Musu dukrytei 1.4 m. jai labai patinka vaziuoti masina
labai
Kai tenka po parduotuves mūsų mieste važinėt tai pasėdi ramiai.O kai į kitą miestą(~100km.)tai jau reikalinga sesutė.Dar pasiemam savo mašininį DVD.Ir sėdi abu spokso į tą ekraniuką, dar mažius visada pasiema knygutę kurią skaito sesė ir dar pasiema kokių nors žaisliukų.
musu maziausiam 1m 8 men ir laaaaabai megsta vaziuoti su masina. nesvarbu ar keduteje ar ant mamai... svarbu, kad vaziuoja... sedi toks isdidus ir laimingas
Tiesig dievina, vos tik pamato masina, issisiebe sako buuu.
Labai patinka
Tik vaziuot ir vaziuot jam
Siaip patinka, bet ilgesnej kelionej nusibosta
Laba
Mano mazei dabar jau 2m ir 1men beveik, bet niekada nemego vaziuot
masinoje vaziuot patinak. Tik, iki sio spalio bijojo tamsoj vaziuoti. Nepadedavo net salone ijungta sviesa. Visada taip planuodavau, kad nereiketu sutemus vaziuoti. O dabar jau baime pamirso.
Sveikos, mano mažei važiuoti patinka
Mes labai mėgstam važiuoti mašina...tik vežk.
sveikos mamytes,mano vaikas Robis labai prasosi vazuoti tik su masina,net jo pirmas zodis buvo manyte.jam labai patinka masinytes,net karatais verkia kad tiktasi vazuotume su masina
Mano mažiukei labai nepatinka
Mano mažuliukui patinka jei kelias neilgas
mano maziui nuo mazens patinka vaziuoti masina, net jokiu zaisliuku nereikia. Sedi sau ramiai kedutej ir tiek
mano vaikinukas megsta ,bet greit nuluzta
na vaziavom vasara i pajury tai isbuvo kantriai autobuse buvo 2,5metuku (
sveikos mergikes, nu maniskiai visi ganetinai noriai vaziuoja tik paskui sunku is masinos isprasyt vat tada buna problema javascript:emoticon(':hm')
Megsta
Megstam labai
nuo pirmos keliones is ligonines tik keduteje. Jai kazkaip net minciu nekyla, kad gali buti kitaip
mums tuoj 2 metukai, nuo gimimo mego vazinetis
Dabar jau nieko,svarbu kad masina vietoj nestovetu,o vaziuotu,jeigu kur ilgiau pavaziuot reikia tada jau uzmiega,o kai mazyte buvo,tai kosmaras budavo,tik is kiemo isvaziuojam iskarto rieke
sveikos
Pagal save sprendziu tai, kad musu mazajam patinka, nes pasodintas i kedute vaziuoja, bet jai kelione ilgesne ir uzmiega
Labai megsta
O dabar tevas ima nest kedute, tai iskarto rekia "DI-DI!!!" Ismokau rankytem judeti, kaip vaira tete sukelioja ir ji kartu su juo Uzsidega raudona ir ji iskarto rekia "NI-NI !" O kai zalia rankom ploja Sedi gale, tai galvos atrama nuemem priekini ir nuo lango saules apsauga. Su vaikais persizvelgia ir vairuotojais Jei masina aplenkiam "ATIA" parodo jiems Arba zaidziam, kad tete masina "pagausiu daro" kuri prieky vaziuoja QUOTE(alashka @ 2009 01 02, 03:10) Labai megsta O dabar tevas ima nest kedute, tai iskarto rekia "DI-DI!!!" Ismokau rankytem judeti, kaip vaira tete sukelioja ir ji kartu su juo Uzsidega raudona ir ji iskarto rekia "NI-NI !" O kai zalia rankom ploja Sedi gale, tai galvos atrama nuemem priekini ir nuo lango saules apsauga. Su vaikais persizvelgia ir vairuotojais Jei masina aplenkiam "ATIA" parodo jiems Arba zaidziam, kad tete masina "pagausiu daro" kuri prieky vaziuoja Kokios jus shaunuoles! :)sandra irgi megsta masina vaziuot.. bet daznai uzsnusta beziuredama pro langa
Oj, maniškė tai važiuotų ir važiuotų, labai patinka
musu mergytei,tai kaip hipnoze masina
Musu mergytei ir lb patinka vaziuoti nuo pat gimimo,tik dabar tamsiai nelabai patinka,matyt baisu,o jei ilgesne kelione,tai muistytis pradeda ir tipo isimkit mane is tos kedes
Nepatiko nuo gimimo ir dabar dar nemegsta
Nuo dviejų savaičių važinėjam nemažus atstumus, jokių problemų
maniskei ir patinka vaziuot su masina, jei tik vaziuojam apie 20min,nes veliau ji pradeda vemti
maniskis haju pradejo kelti budamas 3 men... po to apsiramino. dabar sakyciau patinka vazineti
maniškis važiuot tai mėgsta, tik kėdutėj sėdėt ne...
Ne visada nori sestis i autokedute, bet kai jau prisegiu ja pradeda zaisti su savo zaislais. Uz nugaros prekines sedynes turime pasikabine tasyte, kuria skirta butent zaislams laikyti masinoje. Jinai pasiema ka nori ir zaidzia kol neuzmiega kai ilgai vaziojame.
maniskiams labai patinka, ir zaislu jokiu nereikia
mano dukryte labai megsta vaziuoti masina
noriai sedi keduteje kai vaziuojam, be piktumu
musiske irgi megsta vaziuoti,tik labai jau greitai kedute nusibosta
Maniske sedi ramiai kedutej dazniausiai, bet negaliu sakyt kad megsta vaziuot. I ilgesnes keliones, jei yra galimybe, stengiuos vaziuot per miego laika.
Dukrytei labai patinka vazinetis masinoje, dazniausiai greitai uzmiega
Mėgsta
Musiske dazniausiai uzmiega, tad galiu pasakyti tik tai, kad vaziavimas masina ja migdo...
Musiske ilgai vaziuoti nemegsta, nes jai autokedute, tai didziausias laisves suvarzymas
Klaikiai nemegsta, nei kedutej nei ant ranku, jau po 5-8 min vaziavimo paleidzia gerkle ir piktinasi visiska nuobodybe, jokie zaislai nepadeda, kartais siek tiek gelbsti grauzimas kokio sausainuko, bet irgi neilgam, o jei skubam namo pietauti, stengiames nesmaguriaut tada jau galima nusisaut su begiu rankena
Jei tik gresia tolimesne kelione visada stengiames istaikyt miego laika, nes ne miego metu jokie vaziavimai nemigdo
Mano sūneliui taip pat patinka važiuoti
Siaip labai megsta, niekada nesispyrioja
Musu dukrytei taip pat patinka vaziuoti su automobiliu, jau dabar kai didesne tai pro langa ziuri, idomu jai
Labai megsta vaziuoti, tik kai sustoji pradeda nerimauti , nori kad vziuotume toliau...
|