Kadangi 3 temukė pasibaigė, atidarau naują
Prašom rodytis ir dalintis patarimais
Kad nebūtų labai tuščia, įkeliu pora savo sagių

Sveikos
Kadangi 3 temukė pasibaigė, atidarau naują Prašom rodytis ir dalintis patarimais Kad nebūtų labai tuščia, įkeliu pora savo sagių ![]() ![]()
dziugu, kad pasirode nauja tema, ir as skubu pasirodyti su savo nauja sage
![]() balbetka, pirmoji sage labai grazi!!
Nu as irgi as irgi skubu pasirodyti!!!
![]() ![]() ...Papildyta: Efauto siuvinejimas tai Papildyta: Blbetka perziurejau tavo parase sages. Norejau paklaust o tu tas kamejas pati lieji kazkaip ar jau cia pirktines tokios grazios buna? Nes kazkaip tokiu dalykeliu niekur nesu maciua tai jei cia tavo ranku gamyba tai tada labai
Ingusia31 kaip cia yra pas balbetka nezinau, bet siaip kameju tikrai yra pirkti, bent jau siauliuose
truputeli atsviezinau sena mociutes sage
![]() nors metalas ir ne taurus,o akmenukas paprastas,bet visvien ji man labai miela
Dekui merginos, kam patiko
O kamejos tai pirktines, ne pati lieju
Ingusia, o man tavo apyranke labai sauni
Papildyta: ragasa, labai grazi sage
O man, visos, cia idetos sages ir apyranke grazios
Kaip smagu, kad vel pasirode nauja tema
Ingusia31 labai grazi apyranke su kameja
Ingusia31 grazus jusu darbeliai.
Klauset del kailiuko as perku Zanavyku g. netoli turgaus yra audiniu,smulkmenu parduotuve dazytas triusio kailiukas metras 12lt.
Sakykit mergaites, kur jus perkat organza? Kuistukuose kazkaip neuzmaciau
Mano paskutinioji:
![]() Velta sausuoju būdu, dekoruota koralu, stiklo karoliukais.
ievuschka kokis sagiukas
Labukas
jungiuosi ir as prie Jusu, jei priimsit skaiciau, skaiciau apie sages, kol pati uzsinorejau pasidaryti vakar iskepiau savo pirmaja sage, aisku ji netobula, bet kaip pirmas blynas visai nieko Toks klausimukas - kur Jus perkat kamejas Vilniuje? isskyrus rankdarbiai.lt QUOTE(rida1981 @ 2008 12 12, 11:33) man labai patinka bet gal būtų galima necituoti nuotraukų??? Juk ta sagė vos vienu postu aukščiau ir tikrai aišku, apie ką kalba eina...pagailėkit tų, kurios turi lėtesnį interneto ryšį
as ir noriu kameju
bet Kaune gal kas zino kokia vietele?
Puiki sage
grazu
labai graži tavo sagė
Nuostabi sagute..
Enga.k kameju galima uzsisakyti adresu www.rankdarbiai.com elektroninej parduotuvej ten nebrangu,pasiziurekite..kaune ieskojau bet niekur nera.
Pasigrozekite.. Drauge stai ka gamina. Jau dejau sita nuoroda i dekupazo skilti
http://picasaweb.google.lt/dovilee/SAGES?a...ey=YRyIzUQauUA#
_elenike_, man laaaabai grazu
![]() ![]() ![]() ![]()
Yyla> man labai grazios pirma ir trecia....
yyla, kokios grazios sages
yyla, kokios idomios sages ir kokie nauji nematyti elementai
Išties nematytos naujoviškos ir labai gražios
QUOTE(_elenike_ @ 2008 12 13, 21:37) Pasigrozekite.. Drauge stai ka gamina. Jau dejau sita nuoroda i dekupazo skilti http://picasaweb.google.lt/dovilee/SAGES?a...ey=YRyIzUQauUA# sužavėta darbeliu. dekupažas ne naujiena, tik va modelinas...... gal patarsit mergaitės. Noriu naujiems metams pasigamint, tai nėra laiko visas temas žiūrinėt. Iškepus nupoliruoti o kaip paskui elgtis? naudoti įprastas ppiemones dekupažui? ar tiks? Ta prasme akriliniai dažai, lakai........ ar galima klijuot ant tos iškeptos masės servetėles ar paveiksliukus ant to vadinamo sumuštinių popieriaus?
Atsakymą jau gavau. Dėkui merginom
Labai dekui
o ta sage su sniegiuku daryta su smulkiom kruopelem ir dazais
Sveikos darbstuoles,
ilgai tunojusi pogrindyje ir as noriu islysti su savo sagemis vaikams... Aisku, negaliu net lygintis su kai kuriu is jusu grozybemis. Pagal ideja, mano sages visai is kitos operos ![]() ![]()
mimo, oho, kaip idomu
Aistiene, aciu uz baliona
sveikutes... segiu gamyboje esu naujoke... niekada net nemaniau kad bandysiu jas daryti, taciau pamaciusi jusu darbelius,,,,ohohoho pagalvojau, kiek cia grozybiu...noriu ir as...
http://public.fotki.com/zaizike/floristika/sage.html
Zaiza, neblogas pirmas blynas, tik gal daugiau pasiuvinejimu noretusi
Manoji sage
[/URL]http://[/IMG]
vilma j. niu idomu idomu, saunuole
Sveikutes, man kilo klausimelis, o kaip graziai apdailinti blogaja puse ir kaip ji atrodo??
Ar galima butu kazkaip ant perforuoto pagrindo prisiuti tas organzos juosteles ir su valu paskui siuvineti taikant i skylutes>? AR pagrindui butinai turi buti nbaudojama vilna, kad minksciau butu siuvineti, ar cia del grozio? Labai noriu padaryti kazka panasaus mamai dovanele, is raudonos ir juodos spalvos deriniu
saulyte,
kaip pagrinda gali naudoti ka tik nori
Nius va isnagrinejau dvi temas, nepatingejau paskaityti, tai jau dabar zinau kas kuo valgoma
Nu reik i gariunus pavaziuot, jau manau kad man minimaliai keturiu sagiu dovanom reikes O dar galvoju, kaip ta sendinto modelino gabaliuka pritvirtinat?Ar ji priklijuojat prie medziagos?Ir kazkaip riektu ji turbut apsiuti karoliukais sonus, kad tvirciau laikytusi? Esu pas jus naujoke, noriu i Jusu kompanija QUOTE(*saulyte* @ 2008 12 18, 22:54) Sveikutes, man kilo klausimelis, o kaip graziai apdailinti blogaja puse ir kaip ji atrodo?? Ar galima butu kazkaip ant perforuoto pagrindo prisiuti tas organzos juosteles ir su valu paskui siuvineti taikant i skylutes>? AR pagrindui butinai turi buti nbaudojama vilna, kad minksciau butu siuvineti, ar cia del grozio? Labai noriu padaryti kazka panasaus mamai dovanele, is raudonos ir juodos spalvos deriniu As pabaigus sage blogaja puse paklijuoju oda. Pries tai prie odos prisiuvu uzsegima QUOTE(mimo @ 2008 12 17, 18:50) Sveikos darbstuoles, ilgai tunojusi pogrindyje ir as noriu islysti su savo sagemis vaikams... Aisku, negaliu net lygintis su kai kuriu is jusu grozybemis. Pagal ideja, mano sages visai is kitos operos Pagarba už originalumą!
Aistiene
Tavo sages is sasages labai grazios Niekaip negaliu suprasti, ka darai, kad jos butu skilios? |