Senukuose nėra, o kur dar ieškt nesumąstau.
Turgus kaip patarimas netinka, nes nėra kaip sūnaus palikti, o su juo nevažiuosiu
Ačiū
Prašau p[atarkit kur rasti pirkti užuolauidėles ant lango automobilio (tokius plastiko gabalus prilipdomus
Senukuose nėra, o kur dar ieškt nesumąstau. Turgus kaip patarimas netinka, nes nėra kaip sūnaus palikti, o su juo nevažiuosiu Ačiū
Būdavo Tomas Philips'e. Bent jau Kaune
Maciau Jonelio kiemelyje, kainavo iki 1.5 Lt. Bet cia irgi Kaune, savanoriuose.
Tai turi būti degalinių parduotuvėlėse pirkt. Bent pernai mes buvom iš ten pirkę.
as pirkaui ERBI nezinau ar vilniuj yra
Dviejų rūšių užuolaidų yra Beby Venter Banginyje Šiaurės miestelyje, Vilniuje. Ant šoninių durelių kainuoja apie 11 lt, ant galinio stiklo apie 20 lt. Iš vidaus viskas matosi - neblogos.
Tindi rindi parduotuvej Akropolyje yra. Internete buvau radus. 9 lt lyg.
ir aš šito dalyko niekur nerandu. Vaikiškose prekėse dar neieškojau - reiks pažiūrėti ir ten.
Aš irgi niekur nerandu
radau parduotuvėje Baby center (kur prie Trijų banginių). Vienos kaina 11 litų. Ir viduje vaikui tikrai nešviečia ir mažiau prikaista mašina nuo saulės, bet iš išorės jos keistokai atrodo, nes išorinė pusė - balta. Bet už tat funkcionalios
Buvo dar tokiu, kaip roletas - galima susukti į viršų, jei nenori uždengti lango. Apie 20Lt kainavo.
Manau, kad verta moketi daugiau, bet uz kokybiskas. Pernai Maximoje pirkom kazkokias po pora litu- tai pirmos keliones metu supyso- iskrito tas guminis daikciukas, prisiklijuojantis prie stiklo. Zodziu, skupas moka du kartus
reiks i babycenter pabandyti nukeliauti
Vyras nupirko Maximoj - jau 2 mėnsius važinėjam, jokių problemų.
mes pirkom Tindi rindi parduotuvėj (Akropolyje).
pakelyje jos 2, kainuoja 9 lt o jūs jas nuolat priklijavę važiojatės? mes panaudojom tik vieną, ilgesniai kelionei. jaučiu vasarą dažniau naudosim tikrai geras dalykas
Mes nusipirkome Maximoje uz kelis litus ir kol kas jokiu problemu
mes irgi šitų gerų dalykų ieškom ir nesėkmingai - negi visas išpirko, o daugiau neatveža?
aciu, aciu ir as leksiu paziureti, gal dar liko??
QUOTE(Isila @ 2006 05 29, 20:46) Nubeki i Tindi Rindi Akropoli, mes nesenai pirkome, 2vnt.-9 Lt. (vienas supakavimas)
mes tomas philips pirkom va tokias
, mokejom apie 4 lt
Senukuose gavau 2. vnt kainuoja 4 lt
mes taip pat Tindi Rindi (Akropolyje) nupirkom, 2 vnt-9 lt. lbai esam patenkinti
As irgi maksimoj pirkau ir iki siol vazinejam, labai patenkinti
na o mes tai kitaip issprendem saules problema. vyras nusipirko plevele ir uztamsino galinius masinos langus. dabar ir saulute nespigina, ir prikaitina maziau ir masina graziau atrodo
pirkom Tindi-rindi, apie 10lt / 2vnt.
pries tai dar Maximoj pirkom, regis kiek pigiau buvo.. bet vaikas greitai suplese, nes vis stengiasi nutraukti nuo lango
Nei Senukuose, nei Rimi, nei Maximoj (Akropolis), nei Jysk ,nei Ermitaze soniniams langams nebuvo. Pavyko penktadieni Tindi Rindi (Akropolis) uz 2 vnt. 9 litus nusipirkt (Bebe Comfort). Ermitaze buvo tik galinia stiklui (4 lt)
Na tomis maximinėmis tai aš nusivyliau
graco firmos užuolaidėlės www.agu.lt , pristato visoje LT
O tos su gyvūnais nepermatomos?
ar jie visi yra su gumiukais, ar yra tokie, kurie nekrenta? Nes mes pradžioje taip pat nusipirkom, bet jie kažkaip greitai atsirado ant salono grindų, tarp sedinių, bagažinėje, bet tikrai ne ant langų
QUOTE(mamyteRasyte @ 2007 07 17, 16:33) Nusipirkom mes CUP'e 5 aukste vaiku priekiu parduotuveje tuos Graco langu uztamsinimo uzuolaideles. Paskutinis slamstas tie lipdukai, kuriais jos prisitvirtina, tiksliau- prisitvirtina ir uz minutes nukrenta. slamstas. o pinigu daug ismesta.
reiks ir mums kokiu pasieskoti
pirkom gariunuose 10 lt uz 2, ir viskas gerai, tamsios ir fainos. o jei nuples ar ka, na dar nusipirksim, pagal mane ka uz 10 lt ka uz 100:)
QUOTE(Nuska @ 2007 06 29, 13:35) kazkuria labai sauleta diena kai lele raitesi nuo kandzhios saules, susinervinau ir pirmoje pasitaikiusioje parduotuveje - baby centre, nustveriau uzuolaideles su uzhrashu Baby on board
Mes prikom Bebe Confort apsaugeles (2vnt. - 10lt), tai visiskas slamstas, nes saules visai nesulaiko
o ir mums ju reiketu
As irgi nerandu tinkamu uzuolaideliu. Bebe confort uzuolaideles- visiskas slamstas (nors sia firma megstu), visai nelipo prie stiklo, na gal 10 sekundziu
o mes pirkom maximoj,bet mum nieko nesulaaiko saules,gal reikai tamsesniu????
O gal kas zino kur Kaune siu uzuolaideliu automobiliui butu galima isigyti?
Sveikos. Pirkau ir aš iš maximos juodas šoninėm langam- geriau negu nieko, bet netas kas turi būti
Dabar galvoju roletus užsidėti
mes pirkom rimi. be jokiu paveiksleliu ir kolkas nesiskundziam
pasinaudojau nuolaidom maximoje ir nupirkau roletus. tikiuosi pinigai ne vėjais išleisti
|