labai noreciau isgirst jusu nuomone...
keistas, bet ne gerąja prasme
Lietuviškas vardas, reikšmė graži, bet tik tiek, kad neįprastas toks
Aš nei už nei prieš
įdomus vadas.
Nesuzavejo, asociacijos kazkodel negeros
Panasu i kirmele
Neblogas vardas, įdomus, svarbiausia, kad jums patinka, Vaikai sutrumpintai šauks "Germa", jeigu jums tai nekliudo, puiku.
Nors ir lietuviškas, bet man nepatinka
Simpatiškas vardas. Bet kažkas ne taip. Gal kiek per minkštas
as tai nenoreciau tureti toki varda
QUOTE(ciuke @ 2008 11 29, 23:33) ir QUOTE(uoga3 @ 2008 11 30, 01:13) Lietuviskas vardas, retas, gal ir daugiau pliusu turintis.... na bet ir man pirma asociacija ne kokia buvo.... Anglishkas zodis "germ" (mikrobas, bakterija) pirmoj eilej suveike.... (atsiprashau jei uzhgavau su tokiu pasisakymu)
nepatinka
o Deimile butu
o man gražus
Negražus
Germile-idomus,gal kiek neiprastas ,bet visai nieko
O man kazkaip nelabai
kazkodel pagalvojau, kad mokykloj vaikai gali gemale pravardziuot
nelabai
Man kažkaip griežtai skamba
Germ angliškai yra bakterija/mikroorganizmas/embrionas... Gali būti, kad mokantiems angliškai kels negeras asociacijas.
kazkaip pamaciau temos pavadinima ir pirma mintis sovusi i galva apie varda Germile buvo "prigere ir gera mylia numyne"...
o man visai įdomus
Neskambus..
Man gražus
įdomus ir retas, gal ir nieko
nieko toks
bet savo vaikui neduočiau, nes man asmeniškai nelabai patinka vardai prasidedantys GERM
Kaskaip ne taip skamba
Manau, kad yra daug grazesniu vardu uz Germile, pavyzdziui, Grasilda
Man nepatinka vien dėl to, kad angliškai "germ" gan šlamštiška reikšmė, o turint omeny kad mūsų vaikai dabar ypač susiję su anglų kalba ir užsieniais, tai merginai ateity gali būti nesmagumų, susijusių su vardu. Čia iš tos serijos pvz. Arminas, užsienyje lietuviukui su šituo vardu teko skradžiai žemėn dingti, nes išsišifruoja arm in ass (neversiu, ką tai reiškia
negražus! man išvis negražūs visi nenormalūs tėvų išgalvoti vardai. Šitiek gražių lietuviškų yra. O iš didelio rašto, išeina iš krašto. Paskui tik vaikai kenčia nuo tėvų išradingumo.
QUOTE(pempel @ 2010 05 20, 10:24) negražus! man išvis negražūs visi nenormalūs tėvų išgalvoti vardai. Šitiek gražių lietuviškų yra. O iš didelio rašto, išeina iš krašto. Paskui tik vaikai kenčia nuo tėvų išradingumo. Šis vardas neišgalvotas Germilė - Lietuvių: ger- (geras) + mil- (pa-milti).
Na, man tai nepatinka, kažkaip be skambesio
labai jau keistai skamba
Nepaslaptis, kad gyvenu ne LT, ir jau i krauja iauge tuoj pat ir angliskai, ne tik lietuviskai skaityt vos uzmetus aki. Tai ir varduko pirma staigi asociacija perskaicius buvo 'germ' - bakterija
Man irgi, kaip anglistei, reikšmė su bakterijom asocijuojas
nea......
Asmeniskai man
|