Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pasaka apie du meškučius
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Dėdės Miego pasakos
Skraidanti Voverė
Kai buvau maža, močiutė man ir sesiai sekdavo pasaką apie du broliukus meškučius- Rudnosiuką ir Pūkuotuką. Pasaka kaip pasaka- Meškiai gyveno miške su savo mama(namų šeimininke) ir tėčiu (jis buvo eigulys). Meškučiai eidavo į mokyklą "Gilė", su mama į parduotuvę "Bruknė" ir t.t. Žaisdavo su savo draugais voveriukais ir kiškiais...
Bet visas įdomumas man būdavo ,kad aš pati sugalvodavau -kur tie meškiai ėjo, ką ten veikė, ką apsirengdavo(mano Rudnosiukas dažniausiai rengdavosi jūreivišką kostiumėlį). biggrin.gif
Tokia pasaka turi begalę variantų, kas tik vaikui šauna į galvą, gal pavyzdžiui šiandien broliai eis į parduotuvę , o grįžę namo keps pyragą? O rytoj jie sės į "tarpmiškinį autobusą" ir aplankys vaiką, kuriam sekate pasaką? Arba pas meškučius pasisvečiuoti atvyko stora ir labai gera tetulė iš kitos girios, kuri atvežė daug lauktuvių(galima susigalvoti pačiam vaikui, ką ji atvilko išsipūtusiuose pintuose krepšiuose)? O gal meškiai su tėčiu eina žvejoti ir ten jų laukia nuotykai...
4u.gif
*DAIVA*
4u.gif wub.gif
Inculto
Gerai, kai mamos "su fantazija", bet kartais jos pritruksta biggrin.gif
Laimės_mazgas
Puiki idėja.
irmabaro
QUOTE(Inculto @ 2010 03 29, 15:04)
Gerai, kai mamos "su fantazija", bet kartais jos pritruksta  biggrin.gif
*

drinks_cheers.gif
GIEDRŪNĖ
wub.gif
m@muk@s
Kokia šauni idėja thumbup.gif
Laimucka
FANTAZIJA GERAI KAS JA TURI, BET VAKARAIS PO VISU DARBU PAS MANE JOS NEBELIEKA doh.gif
Bluebell
kokia faina ideja biggrin.gif
linxmutia
Pritariu, šaunu kai mamytės fanatzija laki, sugalvoja, kad ir tokį įdomų pasakos variantą ;}
DC*
Labai grazi pasaka,saunuole mamyte 4u.gif
Kyvis
labai sauni ideja. Tikiuosi pasinaudosiu ja kai mazyle siek tiek paaugs, kad galetumem kartu kurti pasakeles thumbup.gif
liaura_krng
Teks pasiskolinti ir sia pasaka:)
saule0803
superinė idėja thumbup.gif
Varinija
ACIU uz grazia ideja!!
edokora
aciuu. Sudominsiu vaikeli vakare 4u.gif
lanvita
Sauni ideja, o svarbiausia, tai labai naudinga, prasminga, lavinanti vaiko fantazija, mastyma, kalbine saviraiska ir t.t. veikla. Super-duper ir dekui uz minti, butinai ja pasinaudosim. thumbup.gif 4u.gif
rennate
Ideja PUIKI wub.gif
vikarma
lanvita  Paskelbta 2010 09 26, 09:27
  Sauni ideja, o svarbiausia, tai labai naudinga, prasminga, lavinanti vaiko fantazija, mastyma, kalbine saviraiska ir t.t. veikla. Super-duper ir dekui uz minti, butinai ja pasinaudosim. thumbup.gif 4u.gif

drinks_cheers.gif 4u.gif
rutulis21
Bandysiu ir aš kitą vakarą pasekti mažajai pasakėlę šitą smile.gif
Ačiū už idėją 4u.gif
kiska13
Puiki ideja thumbup.gif aciu 4u.gif
vilter
Idėja tikrai super!Reikės pasinaudoti smile.gifAčiū mamytei smile.gif
biliaba
Tikrai labai šauni idėja smile.gif
Auriuxe_
bigsmile.gif wub.gif
varrna
Ir man labai patiko wub.gif , turetu ir dukrytei patikti bigsmile.gif
Kreizy
Kokia miela pasaka.... wub.gif
colore
kokia grazi pasaka,sauniai sugalvota 4u.gif smile.gif
rasa1974
Šaunu, bandysiu vakare pasakot, nes kai vakare paskaitau pasaką, maniškis vistiek prašo ką nors papasakoti. Anksčiau pasakodavau apie du mažus kačiukus, jų nuotykius, drambliuką, ežiuką ir t.t. Dabar bandysiu apie meškučius, bet manau, po kelių vakarų fantazija vistiek išseks.
agnelaM
Sauni ideja, bet su fantazija pas mane irgi liudnoka, gerai, kad dar yra laiko treniruotems 4u.gif
Fungu11
Super ideja, mano tetis irgi taip darydavo - kai pradedavo issigalvoti istorija, tai paskiau taip idomu pasidarydavo mums su sesems. oi noreciau tokia lakia fantazija kaip mano tetis tureti... thumbup.gif
*Laukinukė*
wub.gif
Jurgel
Super pasaka 4u.gif
angelface
labai šauni idėja lavinanti mažylio vaizduotę smile.gif
juramarina
aciu uz ideja smile.gif thumbup.gif
Gitana1965
Ir aš pritariu, tikrai, kad puiki įdėja ir pasakėlė labai šauni. clap.gif Kiekvieną kartą ją sekant, ji bus vis kitokia . Šaunu clap_1.gif
gedimine
Puiki ideja, aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
birucaite
QUOTE(lanvita @ 2010 09 26, 09:27)
Sauni ideja, o svarbiausia, tai labai naudinga, prasminga, lavinanti vaiko fantazija, mastyma, kalbine saviraiska ir t.t. veikla. Super-duper ir dekui uz minti, butinai ja pasinaudosim. thumbup.gif  4u.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
pasaka wub.gif
Maike
grazuuu...
LinaP.
superr
milla22
Pasakiskai nuostabi pasaka wub.gif su ivairiom pabaigom, viskas priklauso nuo vaikucio ir jo fantazijos ( taip pat ir mamos)
pauliniausia
Šaunuolė mama 4u.gif Labai labai šaunuolė 4u.gif
Mes irgi kuriame pasakėles - apie žaisliukus, gyvūnėlius, įvykius....ir tt. apie tai kas aktualu vaikui, apie tai kuom jis gyvena 4u.gif
Ir pavyzdys užkrečiamas - mano 3 -metė man taip pat paseka pasakėlę. mirksiukas.gif
Kerta
Grazu skaityt wub.gif
vilmantė
wub.gif
Iloveyou
idomu ir grazu 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.