Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Paslapčių Sodas
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Ankstyvasis ugdymas
Pages: 1, 2
aistullka
Kolkas tai musu megstamiausias filmukas, nei viena savaitgali jo nepraleidziam smile.gif
ir namie knygutes mielai skaito su paslapciu sodo herojais, ypatingai patinka Upsy Daisy ax.gif
Agnieshulia
niekada niekur nemachiuau Paslapciu sodo knyguciu, kur ju ieshkot? blush2.gif
eegle
QUOTE(Agnieshulia @ 2009 10 26, 14:06)
niekada niekur nemachiuau Paslapciu sodo knyguciu, kur ju ieshkot?  blush2.gif
*

cia\
cia
cia
cia
cia
4u.gif
Agnieshulia
achiu 4u.gif
aquilatel
O gal kas pirkot zaisliukus vaikams? Maciau pirkti Igli pigli, galvoju dukrytei gimtadienio ar kaledu proga padovanoti smile.gif dar maciau traukinuka ir karusele. Idomu, ar patiktu toks zaislas g.gif
eegle
QUOTE(aquilatel @ 2009 10 27, 22:16)
O gal kas pirkot zaisliukus vaikams? Maciau pirkti Igli pigli, galvoju dukrytei gimtadienio ar kaledu proga padovanoti smile.gif dar maciau traukinuka ir karusele. Idomu, ar patiktu toks zaislas  g.gif
*

siame forume skelbimu lentoje zaisluose yra tema apie paslapciu sodo zaislus, gal ten mamos ka galetu pasakyt, nes labai daug ten zaislu yra mirksiukas.gif
aquilatel
Ok. Aciu. Ziuriu sitam forume kiekvienam daiktui vis atskira tema lotuliukas.gif
wilike
O kur tema apie žaisliukus ax.gif
Turim paspirtuka su upse deize, noretume parduoti ax.gif
eegle
QUOTE(wilike @ 2009 10 28, 09:28)
O kur tema apie žaisliukus  ax.gif
Turim paspirtuka su upse deize, noretume parduoti  ax.gif
*

cia
martux
QUOTE(Serafima @ 2009 10 21, 14:28)
Daugumai mamyčių keistas tas filmukas. blink.gif
O taip ir turi būti, nes jis skirtas vaikams iki 3 metukų.

Tai manoji kaip ir per didelė taip išeina g.gif
Nemėgsta, kaip ir teletabių. Manau, kad šie filmukai labai ramiems ir kantriems vaikams.
O pirmaisiais metais dukrai iš vis teliko nerodėme.
eegle
QUOTE(martux @ 2009 10 28, 09:50)
Tai manoji kaip ir per didelė taip išeina g.gif 
Nemėgsta, kaip ir teletabių. Manau, kad šie filmukai labai ramiems ir kantriems vaikams.
O pirmaisiais metais dukrai  iš vis teliko nerodėme.
*

biggrin.gif na, maniskis tikrai nera kantrus ar ramus, jis labai judrus ir aktyvus, bet filmukai labai patiko, tik dabar jau isaugo - uz keliu men., bus 4 metai, dabar jau megsta filmukus, skirtus siek tiek didesniems smile.gif
Monrutė
po kurio laiko filmuko žiūrėjimo ir lietuviškos kietos knygelės super thumbup.gif varto pati, bando atpasakoti, ką skaitėme ten:)
-Lilė-
Mano abi nelabai mėgsta šio filmuko, dar mažoji kartais paprašo Paka Paka (taip vadina) įjungti smile.gif
saisyda
Maniskiui tai labai patinka. thumbup.gif
Onelė
Įdomiausia, kad mano 1m.8mėn. panelytė atsirenka įdomias ir neįdomias serijas. Vieną, žiūrėk, kaip užkerėta visą nuo ... iki žiūri, o kitai dar neįpusėjus pasitraukia nuo televizoriaus g.gif. Dabar specialiai "užmetu akį", kad patyrinėčiau šį reiškinį. Atrodo, tai susiję su Upse Deize: jeigu ji ilgai nepasirodo, tai mano princesė ir išeina bigsmile.gif.
elabela
Vyresnėlis 3,8 metų sakosi jau yra per didelis, nors prieš kokius 4 mėnesius kaip užkerėtas žiūrėjo, o jaunėlis 2 metų išvis nemėgsta televizoriaus ir filmukų, kokias 5 minutes pasižiūri rolleyes.gif
TixTox
Maniskiui patinka, nors jau irgi 3,5m, bet mielai pasiziuri, pries sventes prekybcentry pamaciau personazus ir traukinuka parduodamus, bet kaineles doh.gif blink.gif
Zuoga
Mano suneliui pagrindinis filmukas ir nenutrauksi jo tuo metu nuo televizoriaus .
niekad
manoji (2m2mėn) tai kiekvieną rytą prašo, kad įjungčiau. Bet tik savaitgaliais pažiūrim - tada abi sėdim ir geriam kuri kavą, kuri rytinį pienuką ir mėgaujamės - mažoji filmuku, o aš ramybe mirksiukas.gif
Kasema
Ojei, be Paslapciu sodo savaitgalis nepraeina. thumbup.gif Tik pabunda ir jau saukia PEKAAAAS!!!!!!! biggrin.gif
EgiptoKate
QUOTE(-Sandrita- @ 2010 01 20, 18:27)
te rašausi i lapa ir ieškosiu, o man reikia masažistės geros nedai, kad į namus ateitų kojyčių masažo verkiant ir skubiai, SOS  4u.gif
* thumbup.gif  už kraujuką
** pasitvirtino  verysad.gif
*

gal kuri mamyte turi parsisiuntusi Paslapciu sodo seriju ir galetu man i gmail imest
butume labai dekingi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Meduvė
Ijungi filmuka ir vaiko neber biggrin.gif namie ramybe
pukuotukas
mum kazkaip jau praeina ta manija , turi visus personazus , labai labai ju norejo mylejo , bet dabar kazkaip nebesidomi tiek , labiau lyg teletabiai pradejo patikti biggrin.gif
misdrieziuke
mano maziukas kazkur nuo 10 menesiu isiziojes ziuri sita filmuka.o atsisiunciu per zmule.ivedu paslapciu sodas ir suranda labai daug. smile.gif
mazuika
na mano mergytei sis filmukas paliko siaubingai dideli ispudi, nors mate gal tik kokias 4 serijas. tai pirmais kartais lyg ir viskas gerai buvo, tik pasibaigus filmukui pyktelejo, kad baigesi, bet kai ziurejom priespaskutini karta, tai kai pasibaige, taip paleido dudas, kad visas vakaras jau buvo sugadintas - po visus namus "ieskojom" tomblibuku (ar kaip ten jie vadinasi), o dukryte vis nese televizoriaus pulta, kad ijungtume filmuka....
o po paskutines musu serijos si savaitgali nusprendziau, kad sito filmuko daugiau apskritai nebeziuresim, nes mazoji normaliai ziuredavo tik tada, kol rode opse deize, o kai rode kazka kita - is karto verke. jau nekalbu kas daresi po to, kai filmukas pasibaige....
nu zodziu kazkoks vaiku traumavimas doh.gif
Horo
Mano vyresnis zuikis (2 metukai 6 mėn) verkė kurį laiką, kai pasibaigdavo, bet dabar nebeverkia ir abu su mažiuku (1-erių metukų) žiūri patenkinti ir man patinka, kad jiems patinka thumbup.gif mann pačiai malonu pažiūrėt taip spalvinga ir gražu ten viskas thumbup.gif
Priscila
Manoji 2,7 taip pat labai myli šį filmuką, turim ir knygelių šia tema thumbup.gif
vasareja123
kažkaip vaikai nesusižavėjo šiuo flmuku
dolly`
maniskiui si filmukas yra viskas doh.gif kiekviena ryta ziuri per tv...turi ir delione,ir knygeliu begale pagal si filmuka,anglu ir lietuviu kalbom...
dar paslapciu soda galima ziureti internetu nuejus i bbc kanala.mes taip dareme,kai buvom gryze i lt atostogu,juk rodo tik savaitgali...
murce
Mano dukrytė irgi žiūri šį filmuką, dar nebuvo metukų kai įjungėm Tv- ir ją iš karto "užkabino" thumbup.gif Mes irgi turim knygučių šia tema, mielai žiūri, o filmuką tai žiūri neatsitraukdama smile.gif
jaukuciukas
liuks filmukas maziesiems, mums labai jis patinka gaila ka tik savaitgaliais rodo.
turim ir knygeliu ir zaisliuku sia tema visus pazysta mili be galo.
godukxas
Dukrytei patinka sis filmukas,bet teletabiai labiau suzavejo biggrin.gif
letuciukas
gaila, kad neberodo šio filmuko, nes laukdavome labai labai ir dabar vaikas pasiilgo, o per LTV nieko normalaus vietoj jo neįdėjo. Gal kas turite parduoti dvd ?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.