Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Uršulė
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2, 3
R&D
Mano močiučių super gražus vardai-Marija ir Uršulė.
Anksčiau pagalvodavau,kad Marijų tiek daug,bet Uršulės negirdėjau.Ir visai neseniai susipažinau darbo reikalais su labai gražia mergina,kurios vardas Uršulė.
Gal daugiau yra merginų - mergyčių su šiuo vardu? Šiuo metu jis man pats gražiausias. thumbup.gif
bakatita
Tikrai ursule labai grazus vardas thumbup.gif
jurgute91
4u.gif mano močiutė Uršulė, va gaila, kad jau mirus.O vardas man gražus thumbup.gif
ciuke
Nei vienos nepazistu, skamba tikrai graziai wub.gif ir naujai, ir tikrai ne koks ‘saldus’ vardelis thumbup.gif
muminukas
man tai doh.gif negražus schmoll.gif o pats vardas normalus, ir tiek.
ozzy
Super vardas wub.gif thumbup.gif
Danto
Vardas normalus, bet savo dukros taip nevadinčiau. schmoll.gif
Nieko sau
Man Uršulė patinka wub.gif rolleyes.gif
Sticky_Toffee
nepatinka schmoll.gif
Raile
labai grazu thumbup.gif Tai tikras vardas, originalus, skambus clap.gif SUPER!
La pluie
Nors as simpatizuoju senoviskiems vardams, bet man Ursule ne itin grazus, reikia si varda prisijaukinti, matyt ax.gif
Dany
man sis vardas biski senovinis blush2.gif
svarbu,kad jum patinka 4u.gif ..man tai ne.
l'eau
nepatinka, per grubus rolleyes.gif
Reginok
Man Ursule labai grazu thumbup.gif ,
patinka senoviniai lietuviu vardai- Urte, Morta!
gourmandise
Mano tėtė norėjo sesei išrinkti vardą URŠULĖ. O mamai labiau patiko Aušra. Blaškėsi tėvai tarp šių abiejų vardu ir galop nusprendė sesę vadinti Aušra biggrin.gif Dabar sesuo kai prisimena savo vardo istoriją, tai ji labai džiaugiasi, kad netapo Uršule biggrin.gif
O mano nuomone, kad reikia Lietuvoje ir Aušrų, ir Uršulių, ir Marijų. Kuo įvairesni vaikų vardai, tuo geriau (bent jau prisiminus mokyklos laikus kai klasėje sėdėdavo po 3 Jurgas, 2 Ingas ar Sandras - problema tiek mokytojams, tiek draugams doh.gif )
Edirga
Nepatinka man jis schmoll.gif
*Ramunyte*
nepatinka ir man smile.gif
Baniukas
Man tai nelabai blush2.gif
martam
Išgirdus šį vardą pirma mintis- sena, pikta kaimo bobulė.Nepykit, bet tokio tikrai nerinkčiau.
ramuneles
grazus thumbup.gif

***black girl***
negrazus vardas schmoll.gif
Jaskolka
Pati savim stebiuos blink.gif , bet super blink.gif didis.gif
Mimuke
QUOTE(Danto @ 2008 12 11, 11:03)
Vardas normalus, bet savo dukros taip nevadinčiau.  schmoll.gif
*

man taip pat wink.gif
vardukas grazus, nors savo dukrai tokio varduko neduociau mirksiukas.gif
Chada
Uršulė (10.21) – lotynų: ursula „lokutė, meškutė“ tongue.gif
Kol nežinai reikšmės, tai gal ir nieko, toks senovinis vardas, bet... meškute nevadinčiau savo vaiko tongue.gif
muminukas
QUOTE(Chada @ 2008 12 13, 03:55)
Uršulė (10.21) – lotynų: ursula „lokutė, meškutė“  tongue.gif
Kol nežinai reikšmės, tai gal ir nieko, toks senovinis vardas, bet... meškute nevadinčiau savo vaiko  tongue.gif
*

seniau ir lietuviai vadindavo Lokiu, skandinavai tebevadina vaikus Bjornais tongue.gif tik dėl pernelyg aiškios reikšmės ilgainiui lietuvių meškos išliko tik pavardėse smile.gif nors... Kaune šiemet jau įregistruota mergaitė Vilkė, žiūrėk, gal tuoj ir Lokiukas lakstys.
o Uršulė nė vienam lietuviui nekels asociacijų nei su lokiu, nei su meška.
Elba
Man labai labai labai labai negrazus vardas. Brolis dabar laukia leliuko, ir sake, kad pasineses ant tokiu labai lietuvisku vardu. Labai tikiuosi, kad neduos tokio ax.gif
makalynė
Nieko pries sita varda neturiu, bet skamba grubokai unsure.gif
Ir, deja, pazistu viena moteriske tokiu vardu, nu jau tokia bambekle doh.gif Bet cia tik asmenine asocijacija mirksiukas.gif
ColiukeS
Mano dukros vardas Ursule. Man jis labai patinka, nors daug kas bande perkalbet, bet nepavyko. Visiems neitiksi svarbu, kad mums grazu, o ir vardas isskirtinis.
Raile
QUOTE(ColiukeS @ 2008 12 15, 12:39)
Mano dukros vardas Ursule. Man jis labai patinka, nors daug kas bande perkalbet, bet nepavyko. Visiems neitiksi svarbu, kad mums grazu, o ir vardas isskirtinis.
*

Saunuole, kad nepasidavei jokiems perkalbejimams 4u.gif Vardas SUPERINIS thumbup.gif , net neabejok..Originalu, issiskiria, lietuviska ir svarbiausia-tikra clap.gif
Dykuma5
Vardas tikrai senas, bet, manau, labai gražus 4u.gif - tik vat pažįstamų Uršulių neturiu
Chenelle
nuskabejus vardui Ursule is kart "matau" sena stora kaimo moteriske blush2.gif
bet gal pats laikas atgimti seniems lietuviskiems vardams. Jei jums grazu ir nekelia jokiu neigiamu asocijaciu tai duokit toki varda 4u.gif
ColiukeS
Na, as norejau savo dukrai isskirtinio vardo. Musu rajone kai gime mano pupa buvo uzregistruota 10 Urciu ir musiske Ursule.
fainulkina
Išskirtinai baisus.. cool.gif
diamaja
Man sis vardas irgi patiko, kai rinkau dukrytei... Apskritai man grazus senoviniai vardai... Tik va vyras isbrokino, sake jam i karves varda panasu doh.gif Nu neisivaizduoju is kur tokios asociacijos doh.gif Nors dabar savo mazes tokiu vardu ir net neisivaizduociau. Bet skamba jis graziai wink.gif
Cikadelė
QUOTE(JurgaSim @ 2008 12 11, 13:54)
Nors as simpatizuoju senoviskiems vardams, bet man Ursule ne itin grazus, reikia si varda prisijaukinti, matyt ax.gif

labai simpatizuoju ir domiuosi senoviniais vardais, bet pakolkas dėl Uršulės mano nuomonė panaši kaip ir JurgosSim 4u.gif
manau, reikia jį prisijaukinti, sušildyti..... ax.gif dar pagalvosiu apie jį...ateičiai biggrin.gif
HappyAngel
QUOTE(Raile @ 2008 12 15, 12:24)
Saunuole, kad nepasidavei jokiems perkalbejimams 4u.gif  Vardas SUPERINIS thumbup.gif , net neabejok..Originalu, issiskiria, lietuviska ir svarbiausia-tikra  clap.gif
*

Nelietuviška wink.gif Ursula iš lotynų kalbos išvertus reiškia ''meškutė'' smile.gif
laukinė kriaušė
originalus senovinis vardas.

kodel gi taip nepavadinus mergytes:)
klaudivil
Uršulė - lt. " meškutė " thumbup.gif labai nuostabus vardukas 4u.gif man jis labai patinka ir net mano sarasiuke ne viena karta yra buves blush2.gif siaip pati labai noreciau mergaite pavadinti Lelijos vardu smile.gif
Raile
QUOTE(Chenelle @ 2008 12 17, 11:14)
nuskabejus vardui Ursule is kart "matau" sena stora kaimo moteriske  blush2.gif
bet gal pats laikas atgimti seniems lietuviskiems vardams. Jei jums grazu ir nekelia jokiu neigiamu asocijaciu tai duokit toki varda  4u.gif
*

Sis vardas labai labai grazu bet kokio amziaus zmogui-mazam zngeleliui, stilingai panelei, suaugusiai damai ar senuciukei thumbup.gif Tai TIKRA ir AMZINA thumbup.gif thumbup.gif O kaip manai. kaip skambes senai, kaip pati sakai-storai kaimo moteriskei, tokie vardai kaip Estela, Evita, Karina, Teja, Leja, Geja, Smilte, Liepa, Une, Fune, Deile, Keile, Kvaile.... doh.gif ?
LapeUrsa
Man laabai patinka thumbup.gif gal del to kad savas? blush2.gif
savo dukryte tikrai pavadinciau, net neabejociau 4u.gif
nestle
O man nepatinka.Tik nezinau kodel? smile.gif
areida
thumbup.gif
TheAngel
na sakyciau vidutiniskas vardas.kaip kazkuri mamyte gerai pastebejo,turbut reiketu ji prisijaukinti... ax.gif siaip tikrai nera pats blogiausias.
GudriLapė
labai gražus vardas thumbup.gif
laukianti_stebuklo:)
vardas gal ir gražiai skamba, bet reikšmė verysad.gif doh.gif
***Žaltvykslė
QUOTE(Chada @ 2008 12 13, 04:55)
Uršulė (10.21) – lotynų: ursula „lokutė, meškutė“  tongue.gif
Kol nežinai reikšmės, tai gal ir nieko, toks senovinis vardas, bet... meškute nevadinčiau savo vaiko  tongue.gif
*

MB irgi meškis- Artūras, na ir ką?
Negirdėjau pretenzijų šiam vardui.
Uršulė- laaabai gražus ir mielas vardas thumbup.gif
SANTA
Pats negraziausias vardas schmoll.gif .Pirma mintis sena bobulyte smile.gif Ursulyte
Aušriukė
Grazus vardas!:) Visikai sutinku su Raile!!!:)
Audra2
gražus senas vardas
Pretori
Gražus vardas. rolleyes.gif Bet ar vadinti savo dukrą, tai pagalvočiau...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.