Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mokomės danų kalbos savarankiškai!
Supermamų klubas > Socialinis gyvenimas > Nuo mokslo iki darbo > Kursai
Jaskolka
Sveikos merginos,
ar yra besimokančių danų kalbos savarankiškai? Tikiuosi, gražiai bendrausim ir kartu mokysimės 4u.gif
-Voveryte-
Sveika!
Na as specialiai nesimokau, bet labai reiktu, nes dirbu Danijoje, bet norisi, o po darbo tai labai tingisi dar eiti papildomai kur nors mokintis. Med venlig hilsen! smile.gif

Papildyta:
Gal po biski ka nors ismoksim.
Jaskolka
Hej,
Hvor bor du?
Aš irgi gyvenu Danijoj, studijuoju, ir ieškau darbelio unsure.gif
dublis2
Hej hej smile.gif
hvordan går det med at lære dansk?
Jaskolka
QUOTE(dublis2 @ 2008 12 15, 18:37)
Hej hej smile.gif
hvordan går det med at lære dansk?
*

aš esu Danijoj, tai stengiuosi klausyti, skaityti laikraščius, etiketes, reklamas hihihi.gif, po Naujų eisiu į kursus rolleyes.gif
dublis2
QUOTE(Jaskolka @ 2008 12 15, 22:53)
aš esu Danijoj, tai stengiuosi klausyti, skaityti laikraščius, etiketes, reklamas hihihi.gif, po Naujų eisiu į kursus  rolleyes.gif
*

ja, Danmark er det bedste sted i verden at lære dansk biggrin.gif Hvad laver du i Danmark?
Jaskolka

QUOTE(dublis2 @ 2008 12 15, 20:19)
ja, Danmark er det bedste sted i verden at lære dansk biggrin.gif Hvad laver du i Danmark?
*

QUOTE(Jaskolka @ 2008 12 07, 19:52)
Aš irgi gyvenu Danijoj, studijuoju, ir ieškau darbelio  unsure.gif
*

hihihi.gif
dublis2
Hvad læser du i Danmark?
Jaskolka
Jeg studerer marketing i Danmark.
Balta balta
Jeg bor også i Danmark tongue.gif Jeg tror, dansk er meget svært...
Jaskolka
Ja, dansk er meget svært.. I går var den første lektion..
Balta, balta, hvilken by du bor?
Balta balta
QUOTE(Jaskolka @ 2009 01 07, 11:04)
Ja, dansk er meget svært.. I går var den første lektion..
Balta, balta, hvilken by du bor?
*

Jeg bor i København biggrin.gif Hvad med dig?
Jaskolka
Jeg bor i Århus..
Darau dabar kaip tik namų darbus,briedas kažkoks, tarimo nesuprantu doh.gif
Astulka*
Hej hej
Kaip smagu , kad radau sia temele. bigsmile.gif bigsmile.gif
Pries 4 metus palikau sia grazia sali, tai dabar labai sunku kazka daniskai parasyti, ka buvau ismokus per pirma moduli blush2.gif
Jusu pagalba tikiuosi pavyks prisiminti 4u.gif
esu-mama
laba jau kuris laikas domiuos gyvenimu DK ir ju kalba ir noreciau savarankiskai mokytis bet kad jus cia jau nesimokot o bendraujat o as nieko nesuprantu lotuliukas.gif
Girinukė
1994 buvau Danijoje, bet taip ir nespejau izmokti ju kalbos. Nrs buvau prisipirkus knygu mokymuisi g.gif
-Voveryte-
Hej,

Jeg bor i København også. Jeg ikke taler på Dansk. smile.gif
Jaskolka
QUOTE(-Voveryte- @ 2009 02 07, 20:40)
Hej,

Jeg bor i København også. Jeg ikke taler på Dansk. smile.gif
*

ikke visada eina po veiksmažodžio, todėl turėtų būti Jeg taler ikke dansk smile.gif
-Voveryte-
QUOTE(Jaskolka @ 2009 02 07, 23:13)
ikke visada eina po veiksmažodžio, todėl turėtų būti Jeg taler ikke dansk  smile.gif
*

ot keistos kalbos, kai neigima reikia sakyti gale, pas vokiecius tas pats, pirma pasakai sakini, o tik paciam gale neiginys "nicht", pas danus tas pats, tai vertimas " as kalbu NE daniskai". Del ko taip sugalvojo... smile.gif
erika9
kažkada iš interneto esu parsisiuntusi tokią programėlę danų kalbos mokymuisi. Visai nieko tokia, yra pačios pagrindinės frazės ir išsireiškimai. Jei kurią domina, rašykite į až, sutarsime kaip persisiųsti 4u.gif
Jurgfeli
QUOTE(erika9 @ 2009 02 21, 13:18)
kažkada iš interneto esu parsisiuntusi tokią programėlę danų kalbos mokymuisi. Visai nieko tokia, yra pačios pagrindinės frazės ir išsireiškimai. Jei kurią domina, rašykite į až, sutarsime kaip persisiųsti  4u.gif
*

Sveikos visos! smile.gif kaip faina, kad radau šią temą thumbup.gif aš irgi norėčiau, tik nuo 0... pradėti mokytis... nes mąstau birželį ten vykti dirbti, tai bet elementariai kažką būtų gerai mokėti ax.gif
o kokia ten programėlė, gal galima nuorodą? blush2.gif
gizzy
Sveiki smile.gif

O gal kas zino kokiu puslapiu internete kur butu galima mokytis danu kalbos?
_Demetra_
Hei jeg taler lidt dansk. Jeg går på sprogskole i 1 modul.dabar ieskausi gero anglu danu zodyno, nes mano nuomone visi danu lietuviu zodynai labai prasti
Sunkissed
Sveikos norečiau ir as danu kalbos ismokti, gal kas turit kokio patarimu, gal zinot literaturos kokios tai,kurios lietuvoj galima isigyti, beje buvo kilusi mintis,gal padetu pradzioj pasimokyti ,kazkas panasaus,kaip pirmokeliu pratybos, vaikiskos knygeles ..na tiesiog pradeti mokytis nuo paprastu elementariu dalyku. Google vertejas padeda isiversti pavienius zodzius,sakinius manau klaidingai verčia.,bet net nezinau nuo ko predeti nuo kokiu zodziu.
Violinist08
Sveiki, čia įdedu nuorodą, kur galima mokytis danų kalbos. Ten beveik viskas daniškai, bet kažkiek suprasti galima. Ta danų gramatika panaši į anglų kalbos gramatiką, todėl lengviau suprasti, kai bent truputį mokam angliškai. mirksiukas.gif
Dansk her og nu
Taip pat dar siūlau čia panaršyti Online Danish
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.