Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Miegas užkėlus rankas virš galvos
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Nėščiosios sveikata
Irina 1984
Sveiki esu daug girdejus,kad negalima nestumo metu miegoti uzkielus rankas aukstai virs galvos,nors man tokia miego padetis yra pati priimtimiausia ir patogiausia.Gal kas zinot kodel negalima taip miegot?????
zose123
QUOTE(Irina 1984 @ 2008 12 09, 22:58)
Sveiki esu daug girdejus,kad negalima nestumo metu miegoti uzkielus rankas aukstai virs galvos,nors man tokia miego padetis yra pati priimtimiausia ir patogiausia.Gal kas zinot kodel negalima taip miegot?????
*

kai mes miegam, neiviena nzn kur tas rankas dedam , ant kurio sono gulim, kai mazesnis nestumas gal ir ant pilvo miegam. manau del tokiu smulkmenu neverta jaudintis 4u.gif
nainaa
Man irgi taip labai patiko miegoti,kazkaip tokiu budu kunas atsipalaiduoja smile.gif Taciau gydytoja neleidzia taip miegoti verysad.gif tai dabar po truputi pereinu prie kitos miegojimo pozos ant soniuko,nes ant nugaros irgi negerai miegoti.Gimda uzspaudzia slapimo pusle ir gali blogai baigtis...O be to ir pilvukas didokas,tai
pradedu priprasti ant soniuko miegoti... smile.gif
Puse
Sveikos,manau ranku miegant negalima laikyti virs galvos del tos pacios priezasties,kaip ir uzuolaidu kabinti,skinti ka nors aukstai,tvarkyti antresoles...ir visa kita..to ko labai reik kaip negalima...O del ko nzn blush2.gif
Elemire
QUOTE(Irina 1984 @ 2008 12 09, 21:58)
*

Čia ko gero dėl to pačio prietaro dėl ko ir rankų aukštai kelt atseit negalima. Kol mažas nėštumas ir jeigu nėra kokių nors problemų, nemanau kad negalima, o jau vėliau tai priklauso nuo to kaip pilvas auga, pačiai gali pasidaryt nebepatogu išsitiesus, ir nugarą paskausta.
Stitch
prietaras tame, kad kinta spaudimas ir gali atsisluoksniuoti placenta. Aisku, jeigu viskas gerai tai gerai, bet gi negali zinoti kas ten dedasi butent tuo momentu. Man gine irgi neleido miegoti pakeltom rankom, ir gimdant negalima ranku kelti.
neringacija
sweikutes. siap tai as visada miegu susirietus ant soniuko, bet paskutinias savaites save pagaunu paryciais miegancia ant nugaros ir abi rankas sukelus virs galvos g.gif net nzn kodel mano miegojimo poza pasikeite, kgal jus zinot?
zose123
toks jausmas kad jus isvis nemiegat o tik galvojat kaip cia ranku nesusikelus. kai miegat , ne tik rankas gal aukstyn susikeliat... ir pozos keisis dar neviena karta augant pilvui, tiesiog reikia maziau del tokiu nieku sukti galva ir viskas bus gerai. jei kas ir atsitiks, tai tikrai ne del to kaip miegojot nakti, kur rankos buvo ar kokia poza
rimimita
as suzinojau kad miegu rankas uzsikelus tik tada,aki vyras pasake. o to rezultatas buvo,per visas echoskopijas matem, kad taip pat ir dukryte pilvukyje isitaisius biggrin.gif
Elemire
Iš kitos pusės pažiūrėjus tai ir nieko dėl tų rankų nepadarysi - vistiek susikrausi miegant. Gi nesusiriši prieš einant gult. lotuliukas.gif
Keja
As iki nestumo irgi tap megau miegoti, bet kai pastojau atradau kitas miego pozas 4u.gif
simoselis
Na cia ir nustebinot mane - as visa laika taip miegu, tik kai rankos nutirpsta, verciuosi ant sono ax.gif
artita
QUOTE(zose123 @ 2008 12 18, 12:09)
toks jausmas kad jus isvis nemiegat o tik galvojat kaip cia ranku nesusikelus. kai miegat , ne tik rankas gal aukstyn susikeliat... ir pozos keisis dar neviena karta augant pilvui, tiesiog reikia maziau del tokiu nieku sukti galva ir viskas bus gerai.  jei kas ir atsitiks, tai tikrai ne del to kaip miegojot nakti, kur rankos buvo ar kokia poza
*

drinks_cheers.gif
aš irgi miegu sukėlus rankas, vėliau esant didesniam pilvo nemiegosit, bus nepatogu, temps pilvą mirksiukas.gif
norėsis ant šono ir dar pagalvės tarp kojų rolleyes.gif bent jau man taip buvo
o negalima dėl gimdos raiščių įtempimo ir placentos atitrūkimo...bet..daug ko nėščiom negalima...o darom kaip patogu mums, ane? biggrin.gif
zvaigzdeta
Man irgi labai patikdavo miegoti rankas i virsu sudejus, bet po kurio laiko savaime tas noras praejo, nes rankos tirpti pradejo. Ginekologe pasake, kad organizmas yra ir taip apkrautas ir tiesiog nebepajegia kraujo varineti. Taip ir atpratau...
Juste1
Na manau tikrai nereik pradet del tokiu dalyku sukt galwa, svarbiausia kaip jum miegot patogu, jei temps pilva automatiskai nemiegosit taip 4u.gif
Linukas-0131
Uzmiegu as visada rankas krutines lygyje arba zemiau laikydama... bet pabundu visaip, kaip iseina lotuliukas.gif ... kartais ir i virsu rankomis uzmestomis... bet as tokiu dalyku neprikontroliuosiu.. gi miegodama nevaldau nei savo kuno, nei jo pozu ... blush2.gif Manau, kai nestumas bus didesnis, pasidarys nepatogu tas rankas i virsu uzmetus laikyti ir nebelaikysiu 4u.gif
Pušūnė
As net gines kalusiau del tu ranku virs galvos miegant. Tai ji tik syptelejo ir pasake, kad bus nepatogu tai pati nebemiegosi taip. O taip miegoti galima jei patogu ir nesijaucia tempimo ar ranku tirpimo. vat mano drauge ir pati kankinosi del tu nesamoniu ir vyra priverte prigasdinusi naktim ja kontroliuoti doh.gif . Tai po savaites mete sita reikala ir maziau kreipe demesi. Nes bemieges naktys labiau kenkia savijautai. As taip pat kartais taip miegu , bet jau darosi nebepatogu, tai savaime pati apsiverciu ant sono biggrin.gif .
*Mamis*
as neretai pabundu guledama ant nugaros ir iskelusi rankas. kol kas dar taip patogu miegoti, bet manau jau nebeilgai biggrin.gif
mazoji feja
ax.gif As visada nescia taip miegojau ,bet nieko,viskas buvo ok.
Esha
QUOTE(neringacija @ 2008 12 18, 02:21)
sweikutes. siap tai as visada miegu susirietus ant soniuko, bet paskutinias savaites save pagaunu paryciais miegancia ant nugaros ir abi rankas sukelus virs galvos g.gif net nzn kodel mano miegojimo poza pasikeite, kgal jus zinot?
*

Aš ir save taip nubunant pagaunu miegančią smile.gif Prieš nėštumą labiausiai tiko miegoti ant šono, o dabar visokiausių pozų prisigalvoju doh.gif
marytyy
QUOTE(zose123 @ 2008 12 18, 14:09)
toks jausmas kad jus isvis nemiegat o tik galvojat kaip cia ranku nesusikelus. kai miegat , ne tik rankas gal aukstyn susikeliat... ir pozos keisis dar neviena karta augant pilvui, tiesiog reikia maziau del tokiu nieku sukti galva ir viskas bus gerai.  jei kas ir atsitiks, tai tikrai ne del to kaip miegojot nakti, kur rankos buvo ar kokia poza
*

Kai nežinai tai ir nesakyk, jau mano uosvenei ir draugei persileidimai buvo dėl pakeltų rankų. Likė laikė ir viskas iškrito... verysad.gif
birbusiukas
sveikos,
na man drauge sake, kad jei taip miegi po gimdymo gali migrena prasidet?? kazi tiesa??
mamakarolina
man 31 savaitė, mėgstu miegot rankas susikėlus virš galvos ir miegu taip smile.gif kol kas jokių nepatogumų nejaučiu, o kai pajusiu, tada nebemiegosiu 4u.gif
eda9
Miegojau ir vėl miegu rankos virš galvos susikėlus ir TV taip žiūriu ir šiaip mėgstu taip pagulėti. Nesuku dėl to galvos smile.gif
smille_for_you
As niekada ant nugaros nemiegojau, bet pastoruoju metu pagaunu save kad miegu, ir dar su uzkeltom rankom, nezinau kodel.... 4u.gif
Pušūnė
Kiek žinau, tai pakeltos rankos priverčia krauja plūstelti į apatinę kūno dali ir tai gali iššaukti persileidimą. Tačiau tai tik kaip stovi, o gulint kūnas juk horizontaliai ir nuo to persileidimas neturėtų būti. Jau konsultavausi su 5 ginem skirtinguose įstaigose. Šiaip dėl įdomumo, tai jos ir patikino, kad tai tik bobučių pasakos. Vat langų valyti nepatartina smile.gif .
Anksčiau aš ir taip miegojau, buvo tarpas kaip nebemiegojau, o dabar vėl kelintą naktį prabusdama pajaučiu, kad puikiausiai įsitaisiusi ant nugaros pakeltom rankom hihihi.gif
dezma
as taip pat save pagaunu miegat pakeltomis rankomis tai jas neleidziu, ant sono apsisuku ir toliau parpiu biggrin.gif
kristulea
galiu ir as prisideti prie jusu su tokiu pastebejimu......niekada pries nestuma nebudavo tokiu miego pozu kaip miegojimas ant nugaros ir su iskeltomis rankomis...is pradziu pradejau galvoti, juk negalima iskelus ranku, bet kazkuri teisingai sako, juk mes gulime, o ne stovimoj pozoj esame...taip pat kad ir toliau miegame taip kaip patogu biggrin.gif
Esha
QUOTE(smille_for_you @ 2009 09 13, 15:13)
As niekada ant nugaros nemiegojau, bet pastoruoju metu pagaunu save kad miegu, ir dar su uzkeltom rankom, nezinau kodel....  4u.gif
*

QUOTE(dezma @ 2009 09 16, 14:57)
as taip pat save pagaunu miegat pakeltomis rankomis tai jas neleidziu, ant sono apsisuku ir toliau parpiu biggrin.gif
*

Ir man tas pats, stengiuosi miegoti ant šono, bet naktį visada pabundu ant nugaros su užkeltomis rankomis doh.gif
sandrijja1980
man mama neleisdavo nieko daryti aukstai iskelus ranku,nes yra procento kazkiek kad gali vaikuciui aplink kakla uzsivyniot virkstele ir taip jis uzsismaugs.tad kaip bebutu geriau vengt ir miegot aukstai iskelus rankas ir langus valyt...t.t
ClearStory
Tai ką pasakysiu apie miegojimą iškėlus rankas, tikrai nesietinas su nėštumu konkrečiai, bet su miegojimo kokybe apskritai smile.gif
Taigi, miego terapijų duomenimis, rankų padėtis virš galvos miegant kelia įtampą. O kai kūnas strese, impulsai atsiliepia sapnuse... Nors ir pati myliu miegą ant pilvo atmetusi rankas į viršų, stengiuos vengt, skirtumas ryškus. Gal įsitikinimas, gal sutapimai, pabandysit, pasipasakosit - galėsim remtis statistika rolleyes.gif ax.gif
pupune
O man ginė sakė, kad pati nestuke.gif jaučia kas jai ir jos leliukui geriasia... būna ir aš ant nugaros ir iškeltom rankom miegu ir kol kas tikrai nieko blogo nejaučiu g.gif aišku ant šoniukų dažniau smile.gif
meilikatyte
QUOTE(sandrijja1980 @ 2010 02 10, 02:36)
man mama neleisdavo nieko daryti aukstai iskelus ranku,nes yra procento kazkiek kad gali vaikuciui aplink kakla uzsivyniot virkstele ir taip jis uzsismaugs.tad kaip bebutu geriau vengt ir miegot aukstai iskelus rankas ir langus valyt...t.t
*

na pas mane lelius dabar taip vartosi kad siaubas tai didesne tikimybe kad jis apsipancios ir taip biggrin.gif
kai pastojau iskart pabuzdavau kad miegu rankom iskeltom kartais pabundu ir kojom sulenktom ir ant nugaros gulinti o seip iki siol patogiausei miegu ant pilvuko biggrin.gif
Mistake
QUOTE(meilikatyte @ 2010 02 27, 20:18)
na pas mane lelius dabar taip vartosi kad siaubas tai didesne tikimybe kad jis apsipancios ir taip biggrin.gif
kai pastojau iskart pabuzdavau kad miegu rankom iskeltom kartais pabundu ir kojom sulenktom ir ant nugaros gulinti o seip iki siol patogiausei miegu ant pilvuko biggrin.gif
*

Negi negalima ir kojom sulenktom miegoti? Man tai patogiausia poza, ant šono ir sulenkus kojas, vieną išvis iškėlus prie pilvo smile.gif
sandrijja1980
QUOTE(meilikatyte @ 2010 02 27, 19:18)
*

negalvok taip,kad taip gali atsitikti,o vaikuciai manau pas visas mamytes pilvuke spurda ,vartosi.maniskis irgi iki paskutines minutes kol istrauke is pilvuko toks judrus buvo,kad siaubas.o kai istrauke,tai ramybes isikunyjimas,iki metu vaikelio kaip ir nebuvo,toks ramus.buk rami ir dziaukis kad jis spurda,tai reiskia kad viskas gerai.sekmes nestuke.gif
calvine
Esu girdejus, kad jeigu miegi iskeltomis rankomis, kad apsivinioja veliau virgstele aplink leliuka, bet tai prietarai g.gif
HappyAngel
QUOTE(sandrijja1980 @ 2010 02 10, 01:36)
*

QUOTE(calvine @ 2010 04 24, 00:25)
Esu girdejus, kad jeigu miegi iskeltomis rankomis, kad apsivinioja veliau virgstele aplink leliuka, bet tai prietarai g.gif
*

Merginos, kelintam amžiuj gyvenam? rolleyes.gif Jokia virkštelė nuo iškeltų rankų neapsivynios. Čia tas pats, kad megzt negalima, nes vaikas užsismaugs doh.gif
Stovint rankų negalima kiloti būtent dėl placentos atšokimo, kaip jau kažkas rašė.
Dėl miegojimo iškeltom rankom: taip sutrinka kraujotaka, o nėštukei mažiausiai to reikia. Taip pat nepatartina miegoti ant nugaros, nes taip galima užspausti tuščiąją veną, ko pasekoje gali trūkti deguonies.
Suprantu, kad per miegus pozos nesukontroliuosi, tačiau nėščioms geriausia miegoti ant kairiojo šono. Taip geriausiai cirkuliuoja kraujas, aprūpindamas vaikutį deguonimi smile.gif
Black Queen
Iki nestumo galejau miegoti tik ant pilvo, dabar uzmiegu ant nugaros ir abi rankas uzkelusi virs galvos, kartais nakti pabundu guledama ant pilvo doh.gif Zinau jog negerai, bet kitaip nesigauna, stengiuosi jau pratintis ant sonu guleti bet irgi nesigauna. Manau kai pilvas paaugs, tada ir bus miegojimas ant kairiojo sono. Dar atsimenu kai laukiausi pirmagimes visko grieztai laikaiusi ir miegojau tik ant kairiojio sono, nes kitaip dukriukas spardydavo ir spausdavo sonkaulius. Dabar kazkaip labiau atsipalaidavus jauciuosi, bet ir saivaiciu ne tiek daug blush2.gif
renatarenata
Nesuprantu kaip jus sukontroliuojat miegojimo poza,as tai net nezinau kaip miegu,galiu tik pasakyt kad uzmiegu iu atsibundu dazniausiai ant desinio sono,o kas visa nakti vyksta vienas dievas zino:)
JolantuxUK
as ant pilvo megau gulet, bet dabar tai net neprisiverciau smile.gif daznai atsibundu ant nugaros arba pusiau ant sono, tiksliau nugara vyra uzgulus lotuliukas.gif lotuliukas.gif jis man kaip atrama smile.gif as seip viena ranka megstu uzsikelti smile.gif zodziu - kadangi papykina mane vakarais, tai belekaip isitaisyt bandau - bikit nekiltu vvv lauk smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.