Kiekviena sekundė gali tapti pradžia...
Tai - pasirinkimas. Tavo pasirinkimas...
Kilk aukštyn, žiūrėk tik į priekį, nesidairyk atgal...
Svajonės visada tampa realybe... Visada...
Kiekvienai mylinčiai, laukiančiai, tikinčiai...
Kiekvieną sekundę tu gali atgimti...
Kiekviena sekundė gali tapti pradžia... Tai - pasirinkimas. Tavo pasirinkimas... Kilk aukštyn, žiūrėk tik į priekį, nesidairyk atgal... Svajonės visada tampa realybe... Visada... Kiekvienai mylinčiai, laukiančiai, tikinčiai...
Labai grazus zodziai...
Negaliu neskaityti sios temos, isgyvenu su kiekviena ir laikau kumscius, kad visoms pasisektu. Sekmes visoms!
Eik tu sau, kristinėle, fantastika
...kaip gražu..
Einu rasyti Kaledu seniui laiska...del tu dvieju stebuklu...
Labai gražu, Kristinėle, ačiū...
tax, aciu
Labas rytelis:) grazus zodziai, aciu uz grazia tema:)
Vakar buvau pas gydytoja, jei viskas gerai kita savaite koki treciadieni planuojama punkcija, prisiauginau nemazai folikulu, apie 13 didesniu ir mazu tikrai nemazai, bet ju kol kas nebematavome, penktadieni matuosime matyt ir tuos. Jau gavau ovuliacija slopinanciu- kad didieji neovuliuotu ir mazieji prisivytu. Beja mano E2 labai normoje su tiek folikulu. QUOTE(Zajončku @ 2008 12 03, 20:08) Na va, nuverkiau posma ir gal geriau bus dabar Janta, prie to pacio posma ir nusnaudziau Oi merginos, greiciau pasibaigtu visas sitas reikalas. nu neverk:) imk balioneli QUOTE(Svetulia @ 2008 12 03, 21:15) Na skambino mano gyd. Isodinimas rytoj 14.00 val. Is keturiu tipo vienas geras (lyg tai 4 last), o 3 silpnoki - letai auga 2 lasteliu. Jei viska gerai supratau telefonu. Rytoj, kaip mano gyd., vienas gal bus 6 last., o kiti gal paaugs iki 4. Ar tai normalu, ar uztenka? QUOTE(Corina @ 2008 12 03, 22:00) Aha 1 aisku tikiuosi paskutinis bet tikejausi ir IUI pades, bet... Taip nedrasu , daug klausymu atrodo kyla, kas kur ir kaip.... Labai bijau nesekmes , tad tikiuosi geriausio... Sveika- mes pazystamos is IUI skyrelio. Sekmes tau!! Nebijok:)
Norėjau paklausti tų kas gėrė kontraceptines, kažin ar galima jomis prailginti ciklą.
Sveikutes!
As kazkaip po tos punkcijos nelebai gerai jauciuosi QUOTE(simbute @ 2008 12 03, 19:38) Zajončku Juk šį kartą pas tave patys geriausi embrioniukai iš visų kartų gavos, netb8 ląstelės, mažute, turi PAVYKTI, kitaip ir negali būti. Mes visos, visom keturiom už tave Kažin kaip dovi pas gydytoją sekės? Dovi auuu, kaip ten dėl to E2 aukšto??? QUOTE(Svetulia @ 2008 12 04, 10:43) Sveikutes! As kazkaip po tos punkcijos nelebai gerai jauciuosi tai kiek suprantu visos po punkcijos blogiau jauciasi kazkiek, matyt cia norma QUOTE(Singerita @ 2008 12 04, 11:21) Norėjau paklausti tų kas gėrė kontraceptines, kažin ar galima jomis prailginti ciklą. tu pasitark su gydytoju as tai geriau ilgiau, t.y. nedarydama 21 d. pertraukos iki tol, kol sutarem su gydytoju kada jas metu ir pradedam IVF protokola
Svetulia, ir aš prastai jaučiausi, nors man išpunktavo palyginus normaliai nedaug - 12. Gulėjau visą vakarą, ir netgi gėriau paracetamolio 1 tabletę, nes labai skaudėjo.
Dėl crinono nežinau, aš jį tik po įsodinimo pradėjau naudoti. QUOTE(Mika... @ 2008 12 04, 09:48) tu pasitark su gydytoju as tai geriau ilgiau, t.y. nedarydama 21 d. pertraukos iki tol, kol sutarem su gydytoju kada jas metu ir pradedam IVF protokola Kad nenoriu dabar eiti vėl į konsultaciją vien dėl to paklausimo, nes viską jau aptarėm, tik dabar paskaičiavau jog išeitų per naujuosius pradėti vaistus leistis QUOTE(janta @ 2008 12 04, 10:49) Svetulia, ir aš prastai jaučiausi, nors man išpunktavo palyginus normaliai nedaug - 12. Gulėjau visą vakarą, ir netgi gėriau paracetamolio 1 tabletę, nes labai skaudėjo. Dėl crinono nežinau, aš jį tik po įsodinimo pradėjau naudoti. Man kazkaip vakar geriau buvo, o siandien kazkaip nelabai. Net pagailejai, kad i darba ejau. ir dar isodinimas siandien. QUOTE(Singerita @ 2008 12 04, 11:51) Kad nenoriu dabar eiti vėl į konsultaciją vien dėl to paklausimo, nes viską jau aptarėm, tik dabar paskaičiavau jog išeitų per naujuosius pradėti vaistus leistis as geriau jas be pertraukos kazkas apie 28 dienas, bet kaip sakiau, su savo gydytojo leidimu. Tada ir atejo mmm Svetulia, po punkcijos tai as dar ir kraujavau apie 4 dienas, taigi, ir po isodinimo QUOTE(Svetulia @ 2008 12 04, 10:59) Man kazkaip vakar geriau buvo, o siandien kazkaip nelabai. Net pagailejai, kad i darba ejau. ir dar isodinimas siandien. gal pasakyk, kad nekaip jautiesi ir imk kelioms dienoms nedarbinguma? Papildyta: QUOTE(Mika... @ 2008 12 04, 11:04) as geriau jas be pertraukos kazkas apie 28 dienas, bet kaip sakiau, su savo gydytojo leidimu. Tada ir atejo mmm Svetulia, po punkcijos tai as dar ir kraujavau apie 4 dienas, taigi, ir po isodinimo stipriai kraujavai? ar tik tepe? QUOTE(Mika... @ 2008 12 04, 11:31) tikekimes, kad nebus kitur tu narkoziu nedaro, tai gal as per daug stresavau, nes nezinau ar veike ta vietine nejautra- viska jauciau ojei, na visai gali buti nuo streso, bet kita vertus rezultata turi:) Kaip noreciau dar siais metais tureti rezultata:)
Kur visos mergaites tuno, tylu taip
QUOTE(Mika... @ 2008 12 04, 08:31) kitur tu narkoziu nedaro, tai gal as per daug stresavau, nes nezinau ar veike ta vietine nejautra- viska jauciau Zajončku, man patinka užrašas pas tave prie pirmo vaiko Tiesa, aš grįžau kątik namo po laparoskopijos, nebeturiu dešinio kiaušintakio QUOTE(Singerita @ 2008 12 04, 00:21) Norėjau paklausti tų kas gėrė kontraceptines, kažin ar galima jomis prailginti ciklą. Sveika, man ta bandys daryti, nes del visu svenciu ir tt, tai man liepe negert ten tu galutiniu, ju spalva skiriasi, ir pradet nauja pakeli Labukas visoms, skaitineju toliau QUOTE(Corina @ 2008 12 04, 19:56) Sveika, man ta bandys daryti, nes del visu svenciu ir tt, tai man liepe negert ten tu galutiniu, ju spalva skiriasi, ir pradet nauja pakeli Labukas visoms, skaitineju toliau Dėkui už paaiškinimą
Tai va ir as "zalia", bet mano irgi mmm ant svenciu turi pasirodyti ,o klinika tada nedirbs tai jie stumia toliau ,kad nereiktu dar ciklo laukt, tai paaiskino gert tas pagrindines ,o pries gala tu kitu neliest ir pradet naujas ...
Papildyta: Beja mergaites praleidau del Muses, ji su snaigutem daresi ir kiek parasiuke matau pasiseke, jei kuri zinote kiek jai isodino? ir kur daresi LT ar ne? O uzkibo kiek..??? Sniukstinejuosi viska gal prireiks paciai tai noriu bent ka zinot QUOTE(loksins @ 2008 12 04, 19:13) Zajončku, man patinka užrašas pas tave prie pirmo vaiko Tiesa, aš grįžau kątik namo po laparoskopijos, nebeturiu dešinio kiaušintakio Loksins Sveik QUOTE(simbute @ 2008 12 04, 18:53) Loksins Sveik Dešiniajam kiaušintaky kaip ir rado hydrosalpyngsą Kitų kliūčių pas mane kaip ir nėra Corina, Muse darės Lietuvoj su snaigutėm
[quote=loksins,2008 12 04, 21:31]
Dešiniajam kiaušintaky kaip ir rado hydrosalpyngsą Kitų kliūčių pas mane kaip ir nėra Tai galbūt visa bėda tame ir buvo, juk jūsų atveju visada embrionai super geri ir gleivinė, gal tas nelemtas skystis ir maišė Labai linkiu
Loksins, žiūrėk dabar ir be IVF pastosi
Sveikos,
Loksins, kur dareisi laparoskopiją ir pas kokią gyd.? Gali man prireikti ateičiai Dabar gali pastoti ir natūraliai, ko tau ir linkiu Nežinau,bet man po punkcijos skauda krūtinę, net priliesti bijau, lyg būčiau
Sveikutes,
Kas ten domejosi QUOTE(loksins @ 2008 12 04, 22:31) Dešiniajam kiaušintaky kaip ir rado hydrosalpyngsą Kitų kliūčių pas mane kaip ir nėra Corina, Muse darės Lietuvoj su snaigutėm oho:) jau ir naturaliai gali pavykti:) sekmes tau:) QUOTE(Leva @ 2008 12 05, 09:41) Sveikos, Loksins, kur dareisi laparoskopiją ir pas kokią gyd.? Gali man prireikti ateičiai Dabar gali pastoti ir natūraliai, ko tau ir linkiu Nežinau,bet man po punkcijos skauda krūtinę, net priliesti bijau, lyg būčiau Sekmes tau , kad isodinimas gerai praeitu ir po 14 dieneliu pamatytum tas dvi juosteles:) beja man krutine ir nuo stimuliaciju tokia gerokai jautroka. Siandien vel einu pas gydytoja, skaiciuosime derliu:)
Dovi, gero derliaus
Leva, na 3 pats tas, taip sakant 3 už 1 kainą, sekmės ir ramybės
Leva, tik ramiai ir nenervuok vyro
Daivut, jo, reikės natūraliai pagaudyt porą mėnesiukų
Mergaites, o kiek Tax zirniuku pagavo, ar nedare dar echo, labai jau ispudingas HCG buvo
Gavau E 2 rezultatus, kyla kaip ant mieliu , bet 10000 dar nevirsiju( tai kaip ir gerai)- kol kas 7140
Siaip pilvas puciasi, burbuliuoja, kaip koks burbuliatorius as siuo metu:) QUOTE(dovi @ 2008 12 05, 13:44) Gavau E 2 rezultatus, kyla kaip ant mieliu , bet 10000 dar nevirsiju( tai kaip ir gerai)- kol kas 7140 Siaip pilvas puciasi, burbuliuoja, kaip koks burbuliatorius as siuo metu:) Matai folikulai auga, dėl to ir E2 auga. saugok labai save, nes dabar tavo kiaušidės labai trapios, nieko sunkaus nekelk, nesportuok, nors gal jau ginė minėjo QUOTE(dizzy___ @ 2008 12 05, 14:01) Matai folikulai auga, dėl to ir E2 auga. saugok labai save, nes dabar tavo kiaušidės labai trapios, nieko sunkaus nekelk, nesportuok, nors gal jau ginė minėjo Aciu uz patarimus:) begsiu tuoj pas gine.. parasysiu kokie rezultatai, gal jau puncijos diena aiskesne bus...
Mergaites, kurios darotes IVF, kreipiuosi i Jus...
Rengiame TV laida apie nevaisingumo problemas, ir labai reiketu paciu pacienciu galinciu nusifilmuoti laidoje. Filmavimas vyktu pirmadieni/antradieni (gruodzio 8/9 d.), Vilniuje (del smulkmenu pasikalbetumem jau telefonu) Gal sutiktumete kuri sudalyvauti? Pageidaujant, gali buti pakeistas balsas, nerodomas veidas. Jeigu galite pagelbeti - labai prasau parasyti man AZ arba sms ar paskambinti tel. 8612 73838. Reikalingi ir sekmingai IVF atvejai... (dizzy, gal sutiktum?) Labai lauksiu Jusu atsiliepimo
Papasakoti tai aš neturiu ko, bet labai įdomu kada rodys tą laidą apie IVF ?
Leva, tik ramiai ir nenervuok vyro
Tada viskas aišku. Pasidomėsiu, kai prireiks, nėr čia ko galvos sukti prieš laiką Galvoju, kad NT pradėsiu daryti nuo kokios šeštos dienos po įsodinimo. Turėsiu laiko susitaikyti su vienokiu ar kitokiu rezultatu Nebent, ko simbute linki, pamatysiu dvi juosteles Kaip patarsit? QUOTE(Leva @ 2008 12 05, 12:36) Galvoju, kad NT pradėsiu daryti nuo kokios šeštos dienos po įsodinimo. Turėsiu laiko susitaikyti su vienokiu ar kitokiu rezultatu Nebent, ko simbute linki, pamatysiu dvi juosteles Kaip patarsit? Aš patarsiu nuo 6 DPĮ nieko nedaryt, nes ir labai norint joks testas teigiamo rezultato neparodys
Nu grizau is gydytojos, jei viskas eisis gerai, tai punkcija treciadieni, jei blogai tai - penktadieni. TY gerumas pas mane priklauso tik nuo E2 kilimo- kad neuzkiltu per daug.. sumazino puregono doze , ryt vel leisiu krauja ir vel ziuresime del puregono.. turiu apie 16 didesniu folikulu ir mazesniu dar yra- neskaiciavome tu, bet viso bus virs 20... zodziu burbuliatorius as
|