Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: PETA
Supermamų klubas > Mūsų namai > Fauna
rutt
Būtų įdomu sužinot, ar domitės, ar esate susidūrę su PETA organizija? smile.gif Galbūt nešiojate marškinėlius su PETA atributika arba tiesiog kokiu paveiksliuku pasisakančiu prieš žiaurumą su gyvūnais ax.gif
Rasma
Ne, nieko nenešioju..
Kai kas man šios organizacijos veikloje nelabai patinka, bet šiaip labai domiuosi. Visuomet peržiūriu naujausią informaciją jų tinklapyje (ir ne tik jų, bet ir kitų organizacijų, kurie pasisako už "gyvūnų teises" ir jų gerovę) ax.gif Tai įdomu ne tik kaip žmogui, bet ir šiaip, profesiškai įdomu..ne konkretaus mano darbo sritis, bet vis vien man artima rolleyes.gif
neues
as irgi domiuosi, na, gal ne tai kad domiuosi, bet:
Draugu nevalgau.
Ir esu PRIES ziauru elgesi su gyvunais.
Marskineliu su sukiais nenesioju.
Bet, jei manyciai, kad tai pagelbetu, uzsivilkciau.
Beje, vienas PETA manifestas praeitais metais man labai ne pries sirdies buvo...
bet gal pasiliksiu sau sia minti blush2.gif
*Violeta*
prašom man žaliai paaiškinti kas čia per PETA ax.gif
neues
QUOTE(Vio @ 2005 07 20, 11:47)
prašom man žaliai paaiškinti kas čia per PETA ax.gif
*

tokia organizacija: People for the Ethical Treatment of Animals (PETA)
Puslapis ju butu: http://www.peta.org/

Beje, balandzio menesi PETA vykde akcijas pries united colors of Benetton; tai akcija buvo ir Vilniuje. Akcija buvo del to, kad Benetton supirkineja vilna is kompanijos, kuri itin ziauriai elgiasi su eriukais. Neissiplesiu, nes ziauroka istorija. Noresite paskaityti - tikrai rasite.

Bet, pasikartosiu, kai kurios sios org. akcijos - manifestai, man ne prie sirdies. Kad ir kaip buciau pries smurta. Nors,kita vertus, radikaliaus priemones tikriausiai labiau veikia blush2.gif
rutt
Neues, tai pasipasakok smile.gif Kas ten nepatiko taip?
ca_ca
Niu niu gera organizacija ax.gif
Pangasija
anksčiau domėjausi. tai radikali organizacija, nevengianti kraštutinumų ir net nusikalstamos veiklos. šiaip pati misija sveikintina ir gera, tik kažkaip perdaug jie ten apsiskandalijo. nors šiai organizacijai ir žymių žmonių priklauso.
nataliuncik
Aš irgi domiuosi šios organizacijos veikla, bet ne visada pritariu šios organizacijos veiksmams, būna perdėtu
marškinėlius nenešioju

Kshatrija
Aš domiuosi peta. Ypač jų menine puse, jei taip galima pavadinti. Na turiu galvoje, ne šukius ar pan,bet pvz:

user posted image
Šerii
Tai yra rimta organizacija rimtai siekianti savo tikslo, bet ju radikalumas mane gasdina. Taciau kovojimas uz gyvunu teises lietuvoje gasdina dar labiau. Cia net nematau realiai pries ziauru elgesi su gyvunais kovojanciu organizaciju. I ka kreiptis jei zinai kad kazkas kankina gyvunus? i policija? i lietuvos gyvunu globos draugija? Del tarkim vieno suns niekas nevargs, nebent situacija bus paviesinta ziniasklaidoje
aisha7
QUOTE(Šerii @ 2011 03 13, 18:50)
Tai yra rimta organizacija rimtai siekianti savo tikslo, bet ju radikalumas mane gasdina. Taciau kovojimas uz gyvunu teises lietuvoje gasdina dar labiau. Cia net nematau realiai pries ziauru elgesi su gyvunais kovojanciu organizaciju. I ka kreiptis jei zinai kad kazkas kankina gyvunus? i policija? i lietuvos gyvunu globos draugija? Del tarkim vieno suns niekas nevargs, nebent situacija bus paviesinta ziniasklaidoje
*

"Gyvūnų apsaugos fondas"
http://www.gyvunuapsauga.lt/pagalba
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.