, o paskui mamą šokdina biggrin.gif
Balandiene
pas mus vargelis su vaziavimu. Galima vaika veztis tik keduteje ir tik gale, kedute pasukus i galini langa. Jai labai nepatinka nuo gimimo vazinetis, dar kai mazesne budavo, tai uzmigdavo, o dabar kai nemiega masinoje, tai jei reikia ilgiau kaip 5-10 min vaziuoti, tai buna kancia. Nei zaislai nepadeda, nei dainavimas. Dar jei zmogus salie sedi ir uzsiima, tai nieko, bet jei as viena turiu ja veztis, tai ne kas. . . verysad.gif
*Duska
QUOTE((april) @ 2008 11 30, 16:52)
*

As pati nuo vaikystes sirgau iki pilnametystes. Dabar yra spec.vaistai siai ligai gydyti.
TutėFrutė
Sveikos,

Maniškiui patinka važinėt, jei jau pasakom kad važiuosim su mašina drrr drrr, laksto kaip pašėlęs po namus ir ieško batukų, kepurytės, striukės biggrin.gif O ir pats procesas jam patinka, dairosi i mašinas, paukštelius, susimojuoja su kitais vaikais ar vairuotojais biggrin.gif
medison
Be problemų keliaujam,važiuojam nuo gimimo. Tik va jei jau labai ilga kelionė,tai gelbsti nauji žaisliukai nematyti,. O jei brolis šalia gale važiuoja,tada viskas liuks. Jie abu ten randa užsiėmimų.
kas_as?
Mano mazajm tik pasakyk, kad vaziuosim, tai jau ne neapsirenges verziasi pro duris biggrin.gif Bet labiausiai laukia, kada gales atsisesti i tevelio vieta uz vairo.
pukute m
Galima sakyti,kad vazinejasi nuo pirmu dienu bigsmile.gif -pirmoji kelione kai buvo 8 d. smile.gif Labai patinka vaziuoti thumbup.gif
kirz-kirz
laba, as dar sviezia klubo nare, bet gal kas gali duoti patarimu (neskaitant zaisliuku ar daineliu) kaip galima vaikiuka islaikyti kiek galima ramesni 4 val.kelioneje..kedutej pyxta, o isimtas verziasi pas teti prie vairo!..
saulyte111
Mano mazius tai neturi kantrybes sedeti ilgai keduteje, pykti pradeda.nu dar metukai, gal veliau patiks g.gif
nerytee
Maniškiui irgi patinka važiuoti su mašina. O jei kur tolėliau tenka pavažiuoti, tai iškart užmiega thumbup.gif , todėl kelionės niekada neprailgsta smile.gif
XjolanteX
Mano mazius megsta...pasodinu i prieki automobilinej kedutej ir sedi,kaip suauges... biggrin.gif
Viktut
Oi, musu bernas labai megsta vaziuot ir kuo greiciau, kuo labiau uznesant ant posukiu... Kai vaziuoja vyras - sunus patenkintas, is galo girdisi tik brmmm brmmm, o kai as vaziuoju, tai zyzia, kad per letai, neidomiai vaziuoju. O siaip neturejom problemu nuo pat kudikystes, visada uzmigdavo ir ramiai pramiegodavo, bet kai tik sustoji, kokioj benzo kolonelej, tai ir prasideda zyzimas, verkimas, kol vel nepradedam vaziuoti.
Vasara vaziavom i Nida, tai ilga kelione isvargino ji, jis tiesiog pavargo vienoj vietoj sedeti, bet maniau, kad bus blogiau, pakankamai gerai issilaike.
žebenkštytė
mano abudu megsta vazineti masinoj, bet as labai taikau kad butu ju arba pietu miegas arba nakties miegas jei vaziuojam kur toliau, o vaziuojam tikrai daznai. nemegstu priristu vaiku, tad per miegeli nuvaziuojam kur reikia ir viskas labai ramiai ...
Tavo_Mano
Tiesiog dievina smile.gif

Na neveltui baxuriuka auginu:)
oksankaa
QUOTE(multti @ 2008 12 01, 11:25)
Maniškiui patinka važinėt, jei jau pasakom kad važiuosim su mašina drrr drrr, laksto kaip pašėlęs po namus ir ieško batukų, kepurytės, striukės  biggrin.gif O ir pats procesas jam patinka, dairosi i mašinas, paukštelius, susimojuoja su kitais vaikais ar vairuotojais  biggrin.gif
*

Pa mus lygiai taip pat drinks_cheers.gif
Rasa S
4u.gif musu zuike irgi megsta, ypac vakare kai daug sviesu dega biggrin.gif
ji taip tyliai sedi, kad kartais pamirstu, kad ji ten gale sedi, nes siaip tai ciauskute yra lotuliukas.gif
ILGAPLAUKE
4u.gif
diva3
Labai megsta,tik be kamsciu doh.gif
Amiletta
Mūsiškė irg mėgsta. smile.gif
jutela
mano sunui irgi patinka, tik dazniausiai jis uzmiega smile.gif
jolkutee
Mano išdykėlis,tai išėjus į lauką tempia prie mašinos ,sako važiuojam eiti nenoriu biggrin.gif .Važiuodamas žvalgosi ir šaukia smagu važiuoti thumbup.gif
odette
net neįsivaizduojat kaip mėgsta, lekia kaip viesulas, po visus kambarius važinėja ir net į tualetą atvažiuoja su mašina doh.gif
Druska*
Dukrytė labai mėgo, o vyrukas nemėgsta ilgų klionių, pradeda niurzgėt, lipt iš kėdutės, o galiausiai pradeda rėkti doh.gif
do22
oj pas mus ji keliauninke, begalo patinka su masina vaziuoti, ir lektuvu skraidyti ir keltu plaukti... biggrin.gif
ELSKET
Musu mazytei labai patinka vaziuoti,dabar jau net atskiria musu masina,tai tik pamato ir pradeda cypt (cia dziaugsmo isreiskimo forma tokia) lotuliukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.