Anksčiau pagalvodavau,kad Marijų tiek daug,bet Uršulės negirdėjau.Ir visai neseniai susipažinau darbo reikalais su labai gražia mergina,kurios vardas Uršulė.
Gal daugiau yra merginų - mergyčių su šiuo vardu? Šiuo metu jis man pats gražiausias.
Mano močiučių super gražus vardai-Marija ir Uršulė.
Anksčiau pagalvodavau,kad Marijų tiek daug,bet Uršulės negirdėjau.Ir visai neseniai susipažinau darbo reikalais su labai gražia mergina,kurios vardas Uršulė. Gal daugiau yra merginų - mergyčių su šiuo vardu? Šiuo metu jis man pats gražiausias.
Tikrai ursule labai grazus vardas
Nei vienos nepazistu, skamba tikrai graziai
man tai
Super vardas
Vardas normalus, bet savo dukros taip nevadinčiau.
Man Uršulė patinka
nepatinka
labai grazu
Nors as simpatizuoju senoviskiems vardams, bet man Ursule ne itin grazus, reikia si varda prisijaukinti, matyt
man sis vardas biski senovinis
svarbu,kad jum patinka
nepatinka, per grubus
Man Ursule labai grazu
patinka senoviniai lietuviu vardai- Urte, Morta!
Mano tėtė norėjo sesei išrinkti vardą URŠULĖ. O mamai labiau patiko Aušra. Blaškėsi tėvai tarp šių abiejų vardu ir galop nusprendė sesę vadinti Aušra
O mano nuomone, kad reikia Lietuvoje ir Aušrų, ir Uršulių, ir Marijų. Kuo įvairesni vaikų vardai, tuo geriau (bent jau prisiminus mokyklos laikus kai klasėje sėdėdavo po 3 Jurgas, 2 Ingas ar Sandras - problema tiek mokytojams, tiek draugams
Nepatinka man jis
nepatinka ir man
Man tai nelabai
Išgirdus šį vardą pirma mintis- sena, pikta kaimo bobulė.Nepykit, bet tokio tikrai nerinkčiau.
grazus
negrazus vardas
Pati savim stebiuos
Uršulė (10.21) lotynų: ursula lokutė, meškutė
Kol nežinai reikšmės, tai gal ir nieko, toks senovinis vardas, bet... meškute nevadinčiau savo vaiko QUOTE(Chada @ 2008 12 13, 03:55) Uršulė (10.21) lotynų: ursula lokutė, meškutė Kol nežinai reikšmės, tai gal ir nieko, toks senovinis vardas, bet... meškute nevadinčiau savo vaiko seniau ir lietuviai vadindavo Lokiu, skandinavai tebevadina vaikus Bjornais o Uršulė nė vienam lietuviui nekels asociacijų nei su lokiu, nei su meška.
Man labai labai labai labai negrazus vardas. Brolis dabar laukia leliuko, ir sake, kad pasineses ant tokiu labai lietuvisku vardu. Labai tikiuosi, kad neduos tokio
Nieko pries sita varda neturiu, bet skamba grubokai
Ir, deja, pazistu viena moteriske tokiu vardu, nu jau tokia bambekle
Mano dukros vardas Ursule. Man jis labai patinka, nors daug kas bande perkalbet, bet nepavyko. Visiems neitiksi svarbu, kad mums grazu, o ir vardas isskirtinis.
QUOTE(ColiukeS @ 2008 12 15, 12:39) Mano dukros vardas Ursule. Man jis labai patinka, nors daug kas bande perkalbet, bet nepavyko. Visiems neitiksi svarbu, kad mums grazu, o ir vardas isskirtinis. Saunuole, kad nepasidavei jokiems perkalbejimams
Vardas tikrai senas, bet, manau, labai gražus
nuskabejus vardui Ursule is kart "matau" sena stora kaimo moteriske
bet gal pats laikas atgimti seniems lietuviskiems vardams. Jei jums grazu ir nekelia jokiu neigiamu asocijaciu tai duokit toki varda
Na, as norejau savo dukrai isskirtinio vardo. Musu rajone kai gime mano pupa buvo uzregistruota 10 Urciu ir musiske Ursule.
Išskirtinai baisus..
Man sis vardas irgi patiko, kai rinkau dukrytei... Apskritai man grazus senoviniai vardai... Tik va vyras isbrokino, sake jam i karves varda panasu
QUOTE(JurgaSim @ 2008 12 11, 13:54) Nors as simpatizuoju senoviskiems vardams, bet man Ursule ne itin grazus, reikia si varda prisijaukinti, matyt labai simpatizuoju ir domiuosi senoviniais vardais, bet pakolkas dėl Uršulės mano nuomonė panaši kaip ir JurgosSim manau, reikia jį prisijaukinti, sušildyti.....
originalus senovinis vardas.
kodel gi taip nepavadinus mergytes:)
Uršulė - lt. " meškutė "
QUOTE(Chenelle @ 2008 12 17, 11:14) nuskabejus vardui Ursule is kart "matau" sena stora kaimo moteriske bet gal pats laikas atgimti seniems lietuviskiems vardams. Jei jums grazu ir nekelia jokiu neigiamu asocijaciu tai duokit toki varda Sis vardas labai labai grazu bet kokio amziaus zmogui-mazam zngeleliui, stilingai panelei, suaugusiai damai ar senuciukei
Man laabai patinka
savo dukryte tikrai pavadinciau, net neabejociau
O man nepatinka.Tik nezinau kodel?
na sakyciau vidutiniskas vardas.kaip kazkuri mamyte gerai pastebejo,turbut reiketu ji prisijaukinti...
labai gražus vardas
vardas gal ir gražiai skamba, bet reikšmė
Pats negraziausias vardas
Grazus vardas!:) Visikai sutinku su Raile!!!:)
gražus senas vardas
Gražus vardas.
|