Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Sagės (IVtema)
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
balbetka
Sveikos 4u.gif
Kadangi 3 temukė pasibaigė, atidarau naują bigsmile.gif Sena tema čia

Prašom rodytis ir dalintis patarimais 4u.gif

Kad nebūtų labai tuščia, įkeliu pora savo sagių smile.gif
user posted image

user posted image
efauto
dziugu, kad pasirode nauja tema, ir as skubu pasirodyti su savo nauja sage wink.gif
user posted image

balbetka, pirmoji sage labai grazi!!
Ingusia31
Nu as irgi as irgi skubu pasirodyti!!! assa.gif

user posted image

user posted image

user posted image...
Papildyta:
Efauto siuvinejimas tai thumbup.gif man taip labai patinka bet as dar taip nemokeciau blush-anim-cl.gif
Papildyta:
Blbetka perziurejau tavo parase sages. Norejau paklaust o tu tas kamejas pati lieji kazkaip ar jau cia pirktines tokios grazios buna? Nes kazkaip tokiu dalykeliu niekur nesu maciua tai jei cia tavo ranku gamyba tai tada labai thumbup.gif
aurelija_ma
Ingusia31 kaip cia yra pas balbetka nezinau, bet siaip kameju tikrai yra pirkti, bent jau siauliuose mirksiukas.gif manau ir dar kur nors buna mirksiukas.gif
ragasa
truputeli atsviezinau sena mociutes sage ax.gif

user posted image

nors metalas ir ne taurus,o akmenukas paprastas,bet visvien ji man labai miela wub.gif
balbetka
Dekui merginos, kam patiko 4u.gif

O kamejos tai pirktines, ne pati lieju mirksiukas.gif
efauto
Ingusia, o man tavo apyranke labai sauni smile.gif puikiai sugalvojai clap.gif
Papildyta:
ragasa, labai grazi sage good.gif
balbetka
O man, visos, cia idetos sages ir apyranke grazios wub.gif
Aistiene
Kaip smagu, kad vel pasirode nauja tema drinks_cheers.gif

Ingusia31 labai grazi apyranke su kameja 4u.gif
vilma.j
Ingusia31 grazus jusu darbeliai.
Klauset del kailiuko as perku Zanavyku g. netoli turgaus yra audiniu,smulkmenu parduotuve dazytas triusio kailiukas metras 12lt.
cindy
Sakykit mergaites, kur jus perkat organza? Kuistukuose kazkaip neuzmaciau unsure.gif
ievuschka
Mano paskutinioji:
user posted image

Velta sausuoju būdu, dekoruota koralu, stiklo karoliukais.
aurelija_ma
ievuschka kokis sagiukas wub.gif
Ingusia31
QUOTE(vilma.j @ 2008 12 10, 20:02)
Ingusia31 grazus jusu darbeliai.
Klauset del kailiuko as perku Zanavyku g. netoli turgaus yra audiniu,smulkmenu parduotuve dazytas triusio kailiukas metras 12lt.
*

Aciuks visom uz garzius zodelius 4u.gif 4u.gif 4u.gif

ir Vilmai kuri labai man pagelbejo 4u.gif
Rasyte0509
Labukas smile.gif
jungiuosi ir as prie Jusu, jei priimsit 4u.gif
skaiciau, skaiciau apie sages, kol pati uzsinorejau pasidaryti ax.gif
vakar iskepiau savo pirmaja sage, aisku ji netobula, bet kaip pirmas blynas visai nieko ax.gif tikiuosi ryt nufotkinsiu ir jum pasirodysiu smile.gif
Toks klausimukas - kur Jus perkat kamejas Vilniuje? isskyrus rankdarbiai.lt 4u.gif
Laurytele
Mano sagė smile.gif

user posted image
rida1981
QUOTE(Laurytele @ 2008 12 12, 09:56)
Mano sagė smile.gif

user posted image
*

man labai patinka mirksiukas.gif
justess22
QUOTE(rida1981 @ 2008 12 12, 11:33)
man labai patinka  mirksiukas.gif

bet gal būtų galima necituoti nuotraukų??? Juk ta sagė vos vienu postu aukščiau ir tikrai aišku, apie ką kalba eina...pagailėkit tų, kurios turi lėtesnį interneto ryšį doh.gif O ir forumo taisyklėse parašyta, kad nuotraukų cituoti NEGALIMA ax.gif
enga.k
as ir noriu kameju verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif

bet Kaune blink.gif
gal kas zino kokia vietele?
Aistiene
Sveiki,
rodausi savo paskutiniaja sagute 4u.gif

user posted image

Laurytele, labai idomi sage bigsmile.gif
cindy
Puiki sage thumbup.gif
enga.k
grazu
4u.gif
Laurytele
labai graži tavo sagė smile.gif
vilma.j
Nuostabi sagute..

Enga.k kameju galima uzsisakyti adresu www.rankdarbiai.com elektroninej parduotuvej ten nebrangu,pasiziurekite..kaune ieskojau bet niekur nera.
_elenike_
Pasigrozekite.. Drauge stai ka gamina. Jau dejau sita nuoroda i dekupazo skilti

http://picasaweb.google.lt/dovilee/SAGES?a...ey=YRyIzUQauUA#
balbetka
_elenike_, man laaaabai grazu wub.gif wub.gif
yyla
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

mirksiukas.gif
rida1981
Yyla> man labai grazios pirma ir trecia.... thumbup.gif
efauto
yyla, kokios grazios sages clap.gif thumbup.gif thumbup.gif o is ko pdararytas antros sages stas baltas, kaip sniegiukas?
jukraa
yyla, kokios idomios sages ir kokie nauji nematyti elementai thumbup.gif wub.gif
vilma.j
Išties nematytos naujoviškos ir labai gražios 4u.gif
Avijacija
QUOTE(_elenike_ @ 2008 12 13, 21:37)
Pasigrozekite.. Drauge stai ka gamina. Jau dejau sita nuoroda i dekupazo skilti

http://picasaweb.google.lt/dovilee/SAGES?a...ey=YRyIzUQauUA#
*

sužavėta darbeliu. dekupažas ne naujiena, tik va modelinas...... gal patarsit mergaitės. Noriu naujiems metams pasigamint, tai nėra laiko visas temas žiūrinėt. Iškepus nupoliruoti o kaip paskui elgtis? naudoti įprastas ppiemones dekupažui? ar tiks? Ta prasme akriliniai dažai, lakai........ ar galima klijuot ant tos iškeptos masės servetėles ar paveiksliukus ant to vadinamo sumuštinių popieriaus?
Avijacija
Atsakymą jau gavau. Dėkui merginom 4u.gif
yyla
Labai dekui sunglasses2.gif
o ta sage su sniegiuku daryta su smulkiom kruopelem ir dazais smile.gif
mimo
Sveikos darbstuoles,

ilgai tunojusi pogrindyje ir as noriu islysti su savo sagemis vaikams... ax.gif
Aisku, negaliu net lygintis su kai kuriu is jusu grozybemis. Pagal ideja, mano sages visai is kitos operos biggrin.gif ,bet vistiek sages. Tikiuosi- priimsite mane i savo buri. 4u.gif

user posted image
user posted image

Aistiene
mimo, oho, kaip idomu 4u.gif
mimo
Aistiene, aciu uz baliona smile.gif biggrin.gif
zaiza_
sveikutes... segiu gamyboje esu naujoke... niekada net nemaniau kad bandysiu jas daryti, taciau pamaciusi jusu darbelius,,,,ohohoho pagalvojau, kiek cia grozybiu...noriu ir as... mirksiukas.gif ypac esu pribloksta aistienes segemis...turi auksines rankas... mirksiukas.gif tad pasinaudojau tavo ideja (tik nepyk, neturiu jokiu piktu keslu)... stai cia mano pirmasis blynas... blink.gif
http://public.fotki.com/zaizike/floristika/sage.html
Aistiene
Zaiza, neblogas pirmas blynas, tik gal daugiau pasiuvinejimu noretusi smile.gif
Avijacija
QUOTE(Aistiene @ 2008 12 18, 15:18)
Zaiza, neblogas pirmas blynas, tik gal daugiau pasiuvinejimu noretusi smile.gif
*

o su kokia priemone siūnat karoliukus? va sakau po naujų gal ir man reiks iš veltinuko pasidaryt sagytę. Paprastais siūlais ar kokiais specialiais?
Aistiene
QUOTE(Avijacija @ 2008 12 18, 17:16)
o su kokia priemone siūnat karoliukus? va sakau po naujų gal ir man reiks iš veltinuko pasidaryt sagytę. Paprastais siūlais ar kokiais specialiais?
*

Stipriais paprastais siulais smile.gif
vilma.j
Manoji sage
user posted image[/URL]http://[/IMG]
Aistiene
vilma j. niu idomu idomu, saunuole 4u.gif
Aistiene
Pasirodysiu mirksiukas.gif
user posted image
*saulyte*
Sveikutes, man kilo klausimelis, o kaip graziai apdailinti blogaja puse ir kaip ji atrodo??
Ar galima butu kazkaip ant perforuoto pagrindo prisiuti tas organzos juosteles ir su valu paskui siuvineti taikant i skylutes>?
AR pagrindui butinai turi buti nbaudojama vilna, kad minksciau butu siuvineti, ar cia del grozio? blush2.gif
Labai noriu padaryti kazka panasaus mamai dovanele, is raudonos ir juodos spalvos deriniu 4u.gif
Aistiene
saulyte,
kaip pagrinda gali naudoti ka tik nori smile.gif Galima vilna, paltini audini, stora oda ir t.t. Ant perforuoto pagrindo sunkiai audini dailiai uzsiusi. Nors....ziurint kokia ideja smile.gif
*saulyte*
Nius va isnagrinejau dvi temas, nepatingejau paskaityti, tai jau dabar zinau kas kuo valgoma thumbup.gif Pagrinda galiam pasidaryti is vilnos, ir taip pat is medziagos, idejus i vidu kartono gabaliuka ir apsiuvus thumbup.gif
Nu reik i gariunus pavaziuot, jau manau kad man minimaliai keturiu sagiu dovanom reikes g.gif Vilnos tai turiu, bet vat graziuju juosteliu tai neee....
O dar galvoju, kaip ta sendinto modelino gabaliuka pritvirtinat?Ar ji priklijuojat prie medziagos?Ir kazkaip riektu ji turbut apsiuti karoliukais sonus, kad tvirciau laikytusi?
Esu pas jus naujoke, noriu i Jusu kompanija ax.gif
Zana31
QUOTE(*saulyte* @ 2008 12 18, 22:54)
Sveikutes, man kilo klausimelis, o kaip graziai apdailinti blogaja puse ir kaip ji atrodo??
Ar galima butu kazkaip ant perforuoto pagrindo prisiuti tas organzos juosteles ir su valu paskui siuvineti taikant i skylutes>?
AR pagrindui butinai turi buti nbaudojama vilna, kad minksciau butu siuvineti, ar cia del grozio? blush2.gif
Labai noriu padaryti kazka panasaus mamai dovanele, is raudonos ir juodos spalvos deriniu 4u.gif
*

As pabaigus sage blogaja puse paklijuoju oda. Pries tai prie odos prisiuvu uzsegima 4u.gif
Šilko Namai
QUOTE(mimo @ 2008 12 17, 18:50)
Sveikos darbstuoles,
ilgai tunojusi pogrindyje ir as noriu islysti su savo sagemis vaikams... ax.gif
Aisku, negaliu net lygintis su kai kuriu is jusu grozybemis. Pagal ideja, mano sages visai is kitos operos biggrin.gif ,bet vistiek sages. Tikiuosi- priimsite mane i savo buri.  4u.gif

Pagarba už originalumą! wub.gif Patikėk, kai kitos sagės daugmaž panašios, tavo labai išsiskiria originalumu ir tokios smagios thumbup.gif
Zana31
Aistiene
Tavo sages is sasages labai grazios 4u.gif
Niekaip negaliu suprasti, ka darai, kad jos butu skilios? g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.