Kaip tik sedziu dabar su koompresu (medus +kopustas), labai nenoriu bedos prisisaukti
QUOTE(IndreZ @ 2009 08 04, 17:20) ir as noriu labai pradeti nemaitinti.. bet dar nei vieno maitinimo dorai nepakeiciau i kitoki maisteli... vistiek duodu pazisti... planuoju pradeti kai leliukas bus 8-9 men... bet irgi bijau to didelio, "plastinio" biusto, nes turejau reikalu su masazistem jau maitinimo pradzioje... dabar jau ilgiau nepavalgo ir sakes, pilna pilna.. pieno kaip nemazeja taip nemazeja Na as ir nusprendziau nutraukt kai buvo 2 men vaikui, tai nusitraukinejau su pientraukiu tai dar daugiau jo atsirado, o po to kas 4 , po du maitinimus praleidau, po to tris ir dingo taip palaipsniui
noriu ir as prisideti..
maitinu krutimi 1 metus ir 7 men ir tuo labai dziaugiuosi, bet manau, kad jau atejo laikas.. maziukas ir diena, ir nakti uzmigdavo su papuliu, tad prireike, 2-3 dienu, kad iprastu diena uzmigti be jo - tiesiog uzsupu ant ranku vis dar maitinu pries mieguti vakare, nakti bei ryte ir kaip nuo to atpratinti nebeuztenka fantazijos pasiskaiciau ir matau, kad kiekvienam vaikui reik rasti sava priejima, kuri geriausiai jaucia mama, tad bandysiu ieskoti blogiausia, kad maziukas su mumis miega ir kai nakti pasipraso papuko, tai duodu automatiskai ir net neatsibundu normaliai... Sveikutes Mums ir atejo "sis laikas", mazajai rugpjucio 1d sukako 2m ir 3men Kol buvo vyras namie tai man buvo sunkiau tai padaryti,nes mazoji iskarto reke ir sauke ji pagalbon Mes atsikelem kaip iprastai po naktynio vagymo, ji miegojo su mumis ir pati jieskojo miegodama papo. Mes atsikelem ir as jai pasakiau, kad papa pas mama susirgo ir ja skauda, kai jai skaudejo keliuka, kai jinai ji nubrozdyjo Diena problemu nera su papuku, bet vakare ir nakti apsisunkina man rodos, kad tie vakai, kurios ispradziu atpratina naktino valgymo lengviau atpratinti dieninio, o ne atvirksciai kaip pas mum Kantrybes ir sekmes visoms QUOTE(Aniutik @ 2009 08 10, 13:51) noriu ir as prisideti.. maitinu krutimi 1 metus ir 7 men ir tuo labai dziaugiuosi, bet manau, kad jau atejo laikas.. maziukas ir diena, ir nakti uzmigdavo su papuliu, tad prireike, 2-3 dienu, kad iprastu diena uzmigti be jo - tiesiog uzsupu ant ranku vis dar maitinu pries mieguti vakare, nakti bei ryte ir kaip nuo to atpratinti nebeuztenka fantazijos pasiskaiciau ir matau, kad kiekvienam vaikui reik rasti sava priejima, kuri geriausiai jaucia mama, tad bandysiu ieskoti blogiausia, kad maziukas su mumis miega ir kai nakti pasipraso papuko, tai duodu automatiskai ir net neatsibundu normaliai... sorry ne i ta tema ilindau vaiku pagalba
aš savo mažiu nebemaitinu nuo 1 metų ir 1 mėn.labai gerai sekėsi atpratinti,per mėnesi atpratome pilnumoj.nei pienas man daugiau gaminosi,gavosi viskas naturalei
Sveikos mamytes noriu jau nujungti savo mazyli bet nzn kaip taip padaryt,jam 1m 1men bet jis miega su manimi,nzn net ka daryt gal kas turit ka patarti!
Norim su vyru kito vaikelio jau ir kaip suprantu dar maitinimas naktimis slopina ta vaisinguma QUOTE(ŠANTEL @ 2009 08 14, 22:01) Mes irgi su vyru planavom antra, o naktinis maitinimas (ir siaip maitindavomes dar 4-5 kartus per para) vaisingumo nesutrikde Kadangi laukiuos antro, tai maitinima po truputi nutraukineju, dabar, po dvieju savaiciu valgo tik 1 karta per para (nakti). Pradejom po truputi, pradzioj atsisakem pienuko po dienos miego, nukreipdavom demesi po miegelio kitur, po to pries dienos miegeli (buvo labai sunku pradzioj, nes vaikutis aiskiai nurodydavo, kad pieno nori). Tiesa, be ciulptuko neuzmiega, bet nuo ciulptuko veliau atsipratinsim. Po savaites vaikas pamirso, kad galima dienomis valgyt piena, o dabar, po dvieju savaiciu, jau pora vakaru ir pats pienuko nebepraso, panasu, kad pamirsta. Sianakt irgi jau pienuko nebeprase, bet buvo suirzes, panasu, kad pats nezinojo kodel, tik pazindes uzmigo. Manau, kad reikia atjunkyti palaipsniui, nes ir mamos organizmui prisitaikyt reikia, o laikui begant jauciu, kad pienuko vis mazeja ir mazeja. Dar pastebejau, kad negaudamas MP vaikas pradejo zymiai geriau valgyt diena, todel ir poreikis valgyt nakti mazeja. Tik ir man paciai liudna, kad reikia pereiti i kita etapa
Sveikos mamytes,
Labai reikia jūsų patarimo dėl maitinimo nutraukimo: mano mažyliui 1m. 2mėn., noriu nutraukt maitinimą, nes jau man pačiai tai darosi kančia: naktimis mažiukas keliasi po 4-5 kartus, sunkiai užmiega po pienelio gėrimo, nepailsiu absoliučiai, vyras irgi neišsimiega. Diena pietų miegelio užmiega ir tik prie papulio mano. Be to, dažnai snūduriuodamas mažiukas prie krūties vis dantukais brūkštelna per spenelį, tai kaukt norisi iš skausmo... Bandžiau nemaitinti vieną naktį, tai ištvėriau tik pusė nakties, nes kėlėmės kas 1 val su verksmais, nešiodavau po gerą pusvalndį kol užsnūsdavo ir po nepilnos valandos vėl tas pats... Kadangi nepamenu jau ir taip, kada esu normaliai miegojusi ilgiau nei 2 val, tai pasidaviau ir toliau maitinu naktį... Blogai ir man, ir mažiukui, ale, kad nežinau, ko griebtis, soskės mano berniukas neima, vežimėlis tik skėtukas belikęs (normalų sportinuką atidaviau draugei, nes greit gimdyt turi ir labai prašė) neturiu kame stumdyt, lovytė be lingių, neina supt, nešiot nepajėgiu nors ir tik 10 kg, bet nugara jau pavargus. Gal kuri turėjot panašios patirties ir sėkmingai susitvarkėt? Didelis ačiū. QUOTE(JVI @ 2009 08 19, 18:21) Sveikos mamytes, Labai reikia jūsų patarimo dėl maitinimo nutraukimo: mano mažyliui 1m. 2mėn., noriu nutraukt maitinimą, nes jau man pačiai tai darosi kančia: naktimis mažiukas keliasi po 4-5 kartus, sunkiai užmiega po pienelio gėrimo, nepailsiu absoliučiai, vyras irgi neišsimiega. Diena pietų miegelio užmiega ir tik prie papulio mano. Be to, dažnai snūduriuodamas mažiukas prie krūties vis dantukais brūkštelna per spenelį, tai kaukt norisi iš skausmo... Bandžiau nemaitinti vieną naktį, tai ištvėriau tik pusė nakties, nes kėlėmės kas 1 val su verksmais, nešiodavau po gerą pusvalndį kol užsnūsdavo ir po nepilnos valandos vėl tas pats... Kadangi nepamenu jau ir taip, kada esu normaliai miegojusi ilgiau nei 2 val, tai pasidaviau ir toliau maitinu naktį... Blogai ir man, ir mažiukui, ale, kad nežinau, ko griebtis, soskės mano berniukas neima, vežimėlis tik skėtukas belikęs (normalų sportinuką atidaviau draugei, nes greit gimdyt turi ir labai prašė) neturiu kame stumdyt, lovytė be lingių, neina supt, nešiot nepajėgiu nors ir tik 10 kg, bet nugara jau pavargus. Gal kuri turėjot panašios patirties ir sėkmingai susitvarkėt? Didelis ačiū. sveika, tavo istorija visai kaip mano
Sveikos,
Cia daugumai jau noras atpratinti nuo pienuko norisi, o mes dar tik bandom pratintis Atsiprasau ne i ta tema parasiau savo klasimeli QUOTE(JVI @ 2009 08 19, 18:21) Sveikos mamytes, Labai reikia jūsų patarimo dėl maitinimo nutraukimo: mano mažyliui 1m. 2mėn., noriu nutraukt maitinimą, nes jau man pačiai tai darosi kančia: naktimis mažiukas keliasi po 4-5 kartus, sunkiai užmiega po pienelio gėrimo, nepailsiu absoliučiai, vyras irgi neišsimiega. Diena pietų miegelio užmiega ir tik prie papulio mano. Be to, dažnai snūduriuodamas mažiukas prie krūties vis dantukais brūkštelna per spenelį, tai kaukt norisi iš skausmo... Bandžiau nemaitinti vieną naktį, tai ištvėriau tik pusė nakties, nes kėlėmės kas 1 val su verksmais, nešiodavau po gerą pusvalndį kol užsnūsdavo ir po nepilnos valandos vėl tas pats... Kadangi nepamenu jau ir taip, kada esu normaliai miegojusi ilgiau nei 2 val, tai pasidaviau ir toliau maitinu naktį... Blogai ir man, ir mažiukui, ale, kad nežinau, ko griebtis, soskės mano berniukas neima, vežimėlis tik skėtukas belikęs (normalų sportinuką atidaviau draugei, nes greit gimdyt turi ir labai prašė) neturiu kame stumdyt, lovytė be lingių, neina supt, nešiot nepajėgiu nors ir tik 10 kg, bet nugara jau pavargus. Gal kuri turėjot panašios patirties ir sėkmingai susitvarkėt? Didelis ačiū. Maniškis irgi naktim keldavos paskutiniu metu po N kartų (daugiau nei 4-5 QUOTE(Nesapnuok @ 2009 08 20, 11:47) Sveikos, Cia daugumai jau noras atpratinti nuo pienuko norisi, o mes dar tik bandom pratintis Atsiprasau ne i ta tema parasiau savo klasimeli Jei nori maitint, tai ir maitini. Su pirmagime turėjau mažai pieno (pasak gydytojos ir seselės), tai tiesiog pirmas savaites gulėjom lovoj nesikeldamos, ir maitinau, maitinau... Mišinuką pirmą kartą panaudojom, kai dukrai suėjo 6 mėn QUOTE(Nesapnuok @ 2009 08 20, 12:47) Sveikos, Cia daugumai jau noras atpratinti nuo pienuko norisi, o mes dar tik bandom pratintis Atsiprasau ne i ta tema parasiau savo klasimeli Man irgi CP buvo tai as ji labai daznai prie krutines dedavau tai po keliu dienu man tas pienas tai begdavo kad visi kambariai buvo pienu aptaskyti,kuo dazniau glausk prie krutines ir atsiras to pienelio
As tai kartais pasvarstau, kaip reikes maze atpratinti nuo MP
as sunu maitinau iki 1metu ir 2 menesiu, irgi galvojau kaip reiks nutraukti,juk jis visur su tuo papu,niekur bejo...zinokit viena reikia svarbiausia kantrybes,bent jau mano atveju taip buvo...neiskarto nutraukiau,pirma savaite daviau 3 kartus,kita savaite 2 kartus per diena nakti stengiausi buteliuka duoti nenori verkia,bet juk reikia kazka daryti,paskutine savaite nakti visai nedaviau tik diena viena karta,taip naktimis buvo nelengva,bet per 3 savaites susitvarke,nei diena nereikejo nei nakti,pamirsom.diena niekaip is buteliuko neima tai valgem ir gerem kaip suauge,o nakti kazkaip paimdavom,bet po kokiu 2 menesiu nakti jau nereikejo nieko...tad linkiu sekmes visoms
Noreciau patyrusiu mamyciu patarimo... pries pora naktu visiskai pabaigiau maitinti dukryte, vienoj kruty pienelio jau seniai nebuvo, maitinau tik su viena. dabar kai baigiau maitint, pienelis man siek tiek dar gaminas, nes jauciu kad pradeda tempt ta kruti. ar man siek tiek nusitraukt? bijau kad koks mastitas manes neuzpultu, nes kol maitinau mergyte tai jis buvo mano draugas nr.1
tai va, nezinu kaip elgtis, ka daryti tokiu atveju, prasau patarimo... QUOTE(Boruzyte @ 2009 08 29, 10:40) Noreciau patyrusiu mamyciu patarimo... pries pora naktu visiskai pabaigiau maitinti dukryte, vienoj kruty pienelio jau seniai nebuvo, maitinau tik su viena. dabar kai baigiau maitint, pienelis man siek tiek dar gaminas, nes jauciu kad pradeda tempt ta kruti. ar man siek tiek nusitraukt? bijau kad koks mastitas manes neuzpultu, nes kol maitinau mergyte tai jis buvo mano draugas nr.1 tai va, nezinu kaip elgtis, ka daryti tokiu atveju, prasau patarimo... Mano nuomone, geriau nenusitraukti - nes dar labiau ims gamintis, o pabandyk kruti atvesinti apdejusi ja ledukais ar vesiam vandeny sudrekintu ranksluosciu, man tokiu atveju padejo sviezio kopusto lapas - laikiau ant kruties puse dienos - skausmas atlego, o pries tai net tempa buvo uzsokus iki 37.5. Kopustas tikrai geras vaistas nuos skausmo (aisku, nevisada), net ir galvos skausma slopina... Gal tau patars dar kitos mamytes.... QUOTE(Boruzyte @ 2009 08 29, 09:40) Noreciau patyrusiu mamyciu patarimo... pries pora naktu visiskai pabaigiau maitinti dukryte, vienoj kruty pienelio jau seniai nebuvo, maitinau tik su viena. dabar kai baigiau maitint, pienelis man siek tiek dar gaminas, nes jauciu kad pradeda tempt ta kruti. ar man siek tiek nusitraukt? bijau kad koks mastitas manes neuzpultu, nes kol maitinau mergyte tai jis buvo mano draugas nr.1 tai va, nezinu kaip elgtis, ka daryti tokiu atveju, prasau patarimo... As pasiulyciau duot dukrytei truputi pagert pienuko, kai kruti labai tempia, kad nuimtu ta tempima, geriau dienos metu. Tada joks mastitas neuzpuls, o pienelio gaminsis vis maziau ir maziau. Mes ir bandom atprast nuo naktinio pienelio gerimo, tai sunelis su teciu miega, as kitam kambary...Kolkas antra naktis, tai verkia kas dvi valandos, bet vyras kazkokiu budu nuramina ir toliau miega valandziuke kita. Blogai, kad buteliuko neima ne per kur nakti, o gert nori baisiausiai, bet kazkaip gal isiulys vyras. Ryte, kai jau buna prabudes, as kruti pasiulau, kad nuimtu ta tempima po nakties. Padetu mums soske labai, bet neima nuo gimimo, o pratint, kai pipirui jau 1m. 2 men kazkaip kvaila butu...
Aciu uz patarimus
QUOTE(JVI @ 2009 08 29, 18:27) As pasiulyciau duot dukrytei truputi pagert pienuko, kai kruti labai tempia, kad nuimtu ta tempima, geriau dienos metu. Tada joks mastitas neuzpuls, o pienelio gaminsis vis maziau ir maziau. Mes ir bandom atprast nuo naktinio pienelio gerimo, tai sunelis su teciu miega, as kitam kambary...Kolkas antra naktis, tai verkia kas dvi valandos, bet vyras kazkokiu budu nuramina ir toliau miega valandziuke kita. Blogai, kad buteliuko neima ne per kur nakti, o gert nori baisiausiai, bet kazkaip gal isiulys vyras. Ryte, kai jau buna prabudes, as kruti pasiulau, kad nuimtu ta tempima po nakties. Padetu mums soske labai, bet neima nuo gimimo, o pratint, kai pipirui jau 1m. 2 men kazkaip kvaila butu... QUOTE(benyte @ 2009 01 22, 19:41) Kiekvienas maitinimo krutimi atvejis yra skirtingas. Vienom visa maitinimo laikotarpi tenka iskesti visokius sunkumus, pas kitas pieno buna mazai arba labai daug, kitom labai pasiseka ir neturi jokiu problemu. Na cia daug atveju galima butu vardinti As savo pirmaji vaika ismaitinau 3 metus Dabar dukryte maitinu jau 1.9 metus Beje, krutine mano tikrai netapo kokia nutysusi, sutrukinejusi ar pan. Esu jauna, plona ir kas mane pamano negali patiketi, kad turiu jau 2 vaikus( juolab, kad pirmam 8 mrtai Niekada nereikia remtis atskirais atvejais, kaip kad tu - manes nemaitino, brolio namaitino ir t.t. Jeigu pradesi dometis maitinimu krutimi, skaitysi literatura apie tai, galbut susidarysi kita nuomone As manau, kad kiekvienos motinos asmeninis reikalas maitinti savo kudiki krutimi ar ne, ir kiek maitinti. Niekada nesmerkiu tu, kurios maitina tik misinukais( kad ir turi savo pieno), nors man atrodo kad tai daryti, uzima kur kas daugiau laiko Papildyta: noriu paklaust, o kaip su alkohol vartojimu per toki ilga zindyma???? QUOTE(JVI @ 2009 08 19, 18:21) Blogai ir man, ir mažiukui, ale, kad nežinau, ko griebtis, soskės mano berniukas neima, vežimėlis tik skėtukas belikęs (normalų sportinuką atidaviau draugei, nes greit gimdyt turi ir labai prašė) neturiu kame stumdyt, lovytė be lingių, neina supt, nešiot nepajėgiu nors ir tik 10 kg, bet nugara jau pavargus. Gal kuri turėjot panašios patirties ir sėkmingai susitvarkėt? Didelis ačiū. Taip, turėjau su visais keturiais. Tik aš nemažinau dienos maitinimų - dieną gi nesunku, jokio vargo. Prieš naktį gaudavo gerai košės, o tada jau kantrybės keliom naktim pasisemt reikia ir nepasiduot provokacijoms - neduodi, glostai, dainuoji (na, kam kokie miego ritualai). Parėkia, žinoma. Vienas iš dvynukų man net apie 45 min rėkavosi, kitas ir prie rėkimo užmigo pavargęs... Kitą naktį jau geriau, o trečią gali ir visai ramia išmiegoti. Beje, net ir dabar jie vis karts nuo karto naktimis sublūdina, bet jau dideli, pasakau, kad peinukas meiga, reik ir jiem miegoti, to pakanka. Šiaip geriausia, kai kitas žmogus (pvz tėtis) užsiima migdymu, raminimu naktį, o mama a la miega. QUOTE(Emilė @ 2009 09 16, 14:11) Taip, turėjau su visais keturiais. Tik aš nemažinau dienos maitinimų - dieną gi nesunku, jokio vargo. Prieš naktį gaudavo gerai košės, o tada jau kantrybės keliom naktim pasisemt reikia ir nepasiduot provokacijoms - neduodi, glostai, dainuoji (na, kam kokie miego ritualai). Parėkia, žinoma. Vienas iš dvynukų man net apie 45 min rėkavosi, kitas ir prie rėkimo užmigo pavargęs... Kitą naktį jau geriau, o trečią gali ir visai ramia išmiegoti. Beje, net ir dabar jie vis karts nuo karto naktimis sublūdina, bet jau dideli, pasakau, kad peinukas meiga, reik ir jiem miegoti, to pakanka. Šiaip geriausia, kai kitas žmogus (pvz tėtis) užsiima migdymu, raminimu naktį, o mama a la miega. Zinokit, butent taip ir dariau Vakarais kosytes uzvalgydavo, kad tikrai alkanas nebutu ir naktiniai pienelio gerimai pasibaige! Diena tai iki siol duodu, nes tikrai kolkas man tai ne problema Papildyta: QUOTE(vilke_ziema @ 2009 09 16, 06:53) Man pavyko baigti su naktiniais pienelio gerimais! Su teveliu maziukas pamiegojo tris nakteles, pirmas dvi buvo ne kas, o trecia, tarsi burtu lazdele kas pamojavo ir dingo noras gert mano pieneli nakti Todel tikrai dar karta pritariu visoms, kad kantrybe pagrindinis dalykas, ko cia reikia! Dienom dar maitinu, bet tik viena karta ir man tas kolkas problemu nesudaro. Ir dar vakare pries miegeli duodu papulio. Tikiuosi ir to kada nors atsikratysim Manau ir jums tikrai pavyks tai padaryti, truputi pasikankinsit visi trys ir rezultatas bus pasiektas!
Jei kas man butu pasakes kokios bus to ilgo maitinimo pasekmes..
zodziu, visiskas fiasko Zodziu, dabar kenciam abu, o norejau kaip geriau, isejo kaip visada. Jei tik galeciau atsukt laika atgal, buciau jau 9 menesiu nutraukusi, butu ir jam maziau sirdeles skausmo, ir man
Sveikos mamytės. Užėjau į šią temą su dideliu nerimu, liūdesiu ir dar visokiais liūdnais jausmais...
Na, stai dar viena istorija lygiai tokia kaip mano
QUOTE(nimfa:) @ 2009 10 03, 21:43) Tad pasimečiau, labai pačiai liūdna, negera ant dūšios, kai matau taip kai vaikas kankinasi. nebežinau ką daryti ...ko man laukti, ką jis toliau darys, nebežinau net... Ir pas mus tas pats... Dabar tramdau save, kad iki 3m. dar vaikui visai gerai mamos pienukas, o tada jau ir susikalbeti bus lengviau, vistik pusmetis - netrumpas laiko tarpas, paprotinges mano brangenybe O kol kas jei mamytes tai paguos - as taip pat ziauriai neissimiegu, skauda visus sonus, nugara nuo naktiniu maitinimu, ir taip pat pagalvoju, kad gal geriau jau buciau nujunkiusi kokiu metuku... Nors ir tada bandziau, bet buvo baisi tragedija, nemiegojo, klyke kelias naktis, kol mano vyrui truko kantrybe, ir jis pareiske, kad nera cia ko rikdyti ta vaika... taip ir liko mazoji zindomu kudikiu... dabar jau mastau, gal man pradeti rekti naktimis, kad vyras ir manes pagailetu, padetu kaip nors panele nujunkyti
niu, cia vel as
nakti dar negalim atsisakyt, turbut todel pienukas man ir gaminasi, bet reiks zengt toliau, gal pavyks..
visoms zindancioms
QUOTE(vilke_ziema @ 2009 10 04, 15:47) niu, cia vel as nakti dar negalim atsisakyt, turbut todel pienukas man ir gaminasi, bet reiks zengt toliau, gal pavyks.. Saunu!! Manau, tikrai pavyks!
As sia savaite visiskai nutraukiau maitinima. Mazindama palaipsniui, kaip isgalejau, buvau palikusi tik maitinimus pries miega ir miegelio metu. Viso nutraukimo proceso pradzia irgi buvo nelengva - savyje neradau pakankamai stiprybes ir argumentu, kodel tai turiu daryti, jei mazyliui norisi, o kartais tai jam labai reikalinga kaip nusiraminimas (sirgo norovirusine infekcija, skaudziai dygo dantukai)... Viena karta pasivaiksciojimo lauke metu (liepos pabaigoje) mazyliui kylo isterijos priepuolis - jis plesesi man is glebio, is vezimelio, griuvo ant zemes ir dauze galva i asfalta - as netekau amo, persigandau, visko prisigalvojau, po to siaip ne taip sulaikiau ji ant ranku ir cia pat lauke atsisedusi ant akmens prie saligatvio pamaitinau. Po to ivykio nuleidau rankas, nusiminiau, kad esu niekam tikusi mama. Vel maitinau, kada tik paprasydavo pienuko. Po menesio vel emiau retinti maitinimus. Rugseji suzinojau, kad spali butinai reikia pradeti lankyti darziuka (nors tik gruodzio vidury griztu i darba), kitaip galim prarasti sunkiai susirasta vieta jame. Taigi atsirado tvirtesnis stimulas ir priezastis visiskai nutraukti maitinima. Pagalvojau, kad geriau pries darziuka ismokyti uzmigdyti be pieniuko ir papuko. Mazylis is pradziu nesuprato, kodel cia tokie pasikeitimai vyksta, bet su teciu jam aiskinom, kad dabar pieniuka gersim is puodelio ir jo gertuves-buteliuko. Ir zinot - galvoje sis maitinimo nutraukimas buvo baisesnis, nei buvo is tikruju. Sunus pirma diena pietu miego neuzmigo, septinta vakaro uzmigo nakciai, buvo prabudes 2val. nakties, smarkiai verke kokias 10 min, raminamas aprimo, atsigere vandenuko ir uzmigo, kelesi sesta. Bet jau antra ir trecia diena ejo pietu miegelio iprastu laiku, ir nakti kelesi tik du kartus, kai maitinamas mane zadindavo nuo keturiu iki sesiu kartu per nakti. Ir dar kuo dziaugiuosi - pats pasiprase, kad ji dabar guldyciau miegoti i lovyte, nes anksciau kol maitinau miegodavo su mumis.
Noriu visoms mamytems palinketi, kurios ruosiasi arba jau pradejo nutraukineti maitinima, stiprybes, kantrybes, kad gautusi tai padaryti lengvai ! Manau, kad kaip ir maitinant, taip ir nutraukiant, svarbu buti tam pasiruosusiai paciai, pasitiketi savimi ir nesileisti kitu zmoniu priesisku zvilgsniu ir repliku buti sutrikdytai, tada viskas pasiseks! QUOTE(vilke_ziema @ 2009 10 04, 14:47) niu, cia vel as nakti dar negalim atsisakyt, turbut todel pienukas man ir gaminasi, bet reiks zengt toliau, gal pavyks.. Sveikinu, kad pagaliau sviesa tunelio gale ir pas jumi! As jau buvau visiskoj nevilty, o dar kadangi pries pora menesiu issikraustem uz juru mariu, tai adaptacinis stresas mane kankino ir dar tie maitinimai... Dabar mes jau antra savaite, kai visai be MP gyvenam Kantrybes, kantrybes ir dar karta kantrybes. Ir tuomet tikrai pasiseks
Sianakt jau tik viena karta buvo atsibudes, pamaitinau, o ryte atsibudo 7 , kai tetis kelesi i darba, buciau pamaitinus ir uzmigdzius, bet nebemaitinau, nes pastebejau, kad pienuko jau ne taip daug, nebenoriu, kad jo daugiau gamintusi..o diena tai nutraukiu pagal poreiki rankomis ir i saldytuva, o po to i kose
Pastebejau, kad mazius pasidare daug ramesnis, vaiko kaip ner namie, uzsiemes su masina, varineja is kambario i kambary..
Na taip, tikrai mums mamoms reikia daug kantrybės su mažaisiais.
Sveikos mamytes, as gal cia ne i tema, bet noriu Jusu pasiklausti, gal but kuri zinos. Maitinu vaikeli MP, bet labai atpylineja.Vaikutis neramus verkia, nes jai turbut bloga buna, pradeda zviegti ir atpila. Kai pavalgom taip tesiasi vos ne 3 val. Sunku jai, bet sunku ir man. Ji visa maudosi pienuke mano, buna slapia net kaip atpila. Svoris kol kas auga, nors mums dar tik 2 men. Sakau gal yra kokiu nors misinuku nuo kuriu neatpilinetu? Galbut nemaitinti MP, o bandyti kazkokiais misinukai? Patarkit mamytes, nes jau nebezinau ka ir daryti.
Gydytoja sako kantrybes, kai prades valgyti "kieta" maista turetu viskas susitvarkyti. Vaikelis kartais nemiega visa diena, vien praverkia, nekalbu apie naktis. QUOTE(vilmax @ 2009 10 19, 10:03) Sveikos mamytes, as gal cia ne i tema, bet noriu Jusu pasiklausti, gal but kuri zinos. Maitinu vaikeli MP, bet labai atpylineja.Vaikutis neramus verkia, nes jai turbut bloga buna, pradeda zviegti ir atpila. Kai pavalgom taip tesiasi vos ne 3 val. Sunku jai, bet sunku ir man. Ji visa maudosi pienuke mano, buna slapia net kaip atpila. Svoris kol kas auga, nors mums dar tik 2 men. Sakau gal yra kokiu nors misinuku nuo kuriu neatpilinetu? Galbut nemaitinti MP, o bandyti kazkokiais misinukai? Patarkit mamytes, nes jau nebezinau ka ir daryti. Gydytoja sako kantrybes, kai prades valgyti "kieta" maista turetu viskas susitvarkyti. Vaikelis kartais nemiega visa diena, vien praverkia, nekalbu apie naktis. Nu tik jau nepereik prie misinuku
Mes atsirugstam, bet pienukas isvaziuoja arba ant vaiko, arba tiesiai ant grindu. Nespeju nei pervilkineti nei grindu plauti. Tiesiog gaila vaiko kai ji taip rekia. Labai blogai miega. Ir daktarai pripazino kad mergyte labai jautri. kai ji zinda kruti tai nenustygsta vietoje, ramiai pavalgyti jai niekaip neiseina. Mau kad teks ilgai dar kenteti
Aciu uz patarimus QUOTE(vilmax @ 2009 10 19, 09:03) Sveikos mamytes, as gal cia ne i tema, bet noriu Jusu pasiklausti, gal but kuri zinos. Maitinu vaikeli MP, bet labai atpylineja.Vaikutis neramus verkia, nes jai turbut bloga buna, pradeda zviegti ir atpila. Kai pavalgom taip tesiasi vos ne 3 val. Sunku jai, bet sunku ir man. Ji visa maudosi pienuke mano, buna slapia net kaip atpila. Svoris kol kas auga, nors mums dar tik 2 men. Sakau gal yra kokiu nors misinuku nuo kuriu neatpilinetu? Galbut nemaitinti MP, o bandyti kazkokiais misinukai? Patarkit mamytes, nes jau nebezinau ka ir daryti. Gydytoja sako kantrybes, kai prades valgyti "kieta" maista turetu viskas susitvarkyti. Vaikelis kartais nemiega visa diena, vien praverkia, nekalbu apie naktis. Del sventos ramybes dar galite pieneli issitirti, pasiziureti, kaip jo sudetis. Ir labai prisiziurekite savo maista, mazyles pilviukas turbut labai jautrus. Mes ir turejome bedu, kai valgem tik MP, tik ne su atpylinejimu, bet kakutis mano maziuko budavo labaiiii skystas ir rugstus siaubingai, o ir sunutis budavo labai neramus, tai ko tik nebandem: ir tyrimus visokius darem, ir gerasias bakterijas gerem gal 4 men Sekmes!
sveikos,
jungiuos ir as i jusu buri
Aš irgi noriu nutraukt maitinimą. Dieną jokių problemų nėra, jau 3 sav. dieną nebegauna, bet užmiega ant rankų, prisiglaudus prie manęs
o rytoj turiu išvažiuoti 4 dienoms, tai Deimantuką paliksiu pas senelius, ir nerimauju, kaip ji elgsis be manęs. Tikiuosi, kad man grįžus jai jau nebereikės papuko
Sveikos, mes jau keli menesiukai pienuka valgydavom tik nakti, kartais kas 2 valandas, kartais ir reciau, bet jau nusprendziau nutraukti maitinimus. Tai jau dvi naktis gyvenom be pienuko, atsibudo keleta kartu, kaip iprasta, tik paimdavau ant ranku siek tiek paciuciuoju ir vel mazike uzmiega, tada paguldau i lovyte ir toliau miega, ziuresim kaip cia mums toliau seksis, bet akivaizdu, jog jai reikia ne pienuko, o tik mamos
tai va, palikau savo mažylę močiutei, tai sakė, kad 2 vakarus labai verkė
QUOTE(Anita5 @ 2009 10 28, 16:29) tai va, palikau savo mažylę močiutei, tai sakė, kad 2 vakarus labai verkė Nuosirdziai sveikinu!!
nu ka ir as i jusu buri isirasau,saziningai paskaiciau visa tema ir nuo siandien pradedu
Sveikutes. Ir as jau noriu nutraukti maitinima MP. Bet tokios isterikos prasideda jei neduodu. Net diena pavyko sumazinti iki 3 maitinimu tiktai. Nezinau kaip cia geriau elgtis.
|