Šv.Kalėdos tai pati gražiausia metų šventė, kupina jaudinančio laukimo, džiugesio ir šilto šurmulio namuose!
Kviečiame dalyvauti naujame šventiniame fotokonkurse "Kalėdinis šurmulys"!
siųskite nuotraukas, kuriose ruošiatės šventėms, puošiate eglutę, kepate meduolius ar darote Advento kalendorių. Nuotraukose gali būti visa šeima, vaikučiai ar jūsų augintiniai. Svarbu, kad nuotrauka atspindėtų Kalėdas, jų dvasią ir nuotaiką.
Nepamirškite, kad nuotraukos pavadinimą rašome tik lietuviškais rašmenimis: ž,š,į,ė,ę,č,ą, o prieš išsiųsdami nuotrauką konkursui, privalote susipažinti su bendrosiomis fotokonkursų taisyklėmis. Jas rasite čia
Šį kartą nebus tvirtinamos foto kur vaikiukai tik su raudonom kepurėm, turi būti daugiau atributikos - eglutė, žaisliukai ar kas nors kita kalėdinio.
Nuotraukų laukiame 2008 12 08 2008 12 17 Už Kalėdines nuotraukas balsuosime 2008 12 18 - 2008 12 24 paraiškas dalyvavimui fotokonkurse pildykite čia. Nepamirškite išsiųsti nuotraukos patvirtinimui !
kaaaip faina
tikrai super konkurso tema
QUOTE(l'eau @ 2008 12 08, 17:48) kaaaip faina  QUOTE(baltė @ 2008 12 08, 17:50) tikrai super konkurso tema Super Kalėdinė  prašom dalyvauti  tinka visos nuotraukos, kad tik būtų iš pirmo karto aišku, kad Kalėdos
Ramziukė
2008 12 08, 18:36
Vau
 konkursas
Safira023
2008 12 08, 19:04
Kaip fainai... Na kai tik ką sumastysiu tai reiks sudalyvauti.
 naujas konkursas
įdomu kada pasirodys pirmosios foto?
[sveikos merginos. niekaip nepavyksta ikelti nuotraukos konkursui. padekit
QUOTE(kykė @ 2008 12 08, 20:45) [sveikos merginos. niekaip nepavyksta ikelti nuotraukos konkursui. padekit ŠIOJE TEMOJE viskas aiškiai parašyta
Tamsioji ugnis
2008 12 08, 22:46
Kaip laukiau konkurso
Cukraus pudra
2008 12 08, 22:53
laukiam gražų foto
Stebukle
2008 12 08, 23:44
wau, nejaugi konkursas be remeju?
QUOTE(Stebukle @ 2008 12 08, 23:44) wau, nejaugi konkursas be remeju? tai firminiai Supermamos prizai bus  galiu įrašyti
Elenele Raganele
2008 12 09, 09:32
najas konkursas bet tikriausiai nedalyvausiu, nelabai dvasingi esam...bet gal pavyks ka dvasinga nufotografuot
jau ir pirma nuotrauka yra
laukine
2008 12 09, 10:20
 kad konkursas tai valio  bet muotraukos priimamos tik iki 17 d. reiks ieskotis matyt archyvuose kazka norint dalyvaut, bo nesergam manija puostis kaledoms likus menesiui iki ju kai buvau mazyte su seima eglute puosdavom kuciu ryta. ir jo labai laukdavom
QUOTE(laukine @ 2008 12 09, 10:20)  kad konkursas tai valio  bet muotraukos priimamos tik iki 17 d. reiks ieskotis matyt archyvuose kazka norint dalyvaut, bo nesergam manija puostis kaledoms likus menesiui iki ju kai buvau mazyte su seima eglute puosdavom kuciu ryta. ir jo labai laukdavom  nebūtina šiųmetės nuotraukos  gi galima senų, net iš vaikystės kokių
QUOTE(Elenele Raganele @ 2008 12 09, 09:32) najas konkursas bet tikriausiai nedalyvausiu, nelabai dvasingi esam...bet gal pavyks ka dvasinga nufotografuot  tai kad tema ne "Kalėdų dvasia", o "Kalėdų karštligė"  išgirdus šitą žodžių derinį prieš akis iškyla suplukusi išsitaršiusi moteriškė belakstanti po prekybcentrį su maišiukais dovanų  kažkaip su dvasingumu nekyla man asociacijų
QUOTE(Irėja @ 2008 12 09, 18:40) tai kad tema ne "Kalėdų dvasia", o "Kalėdų karštligė"  išgirdus šitą žodžių derinį prieš akis iškyla suplukusi išsitaršiusi moteriškė belakstanti po prekybcentrį su maišiukais dovanų  kažkaip su dvasingumu nekyla man asociacijų  Nuotraukose turi matytis Kalėdos, šventė, džiugesys, ne liūdnas vaizdas... ir dar pastebėjau, kad deda nuotraukas be dalyvių  dalyvis būtinas, tik nesvarbu kas, vaikas, suaugęs, gyvūnėlis
QUOTE(Rustė @ 2008 12 09, 18:56) dalyvis būtinas, tik nesvarbu kas, vaikas, suaugęs, gyvūnėlis  tai peizažas / natiurmortas negalimas?
o ar būtina iš Kalėdų nes ir dabartinių foto nesuprasi ar kalėdos ar naujieji metai ten gaila nedalyvausiu .. neturiu kompe kalėdinių foto , o konkursas paskelbtas iki tada kai tikru Kalėdų dar tikrai nebus.. manau reikėtu papildomos savaitės šiam konkursui
akvilyte
2008 12 09, 19:51
QUOTE(Lera @ 2008 12 09, 19:27) , o konkursas paskelbtas iki tada kai tikru Kalėdų dar tikrai nebus.. manau reikėtu papildomos savaitės šiam konkursui  kažkaip man atrodo kiekvienais metais ta pati problema  na bet pavadinimas tai kaip tik tokiam laikotarpiui, nes butent karštinė ir asocijuojasi su prieškalėdiniu laikotarpiu.. o po kalėdų galėtų būt naujas konkursas.. pvz kaip mes šventėme kalėdas
QUOTE(Rustė @ 2008 12 09, 18:56) Nuotraukose turi matytis Kalėdos, šventė, džiugesys, ne liūdnas vaizdas... tą aš suprantu, bet konkurso pavadinimas, mano galva, ne tą atspindi iš žodyno: karštligė (1) 1. med. liga, pasireiškianti karščiavimu (febris). 2. šnek. šiltinė. 3. prk. veiklos įkarštis, skuba, karštymetis: Aukso k. D Baltóji k. (med. alkoholinis kliedesys; delirium tremens) čia tik šiaip pastebėjimas, tikiu, kad bus daug gražių nuotraukų.
QUOTE(Irėja @ 2008 12 09, 20:28) tą aš suprantu, bet konkurso pavadinimas, mano galva, ne tą atspindi iš žodyno: karštligė (1) 1. med. liga, pasireiškianti karščiavimu (febris). 2. šnek. šiltinė. 3. prk. veiklos įkarštis, skuba, karštymetis: Aukso k. D Baltóji k. (med. alkoholinis kliedesys; delirium tremens) čia tik šiaip pastebėjimas, tikiu, kad bus daug gražių nuotraukų. čia kas norėta pasakyti? aš suprantu trečią kaip variantą  3. prk. veiklos įkarštis, skuba, karštymetis: Aukso k.
QUOTE(Rustė @ 2008 12 09, 21:21) čia kas norėta pasakyti? aš suprantu trečią kaip variantą  3. prk. veiklos įkarštis, skuba, karštymetis: Aukso k. tai, kad pats žodis kelia neigiamas emocijas. tik tiek
QUOTE(Irėja @ 2008 12 09, 21:27) tai, kad pats žodis kelia neigiamas emocijas. tik tiek  prašau pasiūlyti geresnį, pakeisiu  gal "šurmulys" gražiau būtų?
akvilyte
2008 12 09, 22:44
QUOTE(vida/d @ 2008 12 09, 22:39) normali ta eglė  nuotrauka laaabai faina  norėčiau ir aš taip laukt.. dar su kokio karšto vyno taure... tik man pavadinimas
QUOTE(akvilyte @ 2008 12 09, 21:44) normali ta eglė  nuotrauka laaabai faina  norėčiau ir aš taip laukt.. dar su kokio karšto vyno taure... tik man pavadinimas  is tiek kiek matosi atrodo l.didele,bet man grazu,kai namai erdvus,o egle-didele.Siaip nuotrauka man viena graziausiu kol kas
Cukraus pudra
2008 12 10, 00:01
juta2007
2008 12 10, 01:05
Šaunus konkursas Yra kelios superinės foto  Bus dar daug ir gražių
QUOTE(Rustė @ 2008 12 09, 18:56) ir dar pastebėjau, kad deda nuotraukas be dalyvių  dalyvis būtinas, tik nesvarbu kas, vaikas, suaugęs, gyvūnėlis  Kaip tik norėjau klausti  Vadinasi reikia veikėjo Teks ko gero šiais metais anksčiau puošt eglutę. QUOTE(akvilyte @ 2008 12 09, 19:51) kažkaip man atrodo kiekvienais metais ta pati problema  na bet pavadinimas tai kaip tik tokiam laikotarpiui, nes butent karštinė ir asocijuojasi su prieškalėdiniu laikotarpiu.. o po kalėdų galėtų būt naujas konkursas.. pvz kaip mes šventėme kalėdas  O kokia čia problema? Kad nuotraukos per daug kalėdinės, o ne prieškalėdinės? QUOTE(Irėja @ 2008 12 09, 21:27) tai, kad pats žodis kelia neigiamas emocijas. tik tiek  Nekelia jis jokių blogų emocijų...  Čia toks žodžių žaismas, kuris reiškia skubotą pasiruošimą Kalėdoms. Ši frazė žinoma visme pasaulyje. Šiaip siūlyčiau tada gal pataisyti pavadinimą, kaip Rustė ir minėjo į "Kalėdų šurmulys" arba "Kalėdų belaukiant"
Elenele Raganele
2008 12 10, 14:47
QUOTE(baltė @ 2008 12 10, 14:15) Kaip tik norėjau klausti  Vadinasi reikia veikėjo veikėjo reikia  nuotrauka neprivalo būti šių metų, galima gi ir iš seniau darytą įdėti Papildyta: | i |
| pavadinimas pakoreguojamas iš "karštligė" į "šurmulys" |
 kas čia pavaizduota? gaila kad beveik nėra tikrų, natūralių nuotraukų, dauguma atrodo pozuotos ir apdirbtos. ypač ta mergaitė baltam fone. net kalėdų neprimena (gal todėl kad man jos nesiasocijuojas su pirkimu ir pozavimu). vien todėl mano balsas katinui - garantuotas
Aidulia
2008 12 10, 15:44
Jau šįkart tikrai yra nuostabių nuotraukų  . Juolab, žinant, kaip nelengva techniškai nufotografuoti blyskinčią, spindinčią eglutę  . O pavadinimas tikrai labiausiai deramas būtų " Kalėdų belaukiant", tuomet ir šurmulingos, ir ramios nuotraukos tiktų. Pas mus, pvz. jokio šurmulio nėra, dega žvakės, kūrenasi židinys, palengva pakuojamos dovanėlės, eglutės irgi dar neskubame puošti Papildyta:QUOTE(l'eau @ 2008 12 10, 16:38)  kas čia pavaizduota? gaila kad beveik nėra tikrų, natūralių nuotraukų, dauguma atrodo pozuotos ir apdirbtos. ypač ta mergaitė baltam fone. net kalėdų neprimena (gal todėl kad man jos nesiasocijuojas su pirkimu ir pozavimu). vien todėl mano balsas katinui - garantuotas  Aiškiai -katinėlio ar kito gyvūnėlio letenėlė  . Juk mūsų augintiniai irgi sutiks šv. Kalėdas drauge su mumis  . Man graži ir įdomi ši nuotrauka. O dėl natūralumo ir pozavimo vėl....prasideda  . Kaip smagu matyti GRAŽIAS nuotraukas šventine tema, o ne eilines, buitines
Nesikabinėkit prie pavadinimo, juk vistiek visos supratot apie ką šis konkursas Rustei ti darbo padauginat. faina, kad naujas konkursas Laiko mažoka, bet tikiuosi sudalyvauti
QUOTE(Rustė @ 2008 12 10, 15:21) veikėjo reikia  nuotrauka neprivalo būti šių metų, galima gi ir iš seniau darytą įdėti  Tai va, kad neturim tinkamų...  Bet nieko, bus proga pradėt ruoštis jau Kalėdoms, juolab, kad jau ir ruošiamės, turim visas dovanėles, gi ne vien eglutė kalėdų dvasią atspindi... QUOTE(l'eau @ 2008 12 10, 15:38) kas čia pavaizduota? gaila kad beveik nėra tikrų, natūralių nuotraukų, dauguma atrodo pozuotos ir apdirbtos. ypač ta mergaitė baltam fone net kalėdų neprimena (gal todėl kad man jos nesiasocijuojas su pirkimu ir pozavimu). vien todėl mano balsas katinui - garantuotas  Katino letenėlė čia... Gal ir graži nuotrauka, bet, mano manymu, turputį persistengta, galima buvo katiną daryt ryškesnį (ne vien letenėlę), o foną palikti tokį, koks ir yra  . Mergaitė baltam fone man  Labai į temą ir nuotaiką pakelianti QUOTE(Noelle @ 2008 12 10, 15:56) vistiek visos supratot apie ką šis konkursas O Rustė, tai, darbštuolė, tik viens du ir jau temos pavadinimas pataisytas. Gal dabar jau daugiau nebus nesuprantančių temos esmės
liamuna
2008 12 10, 17:24
QUOTE(Noelle @ 2008 12 10, 15:56) Nesikabinėkit prie pavadinimo, juk vistiek visos supratot apie ką šis konkursas tapati norejau pasakyti Smagu kad naujas konkursas isibegeja
QUOTE(baltė @ 2008 12 10, 16:41) Gal dabar jau daugiau nebus nesuprantančių temos esmės  temos esmę visi suprato, tik pavadinimas esmės neatspindėjo
QUOTE(Elenele Raganele @ 2008 12 10, 14:47) šita tai man nepanaši i savą foto. tokia kaip kokio filmo ištrauka  kur viskas taip nepriekaištinga
QUOTE(Irėja @ 2008 12 10, 18:06) temos esmę visi suprato, tik pavadinimas esmės neatspindėjo  Pavadinimas atspindėjo, juk tai kitais žodžiais tariant pasiruošimas Kalėdoms, be to, visuomet tema dar yra patikslinama, kaip šiuo atveju: "siųskite nuotraukas, kuriose ruošiatės šventėms, puošiate eglutę, kepate meduolius ar darote Advento kalendorių. Nuotraukose gali būti visa šeima, vaikučiai ar jūsų augintiniai. Svarbu, kad nuotrauka atspindėtų Kalėdas, jų dvasią ir nuotaiką." Bet kokiu atveju tema yra tikrai gera
akvilyte
2008 12 10, 18:37
nu nors tokia proga nesikabinėkit ir nediskutuokit nesąmoningom temom
Kokia gera tema  Man labai grazi si nuotraukyte.
|
|