Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kalėdinis šurmulys!
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
Rustė
user posted image
Šv.Kalėdos tai pati gražiausia metų šventė, kupina jaudinančio laukimo, džiugesio ir šilto šurmulio namuose!

Kviečiame dalyvauti naujame šventiniame fotokonkurse "Kalėdinis šurmulys"!

siųskite nuotraukas, kuriose ruošiatės šventėms, puošiate eglutę, kepate meduolius ar darote Advento kalendorių. Nuotraukose gali būti visa šeima, vaikučiai ar jūsų augintiniai. Svarbu, kad nuotrauka atspindėtų Kalėdas, jų dvasią ir nuotaiką.

Nepamirškite, kad nuotraukos pavadinimą rašome tik lietuviškais rašmenimis: ž,š,į,ė,ę,č,ą, o prieš išsiųsdami nuotrauką konkursui, privalote susipažinti su bendrosiomis fotokonkursų taisyklėmis. Jas rasite čia

Šį kartą nebus tvirtinamos foto kur vaikiukai tik su raudonom kepurėm, turi būti daugiau atributikos - eglutė, žaisliukai ar kas nors kita kalėdinio.

Nuotraukų laukiame 2008 12 08 – 2008 12 17
Už Kalėdines nuotraukas balsuosime 2008 12 18 - 2008 12 24
paraiškas dalyvavimui fotokonkurse pildykite čia. Nepamirškite išsiųsti nuotraukos patvirtinimui !

l'eau
kaaaip faina bigsmile.gif
baltė
smile.gif tikrai super konkurso tema bigsmile.gif
Rustė
QUOTE(l'eau @ 2008 12 08, 17:48)
kaaaip faina bigsmile.gif
*

QUOTE(baltė @ 2008 12 08, 17:50)
smile.gif tikrai super konkurso tema bigsmile.gif
*

Super Kalėdinė smile.gif
prašom dalyvauti smile.gif
tinka visos nuotraukos, kad tik būtų iš pirmo karto aišku, kad Kalėdos smile.gif
Ramziukė
Vau thumbup.gif
sdr
bigsmile.gif konkursas thumbup.gif
Safira023
Kaip fainai... Na kai tik ką sumastysiu tai reiks sudalyvauti. ax.gif
Nerytė
bigsmile.gif naujas konkursas bigsmile.gif
l'eau
įdomu kada pasirodys pirmosios foto? smile.gif
kykė
[sveikos merginos.
niekaip nepavyksta ikelti nuotraukos konkursui. padekit
Rustė
QUOTE(kykė @ 2008 12 08, 20:45)
[sveikos merginos.
niekaip nepavyksta ikelti nuotraukos konkursui. padekit
*

ŠIOJE TEMOJE viskas aiškiai parašyta smile.gif
Tamsioji ugnis
Kaip laukiau konkurso thumbup.gif
Cukraus pudra
laukiam gražų foto thumbup.gif
Stebukle
wau, nejaugi konkursas be remeju?
Rustė
QUOTE(Stebukle @ 2008 12 08, 23:44)
wau, nejaugi konkursas be remeju?
*

tai firminiai Supermamos prizai bus smile.gif
galiu įrašyti smile.gif
Elenele Raganele
najas konkursas thumbup.gif
bet tikriausiai nedalyvausiu, nelabai dvasingi esam...bet gal pavyks ka dvasinga nufotografuot biggrin.gif
Niktė
jau ir pirma nuotrauka yra thumbup.gif
laukine
bigsmile.gif kad konkursas tai valio smile.gif bet muotraukos priimamos tik iki 17 d. reiks ieskotis matyt archyvuose kazka norint dalyvaut, bo nesergam manija puostis kaledoms likus menesiui iki ju unsure.gif
kai buvau mazyte su seima eglute puosdavom kuciu ryta. ir jo labai laukdavom wub.gif

Rustė
QUOTE(laukine @ 2008 12 09, 10:20)
bigsmile.gif kad konkursas tai valio smile.gif bet muotraukos priimamos tik iki 17 d. reiks ieskotis matyt archyvuose kazka norint dalyvaut, bo nesergam manija puostis kaledoms likus menesiui iki ju  unsure.gif
kai buvau mazyte su seima eglute puosdavom kuciu ryta. ir jo labai laukdavom  wub.gif
*

nebūtina šiųmetės nuotraukos smile.gif
gi galima senų, net iš vaikystės kokių smile.gif
Irėja
QUOTE(Elenele Raganele @ 2008 12 09, 09:32)
najas konkursas thumbup.gif 
bet tikriausiai nedalyvausiu, nelabai dvasingi esam...bet gal pavyks ka dvasinga nufotografuot  biggrin.gif
*

tai kad tema ne "Kalėdų dvasia", o "Kalėdų karštligė" biggrin.gif išgirdus šitą žodžių derinį prieš akis iškyla suplukusi išsitaršiusi moteriškė belakstanti po prekybcentrį su maišiukais dovanų biggrin.gif kažkaip su dvasingumu nekyla man asociacijų smile.gif
Rustė
QUOTE(Irėja @ 2008 12 09, 18:40)
tai kad tema ne "Kalėdų dvasia", o "Kalėdų karštligė"  biggrin.gif išgirdus šitą žodžių derinį prieš akis iškyla suplukusi išsitaršiusi moteriškė belakstanti po prekybcentrį su maišiukais dovanų  biggrin.gif kažkaip su dvasingumu nekyla man asociacijų smile.gif
*

Nuotraukose turi matytis Kalėdos, šventė, džiugesys, ne liūdnas vaizdas...
ir dar pastebėjau, kad deda nuotraukas be dalyvių tongue.gif dalyvis būtinas, tik nesvarbu kas, vaikas, suaugęs, gyvūnėlis smile.gif
l'eau
QUOTE(Rustė @ 2008 12 09, 18:56)
dalyvis būtinas, tik nesvarbu kas, vaikas, suaugęs, gyvūnėlis smile.gif
*

tai peizažas / natiurmortas negalimas?
Omrum
o ar būtina iš Kalėdų nes ir dabartinių foto nesuprasi ar kalėdos ar naujieji metai ten biggrin.gif

gaila nedalyvausiu .. neturiu kompe kalėdinių foto , o konkursas paskelbtas iki tada kai tikru Kalėdų dar tikrai nebus.. manau reikėtu papildomos savaitės šiam konkursui ax.gif
akvilyte
QUOTE(Lera @ 2008 12 09, 19:27)
, o konkursas paskelbtas iki tada kai tikru Kalėdų dar tikrai nebus.. manau reikėtu papildomos savaitės šiam konkursui ax.gif
*

kažkaip man atrodo kiekvienais metais ta pati problema g.gif na bet pavadinimas tai kaip tik tokiam laikotarpiui, nes butent karštinė ir asocijuojasi su prieškalėdiniu laikotarpiu.. o po kalėdų galėtų būt naujas konkursas.. pvz kaip mes šventėme kalėdas tongue.gif
Irėja
Nuotraukose turi matytis Kalėdos, šventė, džiugesys, ne liūdnas vaizdas...
*

tą aš suprantu, bet konkurso pavadinimas, mano galva, ne tą atspindi 4u.gif

iš žodyno:
karštligė (1)
1. med. liga, pasireiškianti karščiavimu (febris).
2. šnek. šiltinė.
3. prk. veiklos įkarštis, skuba, karštymetis: Aukso k.
D Baltóji k. (med. alkoholinis kliedesys; delirium tremens)

čia tik šiaip pastebėjimas, tikiu, kad bus daug gražių nuotraukų.
Rustė
QUOTE(Irėja @ 2008 12 09, 20:28)
tą aš suprantu, bet konkurso pavadinimas, mano galva, ne tą atspindi  4u.gif

iš žodyno:
karštligė (1)
1. med. liga, pasireiškianti karščiavimu (febris).
2. šnek. šiltinė.
D Baltóji k. (med. alkoholinis kliedesys; delirium tremens)

čia tik šiaip pastebėjimas, tikiu, kad bus daug gražių nuotraukų.
*

čia kas norėta pasakyti?

aš suprantu trečią kaip variantą smile.gif
Irėja
QUOTE(Rustė @ 2008 12 09, 21:21)
čia kas norėta pasakyti?

aš suprantu trečią kaip variantą smile.gif
*

tai, kad pats žodis kelia neigiamas emocijas. tik tiek smile.gif
Rustė
QUOTE(Irėja @ 2008 12 09, 21:27)
*

prašau pasiūlyti geresnį, pakeisiu smile.gif

gal "šurmulys" gražiau būtų?
vida/d
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=15919
nuotrauka labai grazi,bet jau egles dydis blink.gif
akvilyte
QUOTE(vida/d @ 2008 12 09, 22:39)
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=15919
nuotrauka labai grazi,bet jau egles dydis blink.gif
*

normali ta eglė rolleyes.gif nuotrauka laaabai faina wub.gif norėčiau ir aš taip laukt.. dar su kokio karšto vyno taure...

tik man pavadinimas schmoll.gif
vida/d
QUOTE(akvilyte @ 2008 12 09, 21:44)
normali ta eglė  rolleyes.gif  nuotrauka laaabai faina  wub.gif  norėčiau ir aš taip laukt.. dar su kokio karšto vyno taure...

tik man pavadinimas  schmoll.gif
*

is tiek kiek matosi atrodo l.didele,bet man grazu,kai namai erdvus,o egle-didele.Siaip nuotrauka man viena graziausiu kol kas
c-girl
Tiesiog PASAKA wub.gif wub.gif wub.gif
user posted image
Cukraus pudra
jau pažystamas braižas, bet foto thumbup.gif thumbup.gif user posted image
Papildyta:
QUOTE(californiagirl @ 2008 12 09, 23:52)
Tiesiog PASAKA wub.gif  wub.gif  wub.gif
user posted image
*

drinks_cheers.gif
kaip iš filmų ar atvirukų wub.gif
juta2007
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2008 12 10, 02:01)
jau pažystamas braižas, bet foto  thumbup.gif  thumbup.gif user posted image
Papildyta:
drinks_cheers.gif
kaip iš filmų ar atvirukų  wub.gif

*

Nuotrauka tikrai thumbup.gif , su retro prieskoniu wub.gif
sdr
user posted image
user posted image
man sitos patinka wub.gif
AgnėM
Šaunus konkursas bigsmile.gif

Yra kelios superinės foto wub.gif

Bus dar daug ir gražių thumbup.gif
baltė
ir dar pastebėjau, kad deda nuotraukas be dalyvių  tongue.gif  dalyvis būtinas, tik nesvarbu kas, vaikas, suaugęs, gyvūnėlis smile.gif
*

Kaip tik norėjau klausti g.gif Vadinasi reikia veikėjo smile.gif
Teks ko gero šiais metais anksčiau puošt eglutę.

QUOTE(akvilyte @ 2008 12 09, 19:51)
kažkaip man atrodo kiekvienais metais ta pati problema  g.gif na bet pavadinimas tai kaip tik tokiam laikotarpiui, nes butent karštinė ir asocijuojasi su prieškalėdiniu laikotarpiu.. o po kalėdų galėtų būt naujas konkursas.. pvz kaip mes šventėme kalėdas  tongue.gif
*

O kokia čia problema? Kad nuotraukos per daug kalėdinės, o ne prieškalėdinės? smile.gif

QUOTE(Irėja @ 2008 12 09, 21:27)
*

Nekelia jis jokių blogų emocijų... rolleyes.gif Čia toks žodžių žaismas, kuris reiškia skubotą pasiruošimą Kalėdoms. Ši frazė žinoma visme pasaulyje.

Šiaip siūlyčiau tada gal pataisyti pavadinimą, kaip Rustė ir minėjo į "Kalėdų šurmulys" arba "Kalėdų belaukiant" smile.gif
Rustė
QUOTE(baltė @ 2008 12 10, 14:15)
Kaip tik norėjau klausti g.gif Vadinasi reikia veikėjo smile.gif

*

veikėjo reikia smile.gif

nuotrauka neprivalo būti šių metų, galima gi ir iš seniau darytą įdėti smile.gif
Papildyta:

i 
pavadinimas pakoreguojamas iš "karštligė" į "šurmulys"
Cukraus pudra
blush2.gif blush2.gif blush2.gif
nematau jokio šurmulio nei toj foto kur mergytė ramiai krėsle sėdi, nei kur vaikas sausainių kepamų laukia. ir toj foto kur katinas snaudžia šurmulio nėr ax.gif o priešingai ten ramybė, susikaupimas, laukimas....

gal tiesiog "Kalėdų laukiant..."?
ax.gif ax.gif
l'eau
user posted image
kas čia pavaizduota?

gaila kad beveik nėra tikrų, natūralių nuotraukų, dauguma atrodo pozuotos ir apdirbtos. ypač ta mergaitė baltam fone. net kalėdų neprimena (gal todėl kad man jos nesiasocijuojas su pirkimu ir pozavimu). vien todėl mano balsas katinui - garantuotas rolleyes.gif
Aidulia
Jau šįkart tikrai yra nuostabių nuotraukų blink.gif . Juolab, žinant, kaip nelengva techniškai nufotografuoti blyskinčią, spindinčią eglutę bigsmile.gif . O pavadinimas tikrai labiausiai deramas būtų " Kalėdų belaukiant", tuomet ir šurmulingos, ir ramios nuotraukos tiktų. Pas mus, pvz. jokio šurmulio nėra, dega žvakės, kūrenasi židinys, palengva pakuojamos dovanėlės, eglutės irgi dar neskubame puošti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(l'eau @ 2008 12 10, 16:38)
user posted image
kas čia pavaizduota?

gaila kad beveik nėra tikrų, natūralių nuotraukų, dauguma atrodo pozuotos ir apdirbtos. ypač ta mergaitė baltam fone. net kalėdų neprimena (gal todėl kad man jos nesiasocijuojas su pirkimu ir pozavimu). vien todėl mano balsas katinui - garantuotas rolleyes.gif
*

Aiškiai -katinėlio ar kito gyvūnėlio letenėlė smile.gif . Juk mūsų augintiniai irgi sutiks šv. Kalėdas drauge su mumis smile.gif . Man graži ir įdomi ši nuotrauka.
O dėl natūralumo ir pozavimo vėl....prasideda doh.gif . Kaip smagu matyti GRAŽIAS nuotraukas šventine tema, o ne eilines, buitines wink.gif
Noelle
Nesikabinėkit prie pavadinimo, juk vistiek visos supratot apie ką šis konkursas smile.gif
Rustei ti darbo padauginat.

faina, kad naujas konkursas smile.gif
Laiko mažoka, bet tikiuosi sudalyvauti smile.gif
baltė
QUOTE(Rustė @ 2008 12 10, 15:21)
veikėjo reikia smile.gif

nuotrauka neprivalo būti šių metų, galima gi ir iš seniau darytą įdėti smile.gif
*

Tai va, kad neturim tinkamų... ax.gif Bet nieko, bus proga pradėt ruoštis jau Kalėdoms, juolab, kad jau ir ruošiamės, turim visas dovanėles, gi ne vien eglutė kalėdų dvasią atspindi... smile.gif

QUOTE(l'eau @ 2008 12 10, 15:38)
kas čia pavaizduota?

gaila kad beveik nėra tikrų, natūralių nuotraukų, dauguma atrodo pozuotos ir apdirbtos. ypač ta mergaitė baltam fone net kalėdų neprimena (gal todėl kad man jos nesiasocijuojas su pirkimu ir pozavimu). vien todėl mano balsas katinui - garantuotas rolleyes.gif
*

Katino letenėlė čia... Gal ir graži nuotrauka, bet, mano manymu, turputį persistengta, galima buvo katiną daryt ryškesnį (ne vien letenėlę), o foną palikti tokį, koks ir yra bigsmile.gif .
Mergaitė baltam fone man thumbup.gif Labai į temą ir nuotaiką pakelianti thumbup.gif

QUOTE(Noelle @ 2008 12 10, 15:56)
vistiek visos supratot apie ką šis konkursas  smile.gif
*

drinks_cheers.gif

O Rustė, tai, darbštuolė, tik viens du ir jau temos pavadinimas pataisytas. 4u.gif
Gal dabar jau daugiau nebus nesuprantančių temos esmės mirksiukas.gif
liamuna
QUOTE(Noelle @ 2008 12 10, 15:56)
Nesikabinėkit prie pavadinimo, juk vistiek visos supratot apie ką šis konkursas  smile.gif
*

tapati norejau pasakyti drinks_cheers.gif

Smagu kad naujas konkursas isibegeja tongue.gif
Irėja
QUOTE(baltė @ 2008 12 10, 16:41)
Gal dabar jau daugiau nebus nesuprantančių temos esmės mirksiukas.gif
*

temos esmę visi suprato, tik pavadinimas esmės neatspindėjo wink.gif
zbara
QUOTE(Elenele Raganele @ 2008 12 10, 14:47)
labai fainos nuotraukos  thumbup.gif
sioji ypatingai  http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=15919
*

šita tai man nepanaši i savą foto. tokia kaip kokio filmo ištrauka biggrin.gif kur viskas taip nepriekaištinga rolleyes.gif
baltė
QUOTE(Irėja @ 2008 12 10, 18:06)
temos esmę visi suprato, tik pavadinimas esmės neatspindėjo wink.gif
*

4u.gif
Pavadinimas atspindėjo, juk tai kitais žodžiais tariant pasiruošimas Kalėdoms, be to, visuomet tema dar yra patikslinama, kaip šiuo atveju:
"siųskite nuotraukas, kuriose ruošiatės šventėms, puošiate eglutę, kepate meduolius ar darote Advento kalendorių. Nuotraukose gali būti visa šeima, vaikučiai ar jūsų augintiniai. Svarbu, kad nuotrauka atspindėtų Kalėdas, jų dvasią ir nuotaiką."

Bet kokiu atveju tema yra tikrai gera thumbup.gif

akvilyte
nu nors tokia proga nesikabinėkit ir nediskutuokit nesąmoningom temom doh.gif
Armana
Kokia gera tema smile.gif
Man labai grazi si nuotraukyte.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.