Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Atsakymų skaičius viename temos lape
Supermamų klubas > Bendras > Dažniausiai užduodami klausimai
Tmxs
Sveiki norėjau pasiteirauti ar aš teisingai skaičiuoju ar ne jog viename sklebimų lentos paslaugų puslapyje telpa apie 12 atsakimu? Ar aš klystu?
Ambro
Atsakymų kiekis vienodas visame forume, visuose skyrliuose smile.gif Žiūrint, kaip jūs nusistatysit, kiek žinučių viename lape rodytų wink.gif

Mano nustatymai
-> Forumų nustatymai, nusistatai eilutėje "Žinučių, rodomų kiekvienoje temoje, skaičius" wink.gif.
Tmxs
QUOTE(Ambrozija @ 2008 12 05, 20:39)
Atsakymų kiekis vienodas visame forume, visuose skyrliuose smile.gif Žiūrint, kaip jūs nusistatysit, kiek žinučių viename lape rodytų wink.gif

Mano nustatymai
-> Forumų nustatymai, nusistatai eilutėje "Žinučių, rodomų kiekvienoje temoje, skaičius" wink.gif.

*

Galbūt netaip suformulavau klausima , arba mane ne taip supratote.
Taisyklė :
4. Visos temos, kuriose prirašyta po 50 psl., po savaitės iš skelbimų lentos ištrinamos.

Tai tada norėčiau sužinoti kiek maxsimailiai atsakimų galima sulaukti? Jau 50psl ir tema trinama tai manau žmonėms aktualu žinoti kiek daug atsakimų jie gali sulaukti ? 4u.gif g.gif

Perlen
QUOTE(Tmxs @ 2008 12 05, 20:05)
Galbūt  netaip suformulavau klausima , arba  mane ne taip supratote.
Taisyklė :

Tai tada norėčiau sužinoti kiek maxsimailiai atsakimų  galima  sulaukti?  Jau 50psl  ir tema  trinama  tai manau žmonėms aktualu žinoti kiek  daug atsakimų  jie gali sulaukti ?  4u.gif  g.gif
*

Kiek žinau,tai 50 psl. yra po 598 žinutas mirksiukas.gif
Tmxs
QUOTE(PERLEN @ 2008 12 05, 21:07)
Kiek žinau,tai 50 psl. yra po 598 žinutas  mirksiukas.gif
*

Na tai kaip ir minėjau tada vidutiniskai apie 12 žinučių lape gaunasi. Na reiks eiti pasiziuret forumo sistema aš ir pats nebepamenu jau.. mirksiukas.gif
Niktė
QUOTE(Tmxs @ 2008 12 05, 20:19)
Na tai kaip ir minėjau tada  vidutiniskai apie  12 žinučių lape gaunasi.  Na reiks  eiti pasiziuret forumo sistema  aš ir pats  nebepamenu jau..  mirksiukas.gif
*

per visą temą yr 598 žinutės, kai ji baigiasi gali atsidaryti kitą, o jei nenori kad lape būtų po 12 žinučių, tada valdymo skyde turi nusistatyti kitaip mirksiukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.