2001 mertu vasaris,Valentino diena.as pastojau

.mes su vyru labai apsidziaugem,tai musu pirmagimis.prasidejo iprasti nesciuju apsilankimai pas gyditojus:ginekologas,stomatologas ir,labiausiai laukiamas ultragarsas.iki jo viskas buvo gerai,kol manes nenusiunte i antakalnio klinikas papildomam patikrinimui.pradejau nerimaut,bet daktare pasake,kad ten tiesiog geresne aparatua,ejo menesiai,nestumas puikus:nieko neskauda nepykina,vaikucio sirdute plaka...bet as ir toliau lankausi antakalnyje,kur girdziu"viskas gerai,tik siek tiek vaiko proporcijos neatitinka normu,bet taip buna".

ir stai,lapkricio 3 atejo TA diena.15 minuciu begyje as pagimdziau berniuka.buvau tokia laiminga,mano maziukas pats graziausias ir nuostabiausias,tik vienu momentu praslinko kazkokia negera nuojauta.bet atejo kita diena,mane kviecia gyditoja IR pasake:mes itariam jusu vaikui hromosomine lyga,kitap sakant jusu vaikas DAUNAS." :verysad:va taip be ceremoniju ir izangu,be paruosimo vienu sakiniu sudauze visas svajones.lyg to dar butu negana,pasake vaziuot i genetikos centra,priduoti krauja ir laukti.
pridavem ir prasidejo sunkiausia:atsakymo laukimas.as dar tikejausi,kad atsakimas bus neigiamas,tai truko puse metu.ir stai ta diena atejo,atsakymas teigiamas

asaru jau neliko,liko gyvent toliau ir tiketis geriausio,kas gali but siuo atveju.
as dziaugiuosi tik tuo kad mano vaikas turi vidutinio sunkumo liga,jis mielas mano sunelis,kuri as labai MYLIU.dabar mum jau 6 metukai ir mes turim 3 metu broliuka

stai tokia istorija.
noreciau bendrauti su panasaus likimo mamytem ar tevialiais.
superjulia