Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Germilė
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
JusteS
labai noreciau isgirst jusu nuomone... smile.gif
l'eau
keistas, bet ne gerąja prasme rolleyes.gif
Emerencija
Lietuviškas vardas, reikšmė graži, bet tik tiek, kad neįprastas toks rolleyes.gif
Aš nei už nei prieš ax.gif
lora2006
įdomus vadas. smile.gif
ciuke
Nesuzavejo, asociacijos kazkodel negeros……… ax.gif rolleyes.gif
ich
QUOTE(Emerencija @ 2008 11 29, 22:03)
Lietuviškas vardas, reikšmė graži, bet tik tiek, kad neįprastas toks  rolleyes.gif 
Aš nei už nei prieš  ax.gif
*

As net nepagalvojau, kad cia lietuviskas vardas bigsmile.gif galvojau vel kas nors sugalvojo unsure.gif Idomus siaip vardas, gal ir nieko visai 4u.gif
uoga X3
Panasu i kirmele tongue.gif blink.gif
Aivita
Neblogas vardas, įdomus, svarbiausia, kad jums patinka, Vaikai sutrumpintai šauks "Germa", jeigu jums tai nekliudo, puiku.
muminukas
QUOTE(Emerencija @ 2008 11 29, 21:03)
Lietuviškas vardas, reikšmė graži, bet tik tiek, kad neįprastas toks  rolleyes.gif 

*

drinks_cheers.gif

aš už smile.gif
ciuke
QUOTE(uoga3 @ 2008 11 30, 01:13)
Panasu i kirmele tongue.gif  blink.gif
*

Va va, man taip pat ax.gif
Nieko sau
Nors ir lietuviškas, bet man nepatinka schmoll.gif
rytoj
Simpatiškas vardas. Bet kažkas ne taip. Gal kiek per minkštas mastau.gif
sena niekšė
g.gif man su bacilom asocijuojasi
brukniukas
as tai nenoreciau tureti toki varda unsure.gif
Casual
QUOTE(ciuke @ 2008 11 29, 23:33)
Nesuzavejo, asociacijos kazkodel negeros……… ax.gif  rolleyes.gif
*

ir

QUOTE(uoga3 @ 2008 11 30, 01:13)
Panasu i kirmele tongue.gif  blink.gif
*

Lietuviskas vardas, retas, gal ir daugiau pliusu turintis.... na bet ir man pirma asociacija ne kokia buvo.... Anglishkas zodis "germ" (mikrobas, bakterija) pirmoj eilej suveike....

(atsiprashau jei uzhgavau su tokiu pasisakymu)
Onora
nepatinka
o Deimile butu thumbup.gif:
Isila
o man gražus wub.gif
Zlata
Negražus schmoll.gif
maybe24
Germile-idomus,gal kiek neiprastas ,bet visai nieko ax.gif
Danto
O man kazkaip nelabai schmoll.gif
ooo
kazkodel pagalvojau, kad mokykloj vaikai gali gemale pravardziuot unsure.gif
**Gin**
nelabai schmoll.gif
Tessa_i.p.
Man kažkaip griežtai skamba g.gif
valkata
Germ angliškai yra bakterija/mikroorganizmas/embrionas... Gali būti, kad mokantiems angliškai kels negeras asociacijas.
Ruggiagele
kazkaip pamaciau temos pavadinima ir pirma mintis sovusi i galva apie varda Germile buvo "prigere ir gera mylia numyne"... blush2.gif gal nelabai grazus komentaras, bet jeigu jau klauset nuomones...
Rožė_sniege
o man visai įdomus smile.gif
***Žaltvykslė
Neskambus.. schmoll.gif
Muskatinne
schmoll.gif
*Liepa18*
Man gražus smile.gif
Vaidida
įdomus ir retas, gal ir nieko g.gif
Arvena
nieko toks 4u.gif
bet savo vaikui neduočiau, nes man asmeniškai nelabai patinka vardai prasidedantys GERM blush2.gif
ddijana
Kaskaip ne taip skamba unsure.gif
fantamsagorija
Manau, kad yra daug grazesniu vardu uz Germile, pavyzdziui, Grasilda 4u.gif
mamymamy
Man nepatinka vien dėl to, kad angliškai "germ" gan šlamštiška reikšmė, o turint omeny kad mūsų vaikai dabar ypač susiję su anglų kalba ir užsieniais, tai merginai ateity gali būti nesmagumų, susijusių su vardu. Čia iš tos serijos pvz. Arminas, užsienyje lietuviukui su šituo vardu teko skradžiai žemėn dingti, nes išsišifruoja arm in ass (neversiu, ką tai reiškia biggrin.gif , tikrai dauguma mūsų angliškai bent jau suprantame).
pempel
negražus! man išvis negražūs visi nenormalūs tėvų išgalvoti vardai. Šitiek gražių lietuviškų yra. O iš didelio rašto, išeina iš krašto. Paskui tik vaikai kenčia nuo tėvų išradingumo.
*Liepa18*
QUOTE(pempel @ 2010 05 20, 10:24)
negražus! man išvis negražūs visi nenormalūs tėvų išgalvoti vardai. Šitiek gražių lietuviškų yra. O iš didelio rašto, išeina iš krašto. Paskui tik vaikai kenčia nuo tėvų išradingumo.
*

Šis vardas neišgalvotas smile.gif Ir dar priedo lietuviškas wink.gif

Germilė - Lietuvių: ger- (geras) + mil- (pa-milti).
ELWOOD
schmoll.gif doh.gif
Aurinija
Na, man tai nepatinka, kažkaip be skambesio schmoll.gif
Jogailė
schmoll.gif
mamakarolina
labai jau keistai skamba schmoll.gif
biti atskrend
Nepaslaptis, kad gyvenu ne LT, ir jau i krauja iauge tuoj pat ir angliskai, ne tik lietuviskai skaityt vos uzmetus aki. Tai ir varduko pirma staigi asociacija perskaicius buvo 'germ' - bakterija doh.gif Nzn, neduociau tokio vardo, arba reiktu gerokai priprasti. Nera jis koks labai baisus, bet tiesiog nelimpa man visai schmoll.gif
Darling_
Man irgi, kaip anglistei, reikšmė su bakterijom asocijuojas ax.gif ir visada galvoju, kaip trumpint reiktų, juk kad ir kaip tėvams nepatiktų tie trumpinimai, tarp vaikų neišvengsi to...
Garnier
pomidorai2.gif
nelyja
nea......
Maran
Asmeniskai man schmoll.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.