Gas turit Paslapciu Sodo seriju.
Aš irgi jungiuosi į norinčių Paslapčių sodo ratą.
Tik aš norėčiau savo vaikui lietuviško. Angliškai kažkur mačiau, bet trimečiams dar per anksti.
mano vaikams šis filmas kažkodėl nekelia susižavėjimo - pažiūri tik pačią pradžią, o paskui nebežiūri, nes ten taip jau viskas ištemptai. Manau nekaip pasisekė tiems teletabių kūrėjams
O maniškiui tai labai patinka,verkia
Noretume ir mes
Mano dukrytei patinka, žiūrim per LTV savaitgaliais.
Mano sunui nepatinka.Taip pat pradzia paziuri,na apie 5min ir bega salin.
Turiu nemažai serijų, tik visos anglų kalba
Jis idetas kitoje temoje - naujoje animacijoje:
http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...1767&st=528
Tai če tabių kūrėjų darbas?
mano dukrytei pirma karta paziurejus nepatiko, o kitus kartus ziurint sedejo prilipus prie televizoriaus, i nieka nereaguoja
Mano visi trys pupuliai susizaveje ziuri Paslapciu soda, teveliai gali ramiai kavute isgerti.
Musu sunelis ziuri kol rodo didelius personazus, o kai pradeda rodyti maziukus, tai viskas- jau nebeidomu.
Kazkuri mama klause kur galima paimti tuos filmukus, TEO siulo programa, failu keitikla, vadinasi LCD++ar kazkaip panasiai (jau kelis kartus buvo pakeistas pavadinimas, tikslai nezinau). Reikes atsisiusti ta programele, prisijungti, gal ten jus rasite si filmuka lietuviu kalba. Ta programa, tai failu keitikla, jus galite rasti jus domincius failus (filmai, muzika ir t.t) ir taip pat galesite pasidalinti ir savo failais (kurios norodisyte). Sekmes.
O mano sunelis labai megsta sita filmuka, nuo iki viska paziuri ir labai savaitgaliais laukia, kada gi rodys
mes irgi UŽ šita filmuką - pirmasis dukros filmukas, kurį žiūri su labai labai dideliu susidomėjimu.
reiks teletabius pabandysi dar, is tos pačios "operos"
o manishkiui visai nepatinka
Tabiai, Ensteino filmukai - tiesiog prikausto, o sita tai tik pora minuciu tepaziuri... beje, televizija musu keistoka - filmukas prasidaeda nuo lopshines , gale pasaka ir visi i loveles miegoti- o pas mus ji is ryto rodo vidutiniskas man sis serialas tiesa sakant
Mano dukrytei labai mielai ziuri, tik dainele jai per liudna kai baigesi, o seip jau gerai pazysta personazu vardus
beje, televizija musu keistoka - filmukas prasidaeda nuo lopshines , gale pasaka ir visi i loveles miegoti- o pas mus ji is ryto rodo Pritariu tau, Dooovile Bet vaikui tai patinka. Ziuri kiekviena savaitgali, vardus seniai visus ismokes
Mes ziurime "Paslapciu soda" labai patinka suneliui ir netgi ismoko sokti pagal veikejus, nors ir nedideli judesiukai bet vistiek smagu. Mes turim angliska dvd.
O lietuviskai tai galima is linkomanijos parsisiusti
As stai cia radau pora seriju lietuviskai
http://www.2shared.com/search.jsp?start=0&...hName=paslapciu mano dukryte 1.5 metu ji vieninteli ir teziuri, kad ir koks jis suaugusiems atrodo lekstas
Maniske irgi megsta si filmuka. Bet mes kai rodo, tuo paciu ir irasinejam filmukus, o paskui, kai dukra papraso paleidziam pakartojimus.
Maniskiui 13 men. Tikras Teletabiu ir Paslapciu sodo fanas! Pirmos serijos "neuzkabino", bet paskui - pakerejo. As turbut net labiau uz vaika laukiu savaitgaliu ir tu laisvu rytiniu pusvalanduku
Mano panele irgi mielai ziuri Paslapciu soda. Ir nemazai turi zaislu su jo herojais,
tai irgi labai zaidzia. Tikra ''fane'' sio filmuko. Aciu neliaskai uz nuorodele
Musu dukrytei irgi labai patinka,visada keliasi ir ziuri
Kai as labai nusikalu - tai ijungiu jai filmuka ir galiu ramiai prie PC pasedet
Pritariu tau, Dooovile Bet vaikui tai patinka. Ziuri kiekviena savaitgali, vardus seniai visus ismokes [/quote]
mano vaikiukas metų ir devynių mėnesių,noriai žiūri per LTV Ppaslapčių sodą,o per zmule parsiunčiau angliškai irgi žiūri
turiu 2serijas paslapciu sodo, pas mane greitas internetas, jei norit rasykit i az, galesiu per skype permest
Man tai kazkokia bileberda sis multikas bet mazas..mes gulames su "šponki", keliames su "šponki" (cia ninki-nonki)
Jei galetu, kiaura diena ziuretu
Maniškis irgi juos mėgsta, gaila tik, kad lt kalba tik tris turiu
Maniskiui ir labai patinka sis filmukas,savaitgaliais ziuri
mano mazajai laaaabai patinka sis multikas. Teletabiu niekada nemaciusi.
Pries kelias dienas nupirkau minkstas lelytes jai Upse Daise ir Igli Pigli. Kol kas daviau tik Upse Daise. Geriausia lelyte - ir miega, ir valgo, ir i lauka tik su eina
manyske svaigsta del to multiko, ieskau gal kur pavyks prekybos centrose isigyt
Taip niekas ir neturi visu filmuku lietuviskai?
Idomu ar parduotuvese yra ju pirkti
Sitas filmukas mano mazei irgi labai patinka:) gi buvo kazkada teletabiu manija, dabar ninkiu nonkiu ir upsidaiziu
didziausia filmuko fane net miega su Upse deize
![]() Kokybe nera labai gera: kartais girdisi pasaliniai garsai, kaikur nera pacios pradzios (kur suka ratuka delniuku), kaikur nera pacios pabaigos (nera kaip Iglis Piglis isplaukia), todel kainyte tik 10Lt (vaikams ant saldainiu) parduodu nes zinau kaip kazkada ir dabar mums reikejo Du diskai po 4 serijas Kaunas Galiu siusti ir i kita miesta QUOTE(ziogeliukas @ 2008 12 10, 16:03) mano vaikams šis filmas kažkodėl nekelia susižavėjimo - pažiūri tik pačią pradžią, o paskui nebežiūri, nes ten taip jau viskas ištemptai. Manau nekaip pasisekė tiems teletabių kūrėjams pritariu,istikruju ten vaikams ne pamokantis,bet nesamoniu ismokantis,filmukas sukurtas be jokio tikslo,padainuoja nesamones,paniurna,galvomis palinksi ir tiek
maniskiui labai patinka sis multikas,man jis visai normalus multikas,netgi labai.Jis skirtas patiems maziausiems .Taip pat miega su zaisliukais,ir visada pries mieguti praso ,kad jam delniuka glostyciau .
Maniske susidomi, kai ta Okse ar Upse Deize dainuoja
QUOTE(4XRG @ 2009 10 08, 18:33) ![]() Kokybe nera labai gera: kartais girdisi pasaliniai garsai, kaikur nera pacios pradzios (kur suka ratuka delniuku), kaikur nera pacios pabaigos (nera kaip Iglis Piglis isplaukia), todel kainyte tik 10Lt (vaikams ant saldainiu) parduodu nes zinau kaip kazkada ir dabar mums reikejo Du diskai po 4 serijas Kaunas Galiu siusti ir i kita miesta Parasiau jums i AZ,mes labai nirim!!!!!!!
parsisiusti
is cia galima parsisiusti paslarciu sodo kelias serijas, reikia tik uzsiregistruoti parsisiusti o is cia daugybe seriju anglu kalba Prasom
mano dvimetukei tik pradžia patinka o poto pabėga,lieku viena žiūrėt
Musiskis dar maziukas,bet irgi ziuri issiziojes
ir nebandyk isjungt
O manasis ziuri,bet ne toks susidomejes kaip pvz.:Toma ir Dzeri.Man tai labiausiai patinka filmuko personazu vardai
manishkei teletabiai daug labiau patinka, bet paslapciu soda irgi megsta...
del pamokymu, tai nemanau, kad daug ishmoko tas multikas, bet geriau tikriausiai tokius dalykus waikas ziuri, nei tuos nesamoningus multikus su wisokiausiom pabaisom
Daugumai mamyčių keistas tas filmukas.
O taip ir turi būti, nes jis skirtas vaikams iki 3 metukų. O lopšines jame rodo, nes jis skirtas vakare parodyti - kaip "labankt vaikučiai". O mūsų sukomercializuota valstybine televizija nori vakare reitingus savo aukštus turėti - todel rodo nereitinginiu laiku ryte. Bet maniške išsižiojusi žiuri ir jai visai netrukdo tos lopšines. Turi ir lelyte Upsi Daizy ir knygute. Dar va kokiu lipduku ant sienos su jais gauti būtų gerai - išvis būtų neišpasakyta laime
Ir mūsų dukryte labai žavisi šiuo filmuku
Mano dukryte irgi labai ziuri Paslapciu soda
|