ar yra besimokančių danų kalbos savarankiškai? Tikiuosi, gražiai bendrausim ir kartu mokysimės
Sveikos merginos,
ar yra besimokančių danų kalbos savarankiškai? Tikiuosi, gražiai bendrausim ir kartu mokysimės
Sveika!
Na as specialiai nesimokau, bet labai reiktu, nes dirbu Danijoje, bet norisi, o po darbo tai labai tingisi dar eiti papildomai kur nors mokintis. Med venlig hilsen! Papildyta: Gal po biski ka nors ismoksim.
Hej,
Hvor bor du? Aš irgi gyvenu Danijoj, studijuoju, ir ieškau darbelio
Hej hej
hvordan går det med at lære dansk?
Hvad læser du i Danmark?
Jeg studerer marketing i Danmark.
Jeg bor også i Danmark
Ja, dansk er meget svært.. I går var den første lektion..
Balta, balta, hvilken by du bor?
Jeg bor i Århus..
Darau dabar kaip tik namų darbus,briedas kažkoks, tarimo nesuprantu
Hej hej
Kaip smagu , kad radau sia temele. Pries 4 metus palikau sia grazia sali, tai dabar labai sunku kazka daniskai parasyti, ka buvau ismokus per pirma moduli Jusu pagalba tikiuosi pavyks prisiminti
laba jau kuris laikas domiuos gyvenimu DK ir ju kalba ir noreciau savarankiskai mokytis bet kad jus cia jau nesimokot o bendraujat o as nieko nesuprantu
1994 buvau Danijoje, bet taip ir nespejau izmokti ju kalbos. Nrs buvau prisipirkus knygu mokymuisi
Hej,
Jeg bor i København også. Jeg ikke taler på Dansk. QUOTE(Jaskolka @ 2009 02 07, 23:13) ot keistos kalbos, kai neigima reikia sakyti gale, pas vokiecius tas pats, pirma pasakai sakini, o tik paciam gale neiginys "nicht", pas danus tas pats, tai vertimas " as kalbu NE daniskai". Del ko taip sugalvojo...
kažkada iš interneto esu parsisiuntusi tokią programėlę danų kalbos mokymuisi. Visai nieko tokia, yra pačios pagrindinės frazės ir išsireiškimai. Jei kurią domina, rašykite į až, sutarsime kaip persisiųsti
QUOTE(erika9 @ 2009 02 21, 13:18) kažkada iš interneto esu parsisiuntusi tokią programėlę danų kalbos mokymuisi. Visai nieko tokia, yra pačios pagrindinės frazės ir išsireiškimai. Jei kurią domina, rašykite į až, sutarsime kaip persisiųsti Sveikos visos! o kokia ten programėlė, gal galima nuorodą?
Sveiki
O gal kas zino kokiu puslapiu internete kur butu galima mokytis danu kalbos?
Hei jeg taler lidt dansk. Jeg går på sprogskole i 1 modul.dabar ieskausi gero anglu danu zodyno, nes mano nuomone visi danu lietuviu zodynai labai prasti
Sveikos norečiau ir as danu kalbos ismokti, gal kas turit kokio patarimu, gal zinot literaturos kokios tai,kurios lietuvoj galima isigyti, beje buvo kilusi mintis,gal padetu pradzioj pasimokyti ,kazkas panasaus,kaip pirmokeliu pratybos, vaikiskos knygeles ..na tiesiog pradeti mokytis nuo paprastu elementariu dalyku. Google vertejas padeda isiversti pavienius zodzius,sakinius manau klaidingai verčia.,bet net nezinau nuo ko predeti nuo kokiu zodziu.
Sveiki, čia įdedu nuorodą, kur galima mokytis danų kalbos. Ten beveik viskas daniškai, bet kažkiek suprasti galima. Ta danų gramatika panaši į anglų kalbos gramatiką, todėl lengviau suprasti, kai bent truputį mokam angliškai.
Dansk her og nu Taip pat dar siūlau čia panaršyti Online Danish |