Noriu seneliams Kalėdoms padovanoti fotoknygą ar foto albumą su mylimų anūkėlių nuotraukomis
Sveikos
Noriu seneliams Kalėdoms padovanoti fotoknygą ar foto albumą su mylimų anūkėlių nuotraukomis
As irgi labai susidomejau "bruknes" paslaugomis,tik taip ir nesupratau kaip tas knygas ar kalendorius uzsakyt
aš užsakinėjau bruknėj
mes darėme knygą, visus norus derinom telefonu ir el. paštu , esam patenkinti viskas vyko sklandžiai
Aš jiems skambinau, tai atsiuntė reikalavimus elektroniniu paštu, kokie ten atstumai turi būti, koks formatas ir t.t. Tai jei yra nors vieno žmogaus teigiama nuomonė, reiškia, galima gaminti
QUOTE(Agnytė @ 2008 12 02, 22:20) Aš jiems skambinau, tai atsiuntė reikalavimus elektroniniu paštu, kokie ten atstumai turi būti, koks formatas ir t.t. Tai jei yra nors vieno žmogaus teigiama nuomonė, reiškia, galima gaminti QUOTE(Mažoji saulė @ 2008 12 02, 23:18) Tavo nurodytam straipsni yra toks sakinys, kad sitie pakeitimai nebus taikomi jau gaunantiems pasalpa tevams. Taip iseina, kad viena dvynuku mama (kuri juos jau turi) gaus 200 proc., o kita dvynuku mama (kuri juos tures po kokio nepilno pusmecio) gaus tik 100 proc. plius ta parama? Ne, nu cia kas per ciudai? mums nekainavo
o čia tai geras
Ačiū už patarimus. Būtinai perskaitysiu, ką parašiau
As naudojausi bruknes paslaugomis pavasari. likau nepatenkinta, nes beveik visos nuotraukos buvo tamsios pas mane (juodam fone), tai gavosi su nutamsejimais/pasviesejimais
Norejosi ryskesniu..nors dariau labai nedidele vos 10pusl berots ir mokejau iki 40lt, bet visgi tikejaus daugiau nei gavau QUOTE(Justic @ 2008 12 03, 22:34) As naudojausi bruknes paslaugomis pavasari. likau nepatenkinta, nes beveik visos nuotraukos buvo tamsios pas mane (juodam fone), tai gavosi su nutamsejimais/pasviesejimais Norejosi ryskesniu..nors dariau labai nedidele vos 10pusl berots ir mokejau iki 40lt, bet visgi tikejaus daugiau nei gavau Vajei....
As dariausi tuka.lt ir esu labai patenkinta
as zadu greitu laiku nesti i brukne savo maketuotus puslapiukus, tai parsysiu kaip iseis
Praeitą savaitę teko darytis fotoknygą Bruknėje. Foto knyga buvo skirta tėvuko jubiliejui. Iš 80 nuotraukų pusę ten man nuskenavo. Kadangi knygos reikėjo rimtam reikalui, tad maketą dariausi ten, nors sakė, kad galima susimaketuot pačiai. Būvau įkyri klientė, bet galiu pasakyti,kad knyga esu labai patenkinta. Įdomu kaip reaguos tėvukas :-)?
O as visada uzsakineju fotoknygas Tukoj. Gera spaudos kokybe, irisymas taip pat
Nieko neuzsakinejau
|