Sveikos mergytes,
Ar kuri nors sportuojat su Leg Magic. Tapau reklamos auka, nusipirkau. Sunkoka ten su juo sportuoti, ilgai neistempiu. Kaip jumssekasi? Ar pavyko patobulinti formas?
Sveikos mergytes,
Ar kuri nors sportuojat su Leg Magic. Tapau reklamos auka, nusipirkau. Sunkoka ten su juo sportuoti, ilgai neistempiu. Kaip jumssekasi? Ar pavyko patobulinti formas?
Aha, as irgi reklamos auka - turiu ji
Siaip man atrodo tikrai raumenukai dirba su juo, ypac jeigu darai viska pagal ta programa, kuri rodoma DVD. Bet kol kas aiskiu figuros pasikeitimu nepastebejau, na gal dar nepakankamai ilgai sportuoju. QUOTE(As_nematoma @ 2008 12 02, 19:31) Aha, as irgi reklamos auka - turiu ji Siaip man atrodo tikrai raumenukai dirba su juo, ypac jeigu darai viska pagal ta programa, kuri rodoma DVD. Bet kol kas aiskiu figuros pasikeitimu nepastebejau, na gal dar nepakankamai ilgai sportuoju. o kiek laiko sportuoji? nes aš labai noriu jį nusipirkti, tik abejoju ar tikrai bus poveikis QUOTE(As_nematoma @ 2008 12 02, 20:31) Aha, as irgi reklamos auka - turiu ji Siaip man atrodo tikrai raumenukai dirba su juo, ypac jeigu darai viska pagal ta programa, kuri rodoma DVD. Bet kol kas aiskiu figuros pasikeitimu nepastebejau, na gal dar nepakankamai ilgai sportuoju. nu as ji neseniai ir turiu, bet ar man vaidenasi ar tikrai, bet kazkipa pastangrejo kojytes. tik as jokio DVD disko neturiu, nes as pirkau per Hally Ball, mokeaju 190 su pristatymu, uztat gal jo ten ir nebuvo. bet jau ilgai su juo tai nepadarau, po 30 sekundziu, paskui paiilsiu ir vel.. Nu vienu zodziu sportinsiu ir ziuresiu kaip ten bus
As tai pirkau su visom instrukcijom, tai buvo ir DVD diskas su pratimeliais - 13 minuciu ka daryt. Nu zinokit is pradziu as gal tik puse to padarydavau, o dabar jau visa programa padarau (isskyrus atsispaudimus), bet vis dar sunku.
As ji turiu truputi daugiau kaip menesi, siaip stengiuosi kasdien jeigu imanoma sportuot bet per ta laika buvau kelis kartus isvaziavus tai buvo nutruke pratimai. Nezinau ar jis veikia, siaip svorio tai tikrai nenumeciau, bet gal cia dar yra ir kitu priezasciu, kad taip susideliojo kad paskutiniu metu daug visokiu progu buvo, o alkoholis, kaip ne paslaptis, yra svorio metimo priesas. Tai va nieko ir nenumetu. Bet kad raumenys dirba ir nebloga kardio treniruote tai sprendziu is to, kad po tos 13 min treniruotes bunu vos gyva. Bet velgi nenoriu nei labai rekomenduoti to treniruoklio, nei kritikuoti, nes manau reikia ilgiau pasitreniruoti, tada bus aiskiau po keliu menesiuku, jeigu tik uzteks man valios...
Turiu tą aparatą, darau kasdien, bet nedaug, kad raumenys dirba, tai jaučiasi, bet kad kojos dailėtų tai dar ne
As taip pat gundausi isigyti.Pasiziuriu reklama vis ir pamastau,bet kaip sakoma bijau tapti reklamos auka.Jei sakot,kad jauciasi kazkiek raumenu skausmas tai gal ir reiktu man isbandyti.Nes nuo mano pratimu kojoms daromu namuose jokios naudos..Na turbut pasidarysiu sau dovana ant svenciu
bandziau ir as pora kartu su juo sportuoti, bet man nelabai , jokio man poveikio
turiu ir aš jį, kol nenukišu į kampą... jaučiu kaip raumenukai dirba. Ir užpakaliukui gerai jaučias, tik pilvo presui nelabai gal, tik truputi. Jei viską reguliariai darant įmanoma manau ir neblogas aparatas.
Sveikos, vakar gavau savo treniruokli, [pirkau irgi is hobby hall, nemata reikalo moket brangiau uz ta leg magic, kai galima toki pati ir pigiau. Tai va, nezinau tik antra diena bet jauciu kad kojos dirba, jei saziningai bent kiek kiekviena diena pasportavus ant jo tikrai manau raumenys sustangres, o kad svoris kristu tai tikrai nemanau, gi treniruokliai yra raumenims augint ir stangrint. O man ir yra svarbiausia, kad kojos stangrios butu ir uzpakaliukas
Ir kaip Jums šis treniruoklis?
Apžiūrint Leg magic pastebėjau, kad ten kur statomos pėdos yra tokia sienelė, į kurią remiasi kojų pirštai, kad nečiuožinėtų (tikiuosi gana aiškiai paaiškinau Ar yra kas nors panašaus treniruoklyje iš Hobby Hall?
sveikos,norejau paklausti ar "leg magic" yra guma tokia stora prie pedalu prirista?as kiek ziurejau reklama internete,tai nebuvo tos gumos,o leg trainer is hobby hall yra ta guma,toddel su juo treniruotis labai sunku
QUOTE(dovila @ 2008 12 20, 14:15) sveikos,norejau paklausti ar "leg magic" yra guma tokia stora prie pedalu prirista?as kiek ziurejau reklama internete,tai nebuvo tos gumos,o leg trainer is hobby hall yra ta guma,toddel su juo treniruotis labai sunku Ne, nera jokios gumos. Todel pirmas ispudis kai uzlipi ant jo, kad treniruotis labai lengva. Bet tas ispudis trunka labai trumpai - koju raumenys tikrai smarkiai dirba.
pastebejau kad sunku
Sveikos, o aš gavau jį iš savo kalėdų senelio, po pirmos treniruotės kojas skaudėjo ir stuburo apatinė dalis man atitirpo. Poveikis jaučiasi labai greitai, tik va kelinta diena nepaeinu, kai seniai sportavus buvau
QUOTE(*rutialia* @ 2008 12 28, 20:24) Na va, Kaledu Senis man atnese Leg Magic, tai gi as pasiryzus sportuot, ziuresiu kas gausis Sekmes sportuojant, parasyk veliau kokie bus rezultatai As pirmus du menesius sportavau beveik kasdien, o dabar jau menuo kaip apsileidau, nes tai keliones, tai sventes, tai visokie netiketumai, todel kazkaip nebeprieinu iki treniruoklio, nors aisku dar gerokai ir patingiu... Pavydziu zmonems kurie turi stipria valia sportui QUOTE(As_nematoma @ 2008 12 30, 10:00) Sekmes sportuojant, parasyk veliau kokie bus rezultatai As pirmus du menesius sportavau beveik kasdien, o dabar jau menuo kaip apsileidau, nes tai keliones, tai sventes, tai visokie netiketumai, todel kazkaip nebeprieinu iki treniruoklio, nors aisku dar gerokai ir patingiu... Pavydziu zmonems kurie turi stipria valia sportui Ar matomi kokie pokyčiai pasportavus intensyviai kelis mėnesius? QUOTE(As_nematoma @ 2008 12 30, 10:00) Sekmes sportuojant, parasyk veliau kokie bus rezultatai As pirmus du menesius sportavau beveik kasdien, o dabar jau menuo kaip apsileidau, nes tai keliones, tai sventes, tai visokie netiketumai, todel kazkaip nebeprieinu iki treniruoklio, nors aisku dar gerokai ir patingiu... Pavydziu zmonems kurie turi stipria valia sportui Dabar planuoju uzsirasyti visas savo apimtis, ir taip vis ziuret kas savaite ar dvi, ziuresiu ka duoda tas stebuklu aparatas. As prie viso to dar kalanetika lankau, tai jei cm mazes, tai nebus vien tik leg magic deka. O tu tuos du menesius darydavai visa 13 minuciu kompleksiuka, ar tiesiog 2 minutes pasimankstindavai? Ir kaip, ar matyt nors koks rezultatas? QUOTE(*rutialia* @ 2008 12 30, 16:20) Dabar planuoju uzsirasyti visas savo apimtis, ir taip vis ziuret kas savaite ar dvi, ziuresiu ka duoda tas stebuklu aparatas. As prie viso to dar kalanetika lankau, tai jei cm mazes, tai nebus vien tik leg magic deka. O tu tuos du menesius darydavai visa 13 minuciu kompleksiuka, ar tiesiog 2 minutes pasimankstindavai? Ir kaip, ar matyt nors koks rezultatas? o gal galit trumpai papasakot koks ten 13 minuciu kompleksas?ar istisai reikia 13 minuciu sportuot su leg magic ar su pertraukom?nes as pirkau ne is top shop treniruokli tai jokio disko nei programos nebuvo prideta.
Na ten eina pakaitom, 1 min ant leg magic, 1 min koks pratimukas su itupstais, paskui vel minute ant leg magic. Ir taip bendrai gaunasi 13 minuciu. Bet pradzioj tu 13 minuciu neina istempt, sunku
Siaip gali Youtube pasiziuret filmuku, ten man atrodo per 2 dalis yra ideta
o as jau beveik kaip tris savaites sportuoju su tuo treniruokliu is habby hall, tai zinoki nebeilendu i kelnes, koju raumenys uzaugo, o ir siaip pilvas sustangrejo ir rankos, esu labai patenkinta. O ta guma labai dziaugoiuosi kad yra nes sunkiau daryt, nes siaip tai ten nebutu ka veikt
QUOTE(Doly @ 2009 01 03, 19:46) o as jau beveik kaip tris savaites sportuoju su tuo treniruokliu is habby hall, tai zinoki nebeilendu i kelnes, koju raumenys uzaugo, o ir siaip pilvas sustangrejo ir rankos, esu labai patenkinta. O ta guma labai dziaugoiuosi kad yra nes sunkiau daryt, nes siaip tai ten nebutu ka veikt ooo!kojos kad sustambejo tai nelabai gerai skamba
Sveikos
QUOTE(SuperBaba @ 2009 01 26, 12:37) Aš irgi turiu iš top shop, tai kiek pamenu, tris savaites, tikrai ne mažiau, laukiau. Bet nieko, sulauksi Aš intensyviai sportavau du mėnesius pagal tą programą kuri rodoma DVD diske (kiek žinau tas diskas būna tik iš top shop perkant), tai žinokit truputį pasijautė ant raumenukų, na ne fontanai, bet šiek tiek sustiprėjo, nes pradžioje neištverdavau tos programos visos, o paskui jau normaliai galėjau. Bet žinokit svorio tai nenumečiau nė kiek, tai jeigu tikitės numesti, jaučiu reikia kitokių treniruoklių, čia labiau raumenukų pastiprinimui. Labai liūdna, bet jau antras mėnuo kaip jis guli nebenaudojamas - aptingau nerealiai. Reikia kažkaip vėl pradėti - vasarai juk pats laikas ruoštis, na bet taip sunku prisiverst, feeee....
Na as savo Leg Magic issitraukiu pora kartu savaitelej, kol kas DVD programikes nedarau, jauciu kad reikia pradet. Na svoris turiu pasakyt tikrai nekrenta, bet matuojuosi viena kart savaiteje, tai klubu apimtis ir slaunu sumazejo 1 cm. Gal jis vis gi veiksmingaas?
As nusipirkau LegMagic pries pora metu, is pradziu gal menesi bandziau viska taisiklingai daryti kaip knygutej rase, bet labai jau lengva man buvo juo 'ciuozti'. Dabar tik kartais panaudoju - paivairinimui. Nemanau, kad verta jam pinigu leisti, vidinem slaunu pusem yra geresniu pratimu ir nemokamai.
QUOTE(flibustjeros @ 2009 02 03, 01:41) As nusipirkau LegMagic pries pora metu, is pradziu gal menesi bandziau viska taisiklingai daryti kaip knygutej rase, bet labai jau lengva man buvo juo 'ciuozti'. Dabar tik kartais panaudoju - paivairinimui. Nemanau, kad verta jam pinigu leisti, vidinem slaunu pusem yra geresniu pratimu ir nemokamai. Tikrai sutinku, kad galima daug pratimu daryt kojytem padailinti ir be leg magic. Bet jis man jau vien moraline paskata, sazines priekaistas. Matau ir einu daryt QUOTE(flibustjeros @ 2009 02 03, 02:41) As nusipirkau LegMagic pries pora metu, is pradziu gal menesi bandziau viska taisiklingai daryti kaip knygutej rase, bet labai jau lengva man buvo juo 'ciuozti'. Dabar tik kartais panaudoju - paivairinimui. Nemanau, kad verta jam pinigu leisti, vidinem slaunu pusem yra geresniu pratimu ir nemokamai. Kokie tie pratimai?
As irgi nusipirkau si treniruokli. Esu patenkinta nors turiu ji jau 2 men bet pradejau sortuoti pries savaite. Atsirado laiko laisvo. Ziuresim kaip toliau, bet valios kolkas dar turiu. Susiradau ta pratimu dvd youtube.
Jei kuriai idomu tai stai jis: http://www.youtube.com/watch?v=et_ifrIG2Ls...=1&index=51 Truksta dar 3 min. bet ten su atsispaudimais pratimas. Po vaizdeliu yra komentaras.
gal patarsit is kur geriau pirkti is TOP SHOP ar is HOBI HAL?
QUOTE(Inesssija @ 2009 03 05, 21:18) Jaučiu labai sunku suprast ar jis veiksmingas. Nes aš ir ant legmagic'o užlipu, ir masažuojuosi ir skraba darau ir anticeliulitini naudoju, ir dar mityba reguliuoju, ir kas dabar man pasakys, kas tas apimtis mažina QUOTE(*rutialia* @ 2009 03 06, 13:02) Jaučiu labai sunku suprast ar jis veiksmingas. Nes aš ir ant legmagic'o užlipu, ir masažuojuosi ir skraba darau ir anticeliulitini naudoju, ir dar mityba reguliuoju, ir kas dabar man pasakys, kas tas apimtis mažina Na o kaip kojos ar nesustambejo? Idomu ar auga raumenys nuo jo ar apimtis mazeja? QUOTE(SuperBaba @ 2009 03 05, 22:48) Tai kaip po men. darbo, gal kas nors pakito? QUOTE(Inesssija @ 2009 03 05, 22:01) Niu neeee QUOTE(ajel @ 2009 03 17, 09:06) Tai kaip po men. darbo, gal kas nors pakito? Tai, kad zinok as beveik nelipau, laiko pritruksta, noro irgi Mane tai nervina, kad man ilgiau su juo padirbus-pradeda papilve kutent QUOTE(SuperBaba @ 2009 03 18, 12:37) as tai pradzioj su tomis gumomis tampiausi Ai, ir labai jau garso daug su juo... ar tik man vienai jis garsiai veikia?... QUOTE(ajel @ 2009 03 18, 18:24) Ziurint is kurios puses paziurejus QUOTE(pina colada @ 2009 03 20, 23:44) Su kokiom gumom? Kas del garso...nu yra tas garas yra, bet ne toks , kad labai jau garsiai viskas QUOTE(leblon @ 2009 03 22, 21:05) o kaip Jūs darot? laikotės už tu rankenų ar ne? nes pvz reklamoje jos nesilaiko, tik kojom dirba. taip sportuojant labai raumenukai dirba. aš tai dar taip nesugebu. As siek tiek laikausi, nes pusiausvyros nenulaikau nesilaikyt
as tai laikausi, nes be laikymosi uz rankenos sunkokoka
QUOTE(pina colada @ 2009 03 20, 23:44) as tai pradzioj su tomis gumomis tampiausi Ai, ir labai jau garso daug su juo... ar tik man vienai jis garsiai veikia?... as tai kai ji gawau, tai buvau isitikinus, kad tos gumos tai tik transportavimui, kad prilaikytu tas judancias treniruoklio dalis. ir db esu tokios pat nuomones
as jau darau pazanga
galiu ir nesilaikydama daryt bet neilgai
o rezultats jauciasi koks nors?
pastebejau elementaru dalyka: kuo dazniau lipi, tuo lengviau sportuojasi (kaip ir bet ka darant... dviracio neisradau
su tuo ir sveikinu
maniskiai raumenukai dar silpnokoki... |