Iškilo dovanų klausimas ir norėjau sužinoti kokios dovanos dovanojamos darželių auklėtojoms ir šeimininmutėms.
Sveiki
Iškilo dovanų klausimas ir norėjau sužinoti kokios dovanos dovanojamos darželių auklėtojoms ir šeimininmutėms.
Manau sia tema turetu buti aktuali daug kam:)As jau taip pat pradedu galvoti ka padovanoti?Butu neblogai nupirkti bendar dovana surinkus pinigelius is visu tevu tada iseitu ka nors geresnio nupirkti bet vel gi kas nores imti atsakomybe ant saves ir rinkti tuos pinigus ir ieskoti dovanos?
QUOTE(Tatli @ 2008 11 28, 14:29) Manau sia tema turetu buti aktuali daug kam:)As jau taip pat pradedu galvoti ka padovanoti?Butu neblogai nupirkti bendar dovana surinkus pinigelius is visu tevu tada iseitu ka nors geresnio nupirkti bet vel gi kas nores imti atsakomybe ant saves ir rinkti tuos pinigus ir ieskoti dovanos? siaip buna isrinktas tevu komitetas ir jis organizuoja Kaledines dovanas
Mes renkam pinigus ir dovanojam pinigais. Auklėtojai didžiausia suma. O nusipirks ką norės. Mano manymu kad geriau pinigai nei dovana
Mes praeitais metais padovanojome Maximos cekius atrodo po 100 lt. ir aukletojoms ir auklytei (man atrodo ,kad ir aukletojoms ir auklytei reikia vienos vertes dovanu
QUOTE(vignola @ 2008 11 29, 13:35) Mes praeitais metais padovanojome Maximos cekius atrodo po 100 lt. ir aukletojoms ir auklytei (man atrodo ,kad ir aukletojoms ir auklytei reikia vienos vertes dovanu Mes galvojam apie Akropolio dovanu cekius
Mes tai renkam pinigėlius.Pagrindinei auklėtojai 15 litų, ateinančiai 7,šeimininkėlei 7.Auklėtojai,dirbančiai pusė etato gal reikėtų po 5.O dovanosim pinigais. Nei užsiėmimus veda,nieko nedaro.Kai šventės artėja, tai pradėjo ir piešti su vaikais, ir klijuoti,matyt,tikisi dovanų.O mes tai tik juokiamės.
Papildyta: Kalbėjau apie ateinančią auklėtoją. Juk visą darbą nudirba pagrindinė auklėtoja, tai ir padėka turi būti atitinkama.Pusė etato dirbanti, tai tik prieš šventes sukruto. QUOTE(Rasmuniuks @ 2008 11 29, 23:58) Mes tai renkam pinigėlius.Pagrindinei auklėtojai 15 litų, ateinančiai 7,šeimininkėlei 7.Auklėtojai,dirbančiai pusė etato gal reikėtų po 5.O dovanosim pinigais. Nei užsiėmimus veda,nieko nedaro.Kai šventės artėja, tai pradėjo ir piešti su vaikais, ir klijuoti,matyt,tikisi dovanų.O mes tai tik juokiamės. Papildyta: Kalbėjau apie ateinančią auklėtoją. Juk visą darbą nudirba pagrindinė auklėtoja, tai ir padėka turi būti atitinkama.Pusė etato dirbanti, tai tik prieš šventes sukruto. Bet auklyte dirba visa diena, ir labai daug darbo padaro....bent jau musu grupeje(ir pamaitina, ir valo viska, ir zaidzia su maziukais ir t.t.) ...ir manau ,kad jai butu nelabai malonu.....nors aisku cia priklauso nuo darzelio ir tevu ir t.t. QUOTE(vignola @ 2008 11 30, 11:22) Bet auklyte dirba visa diena, ir labai daug darbo padaro....bent jau musu grupeje(ir pamaitina, ir valo viska, ir zaidzia su maziukais ir t.t.) ...ir manau ,kad jai butu nelabai malonu.....nors aisku cia priklauso nuo darzelio ir tevu ir t.t. Pas mus darzelio hrupeje yra pahrindine pilnu etatu dirbanti aukletoja ir puse dienos bunanti aukletoja - puses etato. Taip pat dar yra seimininkute, kuri padeda pahr. aukletojai pamaitinti ir aprenhti ir t.t. O lopselio hrupeje buvo 2 pilnu etatu dirbancios aukletojos, tai joms zinoma vienodos dovanos Nors manau pahrindine aukletoja hali nejaukiai pasijusti kai jai bus dauhiau, o kitai aukletojai maziau PS dukra klaviatura patvarke QUOTE(Zuwytes @ 2008 11 30, 14:00) Pas mus darzelio hrupeje yra pahrindine pilnu etatu dirbanti aukletoja ir puse dienos bunanti aukletoja - puses etato. Taip pat dar yra seimininkute, kuri padeda pahr. aukletojai pamaitinti ir aprenhti ir t.t. Pas mus taip pat tokia oati situacija. Tai mes nusprendem pagr, aukletojai ir auklytei po 100 lt maximos cekius ,o kitai aukletojai (kuri dirba tik pusdieni) tik 50 lt ceki
Pas mus ir taip - aukletojom po 100lt cekius, o auklytei 50lt. Nors as noreciau, kad visoms lygiai butu
keista kad dauguma ir aukletojom ir seimininkutei po vienodos vertes dovanas dovanoja, nes pas mus grupej seimininkute tik svara rupinasi, visai su vaikais neuzsiima, todel manau kad ir dovanos turi skirtis, keik aukletoja ideda jegu i vaiku prieziura ir auklejima,o kiek seimininkute
nors manoji jau mokine, bet dovanas ir mokykloje perkame- tik cia paprasciau- mokytoja tik viena o jei jau nera fantazijos ka dovanoti, tai labiau butu i tema knygyno cekis, jai aukletojos jaunesnio amziaus tai sarmos ar kitos kosmetikos parduotuves. Dabar ir pacios dovanu parduotuves prekaiuja dovanu cekiais.
Mes visoms nupirkom po 100 lt Drogo čekius, šeimininkutė dirba ne mažiau nei auklėtojos, jos darbas rūpintis švara,tvarka ir... savo pavyzdžiu ji moko šito ir mūsų vaikus
Gražių artėjančių švenčių visoms QUOTE(Skorpione_amzinai @ 2008 12 02, 21:57) keista kad dauguma ir aukletojom ir seimininkutei po vienodos vertes dovanas dovanoja, nes pas mus grupej seimininkute tik svara rupinasi, visai su vaikais neuzsiima, todel manau kad ir dovanos turi skirtis, keik aukletoja ideda jegu i vaiku prieziura ir auklejima,o kiek seimininkute Visiskai sutinku! QUOTE(BonaDona @ 2008 12 03, 22:03) Mes visoms nupirkom po 100 lt Drogo čekius, šeimininkutė dirba ne mažiau nei auklėtojos, jos darbas rūpintis švara,tvarka ir... savo pavyzdžiu ji moko šito ir mūsų vaikus Gražių artėjančių švenčių visoms Musu seimininkute tai tik nuo sios savaites ateina, neaisku kiek bus ir ar apskritai dirbs, nes problemos su sveikata
Man atrodo sąžiningiausia ir protingiausia visoms, tiek auklėtojoms, tiek šeimininkei dovanoti vienodas dovanas, pinigų sumas ar čekius. nemanau, kad šeimininkė dirba mažiau, o kartais gal tik ji ir keičia kelnes jūsų vaikui. taip, kad aš už lygybę ir pasisakau už dovanų čekius
QUOTE(pavasarinė @ 2008 12 04, 09:48) Man atrodo sąžiningiausia ir protingiausia visoms, tiek auklėtojoms, tiek šeimininkei dovanoti vienodas dovanas, pinigų sumas ar čekius. nemanau, kad šeimininkė dirba mažiau, o kartais gal tik ji ir keičia kelnes jūsų vaikui. taip, kad aš už lygybę ir pasisakau už dovanų čekius aš irgi už lygybę
Mes visom trim nupirkom Maximos čekius po 2 po 50lt
Taip atsitiko, kad dvi mamytės nupirko Kalėdines dovanėles vaikams į darželį. Gal kas dar nenupirkę ir ieško Žibinto formos dovanėlė, kurios viduje yra saldainiai: Ananasiniai (84g), Kregždutė (98g), Nomeda (90g), Tartiufas (65g), karamelė Cool (68g). Masė: 405g Parduodu po 7Lt. už vienetą (Maximoj 8,99lt. ). Turiu 20vnt., supakuotų dėžėse. Jei ką domina, skambinkit 868432178. Esu iš Kauno r.
Mes su teveliai renkame pinigeliu ir dovanosime cekius i maxima, musu grupeje dirba 2 aukletojos ir 2 auklytes, ir visoms bus vienodo "nominalo" cekis (auklytes lopselyje uj kiek darbo turi, ypac kai vaikutis padaro kai ka i kelnytes netycia, ir vaika isplauk, ir jo kelnytes praskalauk, plius dar ir grupeje svara palaikyk...).
QUOTE(martusha @ 2008 12 05, 20:27) Mes su teveliai renkame pinigeliu ir dovanosime cekius i maxima, musu grupeje dirba 2 aukletojos ir 2 auklytes, ir visoms bus vienodo "nominalo" cekis (auklytes lopselyje uj kiek darbo turi, ypac kai vaikutis padaro kai ka i kelnytes netycia, ir vaika isplauk, ir jo kelnytes praskalauk, plius dar ir grupeje svara palaikyk...). O kaip keista net 2 auklytes QUOTE(Skorpione_amzinai @ 2008 12 02, 22:57) keista kad dauguma ir aukletojom ir seimininkutei po vienodos vertes dovanas dovanoja mūsų grupė dovanoja vienodos vertės dovanų čekius apsipirkti juvelyrinių dirbinių parduotuvėse. nemanau, kad šeimininkutės mažiau dėmėsio skiria mūsų vaikams. juk manau kaip kažkuri mamytė sakė svarbu ir tai kad ir kelnes nešvarias pakeičia Jūsų vaikui. o mūsų darželyje žinau viena grupė dovanos euro vaistinės čekius Papildyta: QUOTE(Zuwytes @ 2008 12 05, 20:38) pas mus pvz 2 auklėtojos ir viena šeimininkute, vaikų grupėj 19
Mes pirksime Akropolio dovanų čekius , ir auklėtojoms ,ir auklytei vienodos sumos.
Esu išrinkta į tėvų komitetą, per susirinkimą visos mamos nusprendėm, kad renkam po 30 Lt. Vaikų grupėje 14 ( lopšelis čia ), tai perkam grupei magnetolą ( nes girdėjau iš auklėtojų, kad būtų labai šauni dovana), 40 Lt skyrėm "Seneliui", 40 Lt tortui, vaikams nupirkom po krepšelį saldainių, o auklėtojoms ir auklytėms po vienodus čekius ( po 30 Lt) ( 2 auklėtojos, 2 auklytės).
Mes renkame po 15lt nuo vaiko 20vaikų grupėje,kiekvienai auklėtojai ir šeimininkėlei po 100lt čekius.
QUOTE(pavasarinė @ 2008 12 04, 08:48) Man atrodo sąžiningiausia ir protingiausia visoms, tiek auklėtojoms, tiek šeimininkei dovanoti vienodas dovanas, pinigų sumas ar čekius. nemanau, kad šeimininkė dirba mažiau, o kartais gal tik ji ir keičia kelnes jūsų vaikui. taip, kad aš už lygybę ir pasisakau už dovanų čekius
Mes nusprendem nelygiom dalim dalinti,pagrindinei aukletojai 90 lt. seimininkelei 60 lt. o puse etako turinti ir siuo metu pas mus laikinai nedibanti aukleloja jei skyrem 40 lt. Mano nuomone pagrindine aukletoja turetu visada daugiau gauti nes puse etato turint aukletoja dirba 2 grupese ir dovanas gauna is abieju grupiu.
Dovanojome visom trims po akropolio čekį 100lt vertės
Nauja skaitmenini fotoaparata- tai dovana abiems aukletojoms, liekanti grupeje..
Belty, šauniai sugalvojot. Man irgi vis kirbėjo mintis, kad Kalėdinė dovana turi būti bendra kolektyvui, vaikams. Puiku, jei pavyksta rasti tokį daiktą, kuris palengvintų auklėtojų darbą, paįvairintų vaikų gyvenimą. O asmeninės dovanos kažkaip nelabai... Juk visi mes dirbame ir gauname vienokį ar kitokį atlyginimą. Ir esame laisvi rinktis profesiją, darbą pagal mūsų sugebėjimus ir poreikius. Ir tas dovanų čekis kažkaip "neskaniai" atrodo - tai lyg ir pakiša, galinti netgi įžeisti sąžiningai dirbantį žmogų. Kita vertus, dėmesį parodyti, padėkoti norisi.
Mes grupei nupirkom magnetofoną ( nes esantis - jau toooks atgyvena), o personalui po čekį už 30 Lt. Simboliškai.
pas mus norintys dovanoja savo asmenines dovanėles. dažnokai būna kokie saldumynai ar kava, bet neretai ir vaikučių padarytos (ar pačių, ar su tėvų pagalba) dovanėlės.
mes padovanojom savo pagamintą atvirutę, palinkėjom gražių Kalėdų ir padėkojom už gražų rudens sezoną. tiek QUOTE(zaiza66 @ 2008 12 07, 21:09) ne į temą, bet kilo klausimas o tai ką galima nusipirkti už 100 litų juvelyrinių dirbinių parduotuvėj praktiškiausia būtų praktiškas kuponas arba gryni mano supratimu, turėtų būti lygiavertės dovanos grupės personalui. Nereikia dalinti šeimininkutė ar auklėtoja. Bent mano vaiko grupėje yra taip: visos moterys rūpinasi vaikais, ir šeimininkutės darbas tikrai neprasideda nei nesibaigia tik švara.. toli gražu. Nelygiavertės dovanos įneštų kažkokio netikrumo, nepasitikėjimo ar nuoskaudos į tą mikroskopinį kolektyvą.
Keliu tema i viršu, ka šiais metais dovanosit aukletojoms.
Na sakyciau siuo kriziniu laikotarpiu geriausia butu praktiskai panaudojamos dovanos t.y. cekiai dovanu
Tai juk nei atlygis nei vertinimas - dovana. Vaikams juk irgi dovanojam (darzelyje ta prasme). Mes netgi vienais metais Kaledu seneliui padavem ir jis kartu kaip vaikam dalijo taip ir aukletojas iskviete ir dar po eilerasti liepe pasakyt kad dovana gautu - linksma buvo QUOTE(pienės_pūkas @ 2009 01 02, 13:53) pas mus norintys dovanoja savo asmenines dovanėles. dažnokai būna kokie saldumynai ar kava, bet neretai ir vaikučių padarytos (ar pačių, ar su tėvų pagalba) dovanėlės. mes padovanojom savo pagamintą atvirutę, palinkėjom gražių Kalėdų ir padėkojom už gražų rudens sezoną. tiek Aš pasisakyčiau būtent už tokias dovanas, bet pas mus renkami pinigai auklėtojoms.
Pas mus tai gal nėra jokio tėvelių komiteto
Tai vat aš dabar galvoju...vis tiek kažkaip norėčiau kažką padovanot, bet vienai pirkt čekį kad ir už 50lt (pas mus šeimininkutė, pavaduojanti auklėtoja ir pagrindinė auklėtoja), tai jau gausis 150lt...brangoka Net nežinau, kaip čia teisingiau pasielgt...gal jūs ką nors protingo patartumėt QUOTE(Mon Amour @ 2009 12 15, 10:07) Pas mus tai gal nėra jokio tėvelių komiteto Tai vat aš dabar galvoju...vis tiek kažkaip norėčiau kažką padovanot, bet vienai pirkt čekį kad ir už 50lt (pas mus šeimininkutė, pavaduojanti auklėtoja ir pagrindinė auklėtoja), tai jau gausis 150lt...brangoka Net nežinau, kaip čia teisingiau pasielgt...gal jūs ką nors protingo patartumėt Variantai 2: 1. Skubiai organizuoti paciai pinigu surinkima ir dovanu nupirkima (sita labiausiai ir patarciau) 2. Pirkti tik nuo saves, bet ne cekius, o pvz koki kaledini suvenyra ir saldainiu, na arba kad ir cekius jei leidzia finansines galimybes
Surenkam pinigėlius ir nuperkam dovanų čekius
O man iskilo klausimas
1 Reiktu uzrasyti vardus aukletoju ir padejeju ir asistenciu 2 Jeigu dovaneles gana trapios ir pazeidziamos, iskyla pavojus, kad susitrins tarpe vaiku dovanu 3. ir dar ... pvz kaip atrodytu, kai kaledu senis bonka traukia QUOTE(Liutas2006 @ 2009 12 17, 12:20) O man iskilo klausimas 1 Reiktu uzrasyti vardus aukletoju ir padejeju ir asistenciu 2 Jeigu dovaneles gana trapios ir pazeidziamos, iskyla pavojus, kad susitrins tarpe vaiku dovanu 3. ir dar ... pvz kaip atrodytu, kai kaledu senis bonka traukia Pas mus tai tėvai grupėj pasveikindavo ir įteikdavo.Ir dėl čia minimų priežasčių protingiausia tai daryt grupėj QUOTE(Liutas2006 @ 2009 12 17, 13:20) O man iskilo klausimas 1 Reiktu uzrasyti vardus aukletoju ir padejeju ir asistenciu 2 Jeigu dovaneles gana trapios ir pazeidziamos, iskyla pavojus, kad susitrins tarpe vaiku dovanu 3. ir dar ... pvz kaip atrodytu, kai kaledu senis bonka traukia Mes vienais metais davem seniui (pries pat jam einant i sale padavem ir jis salia sosto pasidejo o po to iteike). Kitais metais sveikinom grupej. Siais metais duosim seniui. Dovanos bet kokiu atveju idetos i dovanu maiseli, tai uzklijuoti vardai kam duoti ir tiek. Ai mes ir direktorei dovanosim, vyno saldainiu ir kaledine zvake, nes ji visada salej kartu buna, tai kazkaip be rysio kai visi apdovanoti o ji ne
Pas mus kažkaip jau tapo įprasta dovanoti čekius - vienodom sumoms ir auklėtojom, ir šeimininkei.
Įteikia tėvai grupėje (jei šventės nebūna) arba grupėje po šventės, arba Kalėdų Senis - visaip buvo.
Netikėtai sužinojau iš vienos mamos, kad pas mus renka po 50 Lt auklėtojų dovanėlėms. Tai net pasipiktinau,
QUOTE(Gute74 @ 2009 12 23, 13:14) Netikėtai sužinojau iš vienos mamos, kad pas mus renka po 50 Lt auklėtojų dovanėlėms. Tai net pasipiktinau, tai gal ir vaikam kartu i ta suma pirks uztat susirinkimuose reik dalyvaut
Mes kaip ir praeitais metais dovanojome čekius vienodom sumom auklėtojom ir auklytei
Dovanojom čekius. Įteikėm grupėj po šventės. Rinkom irgi po 50 lt, bet čia ir vaikams dovanėlės, ir už Kalėdų senelį pinigai. Be to pas mus dirba dvi auklėtojos, padėjėja ir šeimininkutė.
Man tai geda,nezinau ka aukletojom ir kitiem dovanojom.Kazkaip komitetas neinformavo ,o gal negirdejau.Reiks paciai asmeniskai padekoti ,nupirksiu kokias dovaneles,Ir iteiksiu per 3 karalius. :4u:
|