ir mano dukryte valgo prastai
O mano dukrytė labai valgi. Kaip sakoma: "šapai - lapai" jei tinka, valgo viska. Tačiau nevisada duodu tai ko ji nori.
Buvo valgus iki kokių 4 metų, o dabar
Gal iki kokių 3 m. valgė pusėtinai, bet pastaruosius du metus tikra tragedija
p.s. mano mažoji košės suvalgo daugiau nei sūnus
Maniskei dabar 3 metukai.Pries koki gera pusmeti,valge labai dauk,dauguma net stebejosi kaip tokia mazyte gali tiek dauk valgyti,o ir maistui neisranki
sunui beveik 4 metukai,kartais valgo taip kad net ausys linksta,bet dazniau tenka kariauti,kad pavalgytu.net neparagaves sako man neskanu ir neikisi nei sauksto.
mano dukrytei 4,5 m., tai ji valgo praktiškai viską, o jei ko nelabai nori, tai galima lengvai perkalbėti
Mano dukrytei 6 metai, tai net nesuprantu is ko ji gyva
Pasiskaiciau ir ramiau pasidare
Musiskis irgi nevalgus pasidare
maniskiui 2,5 ir siuo metu labai prastai valgo, pakolkas be problemu valgo tik pica
vyresnelis kuo tokiau tuo maziau valgo
seniau jokiu problemu nebuvo su valgiu .... Dabar vis labiau daromes išrankesni
maniskis nuo pat mazens isrankus maistui
Vyresnėlis mūsų tai iki kokių 2 metų nevalgus buvo, bet labai jau nevalgus, būdavo,kad po parą laiko nevalgydavo visiškai nieko, o kraujo tyrimai būdavo geri, bet kažkaip išaugom dabar kitą kartą iš virtuvės neišeina, ypač dažoves visas ir vaisius mėgsta, ir šiaip ką pagaminu viską valgo ir viską suvalgo
QUOTE(Domke @ 2008 12 09, 21:41) Ir as auginu nevalgiuka .. Jau ne nebezinau, ka ir bedaryti.Visi metodai isbandyti Belieka laukti, kol isaugs Maniškis irgi nevalgo, o dar ir išrankus maistui, niekada nežinau ko jis užsimanys. Bet tuštinasi reguliariai, vadinasi jam užtenka. Neimu į galvą. Pati buvau nevalgi ir niekas manęs nevertė, užaugau, tai ir jo neverčiu, kiek jam reikia matyt pavalgo.
Maniske mergina labai isranki. Darzoviu nevalgo, mesos tik jai spicialiai paruosta. Nesenai pradejo valgyti pica (ir tai nebetkokia) ir gerti kakava. As maniau , kad mano mergina mazai valgo, bet i svecius buvo atejusi jos klasioke. Tai tada supratau, kad mano mergina, dar labai gerai valgo.
tik duokit valgyt
atsidariau sia tema ir iskarto lengviau ant sierdies pasidare.. pasirodo mano vaikas ne vienas toks.. nevalgus baisiai...valge tik tol kol maitinau krutimi.. visas kitas maistas - jam ne maistas.. gali nevalgyti ir visa diena. Pradzioje neriausi is kailio, o dabar jau tapo norma. Matyt valgo tiek kiek jam reikia. Sakau: suneli ateik valgyti, o jis atsako: tai kad as vakar valgiau...
Vage ir valgo. Aciu Dievui problemu jokiu del to.Kartais reik kitaip patiekt. Koki sumustini kvadrateliais supjaustyt ir susmaigstyt pagaliukus.Vaisius supjaustyt ir idomiai sudeti leksteje.Blynai visada buna su obuoliais ar uogomis. Koses taip pat.
O maniskei tai kaip uzeina ypac vakare kaip reikia eiti miegoti,kada jinai isinori tai to ,tai ano.Svarbu neiti miegoti
QUOTE(Jolita G @ 2009 03 18, 15:36) O maniskei tai kaip uzeina ypac vakare kaip reikia eiti miegoti,kada jinai isinori tai to ,tai ano.Svarbu neiti miegoti Labai panasi situacija kai tik miegoti tai tada valgyti saukia ir kai atsikelia irgi valgyt noriu ir bega virtuveje revizija daryti, bet seip bile ko neisiulisi Tai man galvos skausmas ka cia tokio padarius kad sunelis valgytu
viena labai nevalgi, kita truputi valgesne, bat ka su jom padarysi, kenciam...
Mano vyrukas valgo viska isskyrus virta ir kepta mesa, vistiena irgi netinka. Net is plovo isrenka. Bet valgo pieno produktus visus ir daug, darzoves ypac burokus, ir labiausiai mane dziuginantis dalykas sriubas, bet kuo skystesnes. Na ten gali buti nebent daugiau bulviu
Maniškė gerai valgė ir augo tol, kol aš ją maitinau- iki 1,5 m. Dabar- nuolatinis karas dėl valgymo. Mėsos nevalgo nuo kūdikystės, dar kai maža būdavo- tai kažkaip kartu koše suplakus pavalgydavo, dabar- jokiam pavidale.
Nuo kūdikystės nevalgė jokių pirktinių košių, kur tik užpilti reikia, jokių košių iš indelių- viską tik gaminau, viriau, tryniau, plakiau. Beveik visos dienos virtuvėj, o jinai vos po kelis šaukštelius suvalgydavo... Na, bet ir tuo džiaugėmės, gi kitaip visai nieko nevalgydavo.. . Dabr jai 5 m., tik neseniai pradėjo suvalgyti po visą sūrelį, dar prieš kelis mėn.- niekaip neįveikdavo. Nueini į svečius, jinai tik peržvelgia stalą ir viskas. Na, suvalgo nebent juodos duonos gabaliuką, agurką, pomidorą... Viskas . Liūdniausia, kad kraujas silpnas, hemoglobinas žemas... Va, ir dabar tik 116, vartojam geležies preparatus kasmet po kelis mėn...
Na o mes jau nuo gimimo neturim jokiu problemu del valgymo
QUOTE(laner @ 2008 12 09, 08:58) Iki ligos,mes ir taip valgydavom mazai,su valgiu mums tragedija buvo Sveika pas mus lygiai ta pati situacija labai prastai valgom ir jokie vitaminai nepadeda o tik pablogina situacija, taciau dabar po ligos ir sugertu antibiotiku isvis atastrofa vieninteliai zodziai as noriu but alkana ar as neaiskiai kalbu tu manes nesupranti. Musu dukrai 3 metai Papildyta: QUOTE(SIVERIJA @ 2009 03 23, 09:56) Maniškė gerai valgė ir augo tol, kol aš ją maitinau- iki 1,5 m. Dabar- nuolatinis karas dėl valgymo. Mėsos nevalgo nuo kūdikystės, dar kai maža būdavo- tai kažkaip kartu koše suplakus pavalgydavo, dabar- jokiam pavidale. Nuo kūdikystės nevalgė jokių pirktinių košių, kur tik užpilti reikia, jokių košių iš indelių- viską tik gaminau, viriau, tryniau, plakiau. Beveik visos dienos virtuvėj, o jinai vos po kelis šaukštelius suvalgydavo... Na, bet ir tuo džiaugėmės, gi kitaip visai nieko nevalgydavo.. . Dabr jai 5 m., tik neseniai pradėjo suvalgyti po visą sūrelį, dar prieš kelis mėn.- niekaip neįveikdavo. Nueini į svečius, jinai tik peržvelgia stalą ir viskas. Na, suvalgo nebent juodos duonos gabaliuką, agurką, pomidorą... Viskas . Liūdniausia, kad kraujas silpnas, hemoglobinas žemas... Va, ir dabar tik 116, vartojam geležies preparatus kasmet po kelis mėn... as ir kol savaja pati maitinau tai negalejau skustis ismaitinau iki 2 metu bet paskui prasidejo vargai. Nors ir nuo mazens ji jokios mesos nevalgo, bet dar budavo zuvis, grikiu kose, ir visos darzoves, o dabar tik burokeliai, pupeles, varske na ir dar kartais kolduna su mesa viena kita suvalgo
labas mamukai, esu naujoke taip kad ir mes jungiames prie nevalgiuku, mano dziaugsmui jau 3 metai 5 menesiai, su valgymu amzinas karas nespeju pataisyti valgyti o jis jau pranesa As nenoriu, nevalgysiu
QUOTE(SIVERIJA @ 2009 03 23, 12:56) Liūdniausia, kad kraujas silpnas, hemoglobinas žemas... Va, ir dabar tik 116, vartojam geležies preparatus kasmet po kelis mėn... Nemanau, kad hemoglobinas žemas. Tokio amžiaus vaikų žemutinė HGB riba 110.
Oi ir mes turim tokia problema
Musu dukryte nevalge nuo pat gimimo, niekada nera buve taip, kad duodant valgyti, valgytu su apetitu dabar jai jau greit trys metukai, bet kaip nebuvo niekad alkana, tai taip ir dabar nebuna
o aš pasidžiaugsiu...
Mano vat tokia istorija: iki metuku valge puikiai (isskyrus mesa), o po to susirgo rotovirusu, 3 men. netoleravo laktozes. Pabandeme duoti gelezies sirupo - protestavo ir 3 savaites visiskai nieko nevalge. Gydytojas pasiule duoti bet ka, kad bent kiek energijos turetu... Tad isgerdavo truputeli sojos pieno, sukramtydavo koki kukuruzu traskuti. Nuo tokios "dietos" velavo su vaiksciojimu, baisiai sirgom persalimo ligomis. Nebeistveriau ir grizau pas mama i kaima, tai bendrom milziniskom pastangom po truputeli pamaitindavom savom darzovem. Na, dabar jau 3 metai. Rezultatas - valgo prastokai, bet auga sveikas ir stiprus, tik visiskai nevalgo kosiu o mesyte tai tik vytinta (nezinau ar labai tai gerai...) - gurmanas. Pazistama turi berniuka, kuris 5 metuku tik 15 kg sveria, bet jei visa kita gerai, gydytojai sako: tokia veisle. Na, o as vis svajoju kad kadanors ir manasis vel prades valgyti...
Mano mažylis nėra labai valgus,bet negaliu skūstis kad ir nevalgo
mono bernelis taip pat nevalgus nuo mažu dienu,nusibosdavo maista gaminti,du šaukšteliai ir viskas.dabar ir nesiūlau kai pats praalksta,tai tada viskas tinka ir sriuba,mėsa,daržovės,vaisiai.beto labai daug geria.
Mano vyresnėlė taip pat nevalgiukė
Tiksliai nustatem, kad musu mazasis per para suvalgo dvigubai didesnes porcijas tiek pusryciu, tiek pietu, tiek vakarienes, negu vyresnioji. Ji beveik oru gyva...uztai daznai serga.
Darzelyje valgo viska be problemu, namuose valgo labai mazai
ne, mesos, zuvies, kiausiniu ne i burna.. nuo mesos net kvapo bega tolyn.
nekalbu apie jokias misraines.. viskas turi buti "be nieko" pieniski produktai: blynai, varskeciai ir pan -tinka, aciu D. pradejo sriubas dabar visokias valgyti.. bet dazniausiai issiurbia skystima, o tirscius palieka.. jei ir antras bus toks.. tfu tfu tfu..
Nevalgus ir mano zuikis.Kartais buna isimciu,bet nedaznai.Ir ziuriu mazoji seka brolio pedom,saukstas,kitas ir daugiau neikisi
Maniskis nevalgus, bet tiek esu pripratusi prie jo valgymo ypatumu, kad man tai tapo norma. Darzelyje nieko ne i burna neima, tai aukletoja sake, kad net neuzsakineti jam maisto, nes bus tik pinigai ismesti. Tai va. Bet manau, kad jei vaikas auga, yra judrus, tai viskas yra gerai, vaikai jaucia, kiek jiems maisto reikia. Zodziu - dar nesugadinti zmones.
siandien suzinojome, kad 6meciui reikia pasiskiepyti. Gal galit pasakyti koks cia skiepas. Baisiai bijo skiepu. Aciu.
Nevalgo nuo pat 3 menesiu. Ir dabar 4.5 vaikas, ugis 110, o sveria tik 17 kg. Kai maudosi man baisu ziureti, atrodo kaip vienas is Afrikos vaiku, kurie badauja. Darzelyje valgo tik sriuba pietums, blynus kai duoda ir makaronus su mesa kai duoda. Viena diena klausiu, ar valge darzelyje, tai pareiske "blynu tai nebuvo, tai ka ten daugiau valgyti...".
QUOTE(skruzdeda @ 2009 05 02, 21:38) Nevalgo nuo pat 3 menesiu. Ir dabar 4.5 vaikas, ugis 110, o sveria tik 17 kg. Kai maudosi man baisu ziureti, atrodo kaip vienas is Afrikos vaiku, kurie badauja. Darzelyje valgo tik sriuba pietums, blynus kai duoda ir makaronus su mesa kai duoda. Viena diena klausiu, ar valge darzelyje, tai pareiske "blynu tai nebuvo, tai ka ten daugiau valgyti...". būtent QUOTE(Roga @ 2009 05 02, 20:42) būtent lygiai tas pats.Jeigu jam nesakytum uz nugaros "Andriau valgyk, Andriau valgyk... " tai tikrai nepavalgytu. o beto jis serga ir serga. kai serga is viso beveik nevalgo. kai pasveiksta, tada kokias 3 dienas valgo labai daug, o paskui vel i savo valgymo iprocius grizta. QUOTE(skruzdeda @ 2009 05 02, 21:54) lygiai tas pats.Jeigu jam nesakytum uz nugaros "Andriau valgyk, Andriau valgyk... " tai tikrai nepavalgytu. o beto jis serga ir serga. kai serga is viso beveik nevalgo. kai pasveiksta, tada kokias 3 dienas valgo labai daug, o paskui vel i savo valgymo iprocius grizta. toks jausmas kad turėsiu stovėti visada už nugaros, kad valgytų QUOTE(Roga @ 2009 05 02, 20:58) toks jausmas kad turėsiu stovėti visada už nugaros, kad valgytų nekaltink saves, del to kad nevalgo. Maniske irgi beveik nevalgo ir yra labai liesute. Bet ir mes su vyru, kai buvom maziukai, menkai tevalgem ir isrankus buvom. (tai as suprantu dukros nenora valgyti, nes ir paciai taip buvo, vasarom visa diena galedavau buti nevalgiusi, uztekdavo kokiu braskiu ir pieno Prades valgyti kai prasides brendimas. Apie 12-14 metu. As su savo broliu nuo tokio amziaus pradejom daug valgyti, bet vistiek dar iki pilnametystes sakaliukai buvom QUOTE(Minėja @ 2009 05 03, 09:28) nekaltink saves, del to kad nevalgo. Maniske irgi beveik nevalgo ir yra labai liesute. Bet ir mes su vyru, kai buvom maziukai, menkai tevalgem ir isrankus buvom. (tai as suprantu dukros nenora valgyti, nes ir paciai taip buvo, vasarom visa diena galedavau buti nevalgiusi, uztekdavo kokiu braskiu ir pieno Prades valgyti kai prasides brendimas. Apie 12-14 metu. As su savo broliu nuo tokio amziaus pradejom daug valgyti, bet vistiek dar iki pilnametystes sakaliukai buvom tai nors gerai, kad galite susitarti dėl kasniuko. ir aš tikiuosi, kai bus paauglystė pradės valgyti
mums tai vieni sako nevalgo todel, kad viduriai kieti, kiti sako, kad cia raidos sutrikimo dalis (mums nustatytas kalbos velavimas)... Visada valge tiek, kad gyvas butu, bet ne tiek, kad normaliai sotus
|