Gimdymo data buvo nustatyta kovo 16 dieną
Na tikrai tie medikai kartais pavaro
Gerai, kad viskas gerai baigės, aukit sveikos ir laimingos
svarbu, viskas gerai pasibaigė
Kaip gerai, kad viskas taip baigės, o juk galėjo būti viskas atvirkščiai.
Aukit stiprios, sveikos ir laimingos. Beje, kurioje ligoninėje gimdei
Kaip gerai, kai viskas gerai...
dziaugiuosi, kad baigesi viskas gerai, aukit sveikos ir drutos
kraupu
visa laime, kad sveika mergyte ir viskas baigesi gerai
Ačiū už palaikymą.
------- Gimė 3350 g - 53 cm 1 mėn 4300 g - 55 cm 2 mėn 5670 g - 59 cm 3 mėn 6770 g - 62 cm
gerai, kad viskas kas baisiausia jau praeity ir viskas tik baisus prisiminimas. sekmes jums dideles ateityje. aukite sveikos ir laimingos.
Svarbiausia, kad viskas gerai baigėsi. Tačiau man labai pyktis ima ant tokių gydytojų
Tai ir baisiausia, kad aš gal tokia ne viena
Aukite sveikutės
QUOTE(meškutė_Nida @ 2005 07 12, 11:44) O su tais pasirašymais- galvojau, spirsiu į dantis anesteziologui, kai per sąrėmį pasiūlė "susipažinti ir pasirašyti" dėl epidūro... Tai tu pati pasirašinėjai, ir nesupratai, o kai aš gimdžiau, tai davė pasirašyti vyrui, kuris iš to strioko irgi nesuprato ką pasirašinėja Jo gydytojai pavaro, paskui skudžiasi, kad gimdyvės išpuikusios važiuoja į didmiesčius gimdyti. O jūs aukit didelės ir sveikos
linksma kad viskas baigesi laimingai
Duok Die, kad tai nepasikartotų niekada. Kovom už save ir neleiskim gydytojams taip elgtis. Būkim griežtesnės.
Aš, jei galėtų atsukti laiką, būčiau tokią pūgą ten sukėlus, bet.... jau vėlu.... Visom mamom sėkmės
siaubas. Viskas mielos mamytes as bijau gimdyti antra karta
Bet kokiu atveju, pasikliauju likimu ir dievu. Manau ir mazaja heroja, apsaugojo jos angeliukas. Sekmes jums QUOTE(Kristina* @ 2005 07 20, 14:00) siaubas. Viskas mielos mamytes as bijau gimdyti antra karta Bet kokiu atveju, pasikliauju likimu ir dievu. Manau ir mazaja heroja, apsaugojo jos angeliukas. Sekmes jums Ačiū Manau antras gimdymas vyktų kitaip, nes žinočiau ko turiu reikalaut Linkiu, nieko panašaus nepatirti
Košmaras
Svarbu, kad laiminga pabaiga, sėkmės
Gerai,kad viskas gerai baigesi,sekmes jums ateityje
sveikatytes ir laimingo gyvenimo
puiku kai viskas gerai baigiasi.sekmes jums
Svarbiausia viskas laimingai baigesi
Papildyta: sekmes
smagu,kad viskas gerai baigesi
o siaube
aciu dievuliui kad viskas baigesi gerai ir dukrytei ir tau
Kartais taip pikta ant mediku nerupestingumo ir aplaidumo, sekmes jums, gerai, kad viskas gerai baigesi
Šaunu, kad pabaiga laiminga
O gal per pamainos keitimasi atvaziavai, tai vieni galvojo, kad apziureja tave kolegos is buvusios pamainos, o anie tikejosi to paties is ateinanciu i darba? kitaip nesuprantu, nes jau priimamajam apziuri, patikrina kiek kaklelis atsidares. Ir isvis kaip tau neliepe gultis i ligonine praejus terminui ir neskatino? Nieko nesuprantu, cia man kazkokia mistika ir milijonai kyla klausimu Garai, kad laimingai baigesi
Pirmiausia, džiaugiuosi, kad sveika ir graži mergaitė
Dukrytė be galo miela ir graži...
Džiaugiuosi laiminga pabaiga...
Ačiū labai mergaitės, už pagiras mano mergytei
QUOTE(daluzenik @ 2008 03 30, 21:50) O gal per pamainos keitimasi atvaziavai, tai vieni galvojo, kad apziureja tave kolegos is buvusios pamainos, o anie tikejosi to paties is ateinanciu i darba? kitaip nesuprantu, nes jau priimamajam apziuri, patikrina kiek kaklelis atsidares. Ir isvis kaip tau neliepe gultis i ligonine praejus terminui ir neskatino? Nieko nesuprantu, cia man kazkokia mistika ir milijonai kyla klausimu Garai, kad laimingai baigesi Toj ligoninėj jau ir nebėra gimdymo skyriaus Net po operacijos kai atsibudau po narkozės nesiteikė ateit gydytojas, kad praneštų apie dukrelės gimimą, tai sužinojau iš vyro, kai iš operacinės vežė mane į reanimaciją Aš buvau labai morališkai pasiruošus gimdymui, be proto laukiau kada man ant krūtinės padės mano kūdykį, bet tokio gimdymo net baisiausiam košmare nesapnavau Vieną laimė tą gimdyklą uždarė, nes su tokiais šundaktariais velniai žino kas gali nutikt |