Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar jūsų 1- 2 m. vaikai mėgsta važiuoti mašina?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 1 iki 3 metų
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
*Lyra*
Musu dukrytei 1.4 m. jai labai patinka vaziuoti masina thumbup.gif uztenka pamineti vaziavima, renka savo drabuzelius ir eina prie duru thumbup.gif ilgesnese kelionese (~200 km) pasiimame kelis zaisliukus, megstamu daineliu CD ir keliaujam dainuodamos thumbup.gif Nors dazniausiai maziausia 1 val ji miega mirksiukas.gif
*Blanche*
labai wub.gif
Limmy
Kai tenka po parduotuves mūsų mieste važinėt tai pasėdi ramiai.O kai į kitą miestą(~100km.)tai jau reikalinga sesutė.Dar pasiemam savo mašininį DVD.Ir sėdi abu spokso į tą ekraniuką, dar mažius visada pasiema knygutę kurią skaito sesė ir dar pasiema kokių nors žaisliukų. pioneers.gif
gaga*
musu maziausiam 1m 8 men ir laaaaabai megsta vaziuoti su masina. nesvarbu ar keduteje ar ant mamai... svarbu, kad vaziuoja... sedi toks isdidus ir laimingas
inrinke
Tiesig dievina, vos tik pamato masina, issisiebe sako buuu. lotuliukas.gif
Eliuk@s
Labai patinka
jurginux
Tik vaziuot ir vaziuot jam thumbup.gif
doviliuke
Siaip patinka, bet ilgesnej kelionej nusibosta rolleyes.gif tada gelbeja zaisliukai thumbup.gif , nuo mazu dienu daug vazinejam automobiliu tai gal pripratus ax.gif
lineva
Laba
Mano mazei dabar jau 2m ir 1men beveik, bet niekada nemego vaziuot verysad.gif , jei pasidarto bloga verysad.gif iki 6men. nebuvo problemu, bet paskui labai sunku pasidare verysad.gif nors vazinejam podazniai ir ilgas keliones, bet kenciam, stengiames vaziuoti arba nakti , arba per pietu miega, kad nors kiek miegotu unsure.gif
Meletė
masinoje vaziuot patinak. Tik, iki sio spalio bijojo tamsoj vaziuoti. Nepadedavo net salone ijungta sviesa. Visada taip planuodavau, kad nereiketu sutemus vaziuoti. O dabar jau baime pamirso.
Justulia
Sveikos, mano mažei važiuoti patinka thumbup.gif , bet būna kartais pamykia, jeigu toli važiuojam ir nelaikas miegoti wink.gif Kai ruošiames į tolimesne kelionę visada pasiruošių daug amunicijos smile.gif , visokių žaislų, graužaties visokios thumbup.gif

newyear.gif
*Jalta*
Mes labai mėgstam važiuoti mašina...tik vežk. thumbup.gif
oksytukas
sveikos mamytes,mano vaikas Robis labai prasosi vazuoti tik su masina,net jo pirmas zodis buvo manyte.jam labai patinka masinytes,net karatais verkia kad tiktasi vazuotume su masina biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Soni
Mano mažiukei labai nepatinka verysad.gif iš pradžių verkia, paskui susitaiko su padėtimi ir susiraukusi sėdi biggrin.gif
alinata
Mano mažuliukui patinka jei kelias neilgas thumbup.gif
rutukas
mano maziui nuo mazens patinka vaziuoti masina, net jokiu zaisliuku nereikia. Sedi sau ramiai kedutej ir tiek bigsmile.gif
^Braškytė^
mano vaikinukas megsta ,bet greit nuluzta biggrin.gif
na vaziavom vasara i pajury tai isbuvo kantriai autobuse buvo 2,5metuku ( rolleyes.gif
GALUZE
sveikos mergikes, nu maniskiai visi ganetinai noriai vaziuoja tik paskui sunku is masinos isprasyt vat tada buna problema javascript:emoticon(':hm')
lunde
Megsta smile.gif is karto uzmiega.O nuo gimimo iki g.gif nebepamenu iki kada..tai laabai nemego.Verkdavo,kol uzmigdavo.Tik pakeitem didesne kede is karto thumbup.gif .Gal jai nepatikdavo,kad vezdavome veidu atgal g.gif ,o gal kad nieko nesimatydavo..Bet svarbu,kad dabar megsta smile.gif
balock
Megstam labai thumbup.gif , nu bet kai kartais puse dienos mama visur vaika veziojasi, nes nebuna kur palikt, o reikalu daug doh.gif , tai gal ir pasimuisto kartais, ir pabando islipt is kedutes cool.gif , bet mums masina dar labai gera migdymo priemone smile.gif .
Bonifacija
nuo pirmos keliones is ligonines tik keduteje. Jai kazkaip net minciu nekyla, kad gali buti kitaip biggrin.gif
Nerytė
mums tuoj 2 metukai, nuo gimimo mego vazinetis thumbup.gif
tali3
Dabar jau nieko,svarbu kad masina vietoj nestovetu,o vaziuotu,jeigu kur ilgiau pavaziuot reikia tada jau uzmiega,o kai mazyte buvo,tai kosmaras budavo,tik is kiemo isvaziuojam iskarto rieke doh.gif
e_migrante
sveikos smile.gif mum tai kazkaip nesukeldavo problemu vaziuoti masina, kad ir budavo pamiegojus vistiek iskart uzliuliuodavo mazyle vaziavimas 4u.gif
pelene22
Pagal save sprendziu tai, kad musu mazajam patinka, nes pasodintas i kedute vaziuoja, bet jai kelione ilgesne ir uzmiega mirksiukas.gif
alashka
Labai megsta thumbup.gif bet kol pripratinom prie kedes ax.gif ir budavo ...
O dabar tevas ima nest kedute, tai iskarto rekia "DI-DI!!!"
Ismokau rankytem judeti, kaip vaira tete sukelioja ir ji kartu su juo biggrin.gif
Uzsidega raudona ir ji iskarto rekia "NI-NI !"
O kai zalia rankom ploja clap_1.gif
Sedi gale, tai galvos atrama nuemem priekini ir nuo lango saules apsauga.
Su vaikais persizvelgia ir vairuotojais bigsmile.gif
Jei masina aplenkiam "ATIA" parodo jiems lotuliukas.gif
Arba zaidziam, kad tete masina "pagausiu daro" kuri prieky vaziuoja tongue.gif
LisaLove
QUOTE(alashka @ 2009 01 02, 03:10)
Labai megsta  thumbup.gif  bet kol pripratinom prie kedes  ax.gif  ir budavo ...
O dabar tevas ima nest kedute, tai iskarto rekia "DI-DI!!!"
Ismokau rankytem judeti, kaip vaira tete sukelioja ir ji kartu su juo  biggrin.gif
Uzsidega raudona ir ji iskarto rekia "NI-NI !"
O kai zalia rankom ploja  clap_1.gif
Sedi gale, tai galvos atrama nuemem priekini ir nuo lango saules apsauga.
Su vaikais persizvelgia ir vairuotojais  bigsmile.gif
Jei masina aplenkiam "ATIA" parodo jiems  lotuliukas.gif
Arba zaidziam, kad tete masina "pagausiu daro" kuri prieky vaziuoja  tongue.gif
*

Kokios jus shaunuoles! :)sandra irgi megsta masina vaziuot.. bet daznai uzsnusta beziuredama pro langa smile.gifo laimes pilnos kelnes buna kai tetis "pavairuot" leidzia.. lotuliukas.gif
twix'e
Oj, maniškė tai važiuotų ir važiuotų, labai patinka biggrin.gif Nuo mažumės taip wub.gif O kai tėtis pasisodinęs ant kelių pavairuot duoda, pilnos kelnės džiaugsmo tada bigsmile.gif
Again
musu mergytei,tai kaip hipnoze masina 4u.gif
Riante
Musu mergytei ir lb patinka vaziuoti nuo pat gimimo,tik dabar tamsiai nelabai patinka,matyt baisu,o jei ilgesne kelione,tai muistytis pradeda ir tipo isimkit mane is tos kedes lotuliukas.gif bet ir ziuredama pro langa arba per duobes ir kalnelius vaziuojant iskart nulusta thumbup.gif
ILGAPLAUKE
Nepatiko nuo gimimo ir dabar dar nemegsta doh.gif
simasta
Nuo dviejų savaičių važinėjam nemažus atstumus, jokių problemų schmoll.gif Sėdi pavyzdingai savo kėdutėje, žiūri pro langą arba dažniausiai miega biggrin.gif
just me
maniskei ir patinka vaziuot su masina, jei tik vaziuojam apie 20min,nes veliau ji pradeda vemti verysad.gif paveldejo is tecio,o mane tevai nuo gimimo vazinejo vos ne po visa lietuva man patikdavo vaziuot 4u.gif
vikaPika
maniskis haju pradejo kelti budamas 3 men... po to apsiramino. dabar sakyciau patinka vazineti smile.gif
vaivora193
maniškis važiuot tai mėgsta, tik kėdutėj sėdėt ne... doh.gif hy
fillipa
Ne visada nori sestis i autokedute, bet kai jau prisegiu ja pradeda zaisti su savo zaislais. Uz nugaros prekines sedynes turime pasikabine tasyte, kuria skirta butent zaislams laikyti masinoje. Jinai pasiema ka nori ir zaidzia kol neuzmiega kai ilgai vaziojame.
irise
maniskiams labai patinka, ir zaislu jokiu nereikia thumbup.gif
Emanuella
mano dukryte labai megsta vaziuoti masina ax.gif ir kedutej sedi su mielu noru smile.gif
bambinoo
noriai sedi keduteje kai vaziuojam, be piktumu
mamaa
musiske irgi megsta vaziuoti,tik labai jau greitai kedute nusibosta biggrin.gif nori sestis pati ant sedynes.
Sin City
Maniske sedi ramiai kedutej dazniausiai, bet negaliu sakyt kad megsta vaziuot. I ilgesnes keliones, jei yra galimybe, stengiuos vaziuot per miego laika.
Beautiful Life
Dukrytei labai patinka vazinetis masinoje, dazniausiai greitai uzmiega thumbup.gif
Amiletta
Mėgsta smile.gif
elenuxus
Musiske dazniausiai uzmiega, tad galiu pasakyti tik tai, kad vaziavimas masina ja migdo... rolleyes.gif
Donja
Musiske ilgai vaziuoti nemegsta, nes jai autokedute, tai didziausias laisves suvarzymas tongue.gif
Tinasio
Klaikiai nemegsta, nei kedutej nei ant ranku, jau po 5-8 min vaziavimo paleidzia gerkle ir piktinasi visiska nuobodybe, jokie zaislai nepadeda, kartais siek tiek gelbsti grauzimas kokio sausainuko, bet irgi neilgam, o jei skubam namo pietauti, stengiames nesmaguriaut tada jau galima nusisaut su begiu rankena doh.gif lotuliukas.gif
Jei tik gresia tolimesne kelione visada stengiames istaikyt miego laika, nes ne miego metu jokie vaziavimai nemigdo blink.gif
Daina
Mano sūneliui taip pat patinka važiuoti ax.gif Bet be kėdutės važiuot nenori, nes pro langą nieko nemato doh.gif
-Aiva-
Siaip labai megsta, niekada nesispyrioja smile.gif Bet pries sventes teko suvazineti 3000km (pirmyn-atgal), tai po tos keliones, jau nelabai entuziestingai i keliones sumasina ziurejo biggrin.gif Bet po truputi vel griztam i savo vezias tongue.gif
gerdema
Musu dukrytei taip pat patinka vaziuoti su automobiliu, jau dabar kai didesne tai pro langa ziuri, idomu jai biggrin.gif o jeigu sustojam kazkur prie parduotuves, pradeda zirzenti, kad vaziuotume. Daznai uzmiega praejus mazdaug 20minuciu nuo vaziavimo pradzios lotuliukas.gif
"Bond Girl 007"
Labai megsta vaziuoti, tik kai sustoji pradeda nerimauti , nori kad vziuotume toliau... biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.