Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: gyd. M.Minkauskienė
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymas > Kaunas
Amulet
Sveikos nestuke.gif ir jau gimdziusios,

labai tikiuosi jusu nuomoniu apie gyd. M.Minkauskiene. ka apie ja esate girdejusios????? smile.gif
eresuka
QUOTE(Natyte @ 2005 07 22, 17:32)
sveikutes dar karta,
na ar tikrai nei viena nieko nezinote apie sia gydytoja?????  smile.gif
*

Sveikut, ši gydytoja kompetetinga, rūpestinga ir maloni. Su ja nesunku bendrauti ir išsiaiškinti rūpimus klausimus. Na, o ar prie širdies "limpa" - turi nuspręsti pati ax.gif
kris2
Gydytoja tikrai kompetetinga ir gerai ismananti savo darba thumbup.gif . Kaip zmogus labai silta, lengvai bendraujanti. Tikrai atsiliepimai tiktai puikus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
benjamina
Noreciau pasidalinti nelabai gerais prisiminimais apie sia daktare,gimdziau su niekuo nesitarusi tesiog kaip eiline Lietuvos piliete mokanti mokescius ir turinti teise i nemokama medicina doh.gif .Papuoliau pas M. Minkauskiene,ziurejo i viska atsainiai ir su pasaipa,praktiskai visa gimdimo eiga priziurejo nuostabi akusere Regina,ir vyr.akusere Virginija aciu joms wub.gif po gimdimo kilo komplikacijo del paliktos plcento gabaleliu,daktares KLAIDA ,taigi visa vaiko gimimo dziaugsma aptemde gulejimas kilinikose,operacija,kruvos antibijotiku ir t. t isejom is ju kartu su pupa po menesio,labai skaudu kad per gydytojos poziuri i ,,nemokia,,gimdyve teko patirti tiek streso musu visai seimai,o labiausiai pikta kad tai galima buvo isvengti,sumokejus,ir taip nusipirkusi sveika ,o sako sveikatos nenupirksi,bet nesusimokejas sitoje sistemoje ja prarasi ilgam.
Ulė
QUOTE(kris2 @ 2006 04 25, 11:33)
Gydytoja tikrai kompetetinga ir gerai ismananti savo darba thumbup.gif . Kaip zmogus labai silta, lengvai bendraujanti. Tikrai atsiliepimai tiktai puikus thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
*

drinks_cheers.gif wub.gif ,as gimdziau pas sia gydytoja,atsiminimai kuo silciausi wub.gif
ji ne tik puikiai ismano darba,bet ir matosi dirba is pasaukimo 4u.gif
Brunhilda
Mano dukrytė atėjo į šį pasaulį padedama šios gydytojos ir turiu pasakyti, kad tai tikrai labai maloni, rūpestinga bei kompetentinga gydytoja thumbup.gif .
mjk
QUOTE(benjamina @ 2006 06 23, 22:28)
Noreciau pasidalinti nelabai gerais prisiminimais apie sia daktare,gimdziau su niekuo nesitarusi tesiog kaip eiline Lietuvos piliete mokanti mokescius ir turinti teise i nemokama medicina doh.gif .Papuoliau pas M. Minkauskiene,ziurejo i viska atsainiai ir su pasaipa,praktiskai visa gimdimo eiga priziurejo nuostabi akusere Regina,ir vyr.akusere Virginija aciu joms wub.gif po gimdimo kilo komplikacijo del paliktos plcento gabaleliu,daktares KLAIDA 
*

matyt kaip tau nesitarusiai, gal taip pakliuvo, o visoms kurios su ja taresi buvo gerai g.gif
kumpiene
labas

as ir noriu draugauti su sia gydytoja... gal kas turite apie ja daugiau info?
kumpiene
tai nejau nieks nieko apie sia gydytoja nenori pasidalinti? g.gif
dzhurga
Sveikos, aš lankausi pas šią gydytoją ir esu labai patenkinta. Norečiau pas ją ir gimdyti, bet ar ji priiminėja gindymus šiuo metu?
kumpiene
QUOTE(dzhurga @ 2008 06 24, 11:23)
Sveikos, aš lankausi pas šią gydytoją ir esu labai patenkinta. Norečiau pas ją ir gimdyti, bet ar ji priiminėja gindymus šiuo metu?
*

as ir pas ja lankausi... tai ji sake kad liepos men atostogauja... o kai jos klausiau ar galesim draugauti iki galo tai sake kad taip bigsmile.gif tai vadinas priimineja...
dzhurga
Na nežinau nežinau, aš turėčiau gimdyti rudenį, jau seniau jos užklausiau tiesiai šviesiai - ar galečiau gimdyti pas jus, tai sake nežinau nežinau, bus matyt....Beje esu girdejusi, kad ji jau kuris laikas nepriiminėja gimdymų, todėl ir suabejojau
kumpiene
QUOTE(dzhurga @ 2008 06 24, 17:50)
Na nežinau nežinau, aš turėčiau gimdyti rudenį, jau seniau jos užklausiau tiesiai šviesiai - ar galečiau gimdyti pas jus, tai sake nežinau nežinau, bus matyt....Beje esu girdejusi, kad ji jau kuris laikas nepriiminėja gimdymų, todėl ir suabejojau
*

liepos pabaigoj pas ja vaziuosiu, tai reiks dar karteli jos paklausti... g.gif
dzhurga
Taip, aš eisiu rugpjučio pradžioj, tai irgi dar karta užklausiu
kumpiene
QUOTE(dzhurga @ 2008 06 25, 16:38)
Taip, aš eisiu rugpjučio pradžioj, tai irgi dar karta užklausiu
*

tai parasyk ir tu ka suzinosi... o kada tau gimdyti? blush2.gif jei nepaslaptis?
Kojinės
Sveikos! Parašykit prašau gydytojos mobilų man į až, būsiu labai dėkinga.
(jei kokios info turit kada gydytoja tiksliai atostogaus šią vasarą - irgi). Dėkui 4u.gif
dzhurga
QUOTE(vdapr @ 2008 06 25, 17:50)
tai parasyk ir tu ka suzinosi... o kada tau gimdyti?  blush2.gif  jei nepaslaptis?
*

Man gimdyti rugsėjo gale - spalio pradžioj
Indrushka
gal kas galit man jos nr i AZ atsiusti, buciau labai dekinga aciuks.gif
kumpiene
Apie Minkauskiene galiu pasakyt tik geriausius zodzius... Nors deja gimdymas pasibaige man treagiskai... bet tai nebuvo jos kalte... ji padare viska ka galejo ir dar daugiau... tokios nuosirdzios gydytojos dar nebuvau sutikusi... thumbup.gif
dzhurga
Aš gimdžiau pas šią gydytoją. Viskas buvo super.
rakanga
Labai fainas zmogus, maloniai bendraujanti, galima pasikalbeti kaip su drauge. O be to, labai kompetentinga ir tikrai zino, ka daro. Nuolat tobulinasi ir dirba, vadovaudamasi naujausiais metodais. Lankiausi visa nestumo laikotarpi, tik va gaila, kad del jos eilines stazuotes negalesiu pas ja gimdyti, juolab, kad mano broliene pas ja gimde ir buvo labai patenkinta. Dabar imu nerimauti, o jei buciau zinojus, kad gimdysiu su ja, tai tikrai buciau del visko rami.
TandG
sveiki, isvydusi kad tema yra apie sia gydytoja, tai parasysiu atsiliepima,nors man ji kaip bjaurus sapnas, nors per pazystamus ejau, bet pabegau nuo jos dar pradzioj nes pacioj rpadzioj jau uzteko prisikankinti,
NZn kiek pas kompetencijos ar proto, bet bendravimos toka ir jokio ten bednravimo kaip su drauge nors stengiausi labai bendrauti, ir dar ji tiek nervu prigadino kad man vos neisoperavo nestumo nes tepliojo ir ji ale nemate, o kai nemate nusprende ne laukti kad gal dar visai neduag laukiuosi, o isoperuoti kaip negimdini atsiguliau i ligonine verkdama ir atejes kitas gydytojas pries operacija padare echo ir pamate, tokia euforija pajauciau ir laiminga grizau namo, tia buvo pries du metus. jos pavardes girdeti nenoriu, pykcio nejauciu, Tik gaila kad zmogiskumo ir siaip aps ja daug ko truksta galvoj!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.