Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Leg Magic
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Sportas
Pages: 1, 2, 3
Sanrema
Labukas 4u.gif Nusipirkau ir as treniruokli, tiek norejau,galvojau, kad pulsiu grazintis ir ka doh.gif ir nieko beveik neisstenu su juo verysad.gif man per sunku ar nemoku.Tik kelis kart vos padarau ir strenuose skauda ir kojose nera jegos daugiau blush2.gif Turiu su stuburu problemu, tikiuosi tai nekenkia blink.gif Visai kerepla ir nuotaika nukrito cray.gif
Sanrema
QUOTE(ajel @ 2009 03 29, 15:40)
Labukas 4u.gif Nusipirkau ir as treniruokli, tiek norejau,galvojau, kad pulsiu grazintis ir ka doh.gif ir nieko beveik neisstenu su juo verysad.gif man per sunku ar nemoku.Tik kelis kart vos padarau ir strenuose skauda ir kojose nera jegos daugiau blush2.gif Turiu su stuburu problemu, tikiuosi tai nekenkia blink.gif Visai kerepla ir nuotaika nukrito cray.gif
*

Gal per daug sustresavau doh.gif ,nes siandien jau daug geriau sekesi.Manau susidraugausiu su savo treniruokliu mirksiukas.gif 4u.gif
pina colada
QUOTE(ajel @ 2009 03 31, 11:53)
Gal per daug sustresavau doh.gif ,nes siandien jau daug geriau sekesi.Manau susidraugausiu su savo treniruokliu mirksiukas.gif  4u.gif
*

moterims nera neimanomu dalyku mirksiukas.gif
vilmama.
tURIU SI TRENIRUOKLI, thumbup.gif
BET KA PASTEBEJAU:
KAI SPORTUOJI VISKAS LIUX, thumbup.gif RAUMENUKAI TVIRTEJA IR KAS MAN SVARBU PRADEDA SIAURINTIS VIDINE SLAUNIES DALIS. PER 2MEN KAZKUR 3CM SUMAZEJO PATI STORIAUSIA DALIS.
BET VA MENESI APTINGAU,TAI ZINOKIT VISKAS GRIZO IR DAR SU KAUPU.
TAI ,JEI NUSPRENDET SU JUO SPORTUOT, REIKIA JAU TAI DARYT PASTOVIAI. g.gif
pina colada
QUOTE(vilmama. @ 2009 04 10, 20:10)
tURIU SI TRENIRUOKLI, thumbup.gif
BET KA PASTEBEJAU:
KAI SPORTUOJI VISKAS LIUX, thumbup.gif RAUMENUKAI TVIRTEJA IR KAS MAN SVARBU PRADEDA SIAURINTIS VIDINE SLAUNIES DALIS. PER 2MEN KAZKUR 3CM SUMAZEJO PATI STORIAUSIA DALIS.
BET VA MENESI APTINGAU,TAI ZINOKIT VISKAS GRIZO IR DAR SU KAUPU.
TAI ,JEI NUSPRENDET SU JUO SPORTUOT, REIKIA JAU TAI DARYT PASTOVIAI. g.gif
*

kazkaip... ne per ziauriai?... g.gif kai nebesportuoji - su kaupu grizta?...
Cuba
QUOTE(pina colada @ 2009 04 13, 21:23)
kazkaip... ne per ziauriai?...  g.gif kai nebesportuoji - su kaupu grizta?...
*

lotuliukas.gif
tai aišku, kad kai nebesportuoji ir valgai daug, tai lašiniai užauga vėl..
ir tai galioja VISIEMS treniruokliams lotuliukas.gif
pina colada
oi, tie treniruokliai... biggrin.gif
mariuska
Sveikutes as tai su tokiu klausimu ax.gif ar tai nekenkia kelenams ?, nes mes nusipirkom slides, bet negaliu stoveti as ant jo nes kerta per kelius g.gif tai bijau kad cia taip pat nebutu blush2.gif
kapitoška
Ir as pasidaviau pagundai , uzsisakiau per SM tarpininke, tik va dabar mastau, ar bus tas diskas su pratimais g.gif ir ar yra jis jau toks butinas blink.gif
skubanti
Sveikos. Nusipirkau ir as si treniruokli. Sportuoju antra savaite. Stengiuosi kiekviena diena, kol kas dar pertrauku nebuvo. Rezultato tikrai nesitikiu pamatyti anksciau kaip po menesio, dabar kiekviena savaite uzsirasau savo apimtis. Po dvieju savaiciu papasakosiu ar sumazejo apimtys ar sustangrejo raumenukai wink.gif
afanide
Labukas mamytes, nesu dar mamyte:) bet man labai patinka jusu puslapis-atsakymai i visus klausimus:) uzsukau ieskodama idomiu receptu, o uztikau ta pati treniruokli, kuri turiu ir as:)) kadangi sportuoju daug metu, beveik visa savo gyvenima, tik pries pusmeti aptingau, nutariau daryti tvarka:) kad kunas butu grazus ir stangrus -tam reikia ne vienos val, ir ne vieno treniruoklio:) taigi dbr pradejau begioti gamtoj,o paskui pasportuoju su Leg magic-tai taip su DVD, ne siaip ne 2 min:) pirmos dienos sporto rezultatas buvo -skaudancios kojos , pilvo presas, nieko nuostabaus -ta jausma zinau:) bandysiu neapsileisti:)sportuokite, bukite grazios sau ir savo vyrams:)
-sofi-
Merginos, o jums neatrodo, kad šitas treniruoklis stiprina ir mūsų intymios vietelės raumenukus? bigsmile.gif
SuperBaba
QUOTE(-sofi- @ 2009 05 24, 13:16)
Merginos, o jums neatrodo, kad šitas treniruoklis stiprina ir mūsų intymios vietelės raumenukus? bigsmile.gif
*

Atrodo doh.gif lotuliukas.gif
Lexa
Merginos, gal dar sudarinejama grupe tam Leg Magic pigiau nusipirkt? Jei nebe, tai is kur patartumet pirkti - is Hobby Hall ar TV Shop? Beje, ar siuo metu yra ju Ermitaze ir uz kiek? bigsmile.gif
Lexa

Merginos, gal dar sudarinejama grupe tam Leg Magic pigiau nusipirkt? Jei nebe, tai is kur patartumet pirkti - is Hobby Hall ar TV Shop? Beje, ar siuo metu yra ju Ermitaze ir uz kiek? bigsmile.gif

Dar prie viso to norejau paklaust, ar sportuojant su juo nelabai apkrauti keliu sanariai?
Algyte
Pirkau ziema ir as sita treniruokli, bet jokio kompakto nebuvo doh.gif pirkau tiesiai is topshopo. Kelis kart priejau prie jo, neuzkabino, tai atidaviau sesei.. jin saziningai kasdien prieina ir daro po 100 tris kart per diena. Tai sake rezultatas yra.
Papasakokit plyzzz kas tam kompakte yra blush2.gif
Tantra
irgi susidomejau. Kazin kiek kainuoja?
As_nematoma
QUOTE(Tulipa @ 2009 06 06, 01:23)
Pirkau ziema ir as sita treniruokli, bet jokio kompakto nebuvo  doh.gif pirkau tiesiai is topshopo. Kelis kart priejau prie jo, neuzkabino, tai atidaviau sesei.. jin saziningai kasdien prieina ir daro po 100 tris kart per diena. Tai sake rezultatas yra.
Papasakokit plyzzz kas tam kompakte yra blush2.gif
*

Kompakte yra pratimai, kaip su šituo treniruokliu sportuoti. Aš irgi pirkau iš topshop ir buvo kompaktas pridėtas. Dar buvo ir popierinė knygutė, kur tas pats aprašyta, bet nemačius kompakto iš aprašymo man atrodo neįmanoma suprasti, na bent jau man taip pasirodė.
nmante
gal kam reikia-parduodu si treniruokli.
Empty
QUOTE(nmante @ 2009 06 10, 19:54)
gal kam reikia-parduodu si treniruokli.
*

Už kiek parduodat?
nmante
QUOTE(Empty @ 2009 06 17, 10:42)
Už kiek parduodat?
*

250lt ax.gif
Lexa
Negi niekas negali pasakyt, ar kuo nors, isskyrus kaina, skiriasi treniruokliai is Top Shop ir Hobby Hall? g.gif
Empty
QUOTE(Lexa @ 2009 06 17, 11:00)
Negi niekas negali pasakyt, ar kuo nors, isskyrus kaina, skiriasi treniruokliai is Top Shop ir Hobby Hall?  g.gif
*

Iš nuotraukų matosi,kad truputi skiriasi išvaizda...O dėl techninių duomenų turbūt niekas nepatars...Juk niekas neturi namuose abudu treniruoklius...Manau,kad rinksiuos pigesnį..
Lexa
Kazkaip tai visos kalba tik apie topshopini, gal hobyholinio nieks neturi? Noretusi isgirst atsiliepimus ir is to puslapio blush2.gif vis tik pigesnis ten blush2.gif
Balenciaga
mes su mama turim is hobby hall, o mano drauge is topshop, tai niekuo nesiskiria, pratimas identiskai atliekas. vieninteliai skirtumai, kad topshope prideda, kompakta programa, o hobby halle buna uzdeta guma, kuri daugumai nereikalinga, ir nusiima.
Lexa
Ko gero pirksiu ir as pigesni is Hobby Hall, nors siuo metu ir Top Shop truputi atpigino smile.gif
Emanuel
lexa pirkai is hoby hall? nu kaip ispudziai???
Lexa
QUOTE(Emanuel @ 2009 06 28, 19:19)
lexa pirkai is hoby hall? nu kaip ispudziai???
*

Kad dar tebelaukiu kada atsius, sake dvieju savaiciu begyje smile.gif Kai isbandysiu, parasysiu, tik kad Hobby Hall uzsidarineja ir uzsakymus priimines tik iki liepos 5, o dirbs iki rugpjucio kazkelintos, jei as neklystu. Kam dar ko reikia, skubekit, nes baigiasi ju dienos unsure.gif
Emanuel
vat as galvoju galvoju...o ko uzsidarineja kazin g.gif g.gif krize prispaude:)
Lexa
Nu va, jau gavau ir isbandziau biggrin.gif Pirmi judesiai atrodo lengvi, bet toliau dirbant prakaitas pila biggrin.gif jegu tiek neturiu, reiks save ugdyt lotuliukas.gif
grite
Turiu ir aš šį treniruoklį.Tik iš pirmo žvilgsnio atrodo kad lengva blink.gif Na jau kokius metus stovi jis pas mane.......ech geras jausmas turėti lotuliukas.gif
egluzzzele
as irgi galvoju gal uzsisakyti is hobby hall ta treniruokli, tik 2 dienos beliko ir jie jau nebepriims uzsakymu, tai reik greit galvot biggrin.gif
auksele33
visada norejau dailiu kuno liniju, bet sportuoti sporto saleje sunkiai prisiversdavau, tai isigijau Leg magic treniruokli Juo naudojuos jau 3 savaites, bet pirkau ji ne is hobby hall, o is top shopo. mano slaunys ir sedmenys akivaizdziai pastangrejo thumbup.gif ir netgi pilvukas dabar jau ploscias. draugas net pastebejo, kad mano kunas pasidare daug stangresnis ir tvirtesnis rolleyes.gif super biggrin.gif ax.gif ax.gif ax.gif
juste10
Parduodu treniruokli,Klaipeda.Rasyti i AZ.Aciu
Kaina 140 lt.
user posted image
http://public.fotki.com/Lorka22/namu-apyvo...9-09-26-12.html
o gal kas nori keistis i ab rocket
Leidaa
QUOTE(auksele33 @ 2009 09 28, 18:46)
visada norejau dailiu kuno liniju, bet sportuoti sporto saleje sunkiai prisiversdavau, tai isigijau  Leg magic treniruokli Juo naudojuos jau 3 savaites, bet pirkau ji ne is hobby hall, o is top shopo.  mano slaunys ir sedmenys akivaizdziai pastangrejo thumbup.gif  ir netgi pilvukas dabar jau ploscias.  draugas net pastebejo, kad mano kunas pasidare daug stangresnis ir tvirtesnis rolleyes.gif super biggrin.gif  ax.gif  ax.gif  ax.gif
*

Šaunuolė smile.gif Gerai, kad parašei. Mano stovi daugiau nei metai. Retai prisiverčiu blush2.gif Bet tavo pavyzdys man bus postūmiu smile.gif

Tiesa, o kaip sportuoji - griežtai pagal kompaktą? ar savo sistemą sugalvojai?
nmante
QUOTE(Leidaa @ 2009 10 04, 17:53)
Šaunuolė  smile.gif  Gerai, kad parašei. Mano stovi daugiau nei metai. Retai prisiverčiu  blush2.gif  Bet tavo pavyzdys man bus postūmiu  smile.gif

Tiesa, o kaip sportuoji - griežtai pagal kompaktą? ar savo sistemą sugalvojai?
*

Jooo,saunuole,kur gi ne schmoll.gif g.gif -manyciau,tai paprasciausias reklaminis ,,eilerastis,,(net ir skamba kaip is kokios reklamos,taikliai,aiskiai).Sunku butu patiket,kad aukseles 33 postas buvo nuosirdus.Nekart jau esu pastebejusi,kad tam tikros firmos(spėju) atstovai cia prisijungia ir neva ,,dziaugiasi,,.(o kaip kitaip supermamoj reklamuot,jei ne taip) smile.gif
Leidaa
QUOTE(nmante @ 2009 10 04, 19:55)
Jooo,saunuole,kur gi ne schmoll.gif  g.gif -manyciau,tai paprasciausias reklaminis ,,eilerastis,,(net ir skamba kaip is kokios reklamos,taikliai,aiskiai).Sunku butu patiket,kad  aukseles 33 postas buvo nuosirdus.Nekart jau esu pastebejusi,kad tam tikros firmos(spėju) atstovai cia prisijungia ir neva ,,dziaugiasi,,.(o kaip kitaip supermamoj reklamuot,jei ne taip) smile.gif
*

Nuleidai ant žemės. blush2.gif Nesu naivuolė, bet patikėjau doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
gelezineledi
QUOTE(Leidaa @ 2009 10 04, 20:34)
Nuleidai ant žemės.  blush2.gif  Nesu naivuolė, bet patikėjau  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

nesu nei reklamos auka, nei pasitikinti visais produktais, kuriuos tik reklamuoja ziniasklaida:) Taciau si leg magic visdelto nusipirkau is tv shopo tongue.gif lotuliukas.gif Isties, darau pratimus kiekviena diena, nes manau, kad norint tureti dailias kojas, uzpakaliuka ir presa reikia skirti tam nemazai savo laiko. Labiausiai norejau dailaus uzpakaliuko g.gif tai po ilgu treniruociu pagaliau ji ir turiu thumbup.gif thumbup.gif ax.gif
adatiene
Laba diena,
noriu ir aš pabandyti su šiuo treniruoklių.
Sakykit ar šie Leg Magic tokie pat kaip ir jūs turite, verta iš čia pirkti:
http://www.ekoskelbimai.lt/skelbimas/18899..._leg_magic.html
čia ir kaina žymiai mažesnė ax.gif
adatiene
QUOTE(adatiene @ 2009 11 18, 17:42)
Laba diena,
noriu ir aš pabandyti su šiuo treniruoklių.
Sakykit ar šie Leg Magic tokie pat kaip ir jūs turite, verta iš čia pirkti:
čia ir kaina žymiai mažesnė ax.gif
*

Ir dar norėjau paklausti, kokie rezultatai sportuojant su Leg magic ax.gif
SuperBaba
Mano rezultatai stovi balkone biggrin.gif
adatiene
QUOTE(SuperBaba @ 2009 11 20, 11:36)
Mano rezultatai stovi balkone biggrin.gif
*

Tai nepatiko treniruoklis ar noro nėra g.gif 4u.gif
brigitauskas
QUOTE(adatiene @ 2009 11 20, 11:00)
Tai nepatiko treniruoklis ar noro nėra g.gif  4u.gif
*

mano irgi kampe stovi pastatytas. pora kartu tik panaudojau, jeigu kas norit galiu parduoti smile.gif
adatiene
QUOTE(brigitauskas @ 2009 11 21, 17:24)
mano irgi kampe stovi pastatytas. pora kartu tik panaudojau, jeigu kas norit galiu parduoti smile.gif
*

Tai kodėl nesportuojat tongue.gif , kuo tas treniruoklis prastas g.gif
SuperBaba
QUOTE(adatiene @ 2009 11 20, 11:00)
Tai nepatiko treniruoklis ar noro nėra g.gif  4u.gif
*

As tingiu labai ax.gif vis sakau nuo pirmadienio, bet taip ir nepradedu biggrin.gif Bet ir parduot nezadu...gal kada pradesiu vis gi ax.gif O siaip tikrai nera jis blogas...normalus treniruoklis 4u.gif
adatiene
QUOTE(SuperBaba @ 2009 11 21, 19:44)
As tingiu labai ax.gif vis sakau nuo pirmadienio, bet taip ir nepradedu biggrin.gif  Bet ir parduot nezadu...gal kada pradesiu vis gi ax.gif  O siaip tikrai nera jis blogas...normalus treniruoklis 4u.gif
*

O sakykit šis treniruoklis, toks pat kaip ir topshope?
brigitauskas
as tai pradejau i sporto kluba vaikscioti, tai man nera prasmes namuose su juo ir duotis, o jau garsas jo doh.gif kaimynai galvoja, kad malkas pjaunam biggrin.gif
gretutia
As irgi isigijau Leg magica rolleyes.gif Man tai patinka, is pradziu labai lengva pasirode, bet poto supratau kad lengva nera, nes raumenukai tikrai labai dirba, iskart pasijaucia, jau ir dupcyte skauda tongue.gif ilgai su juo ten nepavarysi, manau reik prasitreniruoti, nes pradzioje tai 15min neprokur lotuliukas.gif
tei vat bandysiu dailintis biggrin.gif
varnikė
Man jis labai patinka, užtenka vos 5 minučių, kad ant rytojaus kojų ir subinės raumenis jaustum biggrin.gif
Tacita
nupirkau,2 kart uzlipau,ir pardaviau lotuliukas.gif .geriau i gyma eisiu,neprisiverciu namie sportuot nors tu ka.Mama irgi ant smugio nusipirko,ale ir pas ja naujas dziusta kampe lotuliukas.gif .Gal kam reik?Paklausiu,gal parduos,kaip ir as biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.