Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: LITTLEST PET SHOP
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Žaislai
ziuzytea
sveikos mamytes 4u.gif gal zinote kur gauti siu gyvuneliu nama g.gif labai jau merginai reikia wub.gif jo,o zaislu planetoj yra tik ligonine verysad.gif gal zinote koki internet psl is kur parsisiusti g.gif butu didele staigmena per kaledas lotuliukas.gif aciukas
Jelenka
QUOTE(ziuzytea @ 2008 12 05, 13:16)
sveikos mamytes 4u.gif gal zinote kur gauti siu gyvuneliu nama g.gif labai jau merginai reikia  wub.gif jo,o zaislu planetoj yra tik ligonine verysad.gif gal zinote koki internet psl is kur parsisiusti g.gif butu didele staigmena per kaledas lotuliukas.gif aciukas
*

Parsisiunciau is JAV. Isejo 205 Lt su pristatymu iki paciu namu. Bet Jus, deja, jau niekaip nespesit parsisiusti is ten. O Lietuvoje as butent tokio nemaciau. Tu namu jie isvis nedaug turi, tai is didesniu pas mus, atrodo, tik ligonine ir galima rasti. Gal ir klystu.
Namas toks
user posted image
Paja
nezinau is kokio jus miesto, bet Vilniuj, Mindaugo Maximoj pries valanda tokiu buvo daug ir niekas ju neima. mirksiukas.gif
user posted image

Vis geriau negu nieko, o ir kaina su nuolaida labai jau gera gaunasi. 4u.gif
Jolitootea
QUOTE(ziuzytea @ 2008 12 05, 13:16)
sveikos mamytes 4u.gif gal zinote kur gauti siu gyvuneliu nama g.gif labai jau merginai reikia  wub.gif jo,o zaislu planetoj yra tik ligonine verysad.gif gal zinote koki internet psl is kur parsisiusti g.gif butu didele staigmena per kaledas lotuliukas.gif aciukas
*

Ten is tokio puslapio:
ebay.co.uk
doh.gif ok.gif
Saule 100
As cia kada su savo dukryte apsipirkinejo i mokykla... smile.gif
Nu ir zyze zyze,kad einam i zaislu skyriu... blush2.gif
Nu nueijom,oten ji labai uzsispyre to gyvunelio teko nupirkti Kaina :11,99
Vilniaus Akropoli ozo g.
Ten daug yra,bet kaip buwom tai zuikis,katyte,suniukas,pelikanas ir paukstis su akiu raisciu...
Nes jos drauge turi 25 du namus tai ir jai reikia....
Ten maciau pora namu vienas tai rodos 149,99
mirksiukas.gif
joojoooj
mamytes, gal galit pasakyti kuo ypatingi sie gyvuneliai? ar cia tik mados reikalas? geda blush2.gif , bet nesuprantu as. ka su jais vaikai daro? tik kolekcionuoja ar ir zaidzia? kokio amziaus vaikam jie jau idomus?
is anksto dekoju uz atsakymus
SIVERIJA
QUOTE(joojoooj @ 2009 09 08, 13:53)
mamytes, gal galit pasakyti kuo ypatingi sie gyvuneliai? ar cia tik mados reikalas? geda blush2.gif , bet nesuprantu as. ka su jais vaikai daro? tik kolekcionuoja ar ir zaidzia? kokio amziaus vaikam jie  jau idomus?
is anksto dekoju uz atsakymus
*

aš irgi iš pradžių į juos žiūrėjau skeptiškai, bet didžioji dukra mano labai žaidžia thumbup.gif turim daug gyvūnėlių, didelį namą blush2.gif daug veiklos su jais..... tik kolekciją papildyti vis reikalauja doh.gif beje, jie su magnetukais mirksiukas.gif todėl mažiukams nesiūlyčiau..... o didesniems faina, be to prie šaldytuvo gerai limpa bigsmile.gif
neramuole
mano panele irgi labai su jais zaidzia, tiesa kolekcija kol kas nedidele, bet gal akledu senelis papildys rolleyes.gif
jei neibaidot devetu tai mamyte nicu yra pardavineja savo mergaites kolekcija, keleta nusipirkom ir mes, zaisliukai geros bukles, nenutrinti, tikrai verti demesio, beja ji turiu ir keleta namu 4u.gif
Aurelia
Mano merginos didziosios kaledu seniui laiska rase, ten irgi sitie padarai irasyti doh.gif Sako: " mama, Kaledu seniui pasnibzdejau kokiu reikia", sakau tai ir man pasakyt, as ju net nemaciusi, reiks eit ziuret, apie kuriuos ten ji "snabzdejo"
Mildai sakau, bet jie gali buti brangus, sako: "mama, gi ne tau reiks pirkti, o Kaledu seniui wink.gif "
Niurzga
Skelbimų skyrelyje yra atskira tema, yra dvi pagrindinės pardavėjos ir yra bendra tema. Tai jei dar su nuolaidom neapsiprekinot tai pas tas mamytes žymiai pigiau gaunasi.
Jelenka
O gal kas turi LPS stalo zaidimus?

Toki user posted image
arba toki user posted image

Is aprasymo Internete jokios nuomones suformuoti nesigauna.
vmm32
mano mergina pernai kliedejo del ju ,tai kaledu senis atnese zaidima.nu nieko gero 1 karta zaide ir stovi numestas blush2.gif
light blue
www.elc.co.uk
tai internetinėje parduotuvė UK, mes joje pirkome petų namus biggrin.gif kainos geros.
gielux
Gal kas turi VIP petsus. Ar žaidžia vaikai? Ar įdomus ten žaidimai? ax.gif Maniškė užsimanė, bet tai pilna iš šiap visokių žaidimų internete, ar apsimoka g.gif
GABRIIELA
MES TURIM 90 PETSHHOPU IR 4 NAMUS... ZAIDZIA, BET KUR TIE PRIEDAI BUNA AKINIAI, KEPURES IR T.T TAI MUMS NEREIKALINGI, KAZKOTAIS... doh.gif
kilka
QUOTE(GABRIIELA @ 2010 02 08, 13:01)
MES TURIM 90 PETSHHOPU IR 4 NAMUS... ZAIDZIA, BET KUR TIE PRIEDAI BUNA AKINIAI, KEPURES IR T.T TAI MUMS NEREIKALINGI, KAZKOTAIS... doh.gif
*

drinks_cheers.gif Priedai ir pas mus išsimėto kosminiais greičiais lotuliukas.gif
O patys gyvūnai ant pagalvės suguldyti miega doh.gif
yra
Pet shopai tai liga doh.gif Ir,patikėkik,dauguma mayčių juos perka sau (aš ne išimtis) bigsmile.gif Manoji 8 metų,žaidžia labai retai. O aš vis peržiūriu juos,perfotografuoju,surūšiuoju blush2.gif Ir naujus perkuosi daugiau sau,nei dukrai. Teisingai kažkuri mamytė pastebėjo,kad atsigriebiame už vaikystę,kai tokių žaisliukų nebūdavo.Iš kitos pusės tai puiki kolekcionavimo priemone.Vaikystėje aš pati kolekcionavau atvirutes,kalendoriukus.Beveik visos esame ką nors daugiau ar mažiau rinkusios. O šie žaisliukai neužima daug vietos.Ir jie labai meilučiai bigsmile.gif Pažįstu porą vyresnių mergaičių,kurios jau nebežaidžia su jais,bet kolekcionuoja toliau-nusiperka ir pasideda į lentyną smile.gif Vieną kartą pabandžiau parduoti savo(t,y dukros kolekciją bigsmile.gif )Susitarėm,kad jau esam didelės ir pirksim televizorių arba kompiuterį.Pardavus pirmą partiją taip širdį suspaudė.....lyg savo vaikystę parduočiau doh.gif Tuom ir baigėsi mūsų kolekcijos pardavimas.Greitai atpirkom viską atgal ir toliau mūsų kolekcija sėkmingai auga thumbup.gif
Žaislų Karalienė
Labai atsiprasau, zinau , kad cia ne skelbimo lenta schmoll.gif tiesiog noriu paprasyti, kad kas nors man paaiskintu, kuo ypatingi LPS zaisliukai, kuo geresni nuo pvz. tokiu blush2.gif

user posted image

Cia yra Bratz rinkinukas, o zveriukai man asmeniskai tokie, kaip LPS, mazyciai, ju galvytes juda.

Is anksto dekoju 4u.gif

SIVERIJA
QUOTE(Žaislų Karalienė @ 2010 08 03, 20:07)
Labai atsiprasau, zinau , kad cia ne skelbimo lenta  schmoll.gif  tiesiog noriu paprasyti, kad kas nors man paaiskintu, kuo ypatingi LPS zaisliukai, kuo geresni nuo pvz. tokiu  blush2.gif
user posted image

Cia yra Bratz rinkinukas, o zveriukai man asmeniskai tokie, kaip LPS, mazyciai, ju galvytes juda.

Is anksto dekoju  4u.gif
*

LPS gyvuneliai turi magnetukus, o ju nameliuose (tuose didziuosiuose) yra irgi magnetai, ten padejus gyuneli jis laikos, pvz, ant supuokliu supas......na, ant saldytuvo galima prilipint biggrin.gif Galvytes irgi juda....tai toks tas ir skirtumas biggrin.gif na, dar gamintojas kitas- LPS- Hasbro, Bratz- MGA Entertainment mirksiukas.gif mes turim ir tokiu, ir tokiu smile.gif ir visi drauge gyvena lotuliukas.gif
gielux
QUOTE(SIVERIJA @ 2010 08 05, 14:00)
LPS gyvuneliai turi magnetukus, o ju nameliuose (tuose didziuosiuose) yra irgi magnetai, ten padejus gyuneli jis laikos, pvz, ant supuokliu supas......na, ant saldytuvo galima prilipint biggrin.gif Galvytes irgi juda....tai toks tas ir skirtumas biggrin.gif na, dar gamintojas kitas- LPS- Hasbro, Bratz- MGA Entertainment mirksiukas.gif mes turim ir tokiu, ir tokiu smile.gif ir visi drauge gyvena lotuliukas.gif
*

Dauguma naujujų LPS jau nebeturi magnetukų ax.gif
light blue
LPS mūsų pats didžiausias draugas. Jei reiktų sudaryti TOP žaislų trejetuką, tai mano hiperiuko topas būtų:
PETAI,
Knygos,
Lego.
Todėl negaila man pinigų ant jų leisti, nes žaidžia labai. Dabar va iš USA jau advento kalendorių parsisiuntėm su dar viena fanatike doh.gif Taigi, Kalėdų lauksime "rakinėdamos" petų kalendorių.
Jei kam įdomu, tai jo kaina apie 45lt su siuntimu į LT. Amazone pirkome, įeina trys petai ir jų aksesuarai smile.gif Matysim, kaip patiks smile.gif

Žaislų Karalienė
QUOTE(SIVERIJA @ 2010 08 05, 15:00)
*

Aciu visoms, kas man atsake 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Nes mano dukra po biski irgi pradeda rinkti situos gyvunelius, tai pasakiau kad rugsejo 1d. proga padovanosiu, jeigu bus gera blush2.gif
Jomantezz
Todėl negaila man pinigų ant jų leisti, nes žaidžia labai. Dabar va iš USA jau advento kalendorių parsisiuntėm su dar viena fanatike doh.gif Taigi, Kalėdų lauksime "rakinėdamos" petų kalendorių.
Jei kam įdomu, tai jo kaina apie 45lt su siuntimu į LT. Amazone pirkome, įeina trys petai ir jų aksesuarai smile.gif Matysim, kaip patiks smile.gif

O atsisiunciant is USA ta kalendoriu ar nera jokiu muito mokesiu ir kokiu nors problemu? ir dar - per kiek laiko atsiunte?
Semile
o maz daug kokio amziaus vaikams jie skirti zaist?? 4.5m. tinka??
muminukas

! 
Skelbimai šioje temoje bei visame "Naudingų patarimų" skyrelyje yra draudžiami. Skelbimams yra skirtas atskiras skyrelis forumo "Skelbimų lentoje".  Prašome skelbtis ten. O šio skyrelio temos yra skirtos naudingiems patarimams, savybių  aptarimui, susipažinimui su naujovėmis ir t.t.  
Tokio pobūdžio skelbimai, kaip:  "Siūlau ..... Kaina...." ir "Ieškau/Pirkčiau...... siūlykit...."    bus trinami be jokio išankstinio perspėjimo, o dalyviui gali būti skirtas įspėjimas.
Jorunytex
Sveikos mamytes, as ir nesenai susipazinau su siais gyvuneliais, ir truputi esu pasimetusi, nes snd pamaciau parduotuveje, panasius i pet, bet kaip pardaweja juos pawadino
"mergaitiski bakuganai" jiems irgi priklauso nameliai, wyksta weiksmas ir pan, tad gal zinot kaip jie wadinas ir kuom skirias?smile.gif
popelka
QUOTE(Jorunytex @ 2011 11 28, 00:47)
"mergaitiski bakuganai" gal zinot kaip jie wadinas ir kuom skirias?smile.gif
*

Man irgi butu idomu suzinoti.
volia*
QUOTE(popelka @ 2011 12 14, 18:46)
Man irgi butu idomu suzinoti.
*

"mergaitiski bakuganai" tai butu vadinami Zoobles. Yra temute atskira, taciau nelabai aktyvi. Principas kazkiek panasus: spalvingi namukai, tik tie gyvuneliai i kazkokius tai rutuliukus susideda 4u.gif
popelka
QUOTE(volia* @ 2011 12 16, 06:31)
"mergaitiski bakuganai" tai butu vadinami Zoobles. Yra temute atskira, taciau nelabai aktyvi. Principas kazkiek panasus: spalvingi namukai, tik tie gyvuneliai i kazkokius tai rutuliukus susideda  4u.gif
*

Aciu, eisiu paskaitinet. 4u.gif
Giorgita
maniskei jie nepatiko,,,jai mieliau gyvuneliai
MariusTetis
Musu panelei 6 metai. Turi visa kolekcija gyvuneliu ir 2 namus. Per Kaledas gavo kelis zoobles, tai jie graziai draugauja su gyvuneliais, tik dukra sake, kad jiems truksta nuosavo zoobles namo.
Moxe
O kur pigiau būtų galima vaikščiojančių gyvūniukų (LPS) nusipirkti (ieškau dovanai)? 4u.gif
vikiLPS123
QUOTE(Jelenka @ 2008 12 05, 17:24)
Parsisiunciau is JAV. Isejo 205 Lt su pristatymu iki paciu namu. Bet Jus, deja, jau niekaip nespesit parsisiusti is ten. O Lietuvoje as butent tokio nemaciau. Tu namu jie isvis nedaug turi, tai is didesniu pas mus, atrodo, tik ligonine ir galima rasti. Gal ir klystu.
Namas toks
user posted image
*

sveiki as noreciau sito namuko ar galite uzrezervuoti?labai prasau ax.gif wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.