Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: kazkas man blogai su pilvu skauda net sonus
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Šeimos ir moters sveikata
(salotiene)
pati nesuprantu kas man pasidare.pradejo baisiausiai skaudeti sonus,praejo skaudet sonus tai pradejo skaudeti pilva,pradejau lakstyti i tualeta kas dvi minutes.nueinu bet nieko daug nepadarau,noras didelis bet nieko neiseina.o pilvo skausmas labai idomus,toks jausmas kad butu jame kazkas kieto,kaip koks akmuo,ir tas skauskas kietumas net iki skrandzio nueina. gal cia kas su inkstais?
patarkit kas zinote. verysad.gif
(salotiene)
sad.gif toks vaizdas kad pilve kazkoks akmuo man spaudzia,nu jau nescia tai tikrai negaliu buti,sirgau,bet nebuna tokiu dalyku kai laukiesi,du vaikus pagimdziau.as galvoju kad gal kokiu akmenu yra,nu bet ne pilve juk buna,o inkstuose. net nezinau,teks eiti pas gyditoja,o taip nenoriu.
Papildyta:
na patarkit ka nors kam yra gal taip buve ar nusimanote kas tai galetu buti,beje pilvas toks kaip kietas atrodo.
brigitauskas
QUOTE((salotiene) @ 2008 12 03, 12:37)
sad.gif  toks vaizdas kad pilve kazkoks akmuo man spaudzia,nu jau nescia tai tikrai negaliu buti,sirgau,bet nebuna tokiu dalyku kai laukiesi,du vaikus pagimdziau.as galvoju kad gal kokiu akmenu yra,nu bet ne pilve juk buna,o inkstuose. net nezinau,teks eiti pas gyditoja,o taip nenoriu.
Papildyta:
na patarkit ka nors kam yra gal taip buve ar nusimanote kas tai galetu buti,beje pilvas toks kaip kietas atrodo.
*

gal tau pusles uzdegimas? man dabar buvo irgi tokei pojuciai, tai cistitas
(salotiene)
rimtai??? nu gal bet pries kelias dienas abu sonus labai skaudejo,dabar pilvas atrodo kaip akmuo kirtas,o slapinantis tai nemalonus toks jausmas
Papildyta:
o dar idomus dalykas ar gali pules ar inkstu uzdegimas sulaikyti menesines???? truputi veluoja,ar tai gali tureti itakos??????????????????????????????????????????????
(salotiene)
beje nusislapinus su slapimu iseia truputis kraujo.
Papildyta:
nu nejaugi niekas nezinote kas tai galetu buti,siuo metu nelabai turiu galimybes nueiti pas gyditoja.
Papildyta:
help.gif help.gif help.gif help.gif help.gif
rjolancikas
QUOTE((salotiene) @ 2008 12 03, 15:51)
beje nusislapinus su slapimu iseia truputis kraujo.
Papildyta:
nu nejaugi niekas nezinote kas tai galetu buti,siuo metu nelabai turiu galimybes nueiti pas gyditoja.
Papildyta:
help.gif  help.gif  help.gif  help.gif  help.gif
*

Man rodoa kad tai susije su inkstais.mano sesei taip buvo,slapinosi irgi su krauju-tada ja gyde nuo inkstu geldeliu uzdegimo.gal ir tau kazkas panasaus?gal; susalai kazkur?geriau zygiuok pas gydytoja. g.gif
(salotiene)
teks zigiuoti.nu kad negalejau pasalti.nu teks eiti pas gyditoja penktadieni koki tik galesiu. o tikiuosi cia i ligonine neguldo???????
Loram
jei pilvas kietas kaip lenta - tai ne tik kad nelaukit penktadienio, bey dabar kvieskit greitąją ir kuo skubiau į ligoninę...
apskritai, pagal papasakojimą panašu į inkstų akmenligę... bet viskas labai suvelta, taip kad visko gali būti
o temperatūra normali?
Papildyta:
QUOTE((salotiene) @ 2008 12 03, 12:06)
o dar idomus dalykas ar gali pules ar inkstu uzdegimas sulaikyti menesines???? 
*

gali
(salotiene)
nu kaip ir aisku.dar matai ir menesines gali sulaikyti.matot pats ilvas tai nera kietas tik ji paspaudud viduje kieta,ir pati jauciu kad pilve kazkas kieto kaip butu.nu as pati jus gal klaidinu nes pati nesuprantu kas man darosi.bet man ir panasiausia i inkstu akmenlige,bet dar gal ir su pusle kazkas negerai nes slapintis tai oho koks nemalonumas,net asaros isbega.
Papildyta:
temperatura lygiai 37
Papildyta:
maudzia skuda pilva,negaliu net neuzsilaikius atsikelti is gulimos vietos,skauda net gulet ant pilvo,nu tas skausmas toks maudimas.kai ikvepiu iskvepiu maudzia tai pat.ir net maudzia kai guliu ant nugaros.kazkoks kosmaras,nu ir pripasakojau as cia jums.
Papildyta:
beje tas skausmas nera toks kad negaliu kenteti tiesiog nemalonu labai.naktim neissimiegu,nes nerandu patogios padeties,nes maudzia kad ir kaip beguleciau,o kartais toks keistas jausmas,atrodo kad gimda taip zemai
paslinkus kad tuoj kazkas iskris,lyg susitraukinetu gimta buna toks jausmas.nu kazkas keisto man cia.rytoj bandysiu eiti pas gyditoja jai geriau nebus. verysad.gif
bimkutele
QUOTE((salotiene) @ 2008 12 03, 12:30)
pati nesuprantu kas man pasidare.pradejo baisiausiai skaudeti sonus,praejo skaudet sonus tai pradejo skaudeti pilva,pradejau lakstyti i tualeta kas dvi minutes.nueinu bet nieko daug nepadarau,noras didelis bet nieko neiseina.o pilvo skausmas labai idomus,toks jausmas kad butu jame kazkas kieto,kaip koks akmuo,ir tas skauskas kietumas net iki skrandzio nueina.  gal cia kas su inkstais?
patarkit kas zinote. verysad.gif
*

pas mane viename inkste yra cista,kitame akmenys,tai vat būtent toks skausmas man ir būna,dažnai pasikartoja šlapimo takų infekcija.apsilankykite pas gydytoja mirksiukas.gif
jukka
Man tai labai panasu i inkstu uzdegima g.gif Su inkstais ne juokas! Reikia kuo greiciau pas gydytoja. O jeigu tai jau tesesi kelias dienas, tai tuo labiau!
Paskambink i greituske i pasikonsultuok mirksiukas.gif Jie tikrai patars ka daryti
Papildyta:
Beje, kiek tu geri skysciu ir ar gali pasislapinti?
Papildyta:
Va gal cia ka nors naudingo rasi g.gif http://www.medicinavisiems.lt/default.asp?...99&subj=str
Tresor
Nors ir nedidele temperatura,bet tai jau rodo jog yra uzdegimas.Jei skausmas stipres reikia nuvaziuoti i ligonines priimamaji tenais atliktu kraujo tyrima.Jei skauda geriau nesikankinti.Greiciausiai bus kas nors su inkstais.
mamymamy
O negali būti moteriškų dalykų uždegimas? Man atrodo prie inkstų tai tempera didelė būna ir ji turi tendenciją šokinėt iki 40C.
Man seniai buvo kažkoks uždegimas tik nebepamenu kurios moteriškos dalies, tai būtent tokie pojūčiai pilvo buvo ir siusiot varinėjo. Dar buvo nemažai išskyrų. O tas kraujo pasirodymas gali būti nebūtinai dėl inkstų. Varykit pas ginekologą, pamatysit, nebus taip baisu, kaip atrodo.
mau
inkstų akmenligė.
beveik garantuoju 4u.gif
pati dėl lygiai tų pačių simptomų šįryt su "greitūške" važinėjausi blush2.gif
naca
nu man kai buna paprasciausias slapimo pusles uzdegimas, tai ir skauda net sonus, pilvas kietas nuo pusles spazmo, del to ir slapinimasis daznas net esant beveik tusciai puslei. ir kraujo is slapimtakiu yra buve mirksiukas.gif .

taigi negasdinkit jau taip iskart akmenimis ar inkstu uzdegimu (prie jo budinga auksta temperatura) g.gif .

. uzdek ant pilvo silta pusle. gali arbatu nuo slapimo pusles uzdegimo pagerti. man ypac padeda meskauogiu arbata. ju nusipirksi vaistineje mirksiukas.gif .
kreipkis i gydytoja
Indre_G.
Skubiai vaziuoti pas gydytoja ar i priimamaji ir tiek neklausineti, mes juk me daktarai.....patarti galime kazka ne taip.

Sveikata svarbiausiai

sekmes
(salotiene)
pasirodo tai ne inkstai.o greiciausiai buvo nervu sakneliu uzdegimas,geriu dvejus antibiotikus tai jau nebeskauda.dar greiciausiai kokios ginekologines problemos,nes veluoja menesines skauda kartais pilvo apacia.eisiu siandien pas ginekologe,neduok dieve dar pasakys kad laukiuosi,nusisausiu tada.
naca
ir kaip sekesi?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2013 Invision Power Services, Inc.