Sveikos mamos,mane domina sios mokyklos pradiniu klasiu mokytojos,gal kurios vaikuciai lanko sia mokykla ir gali suteikti kokios nors informacijos?aciu
Na negi nei vieno mokinuko cia nera?
mokinukų tai yra, bet jus turbūt domina būsimų pirmų klasių mokytojos.Mano pirmokas mokosi pirmoj klasėj, o apie kitas ten dirbančias personas nelabai ką turiu pasakyti.
O ka galetumet papasakot apie sia mokykla?Kaip vaikas jauciasi joje?Gal zinote kada bus atviru duru dienos pradinukams?
matau taip niekas ir neparašo: atvirų durų diena tikrai būna, pasiskambink jį mokyklą ar jų internetiniame puslapyje pažiūrėk, ten ir susipažinsi su būsimom mokytojom.Mes esam patenkinti mokytoja, bet labai nepatinka, kad nėra jokios popamokinės veiklos, t.y. jokio būrelio, nors buvo žadėta.
O sakykit kaip mokslo lygis sioje mokykloje?Mums reiktu mokytojos kuri netingetu su vaikais
Visi šie dalykai labai priklauso nuo mokytojo.O kokios mokytojos būsimų pirmokų, neteko girdėt.
Kiek zinau,tai sioje mokykloje atviru duru diena bus balandzio men. 29 d. 18 val. ( didziojoje mokykloje)
Sveiki, mano sūnus kaip tik baigia 4 klase, taip kad galiu naujiesiems pirmokėliams rekomenduoti labai puikia mokytoja - Ilona Jesevičienę. Tai rūpestingas žmogus ir labai geras pedagogas. Esam dėkingi už tuo ketverius metus
į šitą mokyklą gyvenime neleisčiau savo vaiko, pažiūrėkit koks kontingentas ten eina
nuo pirmos iki penktos klases sunus mokesi pas stasele sipaviciene
Gailiuosi, kad leidau vaiką į šią mokyklą. Su mokytoja susišnekėt neina, vis rėkia, kad tas blogai ir anas blogai. Paskambint net nesinori, nes atrodo klasėj pats blogiausias, nes to neatsineša tai kažką pamiršta. Vaikas sako, kad kuprinę vaikai iškrato, o mokytoja sėdi ir dėmesio nekreipia. Vos ne kiekvieną dieną pareina nusiminęs. Kaip dar tokios pedagogės (jei jas eina taip pavadint) dirba. Pradžioj rinko pinigus pratyboms kažkur 90lt, klasės fondui 90lt, mokyklai 12lt. Dar tik vidurys metų, bet pratybas patiems nupirkt reikia, nors pinigai joms jau buvo surinkti. Nepatarčiau šios mokyklos niekam. Pratemsim kaip nors iki mokslo metų pabaigos ir pasiimsiu.
Pati lankau šią mokyklą. Ir kritikuotojams labai siūlau taip nenuvertinti šios įstaigos. Ji yra normali mokykla, kaip ir kitos. Kai kurie pedagogai yra nerealūs! (kalbu apie vidurinės m-klos).
Pradinėse klasėse mums atiteko Sandra Mykolaitienė. Galiu drąsiai teigti, kad tai geriausia pradinių klasių mokytoja. Mes ją mylim dar dabar, kiekvieną rugsėjo pirmąją nešam gėles. Ji išugdė labai stiprią klasę, esame geriausi mokykloje. Gera pradžia - pusė darbo. Ir mano nuomone, labai svarbu išsirinkti gerą pradinių klasių mokytoją. Sandra, jūs esate ir būsite pati nerealiausia mokytoja. Kaip mūsų antroji mama Mylim ir ilgimės... QUOTE(Mane barė @ 2010 04 13, 20:47) Pati lankau šią mokyklą. Ir kritikuotojams labai siūlau taip nenuvertinti šios įstaigos. Ji yra normali mokykla, kaip ir kitos. Kai kurie pedagogai yra nerealūs! (kalbu apie vidurinės m-klos). Pradinėse klasėse mums atiteko Sandra Mykolaitienė. Galiu drąsiai teigti, kad tai geriausia pradinių klasių mokytoja. Mes ją mylim dar dabar, kiekvieną rugsėjo pirmąją nešam gėles. Ji išugdė labai stiprią klasę, esame geriausi mokykloje. Gera pradžia - pusė darbo. Ir mano nuomone, labai svarbu išsirinkti gerą pradinių klasių mokytoją. Sandra, jūs esate ir būsite pati nerealiausia mokytoja. Kaip mūsų antroji mama Mylim ir ilgimės... Šių metų rudenį sūnui į 5 klasę... Galvojau ir apie šią mokyklą... Gal galima būtų plačiau apie mokytojus, bendrą atmosferą mokykloje ir ... viską ką tik dar galima pasakyt apie mokyklą... Labai lauksiu atsakymo.
Kai kurie kritikuoja šią mokyklą, bet galiu pasakyti - ji tokia kaip ir visos kitos. Ją ketina padaryti sporto internatu. Tačiau tai tikrai neturės įtakos pačiai mokyklai (tik tiek, kad gali būti sustiprintos kūno kultūros pamokos ir bus sukurta atskira sportininkų klasė).
Pažįstu nemažai žmonių, kurie baigę "Nemuno" vidurinę stojo į aukštąsias mokyklas, universitetus, užbaigė juos geriausiais diplomais. Mano bendraklasiai užėmė prizines vietas miesto matematikos, lietuvių kalbos olimpiadose. Mokytojų nėra labai daug, bet dauguma šilti, įdomūs žmonės. Iš tiesų didžiausią įtaką turi tai, kokioj klasėj mokosi vaikas. Jei atmosfera yra gera, visi draugiški, prisitaikyti nebus sunku... Ar vaikas privalės nešioti uniformą, ar ne, priklauso nuo klasės auklėtojo. Jei domina popamokinė veikla, čia yra dramos būrelis, aerobikos, krepšinio(tikriausiai), tinklinio, gitaros... Didelis minusas - valgykloje pateikiamas maistas. Bet kaikurie valgo, nesiskundžia. Tikiuosi, kažkiek padėjau ;] jei dar kas domintų - klauskit. QUOTE(Mane barė @ 2010 04 13, 19:17) Pati lankau šią mokyklą. Ir kritikuotojams labai siūlau taip nenuvertinti šios įstaigos. Ji yra normali mokykla, kaip ir kitos. Kai kurie pedagogai yra nerealūs! (kalbu apie vidurinės m-klos). Pradinėse klasėse mums atiteko Sandra Mykolaitienė. Galiu drąsiai teigti, kad tai geriausia pradinių klasių mokytoja. Mes ją mylim dar dabar, kiekvieną rugsėjo pirmąją nešam gėles. Ji išugdė labai stiprią klasę, esame geriausi mokykloje. Gera pradžia - pusė darbo. Ir mano nuomone, labai svarbu išsirinkti gerą pradinių klasių mokytoją. Sandra, jūs esate ir būsite pati nerealiausia mokytoja. Kaip mūsų antroji mama Mylim ir ilgimės... mano dukra pradejo lankyti pirma klase pas sia mokytoja. ji nereali, dziaugiuosi kad tokia mokytija pradeda ruosti mano dukra |