Sveiki norėjau pasiteirauti ar aš teisingai skaičiuoju ar ne jog viename sklebimų lentos paslaugų puslapyje telpa apie 12 atsakimu? Ar aš klystu?
Atsakymų kiekis vienodas visame forume, visuose skyrliuose
Mano nustatymai -> Forumų nustatymai, nusistatai eilutėje "Žinučių, rodomų kiekvienoje temoje, skaičius" QUOTE(Ambrozija @ 2008 12 05, 20:39) Atsakymų kiekis vienodas visame forume, visuose skyrliuose Mano nustatymai -> Forumų nustatymai, nusistatai eilutėje "Žinučių, rodomų kiekvienoje temoje, skaičius" Galbūt netaip suformulavau klausima , arba mane ne taip supratote. Taisyklė : QUOTE 4. Visos temos, kuriose prirašyta po 50 psl., po savaitės iš skelbimų lentos ištrinamos. Tai tada norėčiau sužinoti kiek maxsimailiai atsakimų galima sulaukti? Jau 50psl ir tema trinama tai manau žmonėms aktualu žinoti kiek daug atsakimų jie gali sulaukti ? QUOTE(Tmxs @ 2008 12 05, 20:05) Galbūt netaip suformulavau klausima , arba mane ne taip supratote. Taisyklė : Tai tada norėčiau sužinoti kiek maxsimailiai atsakimų galima sulaukti? Jau 50psl ir tema trinama tai manau žmonėms aktualu žinoti kiek daug atsakimų jie gali sulaukti ? Kiek žinau,tai 50 psl. yra po 598 žinutas QUOTE(Tmxs @ 2008 12 05, 20:19) Na tai kaip ir minėjau tada vidutiniskai apie 12 žinučių lape gaunasi. Na reiks eiti pasiziuret forumo sistema aš ir pats nebepamenu jau.. per visą temą yr 598 žinutės, kai ji baigiasi gali atsidaryti kitą, o jei nenori kad lape būtų po 12 žinučių, tada valdymo skyde turi nusistatyti kitaip |