Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Neveronių lopšelis - darželis.
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kaunas
rosenda
Labadiena 4u.gif

Gal yra mamyciu kurios vestu savo atzaleles i NEVERONIU lopseli-darzeli?Po kokiu meteliu teks ir mums tikriausia lankyti,nes turetume persikraustyti.Labai idomu butu suzinoti ar yra belankanciu si darzeli.

Aciu uz atsakymusROSENDA 4u.gif
jurgelencius
sveikute. apie si darzeli galiu tau papasakoti tik is nuogirdu, nes drauge ten veda savo 2,5 metu suneli. pries tai jie lanke darzeli palemone, kuriuo beje ji buvo labai nepatenkinta schmoll.gif taigi jos nuomone darzelis neveronyse visai neprastas, ir pas auklyte gera papuole.
rosenda
QUOTE(jurgelencius @ 2005 08 04, 21:49)
sveikute. apie si darzeli galiu tau papasakoti tik is nuogirdu, nes drauge ten veda savo 2,5 metu suneli. pries tai jie lanke darzeli palemone, kuriuo beje ji buvo labai nepatenkinta  schmoll.gif  taigi jos nuomone darzelis neveronyse visai neprastas, ir pas auklyte gera papuole.
*

Aciu JURGELENCIAU,paguodei mirksiukas.gif Kazin kaip ten su vietom,gal ka zinai?
jurgelencius
sveika. del vietos manau problemu neturetu iskilti. nes drauges vaika prieme be jokiu atsikalbinejimu ir nereikejo laukti eilej.
PAUKSTELIS
LABUTIS,
MES TĄ DARŽELĮ LANKEM NUO 2 METUKŲ IKI 5 M. IR BUVOM LABAI PATENKINTI. KAD SU VAIKAIS BUVO UŽSIIMAMA TAI TIKRAI, IVAIRIOS PAMOKELES...KAI REIKEJO PALIKTI LABAI BUVO SUNKU, NES KITUOSE DARŽELIUOSE MAN TRŪKO TO, KAS BUVO ŠIAME.T.Y. PUIKIOS AUKLĖTOJOS ( YPAČ BIRUTĖ) IR AUKLYTĖS, DAUG SUSIBŪRIMŲ SU TĖVELIAIS, IR ĮVAIRIOS PROGRAMĖLĖS SU VAIKAIS. NĖRA AUKLĖTOJŲ KAITOS. SU KURIA PRADĖJO LANKYTI, SU TA PAČIA IR PABAIGS. TAI YRA DIDELIS PLIUSAS. MANO VAIKAS GAN NORIAI ĖJO Į ŠĮ DARŽELĮ. KIEK ŽINAU, BEVEIK VISI VAIKAI IŠEINA GERAI PARUOŠTI MOKYKLOMS. DEL EILIŲ TAI ŠIOKIOS TOKIOS YRA IR TIKRAI REKOMENDUOČIAU UŽSIRAŠYTI.
idommi
As dar tik kelios dienos vedu suneli i Neveroniu darzeli. Kai nuejau - mane pazino 5 aukletojos! Na, pati pries 20+ metu ten ejau... mirksiukas.gif Bet tai nereiskia, kad kolektyve vien vyresni zmones, yra ir jaunu aukletoju. Beje, kolkas viskas gerai - matau, uzsiima su vaikuciais, ir maniski nesioja ant ranku kai verkia - dar pirmos dienos, tai liudna jam be manes. (kaip ir man be jo) smile.gif
Ilgakase
To idommi

Mes rudeni kraustysimes i Neverinis, taigi reikes lankyti Neveroniu vaiku darzeli.
Tai kaip dabar jusu vaikuciui ir jums patinka tas darzelis? Ar jau apsiprato? Ar tikrai ten normaliai su vaikais uzsiima, ar maloni aukletoja, bendraujanti su vaikais ir su tevais?

Nes siuo metu as vedu vaika i Palemono darzeli, man labai nepatinka. Grupes aukletoja labai salta, kiek uzeinu, retai kada girdziu, kad kalbetu su vaikais, darytu kokius darbelius, soktu, dainuotu, skaitytu pasakas ar pan. Dazniausiai papila lego kaladeliu ar kito zaislu, kad zaistu ir nelistu i akis ir viskas.
_Ligitukas_
Mes jau užsirašėm į eilę, vedėja labi patiko, pavaduotoja irgi faina, o auklytės girdėjau irgi labai fainos, tad nesigailiu. Bent Kaune vienoje prie mano tėvų buvau užėjusi, tai pradėjo kalusinėti, kur dirbi, kur vyras dirba, kur gyvenate ar name ar bute, o paskui ant galo pareiškė, kad rasime vietos tik gal reikės paremti darželį, na tiksliau vedėją doh.gif
strazdanėlė...
normalus tas darželis, man patiko thumbup.gif
NaiLi
super darzelis thumbup.gif mano mama ten dirbo kazkada.. ir mano mazylis ten eis kazkada ax.gif
svita
Na mano sunus jau puse metu kaip lanko si darzeli.Labai blogo negaleciau pasakyti,taciau ir labai gero taip pat.Kas liecia aukletojas,cia kalbu apie dabartines 4 grupes aukletojas,tai jos gana malonios,ypac vyresne -Genute,na man ji atrodo rimciau atsidavusi vaikams.Taciau noriu pasakyti,kad pasigedau rezultatu,vaikas palankes puse metu darzeli,ismoko tiktai puse dainos du gaideliai,daugiau nieko,nei skaiciuoti,nei deklamuoti (o jis tokiems dalykams imlus).Teko siuos darbus atlikti man paciai namuose.Na tikiuosi kad ateityje bus viskas produktyviau.Aisku reikia suprasti ir jas,juk siemet grupese daug vaiku,tai gal nelabai speja su visais uzsiimti verysad.gif
Lau_rike
QUOTE(NaiLi @ 2007 04 06, 23:26)
super darzelis  thumbup.gif  mano mama ten dirbo kazkada.. ir mano mazylis ten eis kazkada  ax.gif
*

Turi tau klausimeli. Kadangi rasai kad tavo mamyte, ten dirbo, ir musu atzaleles panasaus amziaus, tai gal tu zinai ar jau dabar reikia uzsirasyti i ta darzeli ar bus ten tu vietu ir veliau? Nezinau kada ten reikia parasyti ta prasyma. g.gif
NaiLi
QUOTE(Lau_rike @ 2007 12 13, 15:52)
Turi tau klausimeli. Kadangi rasai kad tavo mamyte, ten dirbo, ir musu atzaleles panasaus amziaus, tai gal tu zinai ar jau dabar reikia uzsirasyti i ta darzeli ar bus ten tu vietu ir veliau? Nezinau kada ten reikia parasyti ta prasyma.  g.gif
*

siaip mamos eina kuo anksciau susitvarkyt del priemimo.. koki 2-3 metai pries jei neklystu g.gif nes darzelis tai kiek girdejau tikrai perpildytas unsure.gif
Lau_rike
Dekui zinosim dabar, o jus jau uzsirasete?
_Ligitukas_
QUOTE(Lau_rike @ 2007 12 17, 16:21)
Dekui zinosim dabar, o jus jau uzsirasete?
*

Jo ten eilė tai žiauri, nes iš visų aplinkinių kaimų veža vaikus į Neveronių darželį, aš užrašiau saviškius kai jie buvo puse metų, o dabar jau mums 2,3 metų, bet dar nepriėjome tos eilės, tik kitą rudenį doh.gif
NaiLi
Oo blink.gif O aš dar neužrašiau blink.gif doh.gif
Lau_rike
O mes irgi dar neuzsirase, as vis tikejausi kad cia tuscia bus. O pasirodo jau veliuoja reiks lekt ziuret. blink.gif
Lau_rike
Na ka po ilgu prisiruosimu nuvykau i darželi 4u.gif ir kaip jau buvo mineta eiles tikrai yra, maniske dabar kazkur 72 numeriuku laukia eiles, na zinoma nevisi vaikuciai ateis kurie uzsirase, bet manau nuo 2 metuku tikrai dar musu nepriims. schmoll.gif
sonatos
sveikos, na sia saviate zadu ir as nueiti i ta darzeli, paziuresim kaip ten viskas klostosi:)
NaiLi
Lau_rike kokios žinios jums dėl daržėlio? g.gif Eisit nuo rudens ar dar neatėjo eilė?
LAPUTAITĖ
Na o mes kadangi uzsirase buvome nuo gimimo, tai ir patekome si rudeni i darzeli smile.gif Tikrai labai dziaugiames, kad sioje vietoje problemu nekilo, nes darbai prasideda wub.gif
Papildyta:
QUOTE(svita @ 2007 09 04, 16:48)
Na mano sunus jau puse metu kaip lanko si darzeli.Labai blogo negaleciau pasakyti,taciau ir labai gero taip pat.Kas liecia aukletojas,cia kalbu apie dabartines 4 grupes aukletojas,tai jos gana malonios,ypac vyresne -Genute,na man ji atrodo rimciau atsidavusi vaikams.Taciau noriu pasakyti,kad pasigedau rezultatu,vaikas palankes puse metu darzeli,ismoko tiktai puse dainos du gaideliai,daugiau nieko,nei skaiciuoti,nei deklamuoti (o jis tokiems dalykams imlus).Teko siuos darbus atlikti man paciai namuose.Na tikiuosi kad ateityje bus viskas produktyviau.Aisku reikia suprasti ir jas,juk siemet grupese daug vaiku,tai gal nelabai speja su visais uzsiimti verysad.gif
*

Keista... g.gif Kiek teko sneket su vedeja ir aukletoja, tai bus renkami pinigeliai (cia teveliu pageidavimu) pratybelems pirkti wub.gif Vaiku lavinimas labai daug priklauso ir nuo tevu poziuro...Ir aukletojoms reikia pagalbos: tevai siulo, kokios pratybeles geresnes yra, patys ir perkam, jei norime, kad vaikas gautu kazko daugiau wub.gif
_Ligitukas_
QUOTE(LAPUTAITĖ @ 2009 08 27, 14:55)
Na o mes kadangi uzsirase buvome nuo gimimo, tai ir patekome si rudeni i darzeli smile.gif Tikrai labai dziaugiames, kad sioje vietoje problemu nekilo, nes darbai prasideda wub.gif
Papildyta:

Keista... g.gif Kiek teko sneket su vedeja ir aukletoja, tai bus renkami pinigeliai (cia teveliu pageidavimu) pratybelems pirkti wub.gif Vaiku lavinimas labai daug priklauso ir nuo tevu poziuro...Ir aukletojoms reikia pagalbos: tevai siulo, kokios pratybeles geresnes yra, patys ir perkam, jei norime, kad vaikas gautu kazko daugiau wub.gif
*

thumbup.gif
Ramunė*
Sveiki as uzrasiau bernaiti nuo 2m eis smile.gif ir mergina i priesmokykline. labai idomu kaip ten ruosia i mokykla vaikus g.gif
sanlong
Sveikutes smile.gif labai buciau dekinga jei kas suteiktu info kaip dabar situacija siame darzelyje? Ar labai dideles eiles? Ketinam kraustytis i neveronis, tai labai domina kaip tas darzelis.. aciu..
NaiLi
QUOTE(sanlong @ 2009 12 15, 22:33)
Sveikutes  smile.gif  labai buciau dekinga jei kas suteiktu info kaip dabar situacija siame darzelyje? Ar labai dideles eiles? Ketinam kraustytis i neveronis, tai labai domina kaip tas darzelis.. aciu..
*
Labas, uzrasiau si pavasari, nuo rugsejo jau eis i darzeli cool.gif
Calendula
Keliu temą į viršų 4u.gif

Gal kas žinot, kaip darželis dirbs vasarą?
sonatos
Na va ka tik paskambinau i darzeli-mes priimti, negi niekas nepapasakos kaip ten dabar? jau senai kas cia berase, Paskambinus sake ateiti rugpjucio viduri pasakys kaip su dokumentais bus, direktore atrodo labai maloni moteris smile.gif
linele**
Sveikos, Neveroniu mamytes! Tema jau seniai "judinta" smile.gif Gal kas galit pasidalinti ispudziais apie si darzeli? Ar didele eile, ilgai tenka laukti?
Calendula
Man irgi įdomu, planuoju leisti savo mažę nuo pavasario pabaigos
linele**
Calendula, o jus jau gavote vieta? Kada prasyma rasete?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.