Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: tyla gera byla
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
superjulia
2001 mertu vasaris,Valentino diena.as pastojau thumbup.gif .mes su vyru labai apsidziaugem,tai musu pirmagimis.prasidejo iprasti nesciuju apsilankimai pas gyditojus:ginekologas,stomatologas ir,labiausiai laukiamas ultragarsas.iki jo viskas buvo gerai,kol manes nenusiunte i antakalnio klinikas papildomam patikrinimui.pradejau nerimaut,bet daktare pasake,kad ten tiesiog geresne aparatua,ejo menesiai,nestumas puikus:nieko neskauda nepykina,vaikucio sirdute plaka...bet as ir toliau lankausi antakalnyje,kur girdziu"viskas gerai,tik siek tiek vaiko proporcijos neatitinka normu,bet taip buna".
4u.gif ir stai,lapkricio 3 atejo TA diena.15 minuciu begyje as pagimdziau berniuka.buvau tokia laiminga,mano maziukas pats graziausias ir nuostabiausias,tik vienu momentu praslinko kazkokia negera nuojauta.bet atejo kita diena,mane kviecia gyditoja IR pasake:mes itariam jusu vaikui hromosomine lyga,kitap sakant jusu vaikas DAUNAS." :verysad:va taip be ceremoniju ir izangu,be paruosimo vienu sakiniu sudauze visas svajones.lyg to dar butu negana,pasake vaziuot i genetikos centra,priduoti krauja ir laukti.
pridavem ir prasidejo sunkiausia:atsakymo laukimas.as dar tikejausi,kad atsakimas bus neigiamas,tai truko puse metu.ir stai ta diena atejo,atsakymas teigiamas verysad.gif asaru jau neliko,liko gyvent toliau ir tiketis geriausio,kas gali but siuo atveju.
as dziaugiuosi tik tuo kad mano vaikas turi vidutinio sunkumo liga,jis mielas mano sunelis,kuri as labai MYLIU.dabar mum jau 6 metukai ir mes turim 3 metu broliuka smile.gif stai tokia istorija.
noreciau bendrauti su panasaus likimo mamytem ar tevialiais.
superjulia
colka
stiprybes jum 4u.gif
***black girl***
be galo daug stiprybes 4u.gif 4u.gif
mejja
kartais taip buna,stiprybes jusu seimai 4u.gif bukite laimingi 4u.gif wub.gif
Renata J.G.
stiprybės jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif
jurginux
sekmes ir stiprybes jusu seimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Shatura
O mes vistiek jus visus mylim. Besalygiskai ir is visos sirdies. ir visada mylejom, ir visada mylesim.
Apus
Jums labai labai daug sypsenu, jus puikiausia ir geriausia mama 4u.gif
Averita
Daug stiprybės Jums ir Jūsų šeimai 4u.gif
mazukas
Vaikai yra mums viskas, patys svarbiausi. Sėkmės ir sstiprybės 4u.gif
egle-kristina
sveikinu nepabijojus ir susilaukus antrojo vaikelio 4u.gif
stiprybes ir laimes jusu seimai 4u.gif
Giggle
Ne veltui mamytė pasivadinusi SUPER 4u.gif . . .
Vilija2
Stiprybės mamytei... 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.