Gal yra mamyciu kurios vestu savo atzaleles i NEVERONIU lopseli-darzeli?Po kokiu meteliu teks ir mums tikriausia lankyti,nes turetume persikraustyti.Labai idomu butu suzinoti ar yra belankanciu si darzeli.
Aciu uz atsakymusROSENDA
Labadiena
Gal yra mamyciu kurios vestu savo atzaleles i NEVERONIU lopseli-darzeli?Po kokiu meteliu teks ir mums tikriausia lankyti,nes turetume persikraustyti.Labai idomu butu suzinoti ar yra belankanciu si darzeli. Aciu uz atsakymusROSENDA
sveikute. apie si darzeli galiu tau papasakoti tik is nuogirdu, nes drauge ten veda savo 2,5 metu suneli. pries tai jie lanke darzeli palemone, kuriuo beje ji buvo labai nepatenkinta
QUOTE(jurgelencius @ 2005 08 04, 21:49) sveikute. apie si darzeli galiu tau papasakoti tik is nuogirdu, nes drauge ten veda savo 2,5 metu suneli. pries tai jie lanke darzeli palemone, kuriuo beje ji buvo labai nepatenkinta Aciu JURGELENCIAU,paguodei
sveika. del vietos manau problemu neturetu iskilti. nes drauges vaika prieme be jokiu atsikalbinejimu ir nereikejo laukti eilej.
LABUTIS,
MES TĄ DARŽELĮ LANKEM NUO 2 METUKŲ IKI 5 M. IR BUVOM LABAI PATENKINTI. KAD SU VAIKAIS BUVO UŽSIIMAMA TAI TIKRAI, IVAIRIOS PAMOKELES...KAI REIKEJO PALIKTI LABAI BUVO SUNKU, NES KITUOSE DARŽELIUOSE MAN TRŪKO TO, KAS BUVO ŠIAME.T.Y. PUIKIOS AUKLĖTOJOS ( YPAČ BIRUTĖ) IR AUKLYTĖS, DAUG SUSIBŪRIMŲ SU TĖVELIAIS, IR ĮVAIRIOS PROGRAMĖLĖS SU VAIKAIS. NĖRA AUKLĖTOJŲ KAITOS. SU KURIA PRADĖJO LANKYTI, SU TA PAČIA IR PABAIGS. TAI YRA DIDELIS PLIUSAS. MANO VAIKAS GAN NORIAI ĖJO Į ŠĮ DARŽELĮ. KIEK ŽINAU, BEVEIK VISI VAIKAI IŠEINA GERAI PARUOŠTI MOKYKLOMS. DEL EILIŲ TAI ŠIOKIOS TOKIOS YRA IR TIKRAI REKOMENDUOČIAU UŽSIRAŠYTI.
As dar tik kelios dienos vedu suneli i Neveroniu darzeli. Kai nuejau - mane pazino 5 aukletojos! Na, pati pries 20+ metu ten ejau...
To idommi
Mes rudeni kraustysimes i Neverinis, taigi reikes lankyti Neveroniu vaiku darzeli. Tai kaip dabar jusu vaikuciui ir jums patinka tas darzelis? Ar jau apsiprato? Ar tikrai ten normaliai su vaikais uzsiima, ar maloni aukletoja, bendraujanti su vaikais ir su tevais? Nes siuo metu as vedu vaika i Palemono darzeli, man labai nepatinka. Grupes aukletoja labai salta, kiek uzeinu, retai kada girdziu, kad kalbetu su vaikais, darytu kokius darbelius, soktu, dainuotu, skaitytu pasakas ar pan. Dazniausiai papila lego kaladeliu ar kito zaislu, kad zaistu ir nelistu i akis ir viskas.
Mes jau užsirašėm į eilę, vedėja labi patiko, pavaduotoja irgi faina, o auklytės girdėjau irgi labai fainos, tad nesigailiu. Bent Kaune vienoje prie mano tėvų buvau užėjusi, tai pradėjo kalusinėti, kur dirbi, kur vyras dirba, kur gyvenate ar name ar bute, o paskui ant galo pareiškė, kad rasime vietos tik gal reikės paremti darželį, na tiksliau vedėją
normalus tas darželis, man patiko
super darzelis
Na mano sunus jau puse metu kaip lanko si darzeli.Labai blogo negaleciau pasakyti,taciau ir labai gero taip pat.Kas liecia aukletojas,cia kalbu apie dabartines 4 grupes aukletojas,tai jos gana malonios,ypac vyresne -Genute,na man ji atrodo rimciau atsidavusi vaikams.Taciau noriu pasakyti,kad pasigedau rezultatu,vaikas palankes puse metu darzeli,ismoko tiktai puse dainos du gaideliai,daugiau nieko,nei skaiciuoti,nei deklamuoti (o jis tokiems dalykams imlus).Teko siuos darbus atlikti man paciai namuose.Na tikiuosi kad ateityje bus viskas produktyviau.Aisku reikia suprasti ir jas,juk siemet grupese daug vaiku,tai gal nelabai speja su visais uzsiimti
QUOTE(NaiLi @ 2007 04 06, 23:26) Turi tau klausimeli. Kadangi rasai kad tavo mamyte, ten dirbo, ir musu atzaleles panasaus amziaus, tai gal tu zinai ar jau dabar reikia uzsirasyti i ta darzeli ar bus ten tu vietu ir veliau? Nezinau kada ten reikia parasyti ta prasyma. QUOTE(Lau_rike @ 2007 12 13, 15:52) Turi tau klausimeli. Kadangi rasai kad tavo mamyte, ten dirbo, ir musu atzaleles panasaus amziaus, tai gal tu zinai ar jau dabar reikia uzsirasyti i ta darzeli ar bus ten tu vietu ir veliau? Nezinau kada ten reikia parasyti ta prasyma. siaip mamos eina kuo anksciau susitvarkyt del priemimo.. koki 2-3 metai pries jei neklystu
Dekui zinosim dabar, o jus jau uzsirasete?
Oo
O mes irgi dar neuzsirase, as vis tikejausi kad cia tuscia bus. O pasirodo jau veliuoja reiks lekt ziuret.
Na ka po ilgu prisiruosimu nuvykau i darželi
sveikos, na sia saviate zadu ir as nueiti i ta darzeli, paziuresim kaip ten viskas klostosi:)
Lau_rike kokios žinios jums dėl daržėlio?
Na o mes kadangi uzsirase buvome nuo gimimo, tai ir patekome si rudeni i darzeli
Papildyta: QUOTE(svita @ 2007 09 04, 16:48) Na mano sunus jau puse metu kaip lanko si darzeli.Labai blogo negaleciau pasakyti,taciau ir labai gero taip pat.Kas liecia aukletojas,cia kalbu apie dabartines 4 grupes aukletojas,tai jos gana malonios,ypac vyresne -Genute,na man ji atrodo rimciau atsidavusi vaikams.Taciau noriu pasakyti,kad pasigedau rezultatu,vaikas palankes puse metu darzeli,ismoko tiktai puse dainos du gaideliai,daugiau nieko,nei skaiciuoti,nei deklamuoti (o jis tokiems dalykams imlus).Teko siuos darbus atlikti man paciai namuose.Na tikiuosi kad ateityje bus viskas produktyviau.Aisku reikia suprasti ir jas,juk siemet grupese daug vaiku,tai gal nelabai speja su visais uzsiimti Keista... QUOTE(LAPUTAITĖ @ 2009 08 27, 14:55) Na o mes kadangi uzsirase buvome nuo gimimo, tai ir patekome si rudeni i darzeli Papildyta: Keista...
Sveiki as uzrasiau bernaiti nuo 2m eis
Sveikutes
Keliu temą į viršų
Gal kas žinot, kaip darželis dirbs vasarą?
Na va ka tik paskambinau i darzeli-mes priimti, negi niekas nepapasakos kaip ten dabar? jau senai kas cia berase, Paskambinus sake ateiti rugpjucio viduri pasakys kaip su dokumentais bus, direktore atrodo labai maloni moteris
Sveikos, Neveroniu mamytes! Tema jau seniai "judinta"
Man irgi įdomu, planuoju leisti savo mažę nuo pavasario pabaigos
Calendula, o jus jau gavote vieta? Kada prasyma rasete?
|