Sveikutės. Labai daug panašių temučių galima rasti, tačiau beveik visose jau yra susiformavusios " bendruomenės", kurios jau toli toli pažengusios nuo mūsų, t.y. tik pradedančių Tad kviečiu visus jungtis prie plepaliukų temos, kurios bendras tikslas įsikurti savo svajonių name Dabar kas be ko labai netinkamas metas , gi krizė Lietuvoje ir visur kitur. Bet kaip rodo paskutinių dienų vaizdai Akropoliuose, Senukuose ir pan vietose, tai net nepanašu , jog krizė Taigi, krizės įtakoje stoja pradėtos statybos arba net neprasideda planuotos. O jau ir vykstančios gerokai sulėtėja Tad belieka palinkėti visiems, kad kuo greičiau visa tai rutuliotūsi ir su kasdiena vis artėtų finišo tiesioji
geguzio ziedai
2008 12 07, 13:27
QUOTE(Tiotka @ 2008 12 07, 15:19) Sveikutės. Labai daug panašių temučių galima rasti, tačiau beveik visose jau yra susiformavusios " bendruomenės", kurios jau toli toli pažengusios nuo mūsų, t.y. tik pradedančių Tad kviečiu visus jungtis prie plepaliukų temos, kurios bendras tikslas įsikurti savo svajonių name Dabar kas be ko labai netinkamas metas , gi krizė Lietuvoje ir visur kitur. Bet kaip rodo paskutinių dienų vaizdai Akropoliuose, Senukuose ir pan vietose, tai net nepanašu , jog krizė Taigi, krizės įtakoje stoja pradėtos statybos arba net neprasideda planuotos. O jau ir vykstančios gerokai sulėtėja Tad belieka palinkėti visiems, kad kuo greičiau visa tai rutuliotūsi ir su kasdiena vis artėtų finišo tiesioji  kaip bus taip, pradedam
Sveikutes, Jei gerai supratau, cia renkasi,kas dar planuoja namus, kas jau stato, o gal kas jau ir isirengineja ? Papildyta:Mes baiginejam antra auksta, prasideda dar tik visi malonumai
o kur cia yra ? graziai atrodo
o kokio dydzio namuka planuojat statyti ? dvieju aukstu ? Mes statomes Vilniuj, Zujunuose. Namas dvieju aukstu 300kv  kai isliejo pamatus, tai issigandau,kad per puse nama sumazino, atrode jau toks maziukas, o kai uzdejo blokus, ar kaip jie vadinasi, pirmo auksto lubos  tai visai nemazas atrodo
Musu namukas vakar atrode taip  kolkas niurus, tamsus, bet tikiuosi kada nors bus svajoniu namas 
Niu kiek darbelio pas jus jau padaryta  ir tikrai toks nemažas  kaip suprantu dvigubas garažas atskirais įvažiavimais ????
Taip, garazas su dviem atskirais ivaziavimais  vyro noras buvo, tureti dideli garaza  jis pas mus 53kv, mano vyrui, turbut tik garazo ir uztektu, jis ten mielai gyventu  tai sakiau, kai negeras bus, i garaza issiusiu  vietos pakankamai
Bet tai ne bausmė jam, jei jau tas garažas toks mielas jam  kokia pleriminari darbų baigimo data ??? Mums architektė irgi rekomedavo du atskirus įvažiavimus,o ne vieną bendrą štai tokį projektėlį rinkomės pradžiai kaip pavyzdį, dabar be abejonės jis gerokai kitoks 
Labai grazus projektas, musu namas tai nebus grazus is isores, nes paprasta deze, jokio issikisimo, jokio balkono, kazkaip galejom ir geriau pagalvoti, bet kazkoks pagrazinimas, labai i kaina atsiremia  Klausiau statybininku, kada realu isikelti, tai sake sioms kaledoms nespes  o kitoms realu, tai manau priklausys nuo finansu, nuo meistru, as tikiuosi kitas sventes sutiksim jau name, tikriausiai be baldu, be lovu, bet savuose namuose
Atrodys namas taip, tik apdaila kitokia bus 
Yra vienas didelis išsikišimas, tad nesakyk ,kad be jokių  o šiaip tai tikrai didelis Beja, kelių asmenų šeima ?
Kolkas 4iese  pirmi du vaikai dvynukai berniukai, tai dabar reikia mergaiciu dvynukiu
Oj, kaip faina. Nors 100 proc esu tikra,kad mums neįmanomi dvynukai, bet ištiesų labai labai norėčiau
Ai, buna gyvenime visokiu netiketumu, gal pavyks ir jums su dvynukais, nors yra ka veikti su jais
niu o kur dar dalyvių
kreizzy
2008 12 07, 16:23
QUOTE(Tiotka @ 2008 12 07, 16:59) niu o kur dar dalyvių  Junguosi ir as i jusu bureli,  nusipirkom sklypa vasaros pabaigoje Siauliuose,dabar daromas projektas,pavasari zadam daryti pamatus
Kritulka
2008 12 07, 16:24
O mes nei sklypo turim, nei projekto bet yra galimybiu visokiu vat ir svajojam Jei jau cia naujokes, tai idomu bus pasekti kaip cia viskas vystysis Na, o jei paatviraut apie galimybes, tai tevelis mano murininkas. Jau tiesiog isivaizduoju, koks man tas namas brangus butu (cia ne materialiaja prasme  ). MB irgi vakarais nuo pat pazinties pradzios po ivairius projektu puslapius narso, vis rodo - o kaip tas? o kaip sitas? Be to dabar turim viena labai artima skydiniu namu gamybos firma, gal cia dideles nuolaidas gautume. Zodziu reik tik pradet nuo kazko... Bet ta krize tai siek tiek atbbaido. Tai ir laukiam dabar. Ziurim kas bus
Na, krizė tai blogai iš tos pusės, kad pinigėlių nėra kai kuriems iš kur paimti. bet iš kitos pusės, pinga paslaugos, pinga medžiagos ir t.t.
Marija1
2008 12 07, 18:29
Sveiki visi ,priimkit ir mus  ,pernai pirkom sklypa, dabar vakarais vis projektuojam savo svajoniu nama, pasidarem mums idealu projekta,bet as pradejau niurzgeti, kad darom mazesni,kad sildymas pigiau kainuotu, braizom,perbraizom ir vis galvojam
Bus idomu stebeti kaip pas ka darbai vyksta, kaip namukai auga
Prašom prašom į būrį Tai klausimėlis : koks artimiausias žingsnelis numatytas šioje srityje ? Mes pvz būtent dabar laukiame preliminaraus projekto iš architektės, tada jau žiūrėsim ir davedinėsime jį iki galo  ir beliks sulaukti leidimo  tikimės projektėlį pasidaryti iki šių metų galo
QUOTE(Tiotka @ 2008 12 07, 20:52) Prašom prašom į būrį Tai klausimėlis : koks artimiausias žingsnelis numatytas šioje srityje ? Mes pvz būtent dabar laukiame preliminaraus projekto iš architektės, tada jau žiūrėsim ir davedinėsime jį iki galo  ir beliks sulaukti leidimo  tikimės projektėlį pasidaryti iki šių metų galo  na mes tai jau pamatukus savo jegelemis isliejome siais metais ir pailikome laukti kitu metu. gal dar sulini issikasim, bet cia ziuresim
kinziulis
2008 12 07, 21:33
sveiki, jungiuosi ir as i jusu buri, nors esu atidariusi ir savo tema "Telsiu apskrities" statybininkai.  ale negausiai ten bendraujame, tai spesiu ir pas jus apsireiksti. zemes turime, ir nemazai. projekta jau kaip ir pasidareme. ta prasme sutareme del isplanavimo, o jau dabar liko visos konstrukcines dalys architektui. pavasari planuojame pradeti savo satybas
Nasty Fairy
2008 12 07, 21:40
Merginos, o kodel nenorejot prie sios temos jungtis? Aisku cia daugelis jau gerokai pazengusios, bet mielai priema ir bendrauja su naujokais statybose  As ir pati esu prie pradedanciuju, tik si rudieni baigem daryti pamata  O kadangi viska darom ir tikiuosi darisim savo rankytem, tai tikiu, kad statybos dar ilgai uzsites, tai as pastoviai busu prie pradedanciuju Ateikyt i statybu tema, juk ir patarimu galime susilaukti ir siaip smagu pasiskaityti kam kaip sekasi, kas laukia ateity ir musu  Neteiesa, kad yra susiskirsciusios bendruomes, tikrai su visom siltai bendraujama ir kaip tik labai smagu, kad musu susirenka vis daugiau ir daugiau
Papildyta:Drąsiai galima koperuotis ir ten  arba galime išvis išsikraustyti į ten ir neteršti eterio SM
Marija1
2008 12 07, 23:38
Aš tai labai norėčiau čia pasilikti  ,forume rašau nedaug,nors skaitau kasdieną,taigi pamačius šią temą labai apsidžiaugiau ir parašiau,bet jeigu Jūs išeinate,tai tiek to,vėl tik skaitysiu.Galvojau būsim pradedantys vienoje vietoje,ten kur siūlo mums pereiti,jau pažengę darbuose, bent jau daugelis.
QUOTE(Marija1 @ 2008 12 07, 23:38) Aš tai labai norėčiau čia pasilikti  ,forume rašau nedaug,nors skaitau kasdieną,taigi pamačius šią temą labai apsidžiaugiau ir parašiau,bet jeigu Jūs išeinate,tai tiek to,vėl tik skaitysiu.Galvojau būsim pradedantys vienoje vietoje,ten kur siūlo mums pereiti,jau pažengę darbuose, bent jau daugelis. bet statybu tempai labai skirtingi... todel cia bus tiesiog "statome namus 2" tema. jau dabar vieni dar tik su svajonem, kiti jau su 2 aukstu...
kinziulis
2008 12 08, 15:52
labas visoms, na viena tema ra daugiau ar maziau, manau neturi reiksmes. dabar su konkreciu klausimu: reikia pagalbos. pakeitem zidinio vieta. nebestatysim prie laukines sienos, bus vidury. architekte pasiule, prie jo prijungti ir TV sienel. nuotraukoj graziai nupaisiau raudonai ten kur juoda juoda ten bus mano foteliai nu nemoku as graziai paisyti klausimukas: ar kazin gerai taip atrodys. biski kaip ir patalpos atsiskirtu, ieinant i nama tos sofos kazkaip is kart nekris i akis. kaip jus manot? http://public.fotki.com/nojausfoto/projektas/pb270966p.htmlir dar ka pasiule man architekte, kad jei darysim ta TV sienele su zidiniu tai is antro auksto ant jos pratampyti balkius. kadangi toje vietoje baisinis aukstis pas mane gausis, tai taip issiprestu apsvietimo klausimas. labai graziai iliustravau taip pat prasau issakykit savo nuomone http://public.fotki.com/nojausfoto/projekt...b270967-vi.html
Be abejo galime plepėti ir čia  gi čia prasideda svajonės Kinziuli, manau viskasp riklauso nuo to koks bus pats židinys
kinziulis
2008 12 08, 17:08
zidinukas, tai pats paprasciausias, kapsulinis, nedidelis toks. man svarbu kaip tie balkiai, ka?
Na, patarimų gavai jau kiotje temelėje  apsčiai  ir visai gerų  bet kaip bebūtų, tai bus judviejų su brangiuoju sprendimas
liliux4
2008 12 09, 16:55
labukas, jungiuosi prie jusu mes laukiam detaliuju patvirtinimo ir po truputi projektuojam savo namelius. QUOTE(zojux @ 2008 12 07, 21:58) na mes tai jau pamatukus savo jegelemis isliejome siais metais ir pailikome laukti kitu metu. gal dar sulini issikasim, bet cia ziuresim smagu Jums.  Mes irgi planuojam savo jegom pamatus pasideti ir siaip daug patys planuojam daryt. Nes pinigu ne prudai, o dabar dar ir buta parduot bus problemu QUOTE(Tiotka @ 2008 12 08, 17:41) Be abejo galime plepėti ir čia  gi čia prasideda svajonės butent, cia prasideda svajones. Net nerealu atrodo, kai kiti jau baldus ir svietuvus deda. tikekimes ir mes neuzilgo aksesuarus namui rinksimes
liliux4
2008 12 09, 17:19
http://photos.ivillage.com/home/inspirationsgallery/Cia nuorodele imetu, yra isplanavimu tokiu klasikiniu.
kinziulis
2008 12 09, 19:03
sveika prisijungus ot aciu uz nuoroda. nebuvau aptikusi jos. o jau atrode skersai isilgai interneta islandziojau
Sveikos noriu ir as i jusu buri. Musu stadija: baigiamas derinti namo planas pas architekta. Papildyta:QUOTE(Tiotka @ 2008 12 07, 16:25) Bet tai ne bausmė jam, jei jau tas garažas toks mielas jam  kokia pleriminari darbų baigimo data ??? Mums architektė irgi rekomedavo du atskirus įvažiavimus,o ne vieną bendrą štai tokį projektėlį rinkomės pradžiai kaip pavyzdį, dabar be abejonės jis gerokai kitoks   man sis namas graziu graziausias  Kai ji pamaciau kataloge buvo jau per velu, jau turejom savo planeli pasibraize pas architekta.
As tai kazkaip dar neisivaizduoju tos dienos, kai jau kelsimes i namuka, kazkaip man taip dar viskas nerealu ir tolima  bet vistiek laukiu
kinziulis
2008 12 09, 19:55
ka jus zinotumet kiek as gadinu nervus savajai architeketei  jau net nebesuskaiciuoju kiek kartu keitem viska kardinaliai. pradejom nuo 1 auksto, paskui pusantrinis, paskui vel vieno. dabar jau 2. o planai planeliai  nu dabar jau galutinai siandien nusprendem. ikelciau parodyti, bet atsiuncia man adobe reader formate ir niekaip neina ikelti jo. gal kai atsispaudinsiu, nufotkinsiu ir idesiu.
QUOTE(kinziulis @ 2008 12 09, 20:55) ikelciau parodyti, bet atsiuncia man adobe reader formate ir niekaip neina ikelti jo. gal kai atsispaudinsiu, nufotkinsiu ir idesiu. print screen galima padaryti (paieškok klaviatūroje tokio mygtuko, ir jį paspausk) . Tada atidaryk Paint , ir įkopijuok ten (Edit-> Paste)
QUOTE(kinziulis @ 2008 12 09, 21:55) ka jus zinotumet kiek as gadinu nervus savajai architeketei  jau net nebesuskaiciuoju kiek kartu keitem viska kardinaliai. pradejom nuo 1 auksto, paskui pusantrinis, paskui vel vieno. dabar jau 2. o planai planeliai  nu dabar jau galutinai siandien nusprendem. ikelciau parodyti, bet atsiuncia man adobe reader formate ir niekaip neina ikelti jo. gal kai atsispaudinsiu, nufotkinsiu ir idesiu. as del projekto i naktim pradejau nemiegot. Ryte pabudus porinu vyrui, kad davai darom taip ar anaip. Nors galima sakyt, kad baigem su projektu, bet dar architekte perspejui lai neskuba originala daryt-neaisku, kiap dar gali susisviest
QUOTE(sania @ 2008 12 09, 21:15) Sveikos noriu ir as i jusu buri. Musu stadija: baigiamas derinti namo planas pas architekta. Papildyta:man sis namas graziu graziausias  Kai ji pamaciau kataloge buvo jau per velu, jau turejom savo planeli pasibraize pas architekta.  Labas, tikiuosi ir as galiu prisijungti  musu stadija - nusipirkom sklypa  vieta -siauliai O gal galit pasakyti, is kokia cia arcitektu imone si projektuka namo ideta suprojektavo?kaip patiko man jis  as internete yra kur nors jo planelis idetas  Kalbu apie projektuka kuri idejo Tiotka
QUOTE(Rendi @ 2008 12 09, 22:22) Labas, tikiuosi ir as galiu prisijungti  musu stadija - nusipirkom sklypa  vieta -siauliai O gal galit pasakyti, is kokia cia arcitektu imone si projektuka namo ideta suprojektavo?kaip patiko man jis  as internete yra kur nors jo planelis idetas  Kalbu apie projektuka kuri idejo Tiotka  http://www.pabaltijonamai.lt/namu-projektai-2.phpcia rasi si namuka, jo pavadinimas Glebas.
kinziulis
2008 12 09, 20:55
oho kaip gausiai mes cia. tikiuosi bendrausime ir patarinesime gausiai. kartai taip jau buna kad ilgokai reikia laukti atsakymo i savo klausimus  bet yra labai labai suaniu mamu kurios nepatingi ir atsako i gal kiek kvailokus klausimus. nu idejau savo planeli, bet baisiai prasta kokyybe gavosi, jei ko neiskaitysit klauskite. komentuokite drasiai, tikiuosi labai neispeiksit nes vel teks perdaryt pirmas aukstas http://public.fotki.com/nojausfoto/projektas/untitled2.html valgomas stalas ne ten bus, jisai kaip tik bus po antro auksto balkoneliu. dabar ten papiestas tv. o tv bus ten kur sofkos sustatytos, o jas suksime kitu kampu na ir 2 a. http://public.fotki.com/nojausfoto/projektas/untitled3.htmlPapildyta:uzmirsau padekot axa  nezinau ar taip darau tiksliai, bet kazka prispaudziau
Labas vakarėlis. projektėlio nuorodą jau įdėjo  ištiesų mes nemažai keičiame jame, tačiau esmę visgi norime išaugoti, t.y fasado architektę rinkomės iš pažįstamų rekomendacijų  prieš priimant mūsų darbuką, ji nuvažaivo su mumis ,apžiūrėjo sklypą, kvartalo visumą ir pan
QUOTE(kinziulis @ 2008 12 09, 22:55) oho kaip gausiai mes cia. tikiuosi bendrausime ir patarinesime gausiai. kartai taip jau buna kad ilgokai reikia laukti atsakymo i savo klausimus  bet yra labai labai suaniu mamu kurios nepatingi ir atsako i gal kiek kvailokus klausimus. nu idejau savo planeli, bet baisiai prasta kokyybe gavosi, jei ko neiskaitysit klauskite. komentuokite drasiai, tikiuosi labai neispeiksit nes vel teks perdaryt pirmas aukstas http://public.fotki.com/nojausfoto/projektas/untitled2.html valgomas stalas ne ten bus, jisai kaip tik bus po antro auksto balkoneliu. dabar ten papiestas tv. o tv bus ten kur sofkos sustatytos, o jas suksime kitu kampu na ir 2 a. http://public.fotki.com/nojausfoto/projektas/untitled3.htmlPapildyta:uzmirsau padekot axa  nezinau ar taip darau tiksliai, bet kazka prispaudziau  na pirmo auksto isplanavimas kazkas panasaus ir pas mane gavosi. Tik laiptai kitoje vietoje. O kiek supratau svetaine yra atvira t.y. jos erdve tesiasi iki antro auksto(na nemoku kitaip issireiksti). Siaip tai as tokiam variantu neprijauciu, bet cia jau kekvieno skonis ir noras  Gaila, kad nesimato kur bus langai. Papildyta:QUOTE(Tiotka @ 2008 12 09, 22:57) Labas vakarėlis. projektėlio nuorodą jau įdėjo  ištiesų mes nemažai keičiame jame, tačiau esmę visgi norime išaugoti, t.y fasado architektę rinkomės iš pažįstamų rekomendacijų  prieš priimant mūsų darbuką, ji nuvažaivo su mumis ,apžiūrėjo sklypą, kvartalo visumą ir pan  tai ir mum tas namuko fasadas super, o vat viduj butume noreje daug ka pakeisti. Taciau likom prie pirmojo varianto
kinziulis
2008 12 09, 21:26
taip ten atvira erdve, is antro auksto matysis pirmas. matot dabar gyvenam irgi name, tai turim aklina antra auksta. tai nusibodo iki negalejimo toks variantas. galeciau daug minusu privardinti. tai dabar norim butent tokio varianto. langai siame dok nesimato. del ju normaliai nesam apsisprende. tik zinom kad virtininiai bus palei terasa, del visu kitu dar vyksta arsios diskusijos
QUOTE(sania @ 2008 12 09, 22:28) labai aciu, lekiu apziuret Papildyta:paziurejau plana, netinka  pirmas aukstas toks pailgas labai
pailgas??? Na, mūsų poreikiai yra vienas aukštas su gyvenama mansarda, kurioje miegamieji ir poilsio kambariai. pirmame aukšte turi būti daugiau erdvės ir vienas atskiras kambarys po kol kas darbo. po kažkiek metų jei prireiks turėsime kur parsivešti tėvelius kai jiems reiks mūsų dėmesio
|
|