Sveiki esu daug girdejus,kad negalima nestumo metu miegoti uzkielus rankas aukstai virs galvos,nors man tokia miego padetis yra pati priimtimiausia ir patogiausia.Gal kas zinot kodel negalima taip miegot?????
QUOTE(Irina 1984 @ 2008 12 09, 22:58) Sveiki esu daug girdejus,kad negalima nestumo metu miegoti uzkielus rankas aukstai virs galvos,nors man tokia miego padetis yra pati priimtimiausia ir patogiausia.Gal kas zinot kodel negalima taip miegot????? kai mes miegam, neiviena nzn kur tas rankas dedam , ant kurio sono gulim, kai mazesnis nestumas gal ir ant pilvo miegam. manau del tokiu smulkmenu neverta jaudintis
Man irgi taip labai patiko miegoti,kazkaip tokiu budu kunas atsipalaiduoja
pradedu priprasti ant soniuko miegoti...
Sveikos,manau ranku miegant negalima laikyti virs galvos del tos pacios priezasties,kaip ir uzuolaidu kabinti,skinti ka nors aukstai,tvarkyti antresoles...ir visa kita..to ko labai reik kaip negalima...O del ko nzn
QUOTE(Irina 1984 @ 2008 12 09, 21:58) Sveiki esu daug girdejus,kad negalima nestumo metu miegoti uzkielus rankas aukstai virs galvos,nors man tokia miego padetis yra pati priimtimiausia ir patogiausia.Gal kas zinot kodel negalima taip miegot????? Čia ko gero dėl to pačio prietaro dėl ko ir rankų aukštai kelt atseit negalima. Kol mažas nėštumas ir jeigu nėra kokių nors problemų, nemanau kad negalima, o jau vėliau tai priklauso nuo to kaip pilvas auga, pačiai gali pasidaryt nebepatogu išsitiesus, ir nugarą paskausta.
prietaras tame, kad kinta spaudimas ir gali atsisluoksniuoti placenta. Aisku, jeigu viskas gerai tai gerai, bet gi negali zinoti kas ten dedasi butent tuo momentu. Man gine irgi neleido miegoti pakeltom rankom, ir gimdant negalima ranku kelti.
sweikutes. siap tai as visada miegu susirietus ant soniuko, bet paskutinias savaites save pagaunu paryciais miegancia ant nugaros ir abi rankas sukelus virs galvos
toks jausmas kad jus isvis nemiegat o tik galvojat kaip cia ranku nesusikelus. kai miegat , ne tik rankas gal aukstyn susikeliat... ir pozos keisis dar neviena karta augant pilvui, tiesiog reikia maziau del tokiu nieku sukti galva ir viskas bus gerai. jei kas ir atsitiks, tai tikrai ne del to kaip miegojot nakti, kur rankos buvo ar kokia poza
as suzinojau kad miegu rankas uzsikelus tik tada,aki vyras pasake. o to rezultatas buvo,per visas echoskopijas matem, kad taip pat ir dukryte pilvukyje isitaisius
Iš kitos pusės pažiūrėjus tai ir nieko dėl tų rankų nepadarysi - vistiek susikrausi miegant. Gi nesusiriši prieš einant gult.
As iki nestumo irgi tap megau miegoti, bet kai pastojau atradau kitas miego pozas
Na cia ir nustebinot mane - as visa laika taip miegu, tik kai rankos nutirpsta, verciuosi ant sono
QUOTE(zose123 @ 2008 12 18, 12:09) toks jausmas kad jus isvis nemiegat o tik galvojat kaip cia ranku nesusikelus. kai miegat , ne tik rankas gal aukstyn susikeliat... ir pozos keisis dar neviena karta augant pilvui, tiesiog reikia maziau del tokiu nieku sukti galva ir viskas bus gerai. jei kas ir atsitiks, tai tikrai ne del to kaip miegojot nakti, kur rankos buvo ar kokia poza aš irgi miegu sukėlus rankas, vėliau esant didesniam pilvo nemiegosit, bus nepatogu, temps pilvą norėsis ant šono ir dar pagalvės tarp kojų o negalima dėl gimdos raiščių įtempimo ir placentos atitrūkimo...bet..daug ko nėščiom negalima...o darom kaip patogu mums, ane?
Man irgi labai patikdavo miegoti rankas i virsu sudejus, bet po kurio laiko savaime tas noras praejo, nes rankos tirpti pradejo. Ginekologe pasake, kad organizmas yra ir taip apkrautas ir tiesiog nebepajegia kraujo varineti. Taip ir atpratau...
Na manau tikrai nereik pradet del tokiu dalyku sukt galwa, svarbiausia kaip jum miegot patogu, jei temps pilva automatiskai nemiegosit taip
Uzmiegu as visada rankas krutines lygyje arba zemiau laikydama... bet pabundu visaip, kaip iseina
As net gines kalusiau del tu ranku virs galvos miegant. Tai ji tik syptelejo ir pasake, kad bus nepatogu tai pati nebemiegosi taip. O taip miegoti galima jei patogu ir nesijaucia tempimo ar ranku tirpimo. vat mano drauge ir pati kankinosi del tu nesamoniu ir vyra priverte prigasdinusi naktim ja kontroliuoti
as neretai pabundu guledama ant nugaros ir iskelusi rankas. kol kas dar taip patogu miegoti, bet manau jau nebeilgai
QUOTE(neringacija @ 2008 12 18, 02:21) sweikutes. siap tai as visada miegu susirietus ant soniuko, bet paskutinias savaites save pagaunu paryciais miegancia ant nugaros ir abi rankas sukelus virs galvos Aš ir save taip nubunant pagaunu miegančią QUOTE(zose123 @ 2008 12 18, 14:09) toks jausmas kad jus isvis nemiegat o tik galvojat kaip cia ranku nesusikelus. kai miegat , ne tik rankas gal aukstyn susikeliat... ir pozos keisis dar neviena karta augant pilvui, tiesiog reikia maziau del tokiu nieku sukti galva ir viskas bus gerai. jei kas ir atsitiks, tai tikrai ne del to kaip miegojot nakti, kur rankos buvo ar kokia poza Kai nežinai tai ir nesakyk, jau mano uosvenei ir draugei persileidimai buvo dėl pakeltų rankų. Likė laikė ir viskas iškrito...
sveikos,
na man drauge sake, kad jei taip miegi po gimdymo gali migrena prasidet?? kazi tiesa??
man 31 savaitė, mėgstu miegot rankas susikėlus virš galvos ir miegu taip
Miegojau ir vėl miegu rankos virš galvos susikėlus ir TV taip žiūriu ir šiaip mėgstu taip pagulėti. Nesuku dėl to galvos
As niekada ant nugaros nemiegojau, bet pastoruoju metu pagaunu save kad miegu, ir dar su uzkeltom rankom, nezinau kodel....
Kiek žinau, tai pakeltos rankos priverčia krauja plūstelti į apatinę kūno dali ir tai gali iššaukti persileidimą. Tačiau tai tik kaip stovi, o gulint kūnas juk horizontaliai ir nuo to persileidimas neturėtų būti. Jau konsultavausi su 5 ginem skirtinguose įstaigose. Šiaip dėl įdomumo, tai jos ir patikino, kad tai tik bobučių pasakos. Vat langų valyti nepatartina
Anksčiau aš ir taip miegojau, buvo tarpas kaip nebemiegojau, o dabar vėl kelintą naktį prabusdama pajaučiu, kad puikiausiai įsitaisiusi ant nugaros pakeltom rankom
as taip pat save pagaunu miegat pakeltomis rankomis tai jas neleidziu, ant sono apsisuku ir toliau parpiu
galiu ir as prisideti prie jusu su tokiu pastebejimu......niekada pries nestuma nebudavo tokiu miego pozu kaip miegojimas ant nugaros ir su iskeltomis rankomis...is pradziu pradejau galvoti, juk negalima iskelus ranku, bet kazkuri teisingai sako, juk mes gulime, o ne stovimoj pozoj esame...taip pat kad ir toliau miegame taip kaip patogu
QUOTE(smille_for_you @ 2009 09 13, 15:13) As niekada ant nugaros nemiegojau, bet pastoruoju metu pagaunu save kad miegu, ir dar su uzkeltom rankom, nezinau kodel.... QUOTE(dezma @ 2009 09 16, 14:57) as taip pat save pagaunu miegat pakeltomis rankomis tai jas neleidziu, ant sono apsisuku ir toliau parpiu Ir man tas pats, stengiuosi miegoti ant šono, bet naktį visada pabundu ant nugaros su užkeltomis rankomis
man mama neleisdavo nieko daryti aukstai iskelus ranku,nes yra procento kazkiek kad gali vaikuciui aplink kakla uzsivyniot virkstele ir taip jis uzsismaugs.tad kaip bebutu geriau vengt ir miegot aukstai iskelus rankas ir langus valyt...t.t
Tai ką pasakysiu apie miegojimą iškėlus rankas, tikrai nesietinas su nėštumu konkrečiai, bet su miegojimo kokybe apskritai
Taigi, miego terapijų duomenimis, rankų padėtis virš galvos miegant kelia įtampą. O kai kūnas strese, impulsai atsiliepia sapnuse... Nors ir pati myliu miegą ant pilvo atmetusi rankas į viršų, stengiuos vengt, skirtumas ryškus. Gal įsitikinimas, gal sutapimai, pabandysit, pasipasakosit - galėsim remtis statistika
O man ginė sakė, kad pati
QUOTE(sandrijja1980 @ 2010 02 10, 02:36) man mama neleisdavo nieko daryti aukstai iskelus ranku,nes yra procento kazkiek kad gali vaikuciui aplink kakla uzsivyniot virkstele ir taip jis uzsismaugs.tad kaip bebutu geriau vengt ir miegot aukstai iskelus rankas ir langus valyt...t.t na pas mane lelius dabar taip vartosi kad siaubas tai didesne tikimybe kad jis apsipancios ir taip kai pastojau iskart pabuzdavau kad miegu rankom iskeltom kartais pabundu ir kojom sulenktom ir ant nugaros gulinti o seip iki siol patogiausei miegu ant pilvuko QUOTE(meilikatyte @ 2010 02 27, 20:18) na pas mane lelius dabar taip vartosi kad siaubas tai didesne tikimybe kad jis apsipancios ir taip kai pastojau iskart pabuzdavau kad miegu rankom iskeltom kartais pabundu ir kojom sulenktom ir ant nugaros gulinti o seip iki siol patogiausei miegu ant pilvuko Negi negalima ir kojom sulenktom miegoti? Man tai patogiausia poza, ant šono ir sulenkus kojas, vieną išvis iškėlus prie pilvo QUOTE(meilikatyte @ 2010 02 27, 19:18) na pas mane lelius dabar taip vartosi kad siaubas tai didesne tikimybe kad jis apsipancios ir taip kai pastojau iskart pabuzdavau kad miegu rankom iskeltom kartais pabundu ir kojom sulenktom ir ant nugaros gulinti o seip iki siol patogiausei miegu ant pilvuko negalvok taip,kad taip gali atsitikti,o vaikuciai manau pas visas mamytes pilvuke spurda ,vartosi.maniskis irgi iki paskutines minutes kol istrauke is pilvuko toks judrus buvo,kad siaubas.o kai istrauke,tai ramybes isikunyjimas,iki metu vaikelio kaip ir nebuvo,toks ramus.buk rami ir dziaukis kad jis spurda,tai reiskia kad viskas gerai.sekmes
Esu girdejus, kad jeigu miegi iskeltomis rankomis, kad apsivinioja veliau virgstele aplink leliuka, bet tai prietarai
QUOTE(sandrijja1980 @ 2010 02 10, 01:36) man mama neleisdavo nieko daryti aukstai iskelus ranku,nes yra procento kazkiek kad gali vaikuciui aplink kakla uzsivyniot virkstele ir taip jis uzsismaugs.tad kaip bebutu geriau vengt ir miegot aukstai iskelus rankas ir langus valyt...t.t QUOTE(calvine @ 2010 04 24, 00:25) Esu girdejus, kad jeigu miegi iskeltomis rankomis, kad apsivinioja veliau virgstele aplink leliuka, bet tai prietarai Merginos, kelintam amžiuj gyvenam? Stovint rankų negalima kiloti būtent dėl placentos atšokimo, kaip jau kažkas rašė. Dėl miegojimo iškeltom rankom: taip sutrinka kraujotaka, o nėštukei mažiausiai to reikia. Taip pat nepatartina miegoti ant nugaros, nes taip galima užspausti tuščiąją veną, ko pasekoje gali trūkti deguonies. Suprantu, kad per miegus pozos nesukontroliuosi, tačiau nėščioms geriausia miegoti ant kairiojo šono. Taip geriausiai cirkuliuoja kraujas, aprūpindamas vaikutį deguonimi
Iki nestumo galejau miegoti tik ant pilvo, dabar uzmiegu ant nugaros ir abi rankas uzkelusi virs galvos, kartais nakti pabundu guledama ant pilvo
Nesuprantu kaip jus sukontroliuojat miegojimo poza,as tai net nezinau kaip miegu,galiu tik pasakyt kad uzmiegu iu atsibundu dazniausiai ant desinio sono,o kas visa nakti vyksta vienas dievas zino:)
as ant pilvo megau gulet, bet dabar tai net neprisiverciau
|