Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Lietuvos alergologas
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų sveikata > Gydymo įstaigos ir gydytojai
Pages: 1, 2
Čili
Kaune tai aš vienareikšmiškai už KMUK daktarę docentę Laimutę Vaidelienę wub.gif first.gif Jos dėka pavyko pažaboti atopinį dermatitą, jos konsultacijos profesionalios ir vyrauja laabai šilta atmosfera su ja bendraujant wub.gif Sutikčiau tai išbučiuočiau biggrin.gif
daiva.k
mes irgi pas ASTRAUSKAITĘ lankėmės paliko labai gerą įspūdį net it įvyrą atkreipė dėmesį[pas jį bėdos su veido oda ]pasiūlė išsitirti
Pecialinda
QUOTE(Natka @ 2007 08 02, 08:44)
Sveikos mamytes,
uzsirasiau i alergologijos centra pas g. Surviliene, gal kas ka nors apie ja zino?
Einu pirma kart ir net nezinau ko tiketis. verysad.gif
*

Vieną kartą pas Survilienę teko lankytis, labai nemalonų įspūdį paliko. Grubiai paklausė "dėl ko čia tas pilvas, ką, nėščia?". Jei jau nėštumas, tai galima ir mandagai būtų pasiteirauti. Buvau jau 3 mėn. po gimdymo, aišku, kad pilvas yra. Paklausė, pasakė, kad bronchitas, kadangi maitinu, jokių vaistų skirt negali ir viso gero.
Anskčiau lankiausi pas gyd. Tamošiūnienę, labai maloni, ir gydymas jos padėjo, bet ji vaiko priežiūros atostogose dabar.
arlina
gal kas susidūrėte su Santariškėse dirbančia Marčiukaitiene?
Ups...
Gal kas susidūrėte su gyd. Kupriene?
likan
QUOTE(Eligint @ 2008 04 30, 18:40)
*

Mes pas ja senokai lankomes, labai profesianali ir maloni gyd. 4u.gif
*Anigla*
QUOTE(Čili @ 2007 08 07, 10:35)
Kaune tai aš vienareikšmiškai už KMUK daktarę docentę Laimutę Vaidelienę wub.gif  first.gif Jos dėka pavyko pažaboti atopinį dermatitą, jos konsultacijos profesionalios ir vyrauja laabai šilta atmosfera su ja bendraujant wub.gif Sutikčiau tai išbučiuočiau biggrin.gif
*

mirksiukas.gif Mes taip pat padėką siunčiam Vaidelienei. superinė alergologė. clap.gif clap_1.gif
Besijuokianti
QUOTE(*Anigla* @ 2008 05 27, 13:41)
mirksiukas.gif Mes taip pat padėką siunčiam Vaidelienei. superinė alergologė. clap.gif  clap_1.gif
*

Mergaitės, o kaip pas ją papult? Žiūriu registraciją internetu (ne pirmą kartą jau), bet visai nerodo jokio laisvo laiko blink.gif Kaip jūs registravotės?
Ačiū iš anskto.
Ups...
QUOTE(likan @ 2008 05 15, 09:08)
Mes pas ja senokai lankomes, labai profesianali ir maloni gyd.  4u.gif
*

Jau lankėmės pas ją. Paliko neblogą įspūdį
ITA
Lankemes pas Astrauskaite, bet gal nenuotaikos diena buvo, man ji nekoki ispudi paliko. Toks jausmas kad greiciau atsikratyt norejo.
Tweety
QUOTE(Eligint @ 2008 04 30, 18:40)
*

Gal galėtumėte parašyti, kur ji dirba?
Ups...
QUOTE(Tweety @ 2008 06 19, 10:55)
Gal galėtumėte parašyti, kur ji dirba?
*

Antakalnyje alergologiniame
violjuste
Sveikutės, vakar buvome alergologijos centre, Antakalnio 124, pas gyd. Vaičiulionienę, su dviem vaikais. Vyresniajam darė dūrio mėginius, o kadangi jie nieko neparodė, tai pasiūlė, dar paimti nosies sekreto tyrimui ir kraujo mikoplazmai nustatyti, nes esame iš tolimo rajono, tai kad nereikėtų keletą kartų važinėti.
Mažajam darėme a mix paletę. Dabar laukiame atsakymų, taip pat pasiūlė homeopatinių vaistų imunitetui stiprinti. Mums ji super gydytoja, thumbup.gif tikrai patiko.
violjuste
Sveiki,
mes jau turime tyrimu atsakymus. Mažasis pasirodo alergiskas pienuiir jo produktams, kai vyras pasakė, kad dar maitinu, tai gydytoja rekomendavo nutraukti maitinimą, reikėtų jūsų patarimo, dar norėčiau maitinti pati, nors ir jau metukų, bet jis labai dažnai serga. ką :daryti. g.gif
mergaite*
QUOTE(violjuste @ 2008 12 15, 18:48)
Sveiki,
mes jau turime tyrimu atsakymus. Mažasis pasirodo alergiskas pienuiir jo produktams, kai vyras pasakė, kad dar maitinu, tai gydytoja rekomendavo nutraukti maitinimą, reikėtų jūsų patarimo, dar norėčiau maitinti pati, nors ir jau metukų, bet jis labai dažnai serga. ką  :daryti.  g.gif
*

keista gydytoja g.gif . visi normalus gydytojai pasakys kad geriau už motinos piena nebuna.tai tau reikia vengti pieno ir jo produktu. labiau susirupink savo maistu ir stebėk mažylį. ko suvalgius jam atsiranda bėrimai ar raudonis ant skruostuku. o su tokia gydytoja buk atsargi ir aklai netikėk. dėl tokiu "bajeriu" mano mergaitei išsivystė bronchinė astma. ir tik todėl kad nesupratau ir niekas nepaaiškino kaip reikia saugotis alergijos.
violjuste
QUOTE(mergaite* @ 2008 12 15, 20:33)
keista gydytoja g.gif . visi normalus gydytojai pasakys kad geriau už motinos piena nebuna.tai tau reikia vengti pieno ir jo produktu. labiau susirupink savo maistu ir stebėk mažylį. ko suvalgius jam atsiranda bėrimai ar raudonis ant skruostuku. o su tokia gydytoja buk atsargi ir aklai netikėk. dėl tokiu "bajeriu" mano mergaitei išsivystė bronchinė astma. ir tik todėl kad nesupratau ir niekas nepaaiškino kaip reikia saugotis alergijos.
*

Ačiū už patarimą, aš taip ir manau, kad nevartosiu jokių pieno produktų ir toliau maitinsiu, nors naktį, jau geriau nei arbata. 4u.gif
Spangalytė
QUOTE(violjuste @ 2008 12 15, 17:48)
Sveiki,
mes jau turime tyrimu atsakymus. Mažasis pasirodo alergiskas pienuiir jo produktams, kai vyras pasakė, kad dar maitinu, tai gydytoja rekomendavo nutraukti maitinimą, reikėtų jūsų patarimo, dar norėčiau maitinti pati, nors ir jau metukų, bet jis labai dažnai serga. ką  :daryti.  g.gif
*

Net neabejokite mamytes, kad alergiskiems vaikuciam ypac vertingas mamos pienas, reiktu ne tik nenutraukti, o maitinti kuo ilgiau. Aisku mamytei reikia ziureti ka valgo ir alergizuojancius produktus isbraukti is savo valgiarasio. Kuo ilgiau ismaitina mamos PM savo vaikeli, tuo didesni sveikatos kraiteli sukrauna savo vaikelio tolimesniam gyvenimui rolleyes.gif
psjurgita
kazi kaip vaikus apsaugot nuo blogo paveldo?
irenocka*
Sveiki, gal kam teko bendrauti su gyd. Tamosiuniene, dirba ANtkalnyje.
Aciukas
ligituka
QUOTE(Čili @ 2007 08 07, 08:35)
Kaune tai aš vienareikšmiškai už KMUK daktarę docentę Laimutę Vaidelienę wub.gif  first.gif Jos dėka pavyko pažaboti atopinį dermatitą, jos konsultacijos profesionalios ir vyrauja laabai šilta atmosfera su ja bendraujant wub.gif Sutikčiau tai išbučiuočiau biggrin.gif
*

Mes ir uzsiregistravom privaciai pas Vaideliena,tikiuosis pades musu maziukui,nes taip stipriai isbertas,dabar tereikia kazkaip sulaukti 2dienio...veliau parasysiu atsiliepimus mirksiukas.gif
Aupo
Sveikos,
Gal galite parekomenduoti gerą, patikrintą alergologą Vilniuje. 4u.gif
Irunia
Man Vaidelienė nepaliko įspūdžio. Labai jau kategoriškai bruka vaistus, ypač prednizoloną. Kaip alternatyvos homeopatijos nesiūlo. Vaistai vaistai ir dar kartą vaistai doh.gif
nraminta
kaune mums labai patiko gyd kudzyte, labai paprasta ir vaistukus, kuriuos parinko mums iskart padejo. biggrin.gif
Laurina
QUOTE(Irunia @ 2011 02 25, 20:31)
Man Vaidelienė nepaliko įspūdžio. Labai jau kategoriškai bruka vaistus, ypač prednizoloną. Kaip alternatyvos homeopatijos nesiūlo. Vaistai vaistai ir dar kartą vaistai doh.gif
*

man taip pat ši gydytoja įspūdžio nepaliko....
Sypsena
Sveiki

Gal kas galetu placiau atsiliepti apie gyd Eglė Vaitkaitienė ir Gyd Laimutė Vaidelienė
Eisim del numanomos egzemos / dermatito dukrytei. Aciu
Ramunija81
Sveikos merginos, neskaitau visos temos nuo pradziu, nepykit jeigu pasikartosiu. siaip su medikais as isvis mazai bendravusi aciu dievui smile.gif todel visos sitos sitemos nelabai zinau. mums reikalingas Alergologas, mes gyvenam alytuje ir tureim siuntima is savo daktares. taigi jeigu kuri zinot uomoniu?pas kal Alytuje galima kreiptis buciau dekinga jeigu parasytume. As kaip suprantu su siuntimu galima registruotis betkurioje lietuvos poliklinikoje ar ne taip? ir dar as net nzn at tai alergija, bet parasysiu trumpai aks mums darosi, gal kuri esat susidurusi. Zodziu mums dabart 2 su trupuciu metu, jau nuo kokiu metu jis taip idomiai trina visa galvyte ir veiduka. ispradziu daktare sake gal cia siaip iprotis del slogos buvusios ir tt, bet dabar koks menuo truputi pabeta po akim jam padariau alytuje Endemike tyrima alergijos pilna, ten rodikliai nieko baisaus nerodo auksciausias gal avizom 18, visa kita zemesni rodikliai ir kaip ten dirbancios moterys sake tai nieko baisaus kaip ir nesimato, pagal tyrimu parodymus. bet tada as niekaip nesuprantu kas darosi. siandien ismeciau visa patalyne nes pas mus vilnone o pagalves pas ji buvo pukines, sakau gal del ju, vaziuosiu nupirksiu sintetines. doh.gif nu zodziu jau stoga rauna, gaila ziureti i vaika, nes man toks jausmas, kad jam toks diskonfortas, kad net nzn. istisai trina ta veiduka ir visa galva, beja galva labai prakaituoja, plaukuciai pas ji nera labaitrumpi tai slapias ir slapias, nesvarbu ar zaidzia ar tik siaip truputi daugiau juda. turim suni, bet rodiklis tyrimo 6 o tai reiskia normos ribose, nzn nei k galvoti. na laukiu kokiu patarimu ar nuomoniu. aciu g.gif
sylvia
ka as galiu pasakyti apie Tamošiūnienę: kaas jai dave lecenzija dirbti gydytoja?????mano dukra 2 men. isbere nuo antibiotiku, musu gydytoja nusiunte mus i alergologijos centra (antakalnis g. 124 vilnius).mes atvykome tamosiuniene mus apziurejo ir paske ko mes cia atvaziavom, jeigu jau berimu nera?be to pas durka buvo labai sausa oda, prie ausu slapiavo ir buvo mikro itrukimai,ir dar ant nugaros pora raudonu demiu as jai parodziau.jinai mums liepe nusipirkti vitella zn kremas su cinku ir tepti visa kuna(as patepiau tik viena karta) ,kurio deka musu oda taip issausejo ir dar labiau paskatiko atopini dermatita.dabar mano vaiko odele yra tragiska.mes gulejom ligoninej, bet nieko nepadejo.kiekviena diena verkiu......mielos mamos jei Jums rupi jusu vaikuciu sveikata jokiais budais neveskyt vaiku pas gyd. Tamošiūnienę.jinai israso bet ka.as jau apie ja nusiskundymu girdejau.pa savaites vazioju vel i antakalni tik pas kita alergologa.o nuvykusi tenai skusiuos vadovybei kokie cia gydytojai dirba!!!!!!!!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.