Būtų įdomu sužinot, ar domitės, ar esate susidūrę su PETA organizija?
Ne, nieko nenešioju..
Kai kas man šios organizacijos veikloje nelabai patinka, bet šiaip labai domiuosi. Visuomet peržiūriu naujausią informaciją jų tinklapyje (ir ne tik jų, bet ir kitų organizacijų, kurie pasisako už "gyvūnų teises" ir jų gerovę)
as irgi domiuosi, na, gal ne tai kad domiuosi, bet:
Draugu nevalgau. Ir esu PRIES ziauru elgesi su gyvunais. Marskineliu su sukiais nenesioju. Bet, jei manyciai, kad tai pagelbetu, uzsivilkciau. Beje, vienas PETA manifestas praeitais metais man labai ne pries sirdies buvo... bet gal pasiliksiu sau sia minti
prašom man žaliai paaiškinti kas čia per PETA
QUOTE(Vio @ 2005 07 20, 11:47) tokia organizacija: People for the Ethical Treatment of Animals (PETA) Puslapis ju butu: http://www.peta.org/ Beje, balandzio menesi PETA vykde akcijas pries united colors of Benetton; tai akcija buvo ir Vilniuje. Akcija buvo del to, kad Benetton supirkineja vilna is kompanijos, kuri itin ziauriai elgiasi su eriukais. Neissiplesiu, nes ziauroka istorija. Noresite paskaityti - tikrai rasite. Bet, pasikartosiu, kai kurios sios org. akcijos - manifestai, man ne prie sirdies. Kad ir kaip buciau pries smurta. Nors,kita vertus, radikaliaus priemones tikriausiai labiau veikia
Neues, tai pasipasakok
Niu niu gera organizacija
anksčiau domėjausi. tai radikali organizacija, nevengianti kraštutinumų ir net nusikalstamos veiklos. šiaip pati misija sveikintina ir gera, tik kažkaip perdaug jie ten apsiskandalijo. nors šiai organizacijai ir žymių žmonių priklauso.
Aš irgi domiuosi šios organizacijos veikla, bet ne visada pritariu šios organizacijos veiksmams, būna perdėtu
marškinėlius nenešioju
Aš domiuosi peta. Ypač jų menine puse, jei taip galima pavadinti. Na turiu galvoje, ne šukius ar pan,bet pvz:
Tai yra rimta organizacija rimtai siekianti savo tikslo, bet ju radikalumas mane gasdina. Taciau kovojimas uz gyvunu teises lietuvoje gasdina dar labiau. Cia net nematau realiai pries ziauru elgesi su gyvunais kovojanciu organizaciju. I ka kreiptis jei zinai kad kazkas kankina gyvunus? i policija? i lietuvos gyvunu globos draugija? Del tarkim vieno suns niekas nevargs, nebent situacija bus paviesinta ziniasklaidoje
QUOTE(Šerii @ 2011 03 13, 18:50) Tai yra rimta organizacija rimtai siekianti savo tikslo, bet ju radikalumas mane gasdina. Taciau kovojimas uz gyvunu teises lietuvoje gasdina dar labiau. Cia net nematau realiai pries ziauru elgesi su gyvunais kovojanciu organizaciju. I ka kreiptis jei zinai kad kazkas kankina gyvunus? i policija? i lietuvos gyvunu globos draugija? Del tarkim vieno suns niekas nevargs, nebent situacija bus paviesinta ziniasklaidoje "Gyvūnų apsaugos fondas" http://www.gyvunuapsauga.lt/pagalba |