Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar valgūs Jūsų vaikai?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 3 iki 7 metų
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
Gėlėta
Sūnus labai valgus, visiems aplinkiniams tai kelia džiaugsmą kaip jis viską skaniai valgo, o man kartais depresiją doh.gif bijau, kad tokiu valgumu skrandžio neišsitampytų, tad seku jo svorį, bet viskas normoj
*Svajone*
mes valgom po nedaug,bet dažnai biggrin.gif čia apie savo penkiametį kalbu smile.gif
Lauroske
Kaip pavydu skaityti, kad vaikuciai gerai valgo. Maniskis jau toks isrankus maistui, doh.gif tai tas neskanu, tai ne taip pagaminta. Yra tik keli patiekalai, kuriuos visada valgo, o siaip daznai gamindama nezinau itiks mano vaikinui (6 m.) ar ne. Saldumynus megsta, bet ir tai ne visus. Kartais pasvajoju, kaip butu gera, jeigu valgytu viska, ka ir mes su teciu, nes daznai jam tenka gaminti atskirai, jei ne lieka nevalges verysad.gif
sarafea
mazius mano labai valgus,visalaik prie kojos pristoja valgyt...o va Didziojivalgi tik visokiams sudniekiams,kaip ledai blynai ir visa kita.Tik ne normalaus maisto. doh.gif
Deimike
Normaliai maniskis valgo. Galim sakyti viska apart varsketuku ir saldaus jogurto. O jei kokia diena ir nenori valgyti tai nekisu. Visiem reikia iskrovos dienu... kai sirgo sad.gif buvo savaiciu kai per diena pora putpeles kiausiuku ir pora stiliniu pieno isgerdavo. Siaip jis kazkaip etapaisvalgo - tai pieno nori kelias dienas, paskui kosiu kokiu, drzoviu. Pastebiu, kad maisyti nemegsta produktu - pats organizmas atsirenka.
Marisela
Mano visi valgus smile.gif
Vejeetau
QUOTE(Gėlėta @ 2011 04 21, 15:51)
Sūnus labai valgus, visiems aplinkiniams tai kelia džiaugsmą kaip jis viską skaniai valgo, o man kartais depresiją  doh.gif bijau, kad tokiu valgumu skrandžio neišsitampytų, tad seku jo svorį, bet viskas normoj
*

mano dukriukas toks pat, ir mamai labai baisu,nes pati visa gyvenima su virsvoriu kovoju doh.gif
Gabike
abu valgo tik tiek kad pavalgytu, labai valgeis savo berniuku nepavadinciau unsure.gif
spylka
oi mano dukra visai nevalgi, kad suvalgytu kazkiek tenka ir grazuoju prasyti ir barti... Sunus budamas 2 metu suvalgo daugiau uz 5 mete sese... doh.gif
jurgitulisb
mano drauges mergaite labai nevalgi,tai ji jai duoda akzkaip didesne doze vitamino C,tai sako,kad padeda,truputi suzadina apetita jis ax.gif
erikiuxxx
QUOTE(laner @ 2008 12 09, 10:58)
Iki ligos,mes ir taip valgydavom mazai,su valgiu mums tragedija buvo doh.gif ,neaisku ir ar darzeli ji ka ir valgydavo g.gif ,bet po ligos,kai mums dar antibiotiku israse,valgymas dingo isvis verysad.gif .Ir vitaminus duodu,bet jie mums toks jausmas nieko nepadeda unsure.gif ,jau ir skaniausiuis jos patiekaliukus darau,bet ir tas veltui doh.gif ,tik zodziais m=noriu,o kai reik ne aciu schmoll.gif .ir ka daryt man su tokiu vaiku unsure.gif
*

labai gerai padeda zuvu taukai, apetitas labai greit atsiranda thumbup.gif

mano abu labai valgus, bet ir abu kudi doh.gif
*Laukinukė*
Mano abu labai nevalgus, todėl kaip šakaliukai smile.gif
Irkis
Oj mano mergyte irgi valgo nuo pat gimimo blogai blink.gif Ir iki siol vargstu.
gelep
Mano abi buvo labai nevalgios, todėl maitinau(ir dabar dar kartais maitinu), kad būtų ramu ir aišku kiek suvalgė iki kokių 5 metų. Bet dabar pačios pasiprašo, arba pasiima kažką iš šaldytuvo, matyt išaugo smile.gif rudenį bus 7metai, bet vargau labai, tikrai užjaučiu visas nevalgiukų mamas. Su pavydu žiūrėdavau į valgius vaikus. Mano iki kokių 4 metų, vos vieną kotletą per abi suvalgydavo, kiaušinio tik puselę. Duodavau ir vitaminą C, ir žuvų taukus, niekas nepadėjo.
Meilė
Ne labai
saratukas
po ilgu pasivaiksciojimu lauke kerta kaip reikalas. vakar su draugais isbuvom 4h lauke,davesi su dviraciais, kai parejom namo saltybarciu uzsiprase ir kotletukus du sukirto su salotom blush2.gif pasmociute net i agurkus neziuri smile.gif
aura.
ehh dabar labai prastai valgo verysad.gif
*lapyte*
Mano irgi paskutiniu metu visai prastai su valgiu,i mesa net neziuri,ir seip valgo tik makaronus,sumustinius ir sausus pusrycius visas musu meniu,man jau visai neramu darosi.
Eva 777
Vienu metu praktiskai visai nevalgem doh.gif paskui jau ir darzelyje valgyt pradejo nedaug bet vis sis tas :)vitaminas c padidinta doze padeda.Dabar apetitas puikus palyginus su tuo koks buvo smile.gif
Brigitte
Darzelyje pati valgiausia, namie su issidirbinejimais (noriu - nenoriu to, duok ano, oi nebenoriu sito - duok kito lotuliukas.gif ), o pas mociute sveciuose tai isvis "nevalgiuke", t.y. mano mama istisai begioja paskui vaika su bulkytem, sausainiukais ir visokiu kitokiu slamstu, dukra zaisdama prisiragauja po kasni tai vieno, tai kito, tai trecio, tai desimto....... ir paskui nemato reikalo gaisti laiko sedint prie stalo ir valgant rimta maista doh.gif

QUOTE(saratukas @ 2011 07 01, 17:14)
po ilgu pasivaiksciojimu lauke kerta kaip reikalas
*

drinks_cheers.gif Tada ir isrankumas maistui pasibaigia biggrin.gif
Deivine
QUOTE(spylka @ 2011 05 28, 22:41)
oi mano dukra visai nevalgi, kad suvalgytu kazkiek tenka ir grazuoju prasyti ir barti... Sunus budamas 2 metu suvalgo daugiau uz 5 mete sese...  doh.gif
*

vajeee, panasi situacija ir pas mus, ir grazuoju bandom ir su pykciais, bet valgyti mano mergytei didziausia kancia smile.gif Juokiuosi sakydama, jeigu norit nubausti mano vaika, duokt jam valgyti:)
snekute
iki 2 metuku nevalge visai, o dabar , budamas 4, daugiau uz mane suvalgo, bet plonas kaip sakaliukas smile.gif
*k.a.c.i.u.s*
labai valgi dukryte,visi stebisi kaip ji megsta darzoves,ko dazniausiai vaikam neikisi biggrin.gif tikiuosi ir ateityje,problemu neturesime 4u.gif
kiska13
Mano sunus nuo pat gimimo buvo labai valgus,tikiuosi,kad taip ir bus ateityje smile.gif
VOLVIKE
Na kol kas yra 5m. tai problemu su maistu neturim valgo tai kas padeta ar padaryta ax.gif na o kaip bus toliau nezinau rolleyes.gif
Olinda
Mūsų mergiatei 4 metai tai ji irgi valgo viską kas jai yra duodama
kupriukas
Mūsiškiui tai "pagal nuotaiką", tai valgom, tai ne... Tai iš lėkštės renkame daržoves, tai mėsą... ir t.t. Na nors po truputį šio bei to...
lyra
Valgiausias mūsų vidurinėlis. Išalkęs nelaukia ir paprašo ko nors, o jei nespėju paduoti, tai pats kokį sumuštinį pasidaro. rolleyes.gif
Va vyresnysis nelabai valgus. Užeina valgymo periodai, bet retai ir trumpi... Vargas su juo. doh.gif
nijako
sunku pas mus su valgymu doh.gif nenoriu.. nepatinka...neskanu... ir visi zodziai buna pasakomi net neparagavus maisto ir net nepaziurejus i ji doh.gif varo is proto toks elgesys...
fillipa
Valdo viska tik ne visada alkana.. Buna kelios dienos valgo ne daug, buna kad suvalgo didele porcija ir dar papraso ir poros valandu vel alkana ir taip kelios dienos...
_vaikyste_
QUOTE(nijako @ 2011 08 14, 18:11)
sunku pas mus su valgymu  doh.gif  nenoriu.. nepatinka...neskanu... ir visi zodziai buna pasakomi net neparagavus maisto ir net nepaziurejus i ji  doh.gif  varo is proto toks elgesys...
*

mes ir taip vargstam, tas neskanu anas neskanu. Klausiu valgysi, sako valgysiu. Padarau tada isgirstu, tai gi as nenoriu valgyti. Nu nors nusisauk, dar kokiu sureliu, sausu pusryciu tai galetu istisas diena valgyt, na bet ar tai maistas.. doh.gif Jau vitaminus perku, jei ne vienus tai kitus.. nesikeicia niekas, nevalgo nors tu ka... bet keista, kad darzelyje suvalgo viska. Gaminu tikrai skaniai, jau net kita karta su tuo maistu pridarau visokiu dalykeliu, kad dar skaniau atrodytu.. niekas nepadeda.. tikiuosi tai greitai pasikeis.. ax.gif
Vygta
Ne itin valgi maniškė,nepasakyčiau,kad išranki maistui,bet ir ne puolanti valgyti,vis reikia raginti ax.gif
Angeliocikas
Vaikinukas valgo labai ėdriai biggrin.gif mergina išranki doh.gif
aistuzele
Maniskis nera labai valgus. Paklausiu nori valgyti, sako noriu, padarau, tada sako nebenoriu, tada ta valgi padedu ant stalo ir laukiu kada isalks, dazniausiai prie to patiekalo prieina po kokios valandos ir bando valgyt, bet tada nebeskanu, nes saltas maistas, tada einu pasildyt, o jis vel nebenori ir taip pasaka be galo doh.gif O siaip visada valgo be isimciu, jei po nosim padedu salotu bliuda (butinai turi buti salotu lapai, agurkas ir svogunas su aliejumi), del to visi stebisi biggrin.gif , siaip megsta bulvinius patiekalus, bet tai stengiuosi riboti, nebent jau matau, kad kelios dienos nieko sociau nepavalge. Taip pat megsta balandelius ir viska kas is farso, bet ir tai po kelis kasnius, tai viena koki balandeli sukerta per kelis prisedimus. Tai su vyru juokiames, kad nuo mazens laikosi sveikos mitymos principu po ne daug, bet daznai. biggrin.gif Kazkaip del to per daug nebepergyvenu, nores valgyt, paprasys, nenores, vadinasi sotus. Buna karta per menesi, kad stebimes kur jam tiek telpa, tikriausiai per ta karta, atsivalgo uz visa menesi.
nerod
mano tai valgo beveik vien makaronus ax.gif
nežinau gerai čia ar nelabai, bet kitoks maistas neskanus doh.gif
pauliniausia
Esu labai laiminga mama 4u.gif nes vaikai valgūs, neturėjau jokių problemų su vyresnėliu, jam jau 13 metų, o ir mažoji 3 metai 5 mėn. valgo viską....aišku turi savo mėgstamų patiekalų, frazė o ką mes turim valgyti, ir pasirinkimas iš galimo meniu pas mus skamba kasdien, bet nežinau kaip būtų darželyje, nes ligoninės maisto kategoriškai nevalgė, mes viską gaminame namuose, išvykos pvz. į picerinę labai retos blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(nerod @ 2011 08 29, 13:57)
mano tai valgo beveik vien makaronus  ax.gif
nežinau gerai čia ar nelabai, bet kitoks maistas neskanus  doh.gif
*

Makaronuose ypač daug angliavandenių, reikalingų energijai, ir gausu juose geležies, aišku priklauso kaip? iš ko? su kuom?jie gaminti, mes irgi mėgstam makaronus, tikrai nemanau kad kas blogo būtų, jei ką ko trūksta parodys kraujo tyrimas blush2.gif aš tai galvoju kad tik valgo 4u.gif
Giorgita
nuo mazens isrankus maistui doh.gif
ErikaAlgirdasSkaiste
buvo nevalgi,kol nepradejo lankyti darzelio...dabar vos spejam duot lotuliukas.gif kudute,mazute bet suvalgo net kartais daugiau nei as g.gif
Iloveyou
7 m nevalgus.o 3 metu uz visus suvalgo biggrin.gif
gintute.j
[MANO DUKRYTE NEVALGI. METU SVERE 7KG.(GIME 3 KG), 3 METU -11 KG...
DABAR, BEVEIK 5 METUKU SVERIA 15 KG. VALGO LABAI MAZAI - TIK KELIS PRODUKTUS IS EILES. BET KRAUJUKAS GERAS, UGIS IRGI TELPA I NORMAS, NORS SVORIS SIEKI 2.5 METU VAIKO...O KAD PASAKYTU - MAMA NORIU KAZKA VALGYT - TAI PER SAVO GYVENIMA ESU ISGIRDUS GAL 3 KARTUS. CIA GALIMA ATSKIRAS 3 TEMAS KURTI - APIE VAIKUS, KURIE NIEKAD NEBUNA ALKANI:)
APIE TEVUS, KURIE NESUPRANTA IR VIS GALVOJA, KODEL VAIKAI NENORI VALGYT:)
IR TRECIA TEMA - TAI MEDIKAI, KURIE VIS SAKO - DUOKIT VAIKUI VALGYT - BET KAI TAI PASAKO, TAI MAN, MAMAI, TIK ASAROS PRADEDA RIEDET - PRO KURI GALA IKIST - BET KA DUOCIAU, KAD TIK VALGYTU...( nevalgiuku mamos supras...)na vienu zodziu - mes auginam nevalgiukus, coliukus( bet ne ugiu) ateities manekenus:)
erikiuxxx
tfu tfu tfu mano abu visada gerai valge ir valgo ,tik kaip buvo ploni,taip ir yra doh.gif
Edysia
Mano vaikinukas tai apetitu nuo pat mažens nesiskundžia thumbup.gif
Barlamėja
QUOTE(_vaikyste_ @ 2011 08 20, 22:29)
mes ir taip vargstam, tas neskanu anas neskanu. Klausiu valgysi, sako valgysiu. Padarau tada isgirstu, tai gi as nenoriu valgyti. Nu nors nusisauk, dar kokiu sureliu, sausu pusryciu tai galetu istisas diena valgyt, na bet ar tai maistas.. doh.gif  Jau vitaminus perku, jei ne vienus tai kitus.. nesikeicia niekas, nevalgo nors tu ka... bet keista, kad darzelyje suvalgo viska. Gaminu tikrai skaniai, jau net kita karta su tuo maistu pridarau visokiu dalykeliu, kad dar skaniau atrodytu.. niekas nepadeda.. tikiuosi tai greitai pasikeis.. ax.gif
*

Analogiska situacija lotuliukas.gif net neparagavus dukra nusprendzia apie patiekalo skoni doh.gif vitaminus pradejau duoti, valgyti labiau pradejo noreti, bet vistiek nevalgo blink.gif mesos apskritai atsisako, sriubyte tik raudona (cia ji taip buroku sriuba vadina) ir tai nevisada, vienintelis dalykas ko niekad neatsisako tai agurko lotuliukas.gif
Nerutia
QUOTE(gintute.j @ 2012 01 08, 16:08)
[MANO DUKRYTE NEVALGI. METU SVERE 7KG.(GIME 3 KG),  3 METU -11 KG...
DABAR, BEVEIK 5 METUKU SVERIA 15 KG. VALGO LABAI MAZAI - TIK KELIS PRODUKTUS IS EILES. BET KRAUJUKAS GERAS, UGIS IRGI TELPA I NORMAS, NORS SVORIS SIEKI 2.5 METU VAIKO...O KAD PASAKYTU - MAMA NORIU KAZKA VALGYT - TAI PER SAVO GYVENIMA ESU ISGIRDUS GAL 3 KARTUS. CIA GALIMA ATSKIRAS 3 TEMAS KURTI - APIE VAIKUS, KURIE NIEKAD NEBUNA ALKANI:)
APIE TEVUS, KURIE NESUPRANTA IR VIS GALVOJA, KODEL VAIKAI NENORI VALGYT:)
IR TRECIA TEMA - TAI MEDIKAI, KURIE VIS SAKO - DUOKIT VAIKUI VALGYT - BET KAI TAI PASAKO, TAI MAN, MAMAI, TIK ASAROS PRADEDA RIEDET - PRO KURI GALA IKIST - BET KA DUOCIAU, KAD TIK VALGYTU...( nevalgiuku mamos supras...)na vienu zodziu - mes auginam nevalgiukus, coliukus( bet ne ugiu) ateities manekenus:)
*

Analogas mums, Jūsų situacija, net matmenys panašūs 4u.gif Puikiai Jus suprantu 4u.gif
astalaur
O mano mergina turri savo rėžimą ir jeigu laiku paduosi valgyti - tai valgys, bet jei nelaiku pasiūlysi - nieko neįkiši, tik sugadinsi visiems nuotaiką. Dar kartais padeda tai, kad valgo su kompanija (arba svečiuose). O kartais ir svečiuose pareiškia, kad ji pavalgys namie... Dabar jai jau virš 3 metų, turi savo mėgiamus ir nemėgiamus patiekalus - kartais jai gaminu atskirai, kartais tinka benrai pagamintas maistas... Bet šiaip jei kokią dieną ir pavalgo mažiau, tai nesinervinu, nes kitą ar dar kitą dieną valgo apsisukydama.
linejaa2012
Pas mus tai retai kada buna nevalgadieniai. O siaip tik pramerkus akis eina, jau pasiimti kazka is rpaldytuvo. Sunkiau tik su mesa ,valgo tik vistiena uo kaulo ir vistienos su suriu kepsniukus,o kitko kas su mesa buna neigrusi.
lolitax22
mano net labai valgus... valgo 4 kartus - net per daug! doh.gif
emuliux
mano mazasis kartais suvalgo daugiau uz vyresneli smile.gif siaip abu berniukai apetitu nesiskundzia smile.gif
eliafam
Kaip Jums pavydziu, kai Jusu vaikuciai tokie valgus.

O manoji yra nevalgi..
Eva 777
Didžiausias džiaugsmas mamoms kai vaikas sveikas ir valgus 4u.gif
Mes prie nevalgiūjų. doh.gif nors dabar situacija gerėja clap.gif clap.gif clap.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.