Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Užuolaidos automobiliui nuo saulės
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės
Pages: 1, 2
Mėlynplauke
Prašau p[atarkit kur rasti pirkti užuolauidėles ant lango automobilio (tokius plastiko gabalus prilipdomus tongue.gif o tai sūnus siunta kai tik saulė užšviečia doh.gif
Senukuose nėra, o kur dar ieškt nesumąstau.
Turgus kaip patarimas netinka, nes nėra kaip sūnaus palikti, o su juo nevažiuosiu ax.gif
Ačiū
Renadai
Būdavo Tomas Philips'e. Bent jau Kaune ax.gif
laguna
Maciau Jonelio kiemelyje, kainavo iki 1.5 Lt. Bet cia irgi Kaune, savanoriuose.
Venta
Tai turi būti degalinių parduotuvėlėse pirkt. Bent pernai mes buvom iš ten pirkę.
Ziviliuxas
as pirkaui ERBI nezinau ar vilniuj yra g.gif bet nelabai apsaugo tik truputeli blush2.gif ax.gif
Bielka
Dviejų rūšių užuolaidų yra Beby Venter Banginyje Šiaurės miestelyje, Vilniuje. Ant šoninių durelių kainuoja apie 11 lt, ant galinio stiklo apie 20 lt. Iš vidaus viskas matosi - neblogos.
IndrėAustėja
Tindi rindi parduotuvej Akropolyje yra. Internete buvau radus. 9 lt lyg.
Grytė
ir aš šito dalyko niekur nerandu. Vaikiškose prekėse dar neieškojau - reiks pažiūrėti ir ten. g.gif
majule
Aš irgi niekur nerandu doh.gif O reikalingas daiktas mirksiukas.gif
Grytė
radau parduotuvėje Baby center (kur prie Trijų banginių). Vienos kaina 11 litų. Ir viduje vaikui tikrai nešviečia ir mažiau prikaista mašina nuo saulės, bet iš išorės jos keistokai atrodo, nes išorinė pusė - balta. Bet už tat funkcionalios thumbup.gif
Buvo dar tokiu, kaip roletas - galima susukti į viršų, jei nenori uždengti lango. Apie 20Lt kainavo.
Keberiokšt
Manau, kad verta moketi daugiau, bet uz kokybiskas. Pernai Maximoje pirkom kazkokias po pora litu- tai pirmos keliones metu supyso- iskrito tas guminis daikciukas, prisiklijuojantis prie stiklo. Zodziu, skupas moka du kartus 4u.gif
reiks i babycenter pabandyti nukeliauti
Soni
Vyras nupirko Maximoj - jau 2 mėnsius važinėjam, jokių problemų.
saule111
mes pirkom Tindi rindi parduotuvėj (Akropolyje).
pakelyje jos 2, kainuoja 9 lt 4u.gif

o jūs jas nuolat priklijavę važiojatės?
mes panaudojom tik vieną, ilgesniai kelionei. jaučiu vasarą dažniau naudosim g.gif

tikrai geras dalykas thumbup.gif
dzhina
Mes nusipirkome Maximoje uz kelis litus ir kol kas jokiu problemu clap.gif
jurgitav
4u.gif As irgi "tindi rindi" parduotuveje pirkau SUPER!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Isila
mes irgi šitų gerų dalykų ieškom ir nesėkmingai - negi visas išpirko, o daugiau neatveža? doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Egle is Vilniaus
aciu, aciu ir as leksiu paziureti, gal dar liko?? biggrin.gif

4u.gif
Krisliukas*
QUOTE(Isila @ 2006 05 29, 20:46)
mes irgi šitų gerų dalykų ieškom ir nesėkmingai - negi visas išpirko, o daugiau neatveža?  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

Nubeki i Tindi Rindi Akropoli, mes nesenai pirkome, 2vnt.-9 Lt. (vienas supakavimas) thumbup.gif Ir dabar vazinejam nebijodami saules spinduliu smile.gif O jei kas nerasit, tai pas mane liko 2 vnt. (tipo nusipirkau 2 vnt., o jame dar po 2 apsaugas g.gif )
sdr
mes tomas philips pirkom va tokias user posted image , mokejom apie 4 lt ax.gif
Isila
Senukuose gavau 2. vnt kainuoja 4 lt thumbup.gif paprasti, be piešinukų, bet geri thumbup.gif
joljo
QUOTE(Egle is Vilniaus @ 2006 05 29, 23:25)
aciu, aciu  ir as leksiu paziureti, gal dar liko??  biggrin.gif

4u.gif
*

"Karolis" Vilniuje turi 'Graco" firmos. Tiesa ne po 9 lt. Bet jos kitokios. drinks_cheers.gif user posted image
renaciukas25
mes taip pat Tindi Rindi (Akropolyje) nupirkom, 2 vnt-9 lt. lbai esam patenkinti thumbup.gif
nobody
QUOTE(rds @ 2006 06 08, 22:17)
mes tomas philips pirkom va tokias user posted image , mokejom apie 4 lt  ax.gif
*

kaip tik šiandien svarstėm kur tokias gaut, ačiū visoms už nuorodas clap.gif
lyra
ax.gif gali ir gariūnuose paieškoti
Emis
As irgi maksimoj pirkau ir iki siol vazinejam, labai patenkinti biggrin.gif . Vaikui patinka kad saulyte nesviecia smile.gif. O siaip ir kitose parduotuvese maciau, pvz Rimi. Tik reik ju ieskot masinu skyriui, o ne vaiku wink.gif
maumukas
na o mes tai kitaip issprendem saules problema. vyras nusipirko plevele ir uztamsino galinius masinos langus. dabar ir saulute nespigina, ir prikaitina maziau ir masina graziau atrodo tongue.gif
Kotre
pirkom Tindi-rindi, apie 10lt / 2vnt.
pries tai dar Maximoj pirkom, regis kiek pigiau buvo.. bet vaikas greitai suplese, nes vis stengiasi nutraukti nuo lango doh.gif
Anai'D
QUOTE(SuperDuper @ 2006 08 19, 16:31)
pirkom Tindi-rindi, apie 10lt / 2vnt.
pries tai dar Maximoj pirkom, regis kiek pigiau buvo.. bet vaikas greitai suplese, nes vis stengiasi nutraukti nuo lango doh.gif
*

mes irgi tindi rindi pirkom 9lt uz 2 vnt. thumbup.gif
renika
thumbup.gif ,kur as anksciau buvau doh.gif
T.A.K.
Nei Senukuose, nei Rimi, nei Maximoj (Akropolis), nei Jysk ,nei Ermitaze soniniams langams nebuvo. Pavyko penktadieni Tindi Rindi (Akropolis) uz 2 vnt. 9 litus nusipirkt (Bebe Comfort). Ermitaze buvo tik galinia stiklui (4 lt) smile.gif
Nuska
Na tomis maximinėmis tai aš nusivyliau schmoll.gif pirmiausia tai vaikas jas lengvai nuplėšia. O antra nelabai jos sulaiko tuos saulės spindulius. Juodas užuolaidos gabalas ir tiek. Tai kol kas naudojam paprastą baltą vystyklą. Ir svarstau ar verta bandyti pirkti tuos katinus iš TindiRindi ar kokio baby centro ar ne g.gif
mamyteRasyte
graco firmos užuolaidėlės www.agu.lt , pristato visoje LT
Dangiuks
QUOTE(mamyteRasyte @ 2007 07 17, 16:33)
*

bet kaip brangu blush2.gif 4u.gif
rumix
O tos su gyvūnais nepermatomos? g.gif
Natuke
ar jie visi yra su gumiukais, ar yra tokie, kurie nekrenta? Nes mes pradžioje taip pat nusipirkom, bet jie kažkaip greitai atsirado ant salono grindų, tarp sedinių, bagažinėje, bet tikrai ne ant langų doh.gif doh.gif Gal vis gi geriau plevelė
saule.a
QUOTE(mamyteRasyte @ 2007 07 17, 16:33)
*

Nusipirkom mes CUP'e 5 aukste vaiku priekiu parduotuveje tuos Graco langu uztamsinimo uzuolaideles. Paskutinis slamstas tie lipdukai, kuriais jos prisitvirtina, tiksliau- prisitvirtina ir uz minutes nukrenta. slamstas. o pinigu daug ismesta.
shlepsė
reiks ir mums kokiu pasieskoti g.gif
Kaa
pirkom gariunuose 10 lt uz 2, ir viskas gerai, tamsios ir fainos. o jei nuples ar ka, na dar nusipirksim, pagal mane ka uz 10 lt ka uz 100:)
Natukas
QUOTE(Nuska @ 2007 06 29, 13:35)
Ir svarstau ar verta bandyti pirkti tuos katinus iš TindiRindi ar kokio baby centro ar ne  g.gif
*

kazkuria labai sauleta diena kai lele raitesi nuo kandzhios saules, susinervinau ir pirmoje pasitaikiusioje parduotuveje - baby centre, nustveriau uzuolaideles su uzhrashu Baby on board bigsmile.gif , lauko puse balta. Nepatiko man tik kad ji ish dvieju daliu, pro kuriu tarpa saule vistiek prasiverzhia kartais. Jos ant lipuku, kadangi mano lele dar tiek nepasiekia, tai uzuolaidos dar vis nenupleshtos ir kabo savo vietoje thumbup.gif . nezhinau ar lele jom patenkinta, bet bent jau mano shirdis kolkas rami rolleyes.gif
*neva*
mes apsaugeles parsisiuntem is ineto, man jos patiko tik tuo, kad aplikacijos idomios, mazylei buvo idomu ziureti i jas pvz
user posted image
pirkom ir ant galinio lango, tai saulyte nesviesdavo i pakausi lotuliukas.gif , o kokybe turbut ju visu vienoda ...
eglaite2
Mes prikom Bebe Confort apsaugeles (2vnt. - 10lt), tai visiskas slamstas, nes saules visai nesulaiko schmoll.gif .
Baukidė
QUOTE(eglaite2 @ 2009 04 14, 15:45)
Mes prikom Bebe Confort apsaugeles (2vnt. - 10lt), tai visiskas slamstas, nes saules visai nesulaiko schmoll.gif .
*

Mes irgi turim Bebe Confort, mokėjom 8lt, tai mūsų visai geros smile.gif
Maia
o ir mums ju reiketu
Puuuga
As irgi nerandu tinkamu uzuolaideliu. Bebe confort uzuolaideles- visiskas slamstas (nors sia firma megstu), visai nelipo prie stiklo, na gal 10 sekundziu doh.gif . Tada turejom Graco. Laikesi, bet l. mazai stiklo uzdenge, visiskai neapsaugojo nuo saules schmoll.gif. O ir nuo praejusios vasaros nebetinka, nebesilaiko, matyt gumos suseno... verysad.gif Geriausios, manau, buna, kai jau perkant masinoje sukomplektuota, bet cia tik naujesniosiose... blush2.gif
evrema
o mes pirkom maximoj,bet mum nieko nesulaaiko saules,gal reikai tamsesniu????
mulka5
O gal kas zino kur Kaune siu uzuolaideliu automobiliui butu galima isigyti? 4u.gif
aleksiuke
Sveikos. Pirkau ir aš iš maximos juodas šoninėm langam- geriau negu nieko, bet netas kas turi būti biggrin.gif
Dabar galvoju roletus užsidėti g.gif Gal kas matėt kur pigiau (maximoj su pūkuotukais po 39 lt doh.gif ). Ebay kaina su parsiuntimu panaši.
poete
mes pirkom rimi. be jokiu paveiksleliu ir kolkas nesiskundziam smile.gif istikruju tai labai daug su masina nevazinejam, tai ir neieskojom kazkokiu ypatingu smile.gif
aleksiuke
pasinaudojau nuolaidom maximoje ir nupirkau roletus. tikiuosi pinigai ne vėjais išleisti ax.gif
TomaKa
QUOTE(aleksiuke @ 2010 04 25, 09:53)
pasinaudojau nuolaidom maximoje ir nupirkau roletus. tikiuosi pinigai ne vėjais išleisti  ax.gif
*

Laba, o kiek kainavo roletai?
ir ar jie visom masinom tinka?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.