Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: nezinau kas man pasidare:(
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas psichologei
gyvenu:)
sveikos
Man reikia issipasakoti...Nezinau kas man yra anksciau buvau linksma buvau patenkinta gyvenimu mokedavau pati sau pakelt nuotaika ir neleisdavau kad kas nors ja gadintu stengdavaus negalvot apie blogus dalykus matydavau tik tai kas yra grazu anksciau buvau energinga visur dalyvaudavau turejau daug draugu o dabar viskas pasikeite verysad.gif pradejau pyktis su draugais nenoriu su niekuo kalbeti visi aplinkiniai nervuoja... beje esu studente gyvenu bendrabutyje...
anksciau su savo kambarioke sutardavau puikiai ji ne tik mano kambarioke bet ir grupioke ir geriausia drauge anksciau labai ja mylejau ir del jos galejau padaryti viska bet dabar jos nekenciu ji mane erzina nenoriu net matyti jos verysad.gif pradejau lysti i depresija nematau aplink save nieko gero nenoriu nei bendrauti nei mokytis nei sportuoti... bendrabutyje gyvenu jau trecius metus dar atsimenu kai tik i ji atsikrausciau buvau visai kitokia buvau jautri gera visi eidavo pas mane kad patarciau pasakodavo savo bedas paslaptis nes zinojo kad gali manim pasitiketi... anksciau galvojau apie kitu problemas daugiau nei apie savo negaledavau niekam pasakyti blogo zodzio galedavau atiduoti paskutini man reikalinga daikta bet dabar labai pasikeiciau esu grubi salta pradejau kritikuoti draugus visi draugai tai pastebejo sako kad galvou tik apie save kad kitu nuomones nesiklausau kad pasidariau isterike ir taip toliau... tikrai nezinau kodel taip yra noriu buti tokia kaip anksciau bet neiseina verysad.gif
lpd
ar tai yra problema daugiau draugams ar jums? tiek perdetas altruizmas, tiek egoizmas yra negerai.. gal galetu padeti psichologe?
Ramunita
na...o ar tu turi porą? Kažkaip nerašai apie tai,tai manau,kad neturi. Gal jauti spaudimą iš aplinkinių? Gal nejučia imi pavydėti,kad sekasi tavo draugams,o tu stovi vietoj?
gyvenu:)
vat viskas ir pasikeite kai susiradau drauga visas demesys tik jam ir nieko daugiau aplink save nenoriu matyti...
nep

Ieskai mergyt problemu ten kur ju tikrai nera
61Minutė
reiketu gerai pagalvot kada pradejai keistis, kokiu ivykiu tuo metu atsitiko? kiek laiko jau jauti, kad pasikeitei?
MISS SELFRIDGE
Tu pati ar zinai del ko taip nutiko? Ar problema tavyje? gal kazkas tave iskaudino,izeide. Pati turi jausti kodel tokia tapai? ar zinai atsakyma? unsure.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.