Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: "Taupieji kurmiai" mūsų aplinkoje...
Supermamų klubas > Mūsų namai > Piniginė
Pages: 1, 2, 3
KibirVibir
Tesiam uzbaigta tema "Kaip jauciames bendraudami su labai taupiais draugais?" ( http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...;#entry22061326 ).

Kalbam apie zmones, kurie taupo labai skrupulingai, kartais is salies ziurint kvailokai, o kartais izuliai - kitu (net musu paciu) saskaita. Kaip vertinate tokius zmones, ka jauciate, kai esate isnaudojama? rolleyes.gif cool.gif Pasakojam, piktinames, pasiepiam cool.gif
pinkrose
keliu temą iš 13psl į pirmą, ana jau 48psl, būkit geros neužveskit naujos temos mirksiukas.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ugnis
atvirai - mane jie erzina tie taupieji kurmiai, net kai kurie draugai

turiu tokia drauge. vienisha gyvena su mama. mama uzdirba apie 1500 ir drauge panasiai. abidvi baigia jau isirengti sodo nameli, be paskolu!
bet pastoviai verkia kad neturi pinigu, kad negali sau leisti to, ano, trecio!!! ir kalba apie pvz drabuziu apsipirkinejima tokiu tonu, tarsi kiti kalti kad ji neturi pinigu.

taupo kiekviena centa, jeigu einam i restorana ar kavine ar picerija, tai dazniausiai uzsisako tik arbata, vaiksto su siaubakiskais drabuziais, neperka kosmetikos. nu krc - kosmaras.
kumiko
QUOTE(Ugnis @ 2009 10 08, 19:29)

turiu tokia drauge. vienisha gyvena su mama. mama uzdirba apie 1500 ir drauge panasiai. abidvi baigia jau isirengti sodo nameli, be paskolu!
bet pastoviai verkia kad neturi pinigu, kad negali sau leisti to, ano, trecio!!! ir kalba apie pvz drabuziu apsipirkinejima tokiu tonu, tarsi kiti kalti kad ji neturi pinigu.

taupo kiekviena centa, jeigu einam i restorana ar kavine ar picerija, tai dazniausiai uzsisako tik arbata, vaiksto su siaubakiskais drabuziais, neperka kosmetikos. nu krc - kosmaras.
*

tai jeigu viska isleidzia sodybai..tai ir neturi biggrin.gif
uudraa
taupo kartais nevietoje doh.gif
pinkrose
QUOTE(uudraa @ 2009 10 09, 14:38)
*

bet gal laikinai taupo kol tą namelį įsirengs? g.gif
klumpele
QUOTE(Ugnis @ 2009 10 08, 17:29)

*

Matote, skudurai, maistas kavineje, ir kt dazniausiai nereikalingos smutkes isliekamosios vertes neturi biggrin.gif O va namelis ya investicija, todel jusu drauges elgesi as pilnai pateisinu. mirksiukas.gif As netgi zaviuos tokiais zmonemis, kurie ir is nedideliu pinigu sugeba sukaupti aktyvus. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(uudraa @ 2009 10 09, 14:38)
*

Kokia tai "nevieta" ?
pinkrose
QUOTE(klumpele @ 2009 10 09, 15:01)
Matote, skudurai, maistas kavineje, ir kt dazniausiai nereikalingos smutkes isliekamosios vertes neturi biggrin.gif O va namelis ya investicija, todel jusu drauges elgesi as pilnai pateisinu. mirksiukas.gif As netgi zaviuos tokiais zmonemis, kurie ir is nedideliu pinigu sugeba sukaupti aktyvus.  4u.gif
*

pritariu tau bet aš pati nenorėčiau taip gyvent, beto ir nemokėčiau taip blush2.gif
klumpele
QUOTE(kastonele @ 2009 10 09, 15:14)
pritariu tau bet aš pati nenorėčiau taip gyvent, beto ir nemokėčiau taip blush2.gif
*

Del to as jais ir zaviuosi, nes as irgi taip nemoku ax.gif
arana81
QUOTE(Ugnis @ 2009 10 08, 18:29)
*

nematu cia nieko baisaus - tiesiog Jusu ir Jusu drauges seimos poziuriai i pinigus ir ju valdyma skiriasi smile.gif
Jus linkusi naudotis visomis imanomis finansiniu tarpininku paslaugomis - paskolomis, lizingais - ir uz tas paslaugas susimoketi 5-26 proc. metines palukanas (palukanu normos dydis skiriasi nuo to, kuria valiuta skolinates, kokiam laikotarpiui, seimos sudeties, darbovietes patikimumo ir t.t.). Jusu drauges seimai - dviems suaugusiems asmenims su 3000 Lt pajamomis nera sansu pasiimti vartojamaja paskola ar lizinga, kad ir to sodo namelio irengimui, ar buitinei technikai. Atliekamu pinigu jos tikrai neturi.
Va jei Jusu drauges seimos pajamos butu tokios pat, kaip ir Jusu seimos, bet uz jos kavineje uzsakyta arbata Jus kiekvienakart sumoketumete, tada jau uzjausciau - susidurete su "nasarniko" ir skrudzo hibridu.
Drabuziams skoni turi ne visi - kaip manote kodel musu kolegijose jau ne vienerius metus ruosiami stilisto specialybes zmones? Kartais ir vardiniais dizaineriu drabuziais apsirenges zmogus atrodo siaubiakiskai, jei jie nedera tarpusavyje ar prie turimos figuros smile.gif
pinkrose
aš irgi antras mėnesis jau kaip taupusis kurmis, rašausi visas išlaidas unsure.gif
čia dėl to, kad per paskutinius pora metų uždirbta tiek, kad nežinia ką galėjom nusipirkti, bet tie pinigai velnias žino kur išėję blush2.gif blush2.gif
Papildyta:
visad naudojau eucerin kremą, nuvariau jo nusipirkt pažiūriu kaina jau 63lt, dabar savaitė ieškau kuo galėčiau jį pakeist, kokiu geru, bet pigesniu bent jau 20lt g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif
arana81
QUOTE(kastonele @ 2009 10 11, 22:48)
aš irgi antras mėnesis jau kaip taupusis kurmis, rašausi visas išlaidas unsure.gif
čia dėl to, kad per paskutinius pora metų uždirbta tiek, kad nežinia ką galėjom nusipirkti, bet tie pinigai velnias žino kur išėję blush2.gif  blush2.gif
Papildyta:
visad naudojau eucerin kremą, nuvariau jo nusipirkt pažiūriu kaina jau 63lt, dabar savaitė ieškau kuo galėčiau jį pakeist, kokiu geru, bet pigesniu bent jau 20lt g.gif  g.gif  g.gif  g.gif  g.gif
*

paprasyk Iwostin meginuku didesnej Eurovaistinej, gal tiks ir tavo odai. Man jis buvo sio rudens atradimas Nr.1 4u.gif
Subjektyvi
Taupo čia vieni. Pasikviečia į svečius, tai turi visko pats neštis su savimi. Nekalbant apie vyną, bet užkandžius. Nes jei nieko neatsineši užkąsti, niekuo nepavaišins, net suplėkusiu sūriu ar pačiais pigiausiais sūriais sausainukais. Tai ir nešamės su savimi viską.
arana81
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 10 12, 12:16)
Taupo čia vieni. Pasikviečia į svečius, tai turi visko pats neštis su savimi. Nekalbant apie vyną, bet užkandžius. Nes jei nieko neatsineši užkąsti, niekuo nepavaišins, net suplėkusiu sūriu ar pačiais pigiausiais sūriais sausainukais. Tai ir nešamės su savimi viską.
*

o nesvarstet galimybes pas juos i svecius neiti ar pas save kviesti ir taip pat "vaisinti" blush2.gif
Subjektyvi
Mums net į galvą neateitų sutikti tuščiomis rankomis ax.gif Ir čia kalba eina ne apie vargingai gyvenančius ar skolose paskendusius cool.gif O nebendrauti dėl to kažkaip... Susitakėm su tuo, kad čia tiesiog toks žmonių stilius biggrin.gif
Camea
turiu ir as tokia viena drauge, kuri jau buvo n kartu sveciose ir nei karto neatnese sokolado, o as ja vaisinau pietumis ir vakarienem ir pan ax.gif pas save nekviecia paskutiniu metu, o kai bunam pas ja tai maximum padaro arbatos ar kavos ir viskas rolleyes.gif
arana81
na as savo gimines tarpe turiu nesvetingos seimininkes reputacija biggrin.gif bet pas mus giminaiciai linke neispeje buriais lankytis po 8-10 zmoniu (kiek i pora masinu telpa) smile.gif atvaziuoja is kito Lietuvos galo tai vieni, tai kiti... ax.gif mama visada tuos nekviestus svecius stengiasi 'priserti' is paskutiniuju - kepsniais, kotletais (buvo laikai, kai uz paskutinius pinigus)... o jie viska kaip skeriai suryja per pora valandu ir dingsta. Kad kazka lauktuviu atveztu kalbos nera ir taip jau daug metu. Mes i svecius nevaziuodavom paprastai, jei vaziuodavom tai i laidotuves ar panasia proga. Gimines isigudrino saldumynu nepirkt, nes mano tevai vis tiek visiems pakankamai atves biggrin.gif
Vienakart pataike, kad as namuose buvau, o mamos ne. Gavo kavos, arbatos ir saldainiu. Viskas. Prie manes nieko nesake. Bet kelis metus sita prisimine giminiu tarpe ir buvo labai supyke ax.gif
Vitulka
tokių pažįstamų neturiu. Užtat pati esu skupa. Svečiam kavos visad bus, su saldainiais/sausainiais sunkiai, nes neužsibūna rolleyes.gif
nesu linkus dalintis maistu, jei balius, tai dažniausiai sumestinis rolleyes.gif
o tos, kurios drauges vaišina pietumis, bet negauna tokios pat grąžos atgal, lai nesistebi. Negali visi būt vienodai svetingi rolleyes.gif o ir pačios kaltos, kad vaišina tokiom vaišėm, nu negi draugės eina į svečius dėl to, kad pavalgyt, o kad pačios pasiūlot, tai matyt neatsisako bigsmile.gif
Camea
beja ta mano drauge, kai pasiuliau pirma karta pietus, pasake, kad nenori, bet as buvau paruosus pietus tai nusprendziau visgi papietauti, taigi isidejau sau maisto, padariau mum arbatos, valgau sau, o ji paima is stalciuko sakute ir ima is mano lekstes, sako, mmm... taip skaniai valgai, as ir paragausiu, tai sakau, as tau galiu ideti i lekste, o ji ne, as tik paragausiu doh.gif niu man tai tokia mada feee, beja ji ta pati daro kavyneje, uzsako sau tik arbatos, o jei as pica, tai suvalgo puse mano picos taip ragaudama doh.gif ar kokteili ir pan

todel dabar stengiosi su ja i kavyne ne eiti, o jei ateina pas mane pietu ar vakarienes metu, tai visada jai irgi idedu, kad is lekstes nevagyliatu ...
Inevitable
Turiu toki giminaiti.. Buvo taip kad atsikrauste jis keletai menesiu pas mane - neduok dieve daugiau to patirt doh.gif O taupydavo jis labai ne vietoj. Pavyzdziui,maudydavosi karta savaiteje - sekmadieniais biggrin.gif Tai juokais pasakiau kad gali turkstis kasdien kiek tik telpa. Tai atsakymas buvo mazdaug toks kad 'aciu bet nereikia, dziaukites kad as jum pinigus taupau' lotuliukas.gif O as vis bandziau kaip nors netiesiogiai uzsiminti kad visgi maudykis tu zmogau,(o juk ir kvapas nuo dirbancio vyro doh.gif )senu yprociu jis netsisake - vis taupe.Juokingiausia tai kad uz komunalinius mokejau as lotuliukas.gif Veliau pasirode kad prausiasi, ir plaukus (!) plauna su ta pacia pigiausia duso zele g.gif Pinigu jis turejo,tik viska praleisdavo cigaretems,alui ir vaizdo filmu nuomai. lotuliukas.gif Maista irgi sugalvojo kaip taupyti - ogi valgydavo maniski. Pareinu namo - pastoviai gal puse produktu belike blink.gif Ok,greit pastebejau ir siulau pirktis per puse (nors as tiek ne nesuvalgyciau kiek jis),o as gaminsiu. Sutiko,viskas lyg gerai. Taigi kita diena jis parnese miltu,duonos ir surio. Spekit ka valge vakarienei? Graikiskas salotas ir zuvi is mano atsargu lotuliukas.gif
pinkrose
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 10 12, 16:28)
Mums net į galvą neateitų sutikti tuščiomis rankomis ax.gif Ir čia kalba eina ne apie vargingai gyvenančius ar skolose paskendusius cool.gif O nebendrauti dėl to kažkaip... Susitakėm su tuo, kad čia tiesiog toks žmonių stilius biggrin.gif
*

nustojom bendraut su tokiais draugais, ačiū, apvašinom, pagirdėm, kuo mes durnesni unsure.gif unsure.gif unsure.gif
QUOTE(Camea @ 2009 10 12, 18:50)
beja ta mano drauge, kai pasiuliau pirma karta pietus, pasake, kad nenori, bet as buvau paruosus pietus tai nusprendziau visgi papietauti, taigi isidejau sau maisto, padariau mum arbatos, valgau sau, o ji paima is stalciuko sakute ir ima is mano lekstes, sako, mmm... taip skaniai valgai, as ir paragausiu, tai sakau, as tau galiu ideti i lekste, o ji ne, as tik paragausiu  doh.gif  niu man tai tokia mada feee, beja ji ta pati daro kavyneje, uzsako sau tik arbatos, o jei as pica, tai suvalgo puse mano picos taip ragaudama  doh.gif ar kokteili ir pan

todel dabar stengiosi su ja i kavyne ne eiti, o jei ateina pas mane pietu ar vakarienes metu, tai visada jai irgi idedu, kad is lekstes nevagyliatu ...
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Vitulka
QUOTE(kastonele @ 2009 10 12, 22:05)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

kas čia juokingo? g.gif
man tai keista kaip žmonės leidža sau ant galvų lipt. Aš maistu nesidalinu, ne už ką neleisčiau iš mano lėkštės valgyt schmoll.gif
man atrodo geriau draugei pasakyt, kad taip nesielgtų, nei išvis atsisakyt pasisedėjimų g.gif
Malena
Pritariu Vitulkai,as irgi mandagiai pasakyciau.

Vaida`
Pasiskaičau atsiliepimus ir truputį juokas dėl kai ko suėmė. O suėmė dėl to, jog aš kavinėse irgi dažniausiai kavos/arbatos/vyno tik užsisakau, ir tikrai ne dėl to, kad taupau, o dėl to, kad man visur neskanu būna smile.gif Tai dabar spėju, ką kai kurios draugės mąsto apie mane, greičiausiai kad esu skūpa sau biggrin.gif Beje, iš kitų lėkščių niekad nieko net neragauju, nemėgstu kai su manim taip daro, todėl ir aš nedarau smile.gif

Šiaip esu labai vaišinga, svetinga. Pas mane alkani ir lašinuku, ir salotų susimeistrauja užsukę. O kava, arbata, saldainukai ir pan. - visada visiems.

Su ypatingai skūpiais žmonėmis kažkaip gal net ir neteko bendrauti, visi plius minus "normalūs" tuo atžvilgiu biggrin.gif
kutikutule
man tas valgymas iš ktio lėkštės priminė mano studijų metus ir vieną kambariokę, su kuria gyvenom bendrabutyje. Būdavo kai kas nors pietauja ar vakarieniauja, ta jau su šakute žiūrėk kesinasi "paragauti", arba geriausiai paima valgančiojo šakutę ir su ja ragauja. O kai juokais iš jos lėkštės taip bandydavom paragaut, tai siaubas koks piktumas būdavo biggrin.gif bet jos atveju čia gal ne skūpumas buvo, o šiaip toks blogas įprotis smile.gif
Violeta*
Oho, istorijos.. rolleyes.gif
Nei pati kur einu į svečius tuščiomis, nei kitus priimu..Paprastai saviems svečiams būna kava/arbata, kas nors iš saldumynų,sausainiai, pyragaičiai..Kai būna įkvėpimas pati prikepu kibinų ar pyragą..Jei nespėju - perku, negalėčiau priimt svečių tuščiomis, baisi gėda..Tai čia taip mažiau artimiems draugams ar į svečius užsukusiems bendradarbiams, pažįstamiems.

Giminėms - net minties nėr taupyt, įmanyčiau..stalą kelis kartus dengčiau, labai mėgstu svečius ir juos vaišint, ypač pačios darytais pietumis, desertais specialiai svečių progai. Visada svečias - šventė į namus, kitaip net neįsivaizduoju.

Jei jau pasitaikytų pataupantis..Mano reikalas jį priimt svetingai, ką jis galvos, jo reikalas.

Net ir studijų metais..serviruodavomės, gamindavom, vaišindavom..

Ir pas visus gimines taip..Nu žemaičiai esam mirksiukas.gif
Skinte
Aš labai nemėgstu skupų žmonių... Net ne skūpų, o daugiau naglų.. Turėjom mes tokią šeimyną įsitaisę į draugus (mes- aš ir brolis su šeimom).
1. Važiuojam pas mano brolį į kaimą, perkam alų, ir paėmiau besilaukiančiai brolienei ananasą. Tai ta skūpoji panelė sako - kam čia tas ananasas? Dalinsim ant visų? aš tai nemėgstu.. doh.gif Alų irgi išdalino iki cento šešiems, o kad kaime brolis su žmona šašlykus užraugę ir prie šašlykų viską paruošę, tai nereikia prisimint..
2. Einam pas juos į gimtadienį. Ant stalo padėtas atidarytas butelys martinio. Sako gersim kokteilius, nes dar šitą reikia išgert. O ką jūs atsinešėt? doh.gif Nugi dovanų sakau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Tai susinepatogino, nubėgo iki kiosko alaus bambalį parnešė.... doh.gif Aišku mūsų su gimtadieniais nesveikino biggrin.gif
Ir dar daug panašių atsitikimų.. Dabar nebebendraujam. Kažkaip nesmagu kiekvieną kartą kokią nesąmonę pamačius.. ax.gif
shopingas
Na tokiu naglai skupu draugu nebelike - atsisijojo kazkaip..... ax.gif Bet buve visko biggrin.gif Aisku netaikau to, kai tikrai zinai, kad zmogui nera lengva su pinigeliais ar butent takart pamirso pinigine ir pan - tada negaila ir paskolint, pavaisint, kazkuo daugiau prie baliaus prisidet ir pan.... Su paciais artimiausiais draugais, tai be problemu vieni pas kitus kavas/arbatas galim pasidaryt, pasiprasyt valgyt, jei isalke bunam, kavinese pasiragaujam kas ka uzsisake (ypac jei nauji patiekalai), kokteiliukus su panelem issiragaujam... Bet zinoma ne iki tokio lygio, kad is svetimos lekstes pavalgai lotuliukas.gif

Oooo ir tokius vaisingus nekvietus svecius prisiminiau - va cia tai topu topas buvo biggrin.gif Dabar juokinga prisimint, o tada pikta buvo.... Atvaziuoja nekvietu sveciu is kito LT galo (svarbiausia tai zmones, su kuriais minimaliu minimaliausiai bendravom - kaip devintas vanduo nuo kisieliaus musu seimynos draugai jie) ir atvaziuoja netusciomis (saldumynai, mesos, darzoves ir pan.) - aisku gal ir nieko butu, bet pasirodo cia susiruose kelioms dienoms pas mus jie likt ir dar savo gimtadieni vietoj atsvest ir aisku pries tai ne skambine, ne ispeje ir aplamai net nepaklause ar galima butu blink.gif Kad jau atvaziavo, tai atvaziavo, bet atvaziave dar pareiske, kad turim juos nuvezt i kapines (o ju giminaiciu kapines uz musu miesto buvo) - tetis mano gerietis, tai nuveze juos. Ai, dar nepaminejau, kad cia viskas vyko ankstyva ryta - as dar saldu sapna sapnavau, tai aisku nesikeliau, tik girdejau kad apacioje sveciu yra ir kai jau isvaziavo visi. Nu as sau atsikeliau, pasidariau valgyt - tada dar nezinojau apie sveciu ketinimus, tai visi tie ju krepsiai man itartinai atrode (bet ka gali zinot, gal zmones i turgu atvaziavo, po to apsipirke pas mus uzsuko - juo labiau jie is kaimo buvo, tai visai normalu tokie apsipirkimai (isskyrus tai, kad kitoj LT pusej vyko)). Bet perdaug nieko nemasciau... Zodziu grizta is kapiniu visi ir toji pagrindine moteriske garsiai pareiskia, kad va, atveziau tiek maisto, o seimininke (t.y. as) dar nieko neparuosus jiems ir kaip jos sunus tokios gedos nepadarytu (ji palengvinimui buvo pvz privirus darzoviu baltai misrainei ir pan) lotuliukas.gif O tai, kad i svetimus krepsius man listi kazkaip nemalonu, o ir svetima maista juk nepulsiu ruost nezinodama kas kaip (gal jie pvz ruosiasi kazkur kitur ji veztis). ax.gif Tai aisku ta poniute pati pradejo gamint, as padejau is mandagumo, bet teko klausytis koks jos sunus saunuolis (juokingiausia, kad jis vedes, o man ji prikisinejo, kad labai tiktu man - nors ir tokia bloga seimininke as, bet gal cia slaptas budas atvest mane i doros kelia biggrin.gif ), kaip jai padetu ir kaip jau butu viska seniai paruoses ir tt.... Negana to, visa laika namuose prabuvo su batais - nors as laabai demonstratyviai is lauko atejus nusioviau savo batus (naiviai tikejausi, kad susipras). Gerbdama tevu namus laikiausi ir nieko nesakiau, bet vakare jau persipilde viskas, tai pasiuliau pavezeti juos iki stoties, jei jau nusibodo sveciuotis ir papasakojau apie etiketa truputi (nuo to, kad reiketu ispet zmones apie atvykima, nes jie gali savu planu turet, apie vaiksciojima kambaryje su batais ir pan)... blush2.gif Gal ir perdaug ziauriai as ten pasielgiau, bet daugiau tokiu staigmenu nesulaukem..... Tada gal kiek pergyvenau kaip mano seimyna reaguos i toki mano elgesi (aisku buvo is ju puses pykcio, nepasitenkinimo, nes ka gi zmones pasakys), tai va del to kiek gailejausi savo poelgio. Bet po visu tu metu dabar tik juokas ima ir visai dziaugiuosiu del to, kad taip padariau - visgi nebuvo cia musu artimi draugai, net tokie, su kuriais labai bendautume, o taip naglai list i svetimus namus ir dar blogai kalbet apie seimininkus, turetu but geda....
Moonstruck
QUOTE(shopingas @ 2009 10 15, 22:02)
Oooo ir tokius vaisingus nekvietus svecius prisiminiau - va cia tai topu topas buvo  biggrin.gif Dabar juokinga prisimint, o tada pikta buvo....
*

Apsaugok Dieve nuo tokiu sveciu. Prisiminiau ir as viena atsitikima, nors ir nelabai susijusi su taupumu, greiciau su nemandagumu ir izulumu. Buvo mano mamos jubiliejus, svente vyko namuose. As buvau seimininke/vireja/padaveja, nes taip sutarem su mama. Taigi, sveciai susedo prie stalo, pradejo vaisintis uzkandziais, gerimais. Staiga mane pasikviete tokia "ziauri" giminaite, kurios negaliu pakest, ir pareiske: "Atnesk man torto ir padaryk kavos". As net zagtelejau - zmones ka tik susirinko, uzkandziauja, o cia... Be to, tortu juk vaisintis kviecia pats jubiliatas. Apsimeciau, kad nesupratau, ko ji nuejau cirskint kepsniu biggrin.gif Tada ji per visa kambari skardziu ir slyksciu varnos barsu suriko mano mamai, kad as "glusa", nes neatnesu jai kavos ir torto. Norejau jai snuki ismalt, bet kadangi esu isaukleta gerbti vyresnius, kad ir kokie kvesos jie bebutu, teko jai nest ta torto gabala ir kava gun_rifle.gif
doremi
QUOTE(Moonstruck @ 2009 10 20, 19:11)
. Norejau jai snuki ismalt, bet kadangi esu isaukleta gerbti vyresnius, kad ir kokie kvesos jie bebutu, teko jai nest ta torto gabala ir kava  gun_rifle.gif
*

Reikėjo ją po torto ir kavos grūsti lauk, "balius baigtas, vištos namo". Nekenčiu naglų "bobų" iškarto liežuvis atsiriša. aggressive.gif
Ledum
Kažkaip nesureikšminu skūpumo. Net pagalvojau, kad gal su vienais žmonėm esu skūpa, o su kitais ne. Priklauso nuo žmogaus.
Tik labai juokingai atrodo dabar pabrangus cigaretėms viena pažįstama vaišinasi ir vaišinasi. lotuliukas.gif O jei aš jos paprašau duoda, bet parodo tokį rūgštų veidelį. Paskui jau ir prašyt nebesinori. lotuliukas.gif Tai aš ją susitikus niekad nebeturiu cigarečių. Jau net galvojau nešiotis seną pakelį su viena cigarete, matai, paskutinė. lotuliukas.gif Juo labiau ji man net ne draugė, tik šiaip pažįstama. rolleyes.gif
Brėkšta
mano buve kolegos vyras su žmona skūpydlos, abu nagų nagai, darbe po vakarėlių jie likdavo paskutiniai ir susikraudavo visus maisto likučius ir nešdavosi namo taip pat ir gėrimus doh.gif iš pradžių manėm, kad valytoja patvarko, bet paaiškėjo, kad ne kai viena motera pamiršo telefoną ir gryžo pasiimt, rado juos iš stikliukų brendį į butelį pilstant, užkandžiai jau buvo sukrauti ir supakuoti į stilainiukus ir ttt.

Abu gerai uždirbdavo, tikrai neskurdo, pietų atsinešdavo ji du sumuštinius suteptus su sviestu ir užbarstytus cukrumi, bet kitų pietumis mielai vaišindavosi....

Na viskas būtų kaip ir juokinga, bet vieną dieną šventėm kolegos vestuves, jis mum visą balių ištaisė ir to maisto krūvos liko, kitą dieną na galvojam prie rytinės kavos po torto gabaliuką nes tikrai netikėjom, kad viską nušlauos, atidarom šaldytuvą, o ten tuščia blink.gif nei užkandžių, nei pyrago, o iš vakaro vos į šaldytuvą tilpo, kad jie dar indus suplautų po tokių reidų dar nieko būtų, o tai lėkštės tuščios šaldytuve sumestos doh.gif ir tada vyriokai sugalvojo, kad reikia po darbo atšvest dar kartą tipo jaunikis stato, toliau jau pasakoja jie, pasėdėjo kavinėje, parduotuvėje nusipirko alkocholio dar ir pradėjo galvot pas ką eit į namus, na ir aišku pas skūpūjį kolegą visi suvirto, paprašė užkandos, davė.....batono su cukrumi, tai vienas atsistojo, sako ne gi nerasiu ko valgomo pas jus ir nuėjo į šaldytuvą ir atnešė visą maistą, kurį jie buvo susirinkę, sakė vyrai šonai braškėjo, bet viską surijo, vienas dar sumuštinių su lašiša į kišenę įsidėjo žmonai lauktuvių......... viskas vyko penktadienį
Pirmadienį skrudžų šeimynėlė stovėjo prie direktoriaus kabineto su raštišku prašymu atlygint nuostolius, kuriuos patyrė per jo darbuotojus penktadienį lotuliukas.gif

Žodžiu būtų juokinga, jei nebūtų graudu lotuliukas.gif

klumpele
Cia jau nesveikai blink.gif
arana81
QUOTE(Brėkšta @ 2009 10 30, 10:49)
Pirmadienį skrudžų šeimynėlė stovėjo prie direktoriaus kabineto su raštišku prašymu atlygint nuostolius, kuriuos patyrė per jo darbuotojus penktadienį  lotuliukas.gif
Žodžiu būtų juokinga, jei nebūtų graudu  lotuliukas.gif
*

neteko su tokiais zmonem susidurti, bet sprendima kolegos surado liuks thumbup.gif lotuliukas.gif
@mamyčiukas@
QUOTE(Brėkšta @ 2009 10 30, 11:49)

Pirmadienį skrudžų šeimynėlė stovėjo prie direktoriaus kabineto su raštišku prašymu atlygint nuostolius, kuriuos patyrė per jo darbuotojus penktadienį  lotuliukas.gif

Žodžiu būtų juokinga, jei nebūtų graudu  lotuliukas.gif
*

cia tai siaubinga blink.gif is kur tokie zmones atsiranda g.gif jie neturi gedos jausmo schmoll.gif
Brėkšta
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2009 10 30, 14:43)
cia tai siaubinga blink.gif is kur tokie zmones atsiranda g.gif jie neturi gedos jausmo schmoll.gif
*

aš nutylėjau mažytę aplinkybę jaunikis buvo direktoriaus sūnus hihihi.gif

Kai mes visi kikendami pradėjom tos moters klaust kaip jie čia tokį skundą ir sumastė ir iš vis iš kur tiek moralinės drąsos, atsakymas buvo paprastas, jaunikis buvo organizatorius, jis direktoriaus sūnus, tai tegul dabar atsako už savo poelgius, jei pats nesugeba, tai tegul tėvas pasirūpina....... vat taip va bigsmile.gif
pinkrose
QUOTE(Brėkšta @ 2009 10 31, 10:24)
aš nutylėjau mažytę aplinkybę jaunikis buvo direktoriaus sūnus  hihihi.gif

Kai mes visi kikendami pradėjom tos moters klaust kaip jie čia tokį skundą ir sumastė ir iš vis iš kur tiek moralinės drąsos, atsakymas buvo paprastas, jaunikis buvo organizatorius, jis direktoriaus sūnus, tai tegul dabar atsako už savo poelgius, jei pats nesugeba, tai tegul tėvas pasirūpina....... vat taip va  bigsmile.gif
*

o kaip direktorius reagavo? ką jis sakė? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Interdiz
Brėkšta, istorija pritrenkianti lotuliukas.gif doh.gif
Brėkšta
QUOTE(kastonele @ 2009 10 31, 11:32)
o kaip direktorius reagavo? ką jis sakė?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

Na direktorius pas mus linksmos dūšios žmogus buvo, kitaip tokios faunos į savo komandą nebūtų surinkes, sakė akivaizdu, kad auklėdamas sūnų palikau spragų, būtinai pažadėjo pasikalbėt su jo žmona, nes ši dabar didesnė viršininkė ant jo ir pažadėjo nubaust lotuliukas.gif

Na žmonės liko patenkinti lotuliukas.gif
mamuke68
Pažįstu daug taupiųjų kurmių, kurie taupo ir taupo, o vistiek tam pačiam ššššššššš minkosi visas gyvenimėlis. Gaila man tokių vargšų kurmių.... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
pinkrose
silra šita geriausia 4u.gif
SilRa
QUOTE(kastonele @ 2009 12 11, 11:51)
silra šita geriausia 4u.gif
*

čia konkrečiai siūloma kalbėti apie šykštuolius ir perdėtai taupius - taigi ne schmoll.gif mes ne tokios schmoll.gif
pinkrose
QUOTE(SilRa @ 2009 12 11, 11:56)
čia konkrečiai siūloma kalbėti apie šykštuolius ir perdėtai taupius - taigi ne  schmoll.gif mes ne tokios schmoll.gif
*

nu jo, ypač aš blush2.gif blush2.gif
sugebėjau per 2d išleist 300lt neaišku kur doh.gif ant šūdukų blush2.gif
SilRa
QUOTE(kastonele @ 2009 12 11, 12:05)
nu jo, ypač aš blush2.gif  blush2.gif
sugebėjau per 2d išleist 300lt neaišku kur doh.gif  ant šūdukų blush2.gif
*

blink.gif mano išlaidos per dvi dienas - apie 200lt,bet už 140lt pirkau dovanas 4 vaikams, kitais sumokėjau už vaiko būrelius ir daviau kolegės sūnaus laidotuvių gėlėms unsure.gif
pinkrose
QUOTE(SilRa @ 2009 12 11, 12:08)
blink.gif mano išlaidos per dvi dienas - apie 200lt,bet už 140lt pirkau dovanas 4 vaikams, kitais sumokėjau už vaiko būrelius ir daviau kolegės sūnaus laidotuvių gėlėms unsure.gif
*

nesistebėk, varau į polikliniką, grįžus papasakosiu 4u.gif
Skambanti tyla
QUOTE(SilRa @ 2009 12 11, 12:56)
čia konkrečiai siūloma kalbėti apie šykštuolius ir perdėtai taupius - taigi ne  schmoll.gif mes ne tokios schmoll.gif
*

SilRa tikrai ne tokia, ji šaunuolė/taupuolė/fainuolė.
Ir dar mums papasakoja kaip tai daryti 4u.gif

QUOTE(kastonele @ 2009 12 11, 13:05)
nu jo, ypač aš blush2.gif  blush2.gif
sugebėjau per 2d išleist 300lt neaišku kur doh.gif  ant šūdukų blush2.gif
*

O tai , šitą, čia jau nereik girtis.
P.S. Na reiškia yra iš ko , ir nereik tada verkšlent. Ot. smile.gif
SilRa
QUOTE(Skambanti tyla @ 2009 12 11, 21:26)
1.SilRa tikrai ne tokia, ji šaunuolė/taupuolė/fainuolė.
Ir dar mums papasakoja kaip tai daryti  4u.gif

2.P.S. Na reiškia yra iš ko , ir nereik tada verkšlent. Ot. smile.gif
*

1. blink.gif prisiprašiau pagyrimų doh.gif visos čia mes tokios šaunuolės 4u.gif pačios kapstomės, iš kitų mokomės ir kitas mokome mirksiukas.gif

2. drinks_cheers.gif jei tikrai nebūtų iš ko - neišlaidautum biggrin.gif
aš dažnai pagalvoju,kad galėjau anksčiau pradėti taupyti, dar kai abu dirbom ir uždirbom, kai laisvų pinigėlių šiek tiek likdavo, bet... yra kaip yra - tada šiek tiek paišlaidavom, o dabar šiek tiek teks pataupyti ax.gif
amukas
Na mane kai kas ir galetu pavadinti kurmiu... kartais buna, kad drauges be ispejimo uzbega, o namie nu nera kuo pavaisinti, nebegsi gi tada i parduotuve, tai ir gauna arbatos.. namie niekada nelaikau jokiu saldumynu, bulku nemegstu, o pro sokolada ramiai praeit negaliu, tai jei guli tik nervus gadina...
O siaip taupyti manau net gerai, kai prasidejo kryze, pamastai kiek pinigu vejais paleidai, kai tuo tarpu galejai daug prasmingiau isleist. Tai dabar visokiu nesamoniu kur dulkes kauptu nebeperku, kavinems pinigu visuomet gaila buvo...
Sophi
QUOTE(SilRa @ 2009 12 12, 09:05)
aš dažnai pagalvoju,kad galėjau anksčiau pradėti taupyti, dar kai abu dirbom ir uždirbom, kai laisvų pinigėlių šiek tiek likdavo, bet... yra kaip yra - tada šiek tiek paišlaidavom, o dabar šiek tiek teks pataupyti ax.gif

drinks_cheers.gif Kad dievas būtų davęs anksčiau dabartinį protą, rezervas šiandien būtų geroookai didesnis blush2.gif
SilRa
QUOTE(Sophi @ 2009 12 12, 14:31)
drinks_cheers.gif Kad dievas būtų davęs anksčiau dabartinį protą, rezervas šiandien būtų geroookai didesnis blush2.gif
*

tai va kad... ir kur tas protas būna,kai jo labiausiai reikia mastau.gif

biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.