Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kaip išlaikyti higieną...
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Šeimos ir moters sveikata
Sypsenaa
Noriu, kad pasidalintumet savo patirtimi.
Situacija tokia: savaite busim prie ezero, gyvensim palapineje be jokiu patogumu ir kaip tik tomis dienomis bus mano mmm. doh.gif Nenoriu ju nukelineti...
Tai va noriu pasiteirauti, kaip jus elgiates tokiose situacijose? Bliambacki ir taip pas mane ginekologines problemos vos baigesi prasideda... nenoriu, kad ir vel kas nors prasidetu... unsure.gif
Ar galima maudytis ezere su tamponu??? O po to iskarto reikia ji pasikeisti????? unsure.gif

Zodziu gal duosite kokiu naudingu patarimu, kaip islaikyti higiena tokiose ekstremaliose salygose.. doh.gif

Is anksto dekoju. 4u.gif
liepsnele
aš tai nerizikuočiau, juolab, kad pati sakai, ką tik baigėsi ginekologinės problemos. O per mm didžiausia užkrato tikimybė. Apsirenk maudymkę, pabraidžiok, pasidegink, o žiūrint kokio gausumo mėnesinės, paskutinėm dienom, kai jau vos bėgs, tai gali kartelį su tamponu pasimaudyt, bet nepadaugink ir iš karto išsiimk tamponą po maudynių. Bet geriau būtų braidžiojimu apsiribot, kai ir taip puola visokios moteriškos problemytės. Ir nepamiršk plautis tenai su virintu vandeniu.
Utiuitiutė
Ir dar nepamiršk pasiimti servetėlių intymiai higienai smile.gif
Ina318
Intymios higienos servetėlės butinos tokioj situacijoj. O maudytis esu bandzius su su tamponu (poto is karto ji lauk) ir baigesi laimingai.
Gero tau poilsio 4u.gif
Sypsenaa
O kokios serveteles geriausios? g.gif As niekad jokiu nenaudojau... blush2.gif

liepsnele, o ka butina praustis su virintu vandeniu? Pavyzdziui, su paprastu pirktiniu negazuotu vandeniu negerai???? unsure.gif

P.S. Kadangi mano mmm pastaruoju metu trunka 6 d., tai nusimato pora pasimaudymu per savaitele poilsiavimo... verysad.gif
Žydraakė
Aš pasiimčiau iš namų virinto vandens, servetėlių intymiai higienai ir atskirą rankšluostį tai vietelei. Maudyčiausi, jeigu mmm būtų negausios ar jau į pabaigą. Maudyčiausi su tamponu, bet labai maudynėmis nepiktnaudžiaučiau, nu atgaivai nuo karščio, o paskui tamponą iš karto lauk.
Pati esu turėjusi ginekologinių problemų ir vienas uždegimas vat taip kažkaip ir atsirado vasarą nuo perkaitimo ir maudynių cry.gif
liepsnele
QUOTE(Sypsenaa @ 2005 07 13, 08:36)
O kokios serveteles geriausios?  g.gif As niekad jokiu nenaudojau...  blush2.gif

liepsnele, o ka butina praustis su virintu vandeniu? Pavyzdziui, su paprastu pirktiniu negazuotu vandeniu negerai????  unsure.gif

Dėl servetėlių, kraštutiniu atveju - kelionėje ir pan. jos ir neblogai, bet poilsiaujant siūlyčiau nepiktnaudžiaut, kai yra būdingos ginekologinės problemos, juolab, kad apsipraust galimybė bus.

Dėl vandenuko, tai turėjau omeny, kad nesipraustum su tuo iš ežero smile.gif , o pirktinį gali naudot mirksiukas.gif .

Šiaip jei žinai tiksliai kada susirgsi, gali porą dienų prieš mėnesines pagert iš ryto po tabletytę aspirino - palengvina mėnesines, ne tokios gausios būna ir paprastai greičiau baigias rolleyes.gif .
Žydraakė
Aš kažkada į gamtinę išvyką dėjausi 5 l pirktinio šaltinio vandens ir apsiprausimui jis gerai tiko, tai gal ir nebūtina tystis virinto vandens į gamtą rolleyes.gif
liepsnele
QUOTE(Žydraakė @ 2005 07 13, 08:45)
Aš kažkada į gamtinę išvyką dėjausi 5 l pirktinio šaltinio vandens ir apsiprausimui jis gerai tiko, tai gal ir nebūtina tystis virinto vandens į gamtą rolleyes.gif
*

na, jei matai, kad susierzina "ten" nuo to vandens pirktinio, tai tada jį galima vietoj virinti smile.gif , tikrai nebūtina iš namų vežtis, juo labiau, kad ir virintas vanduo per savaitę sugenda.
Utiuitiutė
Yra specialios drėgnos servetėlės intymiai higienai, bet manau, kad tiktų ir tos, kurios skirtos vailų užpakaliukams (Pampers, Huggie ir kt.). Yra vaistinėse ir prekybos centruose- tikrai rasi. Tik nenusipirk skirtų makijažui valyti biggrin.gif
soffi
smile.gif dabar yra vaistinese tokios priemones kaip kremai decubalis is tena gaminiu toksai prausiklis dirbau eurovaistineje tai puikiai zinau ir pati bandziau pasitepi jie bekpaviai sugeria viska ir puikiai jautiesi ir gaiviai thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.