Labukas
QUOTE(ajel @ 2009 03 29, 15:40) Labukas Gal per daug sustresavau
tURIU SI TRENIRUOKLI,
BET KA PASTEBEJAU: KAI SPORTUOJI VISKAS LIUX, BET VA MENESI APTINGAU,TAI ZINOKIT VISKAS GRIZO IR DAR SU KAUPU. TAI ,JEI NUSPRENDET SU JUO SPORTUOT, REIKIA JAU TAI DARYT PASTOVIAI. QUOTE(vilmama. @ 2009 04 10, 20:10) tURIU SI TRENIRUOKLI, BET KA PASTEBEJAU: KAI SPORTUOJI VISKAS LIUX, BET VA MENESI APTINGAU,TAI ZINOKIT VISKAS GRIZO IR DAR SU KAUPU. TAI ,JEI NUSPRENDET SU JUO SPORTUOT, REIKIA JAU TAI DARYT PASTOVIAI. kazkaip... ne per ziauriai?...
oi, tie treniruokliai...
Sveikutes as tai su tokiu klausimu
Ir as pasidaviau pagundai , uzsisakiau per SM tarpininke, tik va dabar mastau, ar bus tas diskas su pratimais
Sveikos. Nusipirkau ir as si treniruokli. Sportuoju antra savaite. Stengiuosi kiekviena diena, kol kas dar pertrauku nebuvo. Rezultato tikrai nesitikiu pamatyti anksciau kaip po menesio, dabar kiekviena savaite uzsirasau savo apimtis. Po dvieju savaiciu papasakosiu ar sumazejo apimtys ar sustangrejo raumenukai
Labukas mamytes, nesu dar mamyte:) bet man labai patinka jusu puslapis-atsakymai i visus klausimus:) uzsukau ieskodama idomiu receptu, o uztikau ta pati treniruokli, kuri turiu ir as:)) kadangi sportuoju daug metu, beveik visa savo gyvenima, tik pries pusmeti aptingau, nutariau daryti tvarka:) kad kunas butu grazus ir stangrus -tam reikia ne vienos val, ir ne vieno treniruoklio:) taigi dbr pradejau begioti gamtoj,o paskui pasportuoju su Leg magic-tai taip su DVD, ne siaip ne 2 min:) pirmos dienos sporto rezultatas buvo -skaudancios kojos , pilvo presas, nieko nuostabaus -ta jausma zinau:) bandysiu neapsileisti:)sportuokite, bukite grazios sau ir savo vyrams:)
Merginos, o jums neatrodo, kad šitas treniruoklis stiprina ir mūsų intymios vietelės raumenukus?
Merginos, gal dar sudarinejama grupe tam Leg Magic pigiau nusipirkt? Jei nebe, tai is kur patartumet pirkti - is Hobby Hall ar TV Shop? Beje, ar siuo metu yra ju Ermitaze ir uz kiek?
Merginos, gal dar sudarinejama grupe tam Leg Magic pigiau nusipirkt? Jei nebe, tai is kur patartumet pirkti - is Hobby Hall ar TV Shop? Beje, ar siuo metu yra ju Ermitaze ir uz kiek? Dar prie viso to norejau paklaust, ar sportuojant su juo nelabai apkrauti keliu sanariai?
Pirkau ziema ir as sita treniruokli, bet jokio kompakto nebuvo
Papasakokit plyzzz kas tam kompakte yra
irgi susidomejau. Kazin kiek kainuoja?
QUOTE(Tulipa @ 2009 06 06, 01:23) Pirkau ziema ir as sita treniruokli, bet jokio kompakto nebuvo Papasakokit plyzzz kas tam kompakte yra Kompakte yra pratimai, kaip su šituo treniruokliu sportuoti. Aš irgi pirkau iš topshop ir buvo kompaktas pridėtas. Dar buvo ir popierinė knygutė, kur tas pats aprašyta, bet nemačius kompakto iš aprašymo man atrodo neįmanoma suprasti, na bent jau man taip pasirodė.
gal kam reikia-parduodu si treniruokli.
Negi niekas negali pasakyt, ar kuo nors, isskyrus kaina, skiriasi treniruokliai is Top Shop ir Hobby Hall?
QUOTE(Lexa @ 2009 06 17, 11:00) Negi niekas negali pasakyt, ar kuo nors, isskyrus kaina, skiriasi treniruokliai is Top Shop ir Hobby Hall? Iš nuotraukų matosi,kad truputi skiriasi išvaizda...O dėl techninių duomenų turbūt niekas nepatars...Juk niekas neturi namuose abudu treniruoklius...Manau,kad rinksiuos pigesnį..
Kazkaip tai visos kalba tik apie topshopini, gal hobyholinio nieks neturi? Noretusi isgirst atsiliepimus ir is to puslapio
mes su mama turim is hobby hall, o mano drauge is topshop, tai niekuo nesiskiria, pratimas identiskai atliekas. vieninteliai skirtumai, kad topshope prideda, kompakta programa, o hobby halle buna uzdeta guma, kuri daugumai nereikalinga, ir nusiima.
Ko gero pirksiu ir as pigesni is Hobby Hall, nors siuo metu ir Top Shop truputi atpigino
lexa pirkai is hoby hall? nu kaip ispudziai???
QUOTE(Emanuel @ 2009 06 28, 19:19) Kad dar tebelaukiu kada atsius, sake dvieju savaiciu begyje
vat as galvoju galvoju...o ko uzsidarineja kazin
Nu va, jau gavau ir isbandziau
Turiu ir aš šį treniruoklį.Tik iš pirmo žvilgsnio atrodo kad lengva
as irgi galvoju gal uzsisakyti is hobby hall ta treniruokli, tik 2 dienos beliko ir jie jau nebepriims uzsakymu, tai reik greit galvot
visada norejau dailiu kuno liniju, bet sportuoti sporto saleje sunkiai prisiversdavau, tai isigijau Leg magic treniruokli Juo naudojuos jau 3 savaites, bet pirkau ji ne is hobby hall, o is top shopo. mano slaunys ir sedmenys akivaizdziai pastangrejo
Parduodu treniruokli,Klaipeda.Rasyti i AZ.Aciu
Kaina 140 lt. http://public.fotki.com/Lorka22/namu-apyvo...9-09-26-12.html o gal kas nori keistis i ab rocket QUOTE(auksele33 @ 2009 09 28, 18:46) visada norejau dailiu kuno liniju, bet sportuoti sporto saleje sunkiai prisiversdavau, tai isigijau Leg magic treniruokli Juo naudojuos jau 3 savaites, bet pirkau ji ne is hobby hall, o is top shopo. mano slaunys ir sedmenys akivaizdziai pastangrejo Šaunuolė Tiesa, o kaip sportuoji - griežtai pagal kompaktą? ar savo sistemą sugalvojai? QUOTE(Leidaa @ 2009 10 04, 17:53) Šaunuolė Tiesa, o kaip sportuoji - griežtai pagal kompaktą? ar savo sistemą sugalvojai? Jooo,saunuole,kur gi ne QUOTE(nmante @ 2009 10 04, 19:55) Jooo,saunuole,kur gi ne Nuleidai ant žemės. QUOTE(Leidaa @ 2009 10 04, 20:34) nesu nei reklamos auka, nei pasitikinti visais produktais, kuriuos tik reklamuoja ziniasklaida:) Taciau si leg magic visdelto nusipirkau is tv shopo
Laba diena,
noriu ir aš pabandyti su šiuo treniruoklių. Sakykit ar šie Leg Magic tokie pat kaip ir jūs turite, verta iš čia pirkti: http://www.ekoskelbimai.lt/skelbimas/18899..._leg_magic.html čia ir kaina žymiai mažesnė QUOTE(adatiene @ 2009 11 18, 17:42) Laba diena, noriu ir aš pabandyti su šiuo treniruoklių. Sakykit ar šie Leg Magic tokie pat kaip ir jūs turite, verta iš čia pirkti: http://www.ekoskelbimai.lt/skelbimas/18899..._leg_magic.html čia ir kaina žymiai mažesnė Ir dar norėjau paklausti, kokie rezultatai sportuojant su Leg magic
Mano rezultatai stovi balkone
QUOTE(SuperBaba @ 2009 11 21, 19:44) As tingiu labai O sakykit šis treniruoklis, toks pat kaip ir topshope? http://www.ekoskelbimai.lt/skelbimas/18899..._leg_magic.html
as tai pradejau i sporto kluba vaikscioti, tai man nera prasmes namuose su juo ir duotis, o jau garsas jo
As irgi isigijau Leg magica
tei vat bandysiu dailintis
Man jis labai patinka, užtenka vos 5 minučių, kad ant rytojaus kojų ir subinės raumenis jaustum
nupirkau,2 kart uzlipau,ir pardaviau
|