Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kaip pasaulį išvydo Evutė
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
*Jura*
Gimdymo data buvo nustatyta kovo 16 dieną smile.gif , bet nepagimdžiau cry.gif . Laukiau šios dienos su nekantrumu, taip norėjau pamatyti savo kūdikį. Tik kovo 23 d. ryte pajutau kažką keisto, lyg skauda, lyg ir ne. Negalėjau tverti džiaugsmu, kad pagaliau pamatysių savo mažulę thumbup.gif (nuo 4 mėn nėštumo žinojau,kad gims mergytė) Suskauda ir valandą nieko, bet po pietų nutariau vykti į ligoninę. Čia visos bėdos ir prasidėjo. Mane, atvykusią su sarėmiais, paguldė į paprastą priešgimdyvinę palatą, kur gulėjo dar 4 nėščios moterys. Sarėmiai labai greit pasidarė stiprūs ir nebegalėjau ramiai gulėti ar stovėti. Tarpas tarp jų jau nebuvo 5 min. Pabrėžiu, atvažiavus niekas neklausė mano kūdikio tonų ir niekaip kitaip manęs nežiūrėjo verysad.gif . Ėjau prašyti,kad perkeltų į gimdyklą, sakiau, kad blogai jaučiuos su svetimais žmonėmis, bet manęs niekas negirdėjo. Paskambinau vyrui ir paprašiau pagalbos (jis dirbo), bet nebespėjo atvykti. Man nubėgo vandenys, pasirodo jau pažaliavę ir tik tada ėmė klausytis tonų ir pasirodo jie labai silpni, gali mirti kūdikis. Štai tik tada supuolė visas personalas, gydytojai. Atnešė kažką pasirašyti ir paklausė "ar operuosis, ar rizikuosi ir gymdysi pati". Atrodė juokingas klausimas??? Skubiai išvežė į operacinę ir atliko cezarį. Ačiū Dievuliui mano mergytė sveika ir jau dabar yra beveik 4 mėn. 4u.gif 4u.gif
Žiba
Na tikrai tie medikai kartais pavaro blink.gif doh.gif

Gerai, kad viskas gerai baigės, aukit sveikos ir laimingos wub.gif
Rucelie
svarbu, viskas gerai pasibaigė 4u.gif būkit sveikutės 4u.gif
NERINGUKAS
Kaip gerai, kad viskas taip baigės, o juk galėjo būti viskas atvirkščiai.
Aukit stiprios, sveikos ir laimingos.
Beje, kurioje ligoninėje gimdei g.gif
meškutė_Nida
Kaip gerai, kai viskas gerai... biggrin.gif O su tais pasirašymais- galvojau, spirsiu į dantis anesteziologui, kai per sąrėmį pasiūlė "susipažinti ir pasirašyti" dėl epidūro... doh.gif Kas per idiotiška tvarka...Iki šiol nežinau, ką ten pasirašinėjau. unsure.gif
MyWay
dziaugiuosi, kad baigesi viskas gerai, aukit sveikos ir drutos mirksiukas.gif
pjer
kraupu blink.gif isivaizduoju ka teko patirti tomis minutemis..
visa laime, kad sveika mergyte ir viskas baigesi gerai 4u.gif
*Jura*
Ačiū už palaikymą. biggrin.gif . Man tai buvo baisiausios akimirkos mano gyvenime. Ir tikiuos daugiau tai nepasikartos. Gimdžiau Plungės ligoninėj. doh.gif

-------
Gimė 3350 g - 53 cm
1 mėn 4300 g - 55 cm
2 mėn 5670 g - 59 cm
3 mėn 6770 g - 62 cm
motinele
gerai, kad viskas kas baisiausia jau praeity ir viskas tik baisus prisiminimas. sekmes jums dideles ateityje. aukite sveikos ir laimingos.
Oktava

Svarbiausia, kad viskas gerai baigėsi. Tačiau man labai pyktis ima ant tokių gydytojų box.gif. Speju, kad jie taip elgesi ne su tavim pirma ir paskutine.
*Jura*
Tai ir baisiausia, kad aš gal tokia ne viena sad.gif sad.gif . Vis pagalvoju, o jei būtų nenutejėję vandenys, kas tada verysad.gif, juk nieks būtų ir nežiūrėjęs. mad.gif ?? Labai užjaučiu tokias mamas, kuriom taip buvo.
ejeva
Aukite sveikutės 4u.gif 4u.gif
rolana
QUOTE(meškutė_Nida @ 2005 07 12, 11:44)
O su tais pasirašymais- galvojau, spirsiu į dantis anesteziologui, kai per sąrėmį pasiūlė "susipažinti ir pasirašyti" dėl epidūro... doh.gif Kas per idiotiška tvarka...Iki šiol nežinau, ką ten pasirašinėjau. unsure.gif

Tai tu pati pasirašinėjai, ir nesupratai, o kai aš gimdžiau, tai davė pasirašyti vyrui, kuris iš to strioko irgi nesuprato ką pasirašinėja biggrin.gif
Jo gydytojai pavaro, paskui skudžiasi, kad gimdyvės išpuikusios važiuoja į didmiesčius gimdyti.
O jūs aukit didelės ir sveikos mirksiukas.gif
merdzina
linksma kad viskas baigesi laimingai smile.gif aukit didutes smile.gif
*Jura*
Duok Die, kad tai nepasikartotų niekada. Kovom už save ir neleiskim gydytojams taip elgtis. Būkim griežtesnės. bash.gif
Aš, jei galėtų atsukti laiką, būčiau tokią pūgą ten sukėlus, bet.... jau vėlu.... sad.gif
Visom mamom sėkmės thumbup.gif thumbup.gif
Kristina*
siaubas. Viskas mielos mamytes as bijau gimdyti antra karta cry.gif o jeigu ir man taip nutiks, arba kaip kitoms apie kurias skaiciau. Ka cia man, svarbiausia kad maziui viskas gerai butu. blush2.gif
Bet kokiu atveju, pasikliauju likimu ir dievu. Manau ir mazaja heroja, apsaugojo jos angeliukas. Sekmes jums 4u.gif
*Jura*
QUOTE(Kristina* @ 2005 07 20, 14:00)
siaubas. Viskas mielos mamytes as bijau gimdyti antra karta cry.gif o jeigu ir man taip nutiks, arba kaip kitoms apie kurias skaiciau. Ka cia man, svarbiausia kad maziui viskas gerai butu.  blush2.gif
Bet kokiu atveju, pasikliauju likimu ir dievu. Manau ir mazaja heroja, apsaugojo jos angeliukas. Sekmes jums 4u.gif
*

Ačiū 4u.gif
Manau antras gimdymas vyktų kitaip, nes žinočiau ko turiu reikalaut doh.gif
Linkiu, nieko panašaus nepatirti 4u.gif
Fenomenali
Košmaras blink.gif
Svarbu, kad laiminga pabaiga, sėkmės 4u.gif
alex
Gerai,kad viskas gerai baigesi,sekmes jums ateityje 4u.gif
xoxoxo
sveikatytes ir laimingo gyvenimo 4u.gif
happymama
puiku kai viskas gerai baigiasi.sekmes jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Rikute
Svarbiausia viskas laimingai baigesi mirksiukas.gif
Papildyta:
sekmes 4u.gif
Calmness
smagu,kad viskas gerai baigesi mirksiukas.gif
vilmutee
o siaube blink.gif
aciu dievuliui kad viskas baigesi gerai ir dukrytei ir tau wub.gif
Gutia
Kartais taip pikta ant mediku nerupestingumo ir aplaidumo, sekmes jums, gerai, kad viskas gerai baigesi 4u.gif
Šypsenėlė24
Šaunu, kad pabaiga laiminga thumbup.gif Sėkmės Jums 4u.gif
daluzenik
doh.gif Tai kokioj cia ligoninej gimdei, kad tokie debilai dirbo? blink.gif
O gal per pamainos keitimasi atvaziavai, tai vieni galvojo, kad apziureja tave kolegos is buvusios pamainos, o anie tikejosi to paties is ateinanciu i darba?
kitaip nesuprantu, nes jau priimamajam apziuri, patikrina kiek kaklelis atsidares.
Ir isvis kaip tau neliepe gultis i ligonine praejus terminui ir neskatino?
Nieko nesuprantu, cia man kazkokia mistika ir milijonai kyla klausimu g.gif
Garai, kad laimingai baigesi 4u.gif
ingere
Pirmiausia, džiaugiuosi, kad sveika ir graži mergaitė wub.gif Kad viskas laimingai baigėsi...Antra, tikrai įdomu, kodėl taip atsitiko... g.gif Nors aš irgi prisimenu atvejį, kai buvau paguldyta į patologinį dėl hipertenzijos, tačiau sesutės nešdamos vaistus sumaišė...Aišku, gerai, kad pastebėjau, nes piliulės forma buvo kitokia...

Dukrytė be galo miela ir graži... wub.gif
Vilmoshka
Džiaugiuosi laiminga pabaiga... smile.gif Dukrytė labai graži smile.gif Sėkmės ir kuo geriausios kloties 4u.gif
*Jura*
Ačiū labai mergaitės, už pagiras mano mergytei wub.gif 4u.gif , per velykas atšventėm trečiąjį gimtadienį wub.gif

QUOTE(daluzenik @ 2008 03 30, 21:50)
doh.gif Tai kokioj cia ligoninej gimdei, kad tokie debilai dirbo? blink.gif
O gal per pamainos keitimasi atvaziavai, tai vieni galvojo, kad apziureja tave kolegos is buvusios pamainos, o anie tikejosi to paties is ateinanciu i darba?
kitaip nesuprantu, nes jau priimamajam apziuri, patikrina kiek kaklelis atsidares.
Ir isvis kaip tau neliepe gultis i ligonine praejus terminui ir neskatino?
Nieko nesuprantu, cia man kazkokia mistika ir milijonai kyla klausimu g.gif
Garai, kad laimingai baigesi 4u.gif
*

Toj ligoninėj jau ir nebėra gimdymo skyriaus thumbup.gif , gimdžiau Plungės ligoninėj, ir ne ant pamainos keitimosi. Tikrai pati stebėjaus, kad atvykus su savaite pernešiotu nėštumu ir dar su sąrėmiais paguldė į paprastą nėštukių palatą doh.gif , prašiau, kad perkeltų į gimdyklą, bet numodavo ranka "nepagimdysi dar" blink.gif , ačiū Dievuliui, kad pradėjo bėgt vandenys, nes tikrai būtų nieks nepastebėjęs, kad mano mažylė miršta unsure.gif , po vandenų nubėgimo gimdykloj turbūt neišbuvau nė 10 min, kaip išgabeno į operacinę doh.gif , man iš vis nesuvokiama, kaip galima nepaklausyt širdelės tonų doh.gif , daug klausimų ir man liko.
Net po operacijos kai atsibudau po narkozės nesiteikė ateit gydytojas, kad praneštų apie dukrelės gimimą, tai sužinojau iš vyro, kai iš operacinės vežė mane į reanimaciją doh.gif .
Aš buvau labai morališkai pasiruošus gimdymui, be proto laukiau kada man ant krūtinės padės mano kūdykį, bet tokio gimdymo net baisiausiam košmare nesapnavau verysad.gif
Vieną laimė tą gimdyklą uždarė, nes su tokiais šundaktariais velniai žino kas gali nutikt unsure.gif
evilish
wub.gif
agotele1111
4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.